هدایت شده از اخبار سوریه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تروریستهای وهابی به شمال ایران رسیدند
🔺با همت عالی و تلاش شبانهروزی پدرخوانده تروریستها، بالاخره تروریستهای تفکیری - وهابی سوری با ترکیش ایرلاین به فرودگاه باکو وارد شده و از آنجا برای نبرد با «کافران ارمنی» راهی قرهباغ شدهاند. بارها و بارها در مورد فعالیتهای مرموز و مشکوک رجب طیب اردوغان هشدار دادیم، بارها گفتیم که دولت علیف دوست نمیشود، بارها تاکید کردیم که آنچه در شمال ارس دارد میگذرد خطرناک است و باید نسبت به آن حساسیت نشان داد، اما مشتی احمق که فکر میکردند میتوانند در قرهباغ نماز بخوانند نشستند و جفنگیات سر هم کردند و حالا بروند و در کنار تروریستهای گردانهای حمزه، جیش الاسلام، تیپ سلطان مراد و جبهه النصره برای آزادی قرهباغ بجنگند. یادتان باشد که آنجا همه چیز ساخت رژیم صهیونیستی است و فرماندهی هم با ژنرالهای ترکیهای است که بارها ما آنها در شمال سوریه شکست داده و پوزهشان را به خاک مالیدیم. اگر این تروریستها تا چند روز دیگر منطقه را ترک نکنند، به یک غده سرطانی و راهی برای امتیازگیری اردوغان از ایران تبدیل خواهند شد، از ما گفتن بود...
@syriankhabar
✴️ضرورت مداخله مستقیم ایران در بحران قفقاز /۱
🔸بیش از ۴۰۰۰ نفر از تروریستهای تکفیری وهابی که در طول سالهای گذشته توسط ارتش تروریستی ترکیه در مناطق شمالی سوریه آموزش دیده و بهعنوان بازوی نظامی اردوغان حهت اعمال نفوذ و فعالیت در مناطق تحت مناقشه آنکارا باید فعالیت کنند در طول هفته گذشته با پروازهای شرکت هواپیمایی ترکیش ایرلاین از ترکیه به جمهوری باکو منتقل شدهاند. همان گونه که در مطالب پیشین آمد این اقدام ترکیه خطری جدی و آنی برای مصالح و منافع ملی ایران به شمار رفته و حضور حدود یا بیش از چهار هزار تروریست تکفیری که سابقه درگیریهای طولانی و خونین با نیروهای ما و محور مقاومت در سوریه را داشتند در شمال رود ارس و چسبیده به مرزهای ایران در آینده نزدیک چالشهای عمیقی برای کشورمان ایجاد خواهد کرد.
🔸به نظر می رسد هنوز بسیاری از افراد خطر حضور گروههای تکفیری در کشوری که اکثریت مطلق جمعیت آن را شیعیان تشکیل میدهند درک نکرده و فکر میکنند چون مردم ساکن شمال ارس شیعه بوده و دلبستگی به اهل بیت (س) دارند به همین دلیل حضور این تعداد تروریست تکفیری نمیتواند خطری متوجه منافع ما یا قاطبه شیعیان کند. اما واقعیت این است که حاکمان باکو تلاش دارند تا در ادامه گسستهای هویتی با ایران و ایجاد یک رویکرد جدید در مسائل تاریخی و تغییر بافت و اندیشه مردم مناطق شمال ارس حضور گروههای تروریستی تکفیری را تعمیق کنند.
🔸در این میان اردوغان که ام سیاسی شیعی را بزرگترین خطر و اصلیترین رقیب در راستای گسترش تفکر خود میداند به دلیل ضعف در تفکر اسلام سیاسی افغانی و ناکامی های متعدد در این مسیر که باعث شد او در مصر، سوریه، تونس، لبنان و برخی مناطق دیگر که تلاش داشت تا با نگاه دینی و اسلام سیاسی اخوانی حضور پیدا کرده و اعمال نفوذ کند به این نتیجه رسیده است که باید به سمت هویت سازی مفهوم و گنگ پانترکیسم قدم برداشته و دست به اقدام بزند. حضور گروه های تروریستی تکفیری وابسته به اردوغان در مناطق شمالی ارس را می توان در همین راستا توجیه کرد در حالی که این گروهها در جریان اخوانی، گرایش تکفیری و نزدیک به وهابیت دارند حضورشان در شماره ارس بسیار خطرناک خواهد بود.
🔸در این میان حاکمان باکو که لادین بوده و هیچ اعتقاد مذهبی یا نگاه دینی به مسائل ندارند و بیشتر به عنوان یک گروه مافیایی در این مناطق حکم میرانند و برایشان تفاوتی نمیکند چه کسی میتواند به تداوم حکومت آنها و غارت منابع سرزمینهای شمالی ارس کمک کند، با همان نگاه واگرای هویتی در حوزه دینی به سمت اردوغان و رژیم صهیونیستی رفته فکر میکنند میتوانند با این رویکرد دست به جداسازی هویت دینی در این مناطق بزنند. متاسفانه در طول سالهای گذشته سیاست ما در قبال جمهوری باکو اشتباه در اشتباه بوده و این اشتباهات هنوز هم ادامه دارد. آنهایی که فکر میکنند میشود با رفتارهای این چنینی دست به جذب دولت الهام علیف بزنند، حالا مشخص شده تا چه میزان اشتباه میکردند.
🔸اگر آن روزی که پهپاد رژیمصهیونیستی که از شمال ارس پرواز کرده بود و در عمق آسمان کشور به وسیله پدافند هدف قرار گرفت، سنگهایمان را با دولت باکو باز کرده بودیم و حداقل منطقه نخجوان که همگرایی بسیار بیشتری با ما داشته و این پهپاد از آنجا بلند شده بود به تصرف نیروهای مسلح ما در میآمد (باتوجه به اینکه اقدامی علیه امنیت ملی کشورمان صورت گرفته بود و امروز شیوخ امارات و حکام آل خلیفه در مجمع الجزایر دیلمون تهدید میشوند که اگر از مناطق تحت اشغال آن ها اقدامی علیه کشورمان صورت بگیرد با پاسخ سخت ایران مواجه خواهند شد) امروز مسائل بسیار متفاوت بود و الهام علیف جرأت نمیکرد این مناطق را به جولانگاه رژیم صهیونیستی، ارتش اردوغان و تروریستهای تکفیری تبدیل کند.
🔸متاسفانه همانگونه که امروز عدهای در کشور اماراتیها به دلیل منافع اقتصادیشان ممشات میکنند و تلاش دارند تا یک دایره امن و خط گریز برای حکام منافق و چندروی اماراتی در تهران ایجاد کنند تا از برخورد سخت کشورمان دور بماند، در طول سالهای گذشته نیز در جمهوری باکو همین رفتار را داشتند و به گونهای منافع شخصی و گروهی خودشان را بر منافع ملی و عمومی کشور ترجیح دادند که امروز ما توان بازی کردن در سطوح راهبردی و استراتژیک در برابر بحرانهایی که در این منطقه توسط سازمان گهای جاسوسی و قدرتهای درجه دوم گرفته را نداریم.
@syriankhabar
✴️ضرورت مداخله مستقیم ایران در بحران قفقاز/۲
🔸هرچند نوشتن برخی مطالب و مسائل شاید به نظر برای نگارنده هزینه داشته باشد اما واقعیتی وجود دارد بنام منافع ملی و تلاش برای حفظ این منافع که وظیفه هر حکومتی است. در ساختار سیاسی جمهوری اسلامی ایران در بسیاری از اوقات افراد از این وظیفه حکومتی دور مانده و همواره تلاش داشته دارند تا با استفاده از اختیارات، منافع خود را حفظ کنند. بازخوانی و مرور اقدامات صورت گرفته توسط ایران در قبال تحولات شمال ارس نشان میدهد عدهای در تهران همانگونه که حافظ منافع اماراتیها بوده و هستند حالا حافظ منافع دولت باکو و دولت اردوغان بوده و با اقدامات اشتباه و تاریخی خود حوزه اثرگذاری و واکنش کشور ما نسبت به مسائل استراتژیک پیش آمده را کم کردهاند.
🔸واکنش ضعیف و دور از انتظار دستگاه دیپلماسی و نهاد تصمیم گیر در حوزه سیاست گذاری امنیت ملی در قبال تحولات روی داده در طول ۴۸ ساعت گذشته در شمال ارس عجیب است. اینکه هیچ بیانیه معینی که در آن نسبت به حضور گروههای تروریستی تکفیری - وهابی در شمال مرزهای ایران هشدار داده شده باشد تا این لحظه منتشر نشده قابل تأمل است. ایجاد یک پل هوایی میان رژیم صهیونیستی و رژیم باکو و همچنین یک پل هوایی بین آنکارا و باکو جهت ارسال تجهیزات و تروریست در هر نقطه دیگری از جهان بود با واکنش تند سریع و بدون ملاحظه قدرت برتر منطقه مواجه میگردید.
🔸هر چند هنوز هم برای واکنش دیر نشده اما هر چه زمان میگذرد اردوغان با گسیل بیش از پیش تروریستهای دست پرورده خود به شمال ارس جهت کمک به تداوم حکومت فاسد و پلیسی الهام علیف، همه سرمایه گذاری نصف و نیمه ما در این منطقه در طول سال های گذشته را بر باد میدهد. ضرورت دارد هرچه زودتر مقامات مسئول و تصمیم گیران اسناد کشور وارد عمل شوند و برای پایان دادن به این باران و این درگیری یک بار برای همیشه از قدرت سخت خود استفاده کنند اینقدر سخت وقتی نتواند برای کشور در آن سوی مرزها امنیت بیاورد، به هیچ دردی نمیخورد.
🔸امیدوارم کسی بنده را متهم نکند به این که ادمین کانال اخبار سوریه جنگ افروزی است، ما در عراق و سوریه برای حفظ منافع ملی خودمان میلیاردها دلار هزینه کرده و هزاران شهید، جانباز، مفقود و اسیر دادیم و نشان دادیم که جهت تامین امنیت ملی کشورمان با هیچ طرفی و کشوری شوخی نداریم. ما نزدیک به یک دهه است که با تروریستها و گروههای تکفیری مورد حمایت دولت اردوغان در حال جنگ بوده و این جنگ هنوز هم ادامه دارد. بنابراین حضور همان عناصری که ما سالهاست با آنها در سوریه در حال جنگ هستیم به شمال ارس، در واقع کشاندن جنگ به منطقه صفر مرزی ما به شمار میرود و عدم واکنش سخت به این مهم سوال برانگیز است.
🔸اگر باز هم کسی فکر میکند رجب طیب اردوغان فردی است که بتوان با او معامله یا تعامل کرد سخت در اشتباه است. فردی بیمار، متوهم و متزلزل که هیچ اعتباری در عرصه جهانی ندارد و تصمیماتش بر اساس نیازهایش است. این موضوع نباید باعث شود که ما امروز بر اساس نیازهای اردوغان یا نیازهای موقتی خودمان ناچار به تعامل با او شویم. در پایان باید یادآور شد که موضوع جنگ در قفقاز اثرات مستقیم و گریزناپذیری بر امنیت ملی و منافع عمومی کشور ما داشته و میتواند در بسیاری از مباحث و موارد اگر ویرانگر نباشد، باعث بروز برخی کنشهای جدید از طرف دولت باکو برای اثرگذاری بر افکار مردم مناطق شمال غربی کشورمان شود.
@syriankhabar
هدایت شده از کانال تحلیلی بورس
4_6019139929378916233.ogg
3.05M
🔶 شرح دستوری بودن ریزش بازار و عدم حمایت حقوقی ها
دکتر مرادی
کارگزاری فارابی
۹۹.۷.۷
⭕️ مشکل از جایی شروع شد که مسئولین مطمئن شدند در صورت ضرر زدن به بیتالمال فقط برکنار میشوند نه دادگاهی!!!
👤 علیرضا گرائی
هدایت شده از ایران آنلاین ✌️
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شب نامه / #صریح_نیوز
مشاور امنیتی رئیس جمهور آمریکا سه هفته قبل از حمله صدام به ایران در عراق چه کار می کرد ؟ / خیلی ها فکر می کنند ما با عراق 8 سال جنگدیم، باورتان میشود ما در جنگ تحمیلی با آمریکایی ها نبرد رو در داشتیم و شهید هم دادیم ؟ / ناگفته هایی که نمی خواهند شنیده شود ...
@iran_onlin_ir
هدایت شده از ایران آنلاین ✌️
⭕️ «لعن کاخ سفید»؛ نتیجه مذاکره باکدخدا و شکل گیری برجام/ چه کسی گرای تحریم بیشتر را میدهد؟ / بخش اول
♨️ این روزها وضعیت اقتصادی کشور با توجه به گرانی افسارگسیخته بازهم پرچالش است. دلار در مدار 30 هزار تومان در گردش است. «حسن روحانی» دلار را در قیمت 3 هزار تومان تحویل گرفت و این روزها ارزش این ارز به 30 هزار تومان رسیده است. این در شرایطی است که شعار حسن روحانی «گشایش اقتصادی» و تعامل با جهان بود. بستن با کدخدا برای حل مشکلات کشور راهبرد سیاست خارجی دولت های حسن روحانی بود. برجام در این دولت متولد شد اما تا به امروز که چند سال از اجرا شدن آن می گذرد نه تنها سد تحریم ها نشکسته بلکه آمریکا فشار بیشتری در حوزه اقتصادی به کشورمان وارد می کند.
🔻این در شرایطی بود که همواره منتقدان مطرح می کردند که برای اینکه ابزار تحریم ها را از آمریکایی ها بگیریم بایستی ظرفیت های داخلی و اقتصاد کشورمان را تقویت کنیم. اما دولت همه تخم مرغ های خود را در سبد سیاست خارجی چیده بود و در این راه حتی امروز که چند سالی است غرب به تعهدات خود عمل نمی کند و آمریکا از برجام خارج شده است، از این سیاست شکست خورده دست بر نمی دارد.
💢 در همین رابطه، روز شنبه رئیس جمهور خطاب به مردم بیان داشت: «مردم اگر میخواهند کسی را برای مشکلات نفرین کنند، آدرسش کاخسفید است.»
🔴 روحانی در ستاد ملی کرونا گفت: «مراقب باشید عده ای به خاطر منافع گروهی خود به مردم آدرس غلط ندهند. آدرس مسبب تمام مشکلات اقتصادی، واشنگتن دی سی، کاخ سفید است.»
‼️ جالب است که رئیس جمهور در این سخنان نیز بعد از گذشت هفت سال و اندی از وعده های رنگارنگ بستن با کدخدا مطرح می کند که عامل تحریم های کشورمان همان کدخداست. متاسفانه روندی که دولت روحانی طی این چند سال طی کرد بیشتر اقتصاد کشور را به مذاکرات و همچنین اتفاقاتی که در غرب می افتد وابسته کرد. برجام نماد گره زده مشکلات کشور به رابطه با غرب بود و امروز رئیس جمهور اعتراف می کند که این تحریم ها بوده است که مشکلات را به شدت افزایش داده است. موضوعی که بیشتر به عنوان یک پالس و پیام به آمریکایی که تحریم های آنان اثربخش بوده است و باید بیشتر در این حوزه تمرکز کنند و تحریم ها را تشدید کنند، درحوزه سیاسی تعبیر می شود.
🔻حسن روحانی مطرح می کرد که آب خوردن، محیط زیست و ازدواج و اشتغال جوانان به برجام و توافق بستگی دارد و در ادامه این روند باعث شد که رکودی کشدار و بلند مدت برای به ثمر نشستن برجام در کشور شکل بگیرد. ظرفیت هایی که برای عمل غرب به تعهداتش مسکوت ماند و ماند و حالا نتیجه برجام گره خوردن اقتصاد و معیشت مردم و ازوداج و اشتغال جوانان به غرب است.
@iran_onlin_ir
هدایت شده از ایران آنلاین ✌️
⭕️ «لعن کاخ سفید»؛ نتیجه مذاکره باکدخدا و شکل گیری برجام/ چه کسی گرای تحریم بیشتر را میدهد؟ / بخش دوم
♨️ این روزها وضعیت اقتصادی کشور با توجه به گرانی افسارگسیخته بازهم پرچالش است. دلار در مدار 30 هزار تومان در گردش است.
🔻حالا رئیس جمهور مطرح می کند که تحریم ها اثربخش بوده است و این گرای اقتصاد را به آمریکا می دهد. مذاکره جدید با ترامپ هم به باور بسیاری از منتقدان نه تنها اثربخش نیست بلکه بیشتر باعث تحریم و فشار مضاعف اقتصادی بر کشورمان می شود؛ چراکه ترامپ سعی دارد بیشترین امتیاز را گرفته و حتی امتیازی به کشورمان ندهد. به باور بسیاری از کارشناسان اقتصادی آمریکا هیچگاه دست از تحریم ایران بر نخواهد داشت. موضوعی که رهبر معظم انقلاب همواره با نگاه واقع بینانه شان تاکید کردند و بیان فرمودند: «در طول تاریخ ارتباط آمریکا با ایران، آمریکا همیشه با ایران دشمنی کرده؛ حتّی در آن رژیم طاغوت. دشمنی آمریکا با ایران، قبل از انقلاب عبارت بود از اینکه یک دولت ملّی را در سال ۱۳۳۲ با کودتا ساقط کرد.»
🔴 رهبر معظم انقلاب بارها در این حوزه هشدار دادند و از «اقتصاد مقاومتی» به عنوان راهبرد مقابله با تحریم ها و کارشکنی های غرب سخن گفتند و فرمودند: «این جنگ یک جاهایی جنبهی وحشیانه و کینهورزانه میگیرد؛ مثل جنگی که با ما در زمینهی اقتصاد دارد میشود، که این تحریمها دیگر جنبهی کینهورزانه و جنایتآلود به خودش گرفته؛ البتّه تحریم از اوّل انقلاب بود، [امّا] در این ده سال اخیر طبعاً شدّت بیشتری پیدا کرده؛ و این تحریم فعلاً خواهد بود؛ اینکه کسی امید ببندد به اینکه حالا یک سال دیگر، دو سال دیگر این تحریم تمام میشود، خیال باطل است، این را من به شما عرض بکنم. با آشناییای که با مسائل این جبهه ما داریم، آنچه بنده میفهمم، این تحریم حالاحالاها هست، باید باشد و خواهد بود. »
💢 ایشان در این رابطه تاکید می کنند: «ما برای نجات اقتصاد کشور، چشممان را، امیدمان را نبندیم به اینکه حالا کِی بشود این تحریم برداشته بشود یا این شخص نباشد یا آن جمع نباشد یا این کشور چنین بکند، نه؛ اینها تأثیری ندارد، این تحریم هست. حالا البتّه یک زرنگیهایی بعضی میکنند، تحریم را دُور میزنند، خیلی هم خوب است، عیبی ندارد، دستشان درد نکند امّا کار اساسی مصونسازی اقتصاد کشور از آسیب دیدن از تحریم است؛ کار اساسی این است. دُور زدن تحریم یک تاکتیک است، مصونسازی کشور در مقابل تحریم، یک راهبرد است، باید این کار را کرد، باید کاری کرد که ما در مقابل تحریم آسیبپذیر نباشیم. الان این جور نیست، الان اقتصاد ما متّکی به نفت است؛ حالا خوشبختانه با تحریم نفت، یک خرده کمتر شده، ترکیب تراز بازرگانی فرق کرده امّا علیالاصول اقتصاد ما متّکی به نفت است.»
@iran_onlin_ir