6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این جوان شجاع «احمد حجازی» است. ساکن غزه است و گزارش های لحظه ای و نابی از مظلومیت مردم در غزه تهیه میکند.
اینجا و بعد از جنایت اسراییل در بیمارستان میگوید بدن شهیدی که در کنار اوست بوی عطر میدهد.
@ofoqemobin
🔺 جریان انقلابی و حامی مقاومت ایرانی، پس از رذالت و تعفن شورش ضد زن، ضد زندگی، ضد آزادی و ضد ایرانِ سال گذشته و محدودیت پلتفرم ها، تقریبا از صحنه عمومی و جهانی فضای مجازی حذف شد. این چالشی خطرناک و قابل تامل است و گسستی در ارتباط ما با جهان اسلام و آزادی خواهان جهان پدید آورده و اثرات آن در جنگ اخیر بسیار واضح است و باید برای آن فکری کرد.
🔺 این مطلب در کنار فارس زبان بودن ما که گفتگو با امت اسلام - غالبا عربی- و سایر نقاط جهان - غالبا انگلیسی- را دشوار میکند از چالشهای اساسی این عرصه است. اگر قدرت نرم انباشته فعالان ایرانی به عرصه جهانی وارد شود تحول بزرگی رخ می دهد.
@ofoqemobin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تلقین شهادتین کودک فلسطینی...
51.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ های فوق العاده زن فلسطینی به شبکه نژادپرست اسکای نیوز انگلیس ...
جنگ بزرگ روایت ها الان در جریان است و اسراییل دارد این جنگ را می بازد ...
البته ما در این جنگ غایبیم.
@ofoqemobin
هدایت شده از المرسلات
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 خاطره تبرک جستن آیت الله بهجت (ره) به خاک کفش زائران حضرت معصومه(س)
🎙آیت الله مصباح یزدی (ره)
#حضرت_معصومه
#اهل_بیت
🌐المرسلات، از مقدمات تا اجتهاد
https://eitaa.com/joinchat/912326691Cd7b7696c9b
20.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 عَنْ إِبْرَاهِيمَ بْنِ عَبْدِ اَلْحَمِيدِ قَالَ أَخْبَرَنِي مَنْ سَمِعَ أَبَا عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ يَقُولُ: إِذَا خَرَجَ اَلْقَائِمُ عَلَيْهِ السَّلاَمُ خَرَجَ مِنْ هَذَا اَلْأَمْرِ مَنْ كَانَ يَرَى أَنَّهُ مِنْ أَهْلِهِ وَ دَخَلَ فِيهِ شِبْهُ عَبَدَةِ اَلشَّمْسِ وَ اَلْقَمَرِ.
🔸 ابراهيم بن عبد الحميد گويد:كسى كه خود از امام صادق عليه السّلام شنيده براى من بازگو كرد كه آن حضرت مىفرمود:«هنگامى كه قائم عليه السّلام خروج كند كسى كه خود را از اهل اين امر مىپنداشته از اين امر خارج خواهد شد و(به عكس)افرادى چون خورشيد پرستان و ماه پرستان داخل در آن مىگردند.»
🔺 الغيبة (للنعمانی) , جلد۱ , صفحه۳۱۷
🖊 روایت عجیبی است ...
@ofoqemobin
هدایت شده از نظریه اعتباریات امام خمینی ره و نقش آن در استنباط
📕 با عنایت الهی کتاب «نظریه اعتباریات امام خمینی (ره) و نقش آن در استنباط» منتشر شد.
⭕️ «این اثر در حقیقت تلاشی برای تبیین نظریه امام خمینی ره در باب اعتباریات و لزوم تفکیک این ادراکات از ادراکات حقیقی، در علوم اعتباری است. از این رو اندیشه ایشان در این باب که در آثار مختلفشان مطرح شده، صورت بندی منظمی پیدا کرده و اثر توجه به آن در علم اصول و فقه نیز روشن گشته است. همچنین مقایسه ای در همین رابطه، میان نگاه های امام خمینی ره و محقق عراقی ره - از نمایندگان برجسته مکتب نجف - صورت گرفته است.»
⭕️ برای تهیه کتاب به صورت آنلاین و ارسال پستی اینجا کلیک کنید.
۱۵ درصد تخفیف سفارش آنلاین ☝️
⭕️ برای تهیه آنلاین از بوستان کتاب با ۱۰ درصد تخفیف اینجا را کلیک کنید.
🔸 برای تهیه حضوری کتاب به آدرس های زیر مراجعه کنید:
قم، مجتمع ناشران، طبقه همکف، پلاک 13، کتاب فردا
قم چهارراه شهداء، بوستان کتاب قم
📚 آدرس کانال اختصاصی کتاب:
@etebariyatbook
پاسخ به سوالات در رابطه با تهیه کتاب:
@Yazainab1445
🔸🔸🔸
@ofoqemobin
🕌 ده سالِ طلایی علامه طباطبایی
✏️ سید محمد هاشمی
🔺 علامه طباطبایی بی شک عالمی کم نظیر در دوران معاصر ما است . شاید بتوان گفت تاثیری که او و آثار و اندیشه هایش بر جریان فکری اسلامی گذاشته را از کمتر دانشمند دیگری می توان سراغ گرفت.
🔺اما پیرامون ایام تحصیل ایشان نکات جالبی وجود دارد. علامه طباطبایی متولد سال 1281 هجری شمسی در تبریز است. ایشان پس از تحصیل برخی مقدمات و حضور در مدرسه طالبیه تبریز راهی نجف می شود.
🔺 نکته جالب این است که مدت اقامت ایشان در نجف تنها ده سال از سال 1304 الی 1314 است. این دوران ده ساله مهمترین و جدی ترین دوران تحصیلی علامه طباطبایی است که در آن توانسته بیشترین توشه علمی را کسب کند. ایشان در سال 1314 به علت برخی مشکلات مالی که در خاطرات خود نیز نقل میکنند به تبریز بر می گردد و تا سال 1325 در آنجا می ماند.
🔺 سن او هنگام ورود به تبریز 33 سال است و او عملا در این سن به طور کامل فارغ التحصیل شده و علاوه بر اجتهاد مطلق در فقه و اصول و تفسیر و فلسفه، مبدع و نظریه پرداز است. یعنی یک مجتهد عادی نیست بلکه در همین سن نظریات بدیع او تکون پیدا کرده است.
🔺این را می توان از آثار بسیار ارزشمندی که ایشان در تبریز به رشته تحریر درآورده دریافت. جالب این که اگر کسی به دقت آثار دوره بعدی زندگی ایشان - یعنی حضور در قم - را پیگیری کند به روشنی خواهد یافت که مبانی اساسی ایشان ذره ای تغییر نکرده و آثار و بیانات وی در دهه ششم و هفتم زندگی همان چیزی است که در جوانی و حدود سی سالگی به آن معتقد بوده است.
🔺همه این مطالب اهمیت دوره #ده_ساله تحصیل ایشان در #نجف را روشن می کند. سوال اساسی این است که حوزه علمیه با چه ساختار و سازه ای می تواند چنین طلبه ای را به صورت انبوه پرورش دهد؟ چگونه می شود یک فرد را در حوزه های مختلف علمی و عملی بدون افتادن در ورطه ی باطل امروزین تخصص گرایی (به معنای غلطش) به این مرتبه رساند؟
🔺این سوالی است که جای تحقیق بسیار دارد و البته راه برای تحقیق آن باز است.
🔺به نظرم بدترین پاسخ این است که توفیق علامه طباطبایی را تنها به نبوغ و استعداد ایشان پیوند بزنیم و از پاسخ صریح و صحیح فرار کنیم.
🔺حوزه های علمیه راهی جز #کوتاه_کردن_زمان_تحصیل با حفظ کیفیت و توجه به وضعیت امروز ندارند در غیر این صورت مساله تحول و تولید علم و حتی تراث سنتی حوزه در دور باطلی در خطر جدی قرار خواهد گرفت.
☀️ تمام انچه گفته شد پیرامون اخوی ایشان مرحوم #سید_محمد_حسن_الهی نیز صادق است.
@ofoqemobin