فکر کنم نوشتن این رو بهت مدیون باشم، باستا، امروز تولدته و به نظر من تولدها زمانیان که آدم باید حرفاشو به دوستاش بگه اینطور نیست؟
میخوام ازت تشکر کنم که استارلورد رو زنده نگه میداری، ازت تشکر کنم که اکیپ مارول رو زدی و توش چندین تا از خفنترین مارولفنها رو گرد هم آوردی، میخوام تشکر کنم که اون داستان رو نوشتی و برام فرستادی و باعث شدی تا ابد هر وقت مالک و دلدادگان و مکانیکی ببینم یادت بیوفتم. ممنونم که وقتی نیاز داشتم کلی حرف به یکی بزنم بودی و شنیدی و درک کردی، ممنونم که تنها کسی بودی که اهمیت داد. ممنونم که دست از وویس دادنهای طولانی و ذوق کردن نمیکشی چون وقتایی که ویس میدی و ذوق میکنی آدم خود به خود باهات ذوق میکنه. ممنونم که کتاب میخونی، ممنونم که فیلمای رایان گاسلینگ رو میبینی، ممنونم که برام یکی از بهترین دوستهای مجازیمی، ممنونم که هستی و ادامه میدی و قرار نیست ناامید بشی.
آرزو میکنم یه روزی همه اسم تو رو بشنون کلی آدم دلشون بخواد شبیه تو باشن، آرزو میکنم یه روزی یه رفیق واقعی پیدا کنی که لیاقتت رو داشته باشه و بهت اجازه نده اون غمهایی که تو دلته و کسی ازشون خبر نداره به وجود بیان.
تو با اختلاف ریلترین استارلورد، استیو هرینگتون و سیریوس بلکی هستی که دیدم، طلایی بمون مرد.
_ارادتمند تو، ویدار (واندای سابق)
https://eitaa.com/Nummer_ett/32624
هی! چرا از شوهر ملت مایه میذارید؟!
#Mediya
~~~
محیا فرار کن🤣