تحلیل آسان| بخش اول
مدت زمان مطالعه ۳-۵ دقیقه
انتخابات ۱۴۰۳ در مرحله اول تمام شده. نتیجه آن از جهات مختلف قابل توجه است. حالا که همه دارند آن را آسان تحلیل میکنند، بگذارید من هم به شیوه خودم تحلیل کنم. البته نه انقدر آسان و نه آنقدر تحلیل.
میزان مشارکت در انتخابات، ۴۰ درصد شد. پایینترین میزان مشارکت. این میزان مشارکت بعد از طوفانالاقصی و حادثه شهادت رییسجمهور جای تامل دارد. چه شده که ۶۰ درصد از افراد رای ندادند؟
در بین کسانی که در تشییع ان سید شهید شرکت کردهاند، کسانی را میشناسم که در انتخابات شرکت نکردند. وقتی من میشناسم، شما هم میشناسید. میزانشان؟ نمیدانم. این عدم مشارکت، قهر یا هر چیزی را چطور باید تحلیل کنیم؟
مورد دیگر، پایینتر بودن یک درصدی مشارکت به نسبت مجلس ۱۴۰۲ است. درحالیکه همواره انتخابات ریاست جمهوری ارای بیشتری داشت. این ثابت بودن میزان آراء را احتمالا باید اینطور تحلیل کنیم که ۴۰درصد از مردم همواره پای ثابت همراهی با نظام در هر شرایط اقتصادی و سیاسی هستند.
اگر اینطور است، چرا در انتخابات ریاست جمهوری که همه پشتوانه اصلاحات از جمله خاتمی به عنوان نفر اصلی و جریان راست سنتی با حمایت روحانی و ناطق نوری پشت پزشکیان آمد، میزان مشارکت با مجلس که هیچکدام از آنها به میدان نیامدند (منظور میدان رسانهای و حمایتی است) و خاتمی آن را تحریم کرد، هیچ تفاوتی نداشت و حتی یک درصد هم کمتر شد؟
آن ۴۳ درصد مجلس چه کسانی بودند؟ این ۴۰ درصد چه کسانی؟ اگر قبول کنیم همه بافت رای دهندهها یکی است، پس باید بپذیریم تلاش رسانهای دو طیف سیاسی یاد شده هیچ تاثیری نداشته و اگر قبول کنیم تاثیر داشته و طرفدارانش را به میدان اورده، پس بخشی از آن ۴۳ درصد کجا رفته؟ چرا به میدان انتخابات نیامده؟
آیا این ۵۸-۶۰ درصدی که رای دادند همه مخالف نظاماند؟ اگر بله، چرا بخشی از کسانی که ما در اطرافمان میشناسیم که انتقادات زیادی هم دارند و رای هم ندادند، با نظام به معنی تغییرش و رویکار آمدن حکومت دیگری مخالفاند؟ اگر من میشناسم، حتما شما هم دیدهاید.
اگر اینها همه مخالف براندازند، چرا این پتانسیل بزرگ تبدیل به براندازی نمیشود؟ آیا اینطور نیست که در آن ۶۰ درصد هم ناراضیها زیادند؟ آیا اینطور نیست که بخشی از این بدنه مخالف حکومت هم صرفا در رای ندادن متحدند و در موارد دیگر اختلاف دارند؟
آیا اینطور نیست که مثلا اگر علی لاریجانی و محمود احمدینژاد تایید میشدند، این مشارکت ۴۰ درصدی به حدود ۶۰ درصد میرسید و اقلیت و اکثریت تغییر میکرد؟ آن وقت این ۲۰ درصد حاضر در انتخابات کذایی را چه تفسیر میکردیم؟
اگر حضور همه پتانسیل اصلاحات و راست سنتی باعث افزایش مشارکت نشد، آیا آنها همچنان اصرار دارند که عدم حضورشان در مجلس و ریاست جمهوری پیشین بود که ان را حداقلی کرد؟ الان نظری ندارند؟ در این دوره ۶۰درصدی که باز هم ۵۰ درصد از اراء را به دست نیاوردند.
آیا اصولگرایان و جبهه حامیان انقلاب میتوانند ادعا کنند ۴۰ درصد همیشه پای کار انقلاب است؟ درحالیکه ترغیب کنندگان انتخابات تفاوت کرده، ولی میزان رای دهندهها نه؟
آیا میشود گفت همه کسانی که به پزشکیان رای دادند، به دولت سوم روحانی رای دادند؟ برایشان مذاکره با آمریکا اولویت داشته و...؟ یا بخشی از این سبد رای را کسانی تشکیل دادهاند که به قول خودشان سادگی پزشکیان و شباهتش به احمدینژاد در این مورد باعث رای به او شده؟ کدام را باید درنظر بگیریم؟ اگر مشکل مردم مذاکره است پس چرا درصد بیشتری به او رای ندادند؟ اگر نیست پس چرا نفر اول شده؟ بررسی اینها انقدر اسان نیست.
ایا میشود گفت روحانیهراسی جواب نداده و او پیروز شده؟ اگر اینطور است، رای ۳۸ درصدی سعید جلیلی با وجود احمدینژاد هراسی یک دهه گذشته را چطور باید تفسیر کنیم؟
میزان رای محمدباقر قالیباف را چطور؟ مگر نمیگفتند او آرای خاکستری را به خود جذب میکند و سعید جلیلی نه؟ پس چه شد؟ مگر دیشب نمیگفتند اوضاع خوب است و بیشتر اراء مربوط او و پزشکیان است؟ حمایتهای سپاه، جامعه مداحان، جامعه وعاظ و به طور کلی بدنه قدرتمند نظام از او را چه تفسیر کنیم؟ اگر بگوییم بدنه نظام و جریان انقلابی شکست خوردهاند، پس چرا سعید جلیلی که خودش بدنه حامیان انقلابی را به دنبال داشته رای اورده؟ شاید لازم است آن را شکست مداخلهگری عیان و شکست هزینه کردن از سپاه و منبر و هیئت بدانیم که اینها همه جای تامل دارد، برای اهل تفکر.
@Nucleader
تحلیل آسان| بخش دوم
مدت زمان مطالعه ۳-۵ دقیقه
پرسش دیگری که میشود داشت این است که آن رأی ۱۸ میلیونی شهید رییسی در انتخابات پیشین چه شد؟ اگر بخشی از رأی او به مسعود پزشکیان منتقل شده، پس ایا نباید در تحلیل تاثیر حضور اصلاحات تردید کنیم؟ نباید در تحلیل همه میخواهند مذاکره جلو برود یا چیزهای دیگری تردید کنیم؟
اگر بخشی از رای او اصلا در انتخابات شرکت نکرده، آیا همه آنها ضد نظام شده یا قهر کردهاند؟ یا یکپارچه نبودن جبهه اصولگرایی آنها را منصرف کرده یا چه؟ از آن ۱۸ میلیون اگر ۱۲ میلیون به یکی از کاندیداهای جبهه انقلاب رای میداد، لااقل اگر مستقیما پیروز نمیشد، با درصد ارای زیادتری به عنوان نفر اول بالا نمیرفت؟
آن ۱۸ میلیون چه شد؟ ضد نظام و برانداز شد؟ قهر کرد و بیتفاوت شد؟ یا دلسرد شد و به انفعال و بیکنشی کشیده شد؟
پس اینها چیزهایی است که میشود پرسید. میشود آن ۶۰ درصد را فورا ضد نظام کرد و دل خوش به این تحلیلهای آبگوشتی شد، درحالیکه اگر ترتیب افراد تغییر میکرد، این درصد هم تغییر داشت. و میشود این ۴۰ درصد را هسته سخت حامیان نظام در هر شرایطی نامید، که خب پس حضور اصلاحات و عدم حضورش را چه میکنیم؟
شاید ان بیکنشی، آن دلسردی و مفعل شدن را باید نوعی کنش یا نوعی بیکنشی دانست و بهش فکر کرد.
به هر حال همه این سوالات را هر کسی اگر خواست میتواند از خودش بپرسد، اما در جبهه انقلاب از رهبر عزیز انقلاب، از محمدباقر قالیباف و همه کسانی که از او حمایت کردند مثل جامعه وعاظ، منبریها و هیئتیها که در محرم میلیونها مخاطب دارند، اما ظاهرا تاثیرات متفاوتی داشتهاند، از سپاه و فرماندهان ورود کنندهاش، از سعید جلیلی تا هر کسی دیگر که واقعا فکر میکند دلسوز انقلاب است و به این اسم دفتر و دستک و دکان درست نکرده حتما موظف است از خودش بپرسد و برایش جواب پیدا کند و یک فکری برایش بکند.
آن ۶۰ درصد اگر همهشان برانداز و ضد نظام هم نباشند، منفعل و بیکنش شدهاند و این حتما به ضرر جمهوری اسلامی است.
حالا اگر بقیه دوست دارند سریع تحلیلهای خودشان را دربیاورند و یک فکت محکم کنند، به خودشان مربوط است.
@Nucleader
از «رفع حصر» چه خبر؟
این سوال میتونه سرنوشت وعدههای روحانی دوم رو هم مشخص کنه.
@Nucleader
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رقیبهراسی رو از روحانی و اطرافیانش بگیرید، کاری برای انجام دادن ندارن.
@Nucleader
واسه برخی در جامعه مادحین و جامعه منبریهای معروف انتخابات تموم شد؟ دیگه پیگیر حاج قاسم و آقای رئیسی و اینا هم نیستن ظاهرا!
@Nucleader
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جایی برای پیرمردها نیست
#نه_به_دولت_سوم_روحانی
@Nucleader
22.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فراموش_نکنید
معدن یورت
کارگران هفتتپه
آبان ۹۸
کشتههای روزانه کرونا
کمبود مرغ و گوشت
سقوط بورس
#نه_به_دولت_سوم_روحانی
@Nucleader
دو تا مطلب توی گروه مینویسم، مخصوص کسانی است که به این مسئله اعتقاد دارن. اگر ندارید، اسکرول کنید.
نیوکلیدر
دو تا مطلب توی گروه مینویسم، مخصوص کسانی است که به این مسئله اعتقاد دارن. اگر ندارید، اسکرول کنید.
♦️این توسل را برسانید به دست تمام دغدغه مندان در این ایام♦️
مکتب نجف و تعالیم آن همیشه در بزنگاه ها به کمک انسان می آید.
دستور پیش رو از نمازهایی است که مورد سفارش موکد اساتید مکتب معرفت النفسی نجف اشرف علی الخصوص مرحوم علامه ی طباطبایی ره بوده است.
این نماز مناسب قرائت در شب های جمعه است که طبق نقل بحارالانوار توسط امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف به ابوالحسین بن ابی بغل کاتب در کاظمیه تعلیم شده است.
این نماز را برای تعجیل در ظهور و پیش آمدن مصلحت کشور در دو روز آینده ،همگی امشب(پنجشنبه شب) بخوانیم و آن را غنیمت بشماریم.( وقت سحر میان نمازهای شب بهتر است)
دو رکعت نماز عادی ( به نیت نماز فرج)بگذارد، بعد از آن بگوید:
💠 يا مَنْ أَظْهَرَ الْجَمِيلَ وَ سَتَرَ الْقَبِيحَ يَا مَنْ لَمْ يُؤَاخِذْ بِالْجَرِيرَةِ وَ لَمْ يَهْتِكِ السِّتْرَ يَا عَظِيمَ الْمَنِّ يَا كَرِيمَ الصَّفْحِ يَا حَسَنَ التَّجَاوُزِ يَا وَاسِعَ الْمَغْفِرَةِ يَا بَاسِطَ الْيَدَيْنِ بِالرَّحْمَةِ يَا مُنْتَهَى كُلِّ نَجْوَى وَ يَا غَايَةَ كُلِّ شَكْوَى يَاعَوْنَ كُلِّ مُسْتَعِينٍ يَا مُبْتَدِئاً بِالنِّعَمِ قَبْلَ اسْتِحْقَاقِهَا
💠 سپس ده بار بگوید: يَا رَبَّاهْ
💠 سپس ده بار بگوید: يَا سَيِّدَاهْ
💠 سپس ده بار بگوید: يَا مَوْلَاهْ
💠سپس ده باربگوید: يَا غَايَتَاهْ
💠 سپس ده بار بگوید: يَا مُنْتَهَى غَايَةِ رَغْبَتَاهْ
💠 سپس بگوید: أَسْأَلُكَ بِحَقِّ هَذِهِ الْأَسْمَاءِ وَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ ع إِلَّا مَا كَشَفْتَ كَرْبِي وَ نَفَّسْتَ هَمِّي وَ فَرَّجْتَ غَمِّي وَ أَصْلَحْتَ حَالِي
💠 و سپس به هر صورتی که می خواهد دعا کند و حاجاتش را گفته
💠 سپس گونه راست صورت خود را روی سجده (روی مهر) بگذارد و 100بار بگوید:
يا مُحَمَّدُ يَا عَلِيُّ يَا عَلِيُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيَانِي فَإِنَّكُمَا كَافِيَايَ وَ انْصُرَانِي فَإِنَّكُمَانَاصِرَايَ
💠 سپس گونه چپ صورت را روی سجده و مهربگذارد و 100 بار بگوید : أدْرِكْنِي
💠 و سپس در همان حالت مکررا می گویید الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ تا نفس قطع شود و سپس سر خود را از سجده بلند کرده و ان شالله حاجت روا خواهد شد.
بحار ج ۵۱ ص ۳۰۴
دو)
بسم الله الرحمن الرحیم
با توجه به رخدادهای پیش روی انقلاب اسلامی، به نیت قربه الی الله و به جهت تعجیل در فرج حضرت بقیهالله الاعظم ارواحنا فداه، سلامتی رهبر عزیز انقلاب و پیروزی جبهه انقلاب در انتخابات، قصد داریم هدایای شما را جهت *قربانی کردن گوسفند* جمعآوری کنیم.
این هدایا تا روز جمعه ۱۵ تیر ساعت ۱۸ عصر جمعاوری شده و به هر میزانی که بود، به نیازمندان و محرومین در روستاهای جنوب شرق کشور تقدیم خواهد شد.
شماره کارت:
6104337732086002
حسامالدین ابوالحسنی
⚠️در بازه زمانی اعلامشده نیاز به ارسال فیش واریزی نیست و هر مبلغی در این بازه زمانی برای قربانیکردن گوسفند در روستاهای جنوب شرق کشور در نظر گرفته میشه. اما لطفا اگر کسی بعد از ساعت ۱۸ روز جمعه یعنی فردا خواست وجهی به این منظور واریز کنه، حتما با این آیدی هماهنگ کنه:
@abouznab
🟢لطفا تا حد امکان نشر بدید
ممنون