رهبر انقلاب: خدای متعال بر اساس حکمت خود و خصوصیات این جوان، او را نماینده و سخنگوی این شهیدان کرد... خداوند این واقعیت را با شهید حججی به همه اثبات کرد و با بزرگ و عزیز کردن او و نماد ساختن از او نشان داد که نسل جوان امروز، اینگونه مخلصانه و صادقانه در پی جهاد فی سبیل الله است، و این، آیت الهی و نشانهی خدا و معجزهی جاری انقلاب است.
به مناسبت اولین سالگرد شهادت شهید مدافع حرم محسن حججی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگزاری جلسه مسئولین دولتی در فرمانداری خرمشهر برای رفع مشکل معیشت مردم
یکی هم پیدا شد و همچین زهر مارشون کرد
#مترفین
×میرمهنا×
@OfficialTwitTelegram
همه وزیرا و معاونام و تو دلیام، توی ستادم خعلی زحمت کشیدند اما "یکی هس/ تو قلبم/ که هر وخ بخوام اون سند میده و دادامو درمییاره" خاطراون یکی جوری برام عزیزه که تا دنیا دنیاس پشتشم. حتی اگه بنا بشه ربیعی رو براش بدم بره.
آه #قاضی_زاده...
+برگی لورفته از خاطرات ریاست جمهوری #روحانی
×🇮🇷مهرسانا🇮🇷×
@OfficialTwitTelegram
#پوپولیسم یا همان اقدامات مردم باور یا عوام گرایانه را می توان در قالب اموری ارزیابی کرد که به دنبال رضایت عمومی و جلب پشتیبانی و حمایت مردم در حوزه های مختلف است که از این مسیر سیاستمداران می توانند به اهداف و خواسته های سیاسی خود نائل شوند.
#وزیر_ارتباطات و تقدیر از ورزشکار؟
×AmirHossein_110×
@OfficialTwitTelegram
احمدی نژاد بر خلاف لباس رسمی به جای کت شلوار،کاپشن بهاره میپوشید؛وزیر جوان هم با آستین کوتاه و شلوار جین،بدون ارتباط به وزارتخانهاش از ورزشکار دلجویی کرده.
فقط احمدی نژاد پوپولیست بود و وزیر جوان اینجوری نیست؟
مظاهر پوپولیسم تغییر کرده است؟
وزیر جوان، راه احمدی نژاد را طی میکند؟
×کیوان ساعدی×
@OfficialTwitTelegram
"حیدر العبادی"، نسخه عراقیِ حسن روحانیه
فَشل، پُرمدعا، لندندوست و به زمانش، حرافِ انقلابی!
×علی قلهکی×
@OfficialTwitTelegram
آمریکا سال ۱۹۴۰، خودش رو به سمت دانشبنیان شدن برد، در حالی که حتی اقتصاد ایران رو صنعتی هم نکردند. پس اگه فکرمیکنید بخاطر فرار شاه و فتح لانه جاسوسی کنگرهی آمریکا با اقتصاد ایران دشمن شد ناشی از بیاطلاعیتون از تاریخه!
2.اقتصاد آمریکا با اقتصاد ایران حتی تو دوران شاه هم تعامل دوستانه ای نداشت و قرار بود که اقتصاد ایران صرفا اقتصادی مصرفی و استثمارشده باشه.مثلاً نظام بودجهریزی ایران رو سامان دادند ولی ساختار اقتصادی ایران که به اصلاحات ارضی و انقلاب سفید شاه منجر شد ...
3.نه تنها با تئوریهای علم اقتصاد در تضاد بود، بلکه حتی با تاریخ خود اقتصادهای غربی هم در تضاد بود.یعنی اون مسیری که برای کشاورزی و صنعتی شدن خودشون رفتند، اجازه ندادند که ایران همون مسیر رو طی کنه!
4.حتی به ما اجازه ندادند از اون انقلابی که آمریکا تو سال ۱۸۸۵ در آموزش و پرورش خودش انجام داد تبعیت کنیم، بلکه دقیقاً برعکس اون رو تو آموزش و پرورش اینجا اجرا کردند! حالا برگردیم به امروز و جمهوری اسلامی ایران ...
5.تا بحال از خودتون سوال کردید که چرا تحریم بین بنگلادش و آمریکا مطرح نیست؟!
چون بین یه کشور قدرتمند و یه کشور ضعیفه، ولی اگه بنگلادش شروع به رشد اقتصادی کنه، اون زمانه که تحریم بعنوان ابزار رقابتی معنا پیدا میکنه.
دقیقا همانند تحریم ها علیه جمهوری اسلامی ایران
6.تو شمال اسپانیا ۴۲ درصد مردم بیکارند.نکنه اسپانیا هم حکومت اسلامی داره؟ نه،
مشکلش تو موتور ساختارهای درونزاشه.مشکلش تو بازار کار و آموزش و پرورشه که مردمه خودشون رو بعنوان کارآفرین تربیت نمیکنند.اما آلمان در مقایسه با اسپانیا چون اقتصادش درونزاست، این مشکلات رو نداره!
7.وگرنه آلمان و اسپانیا هر دو با آمریکا دوست هستند و تحریم نشدند.درونزایی تو تمام اقتصادهای موفق دنیا منوط به بهرهمندی از فرصتهای بیرونی و بهکارگیری اونها برای مولد کردن منابع و استعدادهای درونیه.
8.به طور متوسط هر تحریمی که بیش از چهار سال طول بکشه و به هدف خودش نرسه (حال این هدف سقوط نظامی، اقتصادی و سیاسی باشه یا تعطیل کردن صنعت)، تبدیل به فایده برای تحریمشونده میشه؛ یعنی نهتنها به کشوری که اون رو تحریم کردهای ضرر نمیزنه، بلکه باعث رونق و رشد بیشتر اون کشور هم میشه.
9.تو ده بیست سال آینده، ابزار تحریم برای کشورها شدیدتر میشه و این مایه خوشحالیه که کشور ما چند دهه تحریم رو تجربه کرده و دانش فنی نرم مقابله با تحریم رو به پیدا کرده...
10.با این حال ما از خیلی از کشورهای دیگه که تحریم رو تجربه نکردهاند موفقتر خواهیم بود.حالا فرض کنید که مذاکرات ما به نتیجه رسید و به توافق رسیدیم و آمریکایی ها همهی تحریمها رو برداشتند و همهی پولهای ما رو که در این سالها بلوکه کرده بودند پرداخت کردند! بنظرتون چی میشه؟!
11.در این صورت، ما تازه شبیه یونان، مجارستان و لهستان میشیم. مگه یونان مشکل سیاسی داره؟ مگه یونان مشکل مذاکرات هستهای دارد و تحریم بوده که حالا با این همه مشکلات اقتصادی مواجهه ؟؟؟
12.ما نیاز به یک اقتصاد درون زا داریم. اقتصاد درون زا به گفته رهبری یعنی از دل ظرفیتهای کشورو مردم جوشیدن.اقتصاد مقاومتی درون گرا نیست.یعنی محدود به داخل کشور نیست.این اقتصاد با اقتصاد جهانی تعامل داره و با قدرت با اونها روبرو میشه.
13.حالا امروز دولت بجای صحبت با کدخدا و اروپا باید بفکر ساختن یک اقتصاد درون زا باشه.چیزی که هیچوقت نه بفکرش بود و نه تمایلی به انجامش داشت.پس بجای چشم دوختن به کشورهای دیگه باید تلاش کرد تا چرخ اقتصاد مقاومتی درون زا بچرخه تا چرخ زندگی مردم هم بچرخه / تمام
×ژان والژان×
@OfficialTwitTelegram