فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺در این ویدئو که از صدا و سیما پخش شده نشان میدهد که سارقین خشن با چاقو و قمه به شکل وحشیانه به زنان و مردان حمله میکنند و دارایی آنها را سرقت میکنند، بعد که قرار است اعدام شوند سلبریتیها هشتگ اعدام نکنید میزنند،
اما وقتی که همین سارقین سراغ همان سلبریتیها میروند آنها فریاد میزنند که باید بزنید پدرشان را در بیاورید و ...
هر هشتگی که امروز با عنوان "اعدام نکنید" زده میشود، فردای ایران را برای اشرار امن و جرات تقابل با پلیس را بیشتر خواهد کرد...
💠 @Nroshangari | نهضت روشنگری
هدایت شده از علی خضریان | Ali Khezrian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 شرط گفتگو احترام متقابل است
🔺امروز در نشستی با #دانشجویان در #دانشگاه_شهید_بهشتی، ضمن تاکید بر #احترام_متقابل به عنوان #شرط_گفتگو، خطاب به دانشجویی که بیحجاب در پشت تریبون قرار گرفت عنوان کردم: اگر حجاب بر سر بگذارید با شما گفتگو خواهم کرد در غیر این صورت به احترام قانون اساسی و خون شهدا با شما گفتگو نمیکنم.
✅ @alikhezrian
تناقض به سبک تروریستها!
از الزام به #عملیات_انتحاری تا گریه برای مهسا امینی!
💠 @Nroshangari | نهضت روشنگری
📸 از دید اینترنشنال، توافقنامه جامع ایران و چین، مثل قرارداد ترکمنچای هست و ایران مستعمره چین شده ولی توافقنامه عربستان و چین، فصلی تازه در روابط دو کشوره و خیلی هم عالیه
🔻 چیز عجیبی نیست این شبکه سعودی دارد در راستای منافع کشورش «عربستان» قلم میزند.
✍️احسان حسینی (خبرنگار اقتصادی)
💠 @Nroshangari | نهضت روشنگری
هدایت شده از مرقومات/علی ریاحی پور
🔹برخی با اشاره به بروز رفتارهای ضد دینی مانند حمله به برخی از ارزشها و نماد های مذهبی همچون چادر و اصل حجاب شرعی، ساده انگارانه تصور می کنند، ستیز با احکام اسلامی خصوصا حجاب شرعی در ایران حاصل تجربه حکومت دینی است.
🔺احتمالا تاریخ نخوانده اند تا بدانند، در همان بدو انقلاب و در آن فضای شور انقلابی و دینی جامعه، شاهد تظاهرات چند ده هزار نفری علیه حکم قصاص و حجاب بودیم.
🔺 اوج این اعتراضات را در 17 اسفند 57 شاهدیم. روز جهانی زن. یعنی فقط 25 روز بعد پیروزی انقلاب اسلامی. یک روز بعد از سخنان تاریخی امام در ارتباط با لزوم وجود حجاب شرعی در ادارات و سازمانها و وزارتخانه ها. راهپیمایی حدودا 15 هزارنفری علیه حجاب که چند روزی به طول انجامید و موجبات درگیری و زد و خورد و مباحثه های مختلف میدانی را برای مردم فراهم آورد. فیلم های منتشر شده از تجمعات آن روزها یکی از اسناد جذاب و ماندگار تاریخ انقلاب است. خصوصا تجمعاتی که در دانشگاه تهران شکل گرفت.
🔹واقعیت این است که دین ستیزی در بخشی از جامعه ایران، ریشه در سیاست های فرهنگی حکومت رضاخان و سپس پهلوی دوم دارد. فضای اجتماعی بعد از انقلاب اسلامی هم فقط مدتی آن را به محاق خاموشی برد.امروز فقط زمینه بروز دوباره این دیدگاه، آن هم در مقیاس بسیار کوچکتری، توسط اقلیتی که از اول انقلاب همیشه وجود داشتن فراهم شده است. فلذا نباید پدیده رخ داده فعلی را امری عجیب و خارق العاده دانست و نباید متحیرانه به آن نگاه کند.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat