دولت اعلام کرده اینکه ۶۰ لیتر بنزین سهمیه ای فقط به یک خودرو دارندگان چند خودرو داده میشه کذبه
دولت اعلام کرده یارانه یک نفر ۵۵ هزار تومنه تا پنج نفر در یک خانواده پرداخت میشه سقف پرداخت ۲۰۵ هزار تومان(یعنی فرزند سوم به بعد یارانه نداره و اگه خانواده ای پنج نفره باشه یارانه هر نفر میشه ۴۱ تومن)
حالا تفاوت قیمت ۶۰ لیتر بنزین سهمیه ای با آزاد میشه ۹۰ هزار تومان،
فرزند سوم به بعد یارانه نمیگیره ولی ماشین چهارم پنجم... دهمم میگیره
کسی اگه چهارتا بچه داشته باشه یارانه اش میشه ۲۰۵ هزار تومان ولی اگر ۴ تا ماشین داشته باشه(که طبقه متوسط به بالاست) ۳۶۰ هزار تومان یارانه بنزینی!
یادتون نره مثلا هدف اجرای طرح بنزین سه هزار تومنی گرفتن پول از اونا که بنزین(یارانه پنهان)بیشتری مصرف میکنن و دادنش به اونا بود که اصلا ماشین هم ندارن و از یارانه پنهان این بخش بی نصیبند! :)))))
اینم رابین هود بازی و اجرای عدالت در جامعه به سبک تدبیر و امید
#دولت_ناکارآمد
#لیبرالهای_فاسد
..
🔻اینقدری که
منتظر تلگرام و اینستا هستیم
اگر منتظر امام زمان عج بودیم
تا الان ظهور کرده بودند... 😔😞
تُهیِ وَسیع
..
♥️امام خامنه ای :
◀️بعضیها
در فضای فتنه،
این جمله
«کن فی الفتنة کابن
اللّبون لا ظهر فیرکب
و لا ضرع فیحلب»
( در فتنه همانند
شتر دوساله ای باش که
نه میتوانند سوارش شوند
و نه شیری ازش بدوشند)
◀️را بد میفهمند
و خیال میکنند
معنایش این است
که وقتی فتنه شد
و اوضاع مشتبه شد؛
" بکش کنار. حرف نزدن"
◀️ ( بی تفاوت بودن)
خودش، کمک به فتنه است.
◀️ در فتنه،
#همه_بایستی
#روشنگری کنند.
🔴 پشت پرده های بهت آور از فتنه ۹۸
📢سردار آبنوش، فرمانده عملیات بسیج:
🔹این فتنه، فتنه دیگری بود؛ فقط خدا ما را نجات داد.
🔹با بازجوییها اطلاعات زیادی به دست آورده ایم.
🔹از اسرائیل تا آمریکا و عربستان معجون درهمی شکل گرفته بود؛ منتظر یک جرقه بودند تا کشور را نابود کنند.
🔹اینترنت با تاخیر قطع شد، اما باز هم کمک کرد تا ساماندهی پیچیده این گروه به هم بریزد.
🔹کشتار نصف ایران را در نظر گرفته بودند.
🔹کیفهایی داشتند که وسایل آنها را تابه حال ندیده بودیم؛ هوابرشها و قیچیهایی که سختترین قفلها را میبریدند.
🔹هرجا که وارد میشدند بلافاصله آتش زده و غارت میکردند./جهانیوز
📢 آیتالله رئیسی در گردهمایی بسیج دانشجویی:
🔺مجازات سختی در انتظار اغتشاشگران است/ در رابطه با بنزین سخنها داریم؛ دولت وظیفه مدیریت سوخت را چندین سال انجام نداده است/ شرط مسئولیت در جمهوری اسلامی، روحیه مبارزه با فساد است
🔹رئیس قوه قضائیه درباره گران شدن بنزین گفت:
ما در رابطه با این موضوع سخنها داریم. چند سال بر اساس قانون دولت وظیفه داشت نسبت به مدیریت سوخت اقدام کند و در این چند سال اقدام نکرد، یعنی وظیفه قانون و مصرح در قانون را چند سال به تأخیر انداخت.
❌ تاجزاده اینترنت از کجا آورده است؟!
❗️در روزهای اغتشاش در برخی نقاط کشور و قطع اینترنت ، این سوال را میتوان مطرح کرد که "تاجزاده که از مجرمان امنیتی بوده، چگونه در ایران به اینترنت دسترسی دارد؟"
🔸مصطفی تاجزاده از محکومان امنیتی از جمله تهیهکنندگان اصلی بیانیه 77 نفره اصلاح طلبان است که در آن با حمایت از آشوبگران، خواستار برخورد با نیروهای انتظامی و امنیتی شده است!
🔻با این شعور سیاسی مردم، جمهوری اسلامی همیشه "جزیرهی ثبات" است
🔹مادامی که رابطهی بین امام و امت بر مدار احترام و اعتماد باشد، مادامی که شعور سیاسی مردم اینگونه فتنههای عمال غرب و امریکا را خنثی کند، ایران هیچ گاه ناامن نمیشود. شاید عده ای آشوب کنند و دست به خرابکاری بزنند لکن حرکت عمومی مردم همیشه این انحرافات را در خود هضم کرده است. حوادث کوی دانشگاه، قتل های زنجیرهای، فتنههای سالهای ۸۸ و ۹۶ بخاطر شعور سیاسی بالای این مردم در یوماللههای تاریخ ۴۱ساله خنثی شده است.
این مردم بصیر، با اینکه از فشار اقتصادی و تحریم و گرانی درتنگنا است ولی وقتی رد پای دشمن و عمالش را در آشوب و ناامنی ببیند سریعا صف خود را جدا میکند. انتقادش را، اعتراضش را هم به سیاست های دولت اعلام میکند ولی آشوب و خرابکاری هرگز!
اگر به وعدهی عده ای اعتماد کردند و مدعی در حد وعدههایش ظاهر نشد قطعا در کارزار انتخابات جواب خود را به او و جریانش میدهد. شوخی با کسی ندارد. اگر ادعای عدالت کردی و نتوانستی در حد شعار عمل کنی پاسخت را با تغییر میدهند. واگر کسی از آن آب گل آلود ماهی گرفت و برای پیشرفت کشور آدرس غلط داد به موقع جوابش را میدهند.
روزی که نه تکرار به کارآید و نه شعار!
🔸شعور و بینش سیاسی مردم ایران در کل دنیا کم نظیر است. درست است از نظر اقتصادی جهان سومی هستیم ولی فرهنگ و شعور سیاسی مردم ایران از بسیاری از کشورهای باصطلاح جهان اولی و توسعه یافته بالاتر است. دریای خاورمیانه هیچ گاه به این اندازه متلاطم نبود. در این دریای طوفانی "#جزیره_ثبات" بودن هنر است. نقش شعور بالای سیاسی مردم در این ثبات و آرامش بی بدیل است به همین خاطر لایق بهترین هاست.
قطعا این بینش میتواند زمینهی پیشرفت و تعالی کشور را فراهم کند. البته نیاز به مدیریت صحیح و استفاده درست از منابع و استعداد و توان داخل دارد.و البته اگر دولت نگاهش را از خارج کشور، از میز مذاکره، از اروپا و امریکا به این مردم معطوف کند. دریایی از استعداد در این کشور نهفته است.
#امید_حاجی_زاده
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب
🔴بقای سه ضلع اغتشاشات...
✍🏻 #قاسم_اکبری
🔺اغتشاشات اخیر کشور سه ضلع اصلی داشت :
1⃣دشمنان غدّار و قسم خورده این آب و خاک و در راسشان آمریکا و غرب با پول های نفتی سعودی و امارات(پیوند نحس زر و زور)
2⃣اراذل و اوباش و مزدوران وطنی. از فرقه رجوی تا جدایی طلبان وطن فروش که سر در آخورِ دشمنان دارند و هرگونه مطالبه و اعتراض مردمی را به آتش و خون و اغتشاش ختم می کنند.
3⃣مسئولانِ بی تدبیر که همیشه بدترین تصمیم ها را در بدترین زمان ها اتخاذ می کنند و آرامش روانی جامعه را به خطر می اندازند و هیزم آتش آشوبگران را مهیّا می سازند.
🔺سوال اساسی اینجاست که در شرایطی که هنوز هم هر سه ضلع اساسی اغتشاشات وجود دارند، باید این فتنه و اغتشاشات را پایان یافته اعلام کرد یا نه فقط به آتش زیر خاکستر تبدیل شده است؟
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب
◼️ماهیگیری از آب گلآلود
▪️یک هفته از افزایش بهای بنزین و سهمیهبندی آن در کشور میگذرد. معترضانی که جای خود را به تخریبکنندگان اموال عمومی و خصوصی مردم دادند شاید مهمترین عامل پافشاری حاکمیت بر بهای 3هزار تومانی بنزین توسط عدهای به شمار برود، هر چند که قیمت سه هزار تومان از مدتها پیش برنامهریزی شده بود. با این حال، بسیاری تلاش کردند از آب گلآلود ماهیگیری کنند، کسانی که در میان آنها همهطیف دیده میشد و متاسفانه همه آنها نشان دادند که بیش از آنکه منعفت عمومی برایشان مهم باشد، سوار شدن بر گرده خواستههای بهحق مردم جهت رسیدن به امیال و آرزوهایشان مهم است.
▪️نخستین گروه، نمایندگان مجلس هستند، کسانی که در مجلس دهم میخواستند با بنزین 1000 تومانی به سراغ مجلس یازدهم رفته و با آن رای جمع کنند. در طول روزهای گذشته به عینه کسانی را دیدیم که دنبال طرح دو فوریتی و سه فوریتی بودند، کسانی که رشتهتوئیت میکردند و میخواستند ثابت کنند که دولت اشتباه کرده و مجلس موافق گران کردن بنزین نبوده اما ای کاش آنها اندکی صداقت داشتند و از جلسات غیرعلنی که نتایج کارهای کارشناسی ارائه میشد به مردم میگفتند! همه آنها از افزایش بهای بنزین خبر داشتند، فقط زورشان گرفته که چرا ساعتش را نمیدانستند و چرا بعد از انتخابات اسفندماه این اتفاق روی نداد!
▪️گروه دوم، سیاسیون خارج از حکومت و دولت هستند، این گروه چه اصولگرا و چه اصلاحطلبش فرصتطلبیهای خود را نشان دادند، چه آن فردی که از پاسخ رهبری به آن طلبه نقل دروغ کرد و چه آن فردی که آمد و گفت به هیچ عنوان نباید بنزین گران میشد، مگر دریافتی مردم ایران مانند کشورهای دیگر است؟ این فرد همان کسی است که خودش اقتصاد خوانده و میداند که دولت دارد 80 میلیارد دلار یارانه مخفی میدهد و دلیل حقوق پایین هم، همین یارانهها است. سومین گروه، رسانهها بودند، آنهایی که منافقانه سنگ مردم را به سینه زدند و باور دارم که غم مردم ندارند. آنهایی که تیتر زدند و دنبال کشته شدهها میگشتند و گزارش تهیه کردند که عدهای گم و گور شدهاند!
▪️چهارم، دولتیهای سابق و اسبق که هر کدام امروز گوشهای نشسته و انبانشان پر، برای مردم نسخهنویسی میکنند. ای کاش میشد راحتتر حرف زد و بیشتر نوشت... این روزها مطالبی خواندم، مسائلی دیدم، حرفهایی شنیدم و رفتارهایی مشاهده کردم که نتیجهاش برایم این شد در این کشور، همه به فکر خود هستند و هیچکس به فکر ایران نیست. آنهایی که گفتند رئیس دولت میخواسته انتقام برادرش را بگیرد به همان میزان برادر رئیس دولت که پول حرام گرفت و خرید و فروش پست میکرد، در این ماجرا به کشور ضربه زدند...
▪️ما در روزهای سختی به سر میبریم، کشوری با بزرگی ایران، با جمعیت ایران، با قدرت ایران متاسفانه گرفتار باندبازی و جناح بازی افراد و گروههای داخلی شده است. کاری کردهاند که اعتماد مردم از حاکمیت سلب شده و عدهای این وسط عامدانه موش میدوانند و کارهایی میکنند که بیشتر و بیشتر شک میکنم که گروهی میخواهند ایران از هم بپاشد. دوره ساسانیان، وقتی سلمان فارسی به مدینه رفت و پس از رحلت پیامیر اعراب را در حمله به ایران راهنمایی کرد، بسیاری از بزرگان گفتند بگذارید حمله کنند، حکومت را که ساقط کردند بیرونشان میکنیم سلسله دیگری تشکیل میدهیم و اما نمیدانستند که این اعراب، اعراب دوره شاپور ذوالاکتاف نیستند.
▪️حالا هم در کشور ما، چون امنیت عمومی برقرار است، کسی توجه نمیکند که این امنیت با چه هزینهای به دست آمده که اینگونه با حرفهای نسنجیده و گز نکرده و منافقانه چوب حراج به آن میزدند. روزگاری با یکی از فرماندهان ارتش صحبت میکردم، میگفت از بس مردم خطر جنگ را دور میبینند که گاهی اوقات فکر میکنند که نیروی نظامی برای چه است و دولتیها هم با همین فکر سال به سال بودجه ما را کم میکنند. رفتار آنهایی که در بالا برشمردم مصداق کامل کسانی است که فکر میکنند هر چه بگویند، اشکال ندارد و مهم نیست. عرض کردم، افسوس که دستم بسته که مصداق بیاورم وگرنه مینوشتم که اوضاع از چه قرار است و برای هر مورد مثالهای متعددی میآوردم.
K.J
@syriankhabar
شهید اسماعیل غلامی یاراحمدی که چند روز پیش هنگام خنثیسازی تلههای انفجاری در اطراف حلب به شهادت رسیده بود، امروز جمعه به شکل غریبانهای در خرمآباد تشیع شد. کانال اخبار سوریه شهادت این شهید را به خانواده ایشان تبریک و تسلیت عرض میکند. باشد که یادمان باشد برای آنکه کشوری امن داشته باشیم چه خونهایی داده و خواهیم داد.
@syriankhabar
🔷آنچه باید میکردند و نکردند، واقعیتهایی که باید بدانیم/2
🔹در این بخش مسائل و مواردی که باید باشد و متاسفانه در کشور ما نیست، برخواهیم شمرد و تاکید میکنم که این حرف و مطالبات مردم به حقاست و نه تنها دولتها، بلکه حاکمیت در طول دهههای گذشته به بهانههای واهی کمکاری کرده و اگر نخواهد آن را اصلاح کند، این کمکاری قابل بخشش نیست.
1) چرا در کشور ما هنوز خودروهای پرمصرف جولان میدهند؟ کجای دنیا امروز خودروهایی با مصرف بالای 10 در 100 کیلومتر همچنان تولید میشود؟ متاسفانه آنچه بنام مافیای خودرو گفته میشود در کشور ما به شکلی وجود دارد. در سطرهای بعد به یکی از تاریخیترین اشتباهاتی که در کشور ما بهعنوان بهانه از آن بهره گرفته میشود، اشاره خواهم کرد، اما خودرویی مانند وانت نیسان که رسما صدی 24 لیتر بنزین مصرف میکند چرا باید تولید شود یا همچنان در چرخه اقتصادی کشور باشد؟ دهها هزار خودروی نیسان در سراسر کشور روزانه بیش از 5 میلیون لیتر بنزین مصرف میکنند که با خارج کردن آنها از چرخه و دادن خودروی کممصرف با اقساط 72 ماهه به دارندگان، باز هم کشور صرفهجویی خواهد کرد.
در این مورد بگذارید یک جمع و تفریق کنیم. خودروهای وانت نیسان در کشور روزانه بیش از 5 میلیون لیتر و سالانه نزدیک به دو میلیارد لیتر میشود، یعنی با صادر کردن این میزان بنزین سالانه یک میلیارد دلار درآمد کسب میشود. در طول دو سال از محل خارج کردن این خودروها میشود بیش از 100هزار خودروی کممصرف را وارد کرد و در سالهای بعد سالانه صدها میلیون دلار صرفهجویی نمود، این مساله در مورد سایر خودروها مانند وانت پیکان، آریسان، سواریهای سمند و پژوهای قدیمی و... هم صادق است. اما مشخص نیست چرا باید این خودروها همچنان در کشور جولان دهند. دستکم باید نیسانها را گازوئیلسوز کرد و یا در نهایت آنها را از رده خارج و به جای آنها کامیونهای ایسوزو و همین بنجلهای چینی را در اختیار ملت قرار بدهند.
2) یک سوال اساسی که مردم همواره میپرسند و باید پاسخ داده شود این است چرا دولت نسبت به واردات خودروهای برقی و کممصرف این همه اشکالتراشی میکند؟ تعرفه بسیار بالا بر خودروهای برقی وارداتی با وجود اطلاع دولتیها از کممصرفبودن آنها هم هدر دادن منابع ملی بوده و هم خوشخدمتی مجدد به خودروسازهای بسیار بیکیفیت داخلی که هر کدام بهنوعی خون مردم را در شیشه کرده و حاضر به تغییر خطوط تولید و در اختیار گذاشتن خودروهای باکیفیت به مردم نیستند. البته دولتیها با این کار دنبال سرکیسه کردن مردم هم بودند تا درآمدی دست و پا کنند!!
3) سوال دیگر اینکه، چرا باوجود اینکه سه شهر اصفهان، تهران و مشهد که 80درصد بنزین کشور را میبلعند، نباید در آنها خودروی برقی حرکت کند؟ دو شرکت بزرگ خودروساز داخلی و چند شرکت دیگر که محصولات بنجل چینی را با قیمتهای آنچنانی تحویل مردم میدهند، چرا به سراغ خودروهای برقی چینی نرفتهاند؟ دولت اگر واقعا دنبال کاهش مصرف سوخت و صرفهجویی است باید مردم را تشویق به استفاده از این خودروها کند که سود دو سر است، هم باعث کاهش مصرف بنزین میشود و هم در کاهش آلودگی این شهرها، بهویژه پایتخت اثر مستقیم دارد. متاسفانه ما در حوزه خودروهای برقی 50 سال از دنیا عقب هستیم و با این فکر مدیریتی در کشور، به جایی هم نخواهیم رسید.
4) میگویند اگر واردات خودرو آزاد شود، صدها هزار نفر بیکار میشوند؟ کسی که این حرف را میزند بهنظر اصول اقتصاد را نمیداند. خودرویی که هر روز از کیفیت آن کم میشود، خودرویی که مصرف بالای 10 لیتر در هر 100 کیلومتر دارد، خودروی باصرفه اقتصادی نیست. شما در نظر بگیرید اگر خودروهای برقی یا در نهایت خودروهایی با مصرف ترکیبی 7 لیتر وارد کشور شود، روزانه 40 میلیون لیتر بنزین صرفهجویی خواهد شد و مصرف کشور رسما نصف میشود. سالانه نزدیک به 15 میلیارد لیتر بنزین که قیمتی بیش از 7 میلیارد دلار دارد صادر خواهد شد، اگر در نظر بگیریم که 300هزار نفر در صنعت خودروی کشور کار میکنند و هر نفر 400 دلار حقوق میگیرد، کل حقوق آنها سالیانه یک و نیم میلیارد دلار نمیشود... پس ایرانخودرو و سایپا با تولیداتشان دارند به کشور ضرر وارد میکنند.
5) در مورد نکته شماره 4 البته مسائلی وجود دارد، اما یک واقعیت دیگر این است مردم که خودرویی با استاندارد یورو4 دارند، در شهرستانها (بهعنوان قشر کمدرآمد) عملا به بنزین یورو4 دسترسی ندارند و با بنزینهای با اکتان پایین که مصرف خورو را بالا میبرد، کار میکنند. اگر قرار بر بنزین معمولی باشد، باید آنهایی که چنین بنزینی مصرف میکنند یارانه بیشتری بگیرند!! وجود بنزین با کیفیت یکی از خواستههای مردم است که یک خواسته به حق نیز به شمار میرود.
K.J
◼️ماهیگیری از آب گلآلود
▪️یک هفته از افزایش بهای بنزین و سهمیهبندی آن در کشور میگذرد. معترضانی که جای خود را به تخریبکنندگان اموال عمومی و خصوصی مردم دادند شاید مهمترین عامل پافشاری حاکمیت بر بهای 3هزار تومانی بنزین توسط عدهای به شمار برود، هر چند که قیمت سه هزار تومان از مدتها پیش برنامهریزی شده بود. با این حال، بسیاری تلاش کردند از آب گلآلود ماهیگیری کنند، کسانی که در میان آنها همهطیف دیده میشد و متاسفانه همه آنها نشان دادند که بیش از آنکه منعفت عمومی برایشان مهم باشد، سوار شدن بر گرده خواستههای بهحق مردم جهت رسیدن به امیال و آرزوهایشان مهم است.
▪️نخستین گروه، نمایندگان مجلس هستند، کسانی که در مجلس دهم میخواستند با بنزین 1000 تومانی به سراغ مجلس یازدهم رفته و با آن رای جمع کنند. در طول روزهای گذشته به عینه کسانی را دیدیم که دنبال طرح دو فوریتی و سه فوریتی بودند، کسانی که رشتهتوئیت میکردند و میخواستند ثابت کنند که دولت اشتباه کرده و مجلس موافق گران کردن بنزین نبوده اما ای کاش آنها اندکی صداقت داشتند و از جلسات غیرعلنی که نتایج کارهای کارشناسی ارائه میشد به مردم میگفتند! همه آنها از افزایش بهای بنزین خبر داشتند، فقط زورشان گرفته که چرا ساعتش را نمیدانستند و چرا بعد از انتخابات اسفندماه این اتفاق روی نداد!
▪️گروه دوم، سیاسیون خارج از حکومت و دولت هستند، این گروه چه اصولگرا و چه اصلاحطلبش فرصتطلبیهای خود را نشان دادند، چه آن فردی که از پاسخ رهبری به آن طلبه نقل دروغ کرد و چه آن فردی که آمد و گفت به هیچ عنوان نباید بنزین گران میشد، مگر دریافتی مردم ایران مانند کشورهای دیگر است؟ این فرد همان کسی است که خودش اقتصاد خوانده و میداند که دولت دارد 80 میلیارد دلار یارانه مخفی میدهد و دلیل حقوق پایین هم، همین یارانهها است. سومین گروه، رسانهها بودند، آنهایی که منافقانه سنگ مردم را به سینه زدند و باور دارم که غم مردم ندارند. آنهایی که تیتر زدند و دنبال کشته شدهها میگشتند و گزارش تهیه کردند که عدهای گم و گور شدهاند!
▪️چهارم، دولتیهای سابق و اسبق که هر کدام امروز گوشهای نشسته و انبانشان پر، برای مردم نسخهنویسی میکنند. ای کاش میشد راحتتر حرف زد و بیشتر نوشت... این روزها مطالبی خواندم، مسائلی دیدم، حرفهایی شنیدم و رفتارهایی مشاهده کردم که نتیجهاش برایم این شد در این کشور، همه به فکر خود هستند و هیچکس به فکر ایران نیست. آنهایی که گفتند رئیس دولت میخواسته انتقام برادرش را بگیرد به همان میزان برادر رئیس دولت که پول حرام گرفت و خرید و فروش پست میکرد، در این ماجرا به کشور ضربه زدند...
▪️ما در روزهای سختی به سر میبریم، کشوری با بزرگی ایران، با جمعیت ایران، با قدرت ایران متاسفانه گرفتار باندبازی و جناح بازی افراد و گروههای داخلی شده است. کاری کردهاند که اعتماد مردم از حاکمیت سلب شده و عدهای این وسط عامدانه موش میدوانند و کارهایی میکنند که بیشتر و بیشتر شک میکنم که گروهی میخواهند ایران از هم بپاشد. دوره ساسانیان، وقتی سلمان فارسی به مدینه رفت و پس از رحلت پیامیر اعراب را در حمله به ایران راهنمایی کرد، بسیاری از بزرگان گفتند بگذارید حمله کنند، حکومت را که ساقط کردند بیرونشان میکنیم سلسله دیگری تشکیل میدهیم و اما نمیدانستند که این اعراب، اعراب دوره شاپور ذوالاکتاف نیستند.
▪️حالا هم در کشور ما، چون امنیت عمومی برقرار است، کسی توجه نمیکند که این امنیت با چه هزینهای به دست آمده که اینگونه با حرفهای نسنجیده و گز نکرده و منافقانه چوب حراج به آن میزدند. روزگاری با یکی از فرماندهان ارتش صحبت میکردم، میگفت از بس مردم خطر جنگ را دور میبینند که گاهی اوقات فکر میکنند که نیروی نظامی برای چه است و دولتیها هم با همین فکر سال به سال بودجه ما را کم میکنند. رفتار آنهایی که در بالا برشمردم مصداق کامل کسانی است که فکر میکنند هر چه بگویند، اشکال ندارد و مهم نیست. عرض کردم، افسوس که دستم بسته که مصداق بیاورم وگرنه مینوشتم که اوضاع از چه قرار است و برای هر مورد مثالهای متعددی میآوردم.
K.J
ایسنا بازهم در مسیر دشمن شاد کنی
چرا ایسنا از قیام چند صدهزار نفری مردم اصفهان در دفاع از نظام فقط تصویر چند طلبه آفریقایی را منتشر کرد?! آیا وقت آن نیست که چنین رسانه های دشمن شاد کن را در زباله دان تاریخ انداخت? آیا نهادهای نظارتی فکر نمیکنند اگر مانع این دشمنی ها نشوند خشم امت حزب الله رسانه و عاملین و حامیانش را خواهد سوزاند?
#ایسنا_رسانه_دشمن_شادکن
[• #آقامونه😌☝️ •]
🔺 می دانید کجای صحبت
حضرتِ آقا گریه ام گرفت!؟
👌 آنجا که مظلومانه گفتند:
"من صاحب نظر نیستم در این قضایا"
⁉️می دانید این حرف یعنی چه؟!
👈 رهبر ما(به قول خود آمریکاییها:
ابرحریف!) که مراکز و اندیشکده های بزرگ
تحقیقات استراتژیک جهان را در موضوعات
و وقایع پیچیده منطقه و جهان آچمز کرده،
چرا باید بگوید من در این قضایا صاحبنظر
نیستم؟!
فدای مظلومیت اين آقا بشوم که
به جای اینکه بگوید:
👈 "کسی از من نظر نمی خواهد" یا
" به نظرات من گوش نمی کنند"...
مجبور است از خودش مایه بگذارد که:
من هم که صاحبنظر نیستم در این قضایا✋
👈آقا جان! شما قبل از انقلاب و در دوران
تبعید هم در قضایای مختلف مثل سیل
جیرفت و... هوش سرشار و توان فوق العاده
مدیریت بحران خودتان را اثبات کرده بودید!
👈حال به آن اضافه کنید تجربه ۴٠ سال
حضور در سطح اول تصمیم گیری کشوری
که هر روز با بحران مواجه بوده است... و
به اعتراف دشمنان شما، به مدد مدیریت
استثنایی و اعجاب برانگیز شما، روزبروز
بلندترین قله های جهان را فتح می کند...
👈تازه اینها در شرایطی هست که سکولار به
قضیه نگاه کنیم! و در نظر نگیریم آن هدایت
و حکمتی را که خداوند به اولیاء خود عطا
می کند...
👈 درست است که امروزه شاخه های علوم
گسترده شده و کسی نمی تواند ادعا کند که در
همه مسائل کارشناس است و لاجرم بایستی در
هر شاخه از علم، از دانشمندان و مشاوران
کارشناس کمک گرفت؛ اما در ادارهٔ حکومت،
صاحبنظر آن است که بتواند از میان نظرات
کارشناسی متفاوت، مناسب ترین نظر را در
شرایط خاص زمانی، مکانی و... انتخاب کند.
👌 شما صاحبنظر هستید آقاجان! خدا لعنت
کند آنهایی را که به نظرات کارشناسی شما
#اعتماد نکردند و نمی کنند...
👈 اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد
و آل محمد، و آخر تابع له علی ذلک...
#سلامتے_امامخامنــهاے_صلوات
#پیام_شبانگاهے📨
#حضرتآقا_درنگاه_دیگران😍
آقـا رو چقــدر مےشنــــاسے
[ #خبر_ویژه 🔊 ]
🚨مدیریت اسرائیل به فارسی در ایران!
🔹"اسرائيل به فارسي" هم در ايران مديريت
ميشود؛ آقايان علوي و جهرمي مطالبه افكار
عمومي، روشنگري و پيگيري سريع درباره
فعاليت كانالهاي ضدانقلاب در داخل ايران است.
🔹پيشتر در گزارشي اعلام شد كه كانالهاي
ضدانقلابي چون كلمه، فاكس نيوز، امتداد،
مملكته، سحام نيوز، راسوياب، آژانس ايران
خبر و جهان باستان همزمان با قطع اينترنت
در ايران با اختلال مواجه و فعاليتشان در
اين مدت متوقف يا محدود شده است.
✔️بررسيها نشان ميدهد همزمان با
محدوديت اينترنت كشور (۱۵ نوامبر)
اكانت توييتري و تلگرامي "اسرائيل به
فارسي" نيز تا (۱۹ نوامبر) از دسترس
خارجشده!
🔻 همچنين كانالهاي «عاليجناب»،
«فيگارو فارسي» و «تقاطع» از ديگر
كانالهاي شاخص ضدانقلاب هستند
كه همزمان با قطع اينترنت با اختلال
مواجه شده و چند روز در دسترس نبودهاند
و اكنون با فيلتر شكنهاي ارائهشده مجدداً
فعال گشتهاند.
🔘 لازم است تا وزارتخانههاي اطلاعات و
ارتباطات نسب به پيگيري اين موضوع به
طور جدي ورود كند. هرچند امید ما بیشتر
به #سازمان_اطلاعات_سپاه است.
#بنزین_روحانی
#فتنه98
#انتخابات98
#بصیــر_باشیم😎✋
ویژه تـــرینهای سیاسے را از ما بشنوید
..
من ڪه آخر نفهمیدم شما تو روزای تعطیل چیڪار میڪنین ڪه اسم شنبه میاد بغض میڪنین 😐
نهایتا مثل لاڪ پشت برعڪس افتادید ڪف اتاق دیگه 😊😅
..