هدایت شده از المرسلات
👆👆👆👆
‼️دوستانی که در جلسه حضور نداشتن، حتما صوت یا فیلم این جلسه رو استفاده کنن. انشالله برای آمادگی برای امشب مفید خواهد بود.
🙏التماس دعا از همه عزیزان
@almorsalaat
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 رهبرانقلاب در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت روز قدس
🔺 فلسطین زندهترین مسئله مشترک اسلامی است
👈🏻 ماجرای فلسطین، همچنان مهمترین و زندهترین مسئلهی مشترک امّت اسلامی است. سیاستهای نظام سرمایهداری ظالم و سفّاک، دست یک ملّت را از خانهی خود، از میهن و خاک آباء و اجدادی خود کوتاه کرده و در آن، رژیمی تروریست و مردمی بیگانه را نشانده است. 17/02/1400
#القدس_أقرب
#تغییر_موازنه_فلسطین
💻 @Khamenei_ir
💢 #مجموعه_جلسات
«ظرفیت شناسی علوم اسلامی در تحول علوم انسانی»
🔸🔹🔸🔹🔸🔹
👈در این جلسات به ظرفیت علوم مختلف اسلامی در تحول علوم انسانی و الگوی مطلوب تولید علم دینی پرداختیم.
🔺🔻🔺🔻🔺🔻
💠فهرست مباحث مطرح شده در این جلسات
👇👇👇👇
🎙 جلسه اول و دوم:
- ضرورت رجوع دوباره به علوم اسلامی و توضیح امتناع حیات مومنانه با وجود علوم انسانی مدرن
- تبیین چیستی و چرایی نزاع سنت و مدرنیته
- تبیین ضرورت فهم نظام مند، برای استفاده از علوم اسلامی و نقد علوم مدرن
- مراد از علم اسلامی در این بحث
🎙جلسه سوم و چهارم:
- معرفی علم منطق به عنوان علمی اسلامی و ابزاری برای ایجاد فهم نظام مند
- فرآورده اولیه منطق نقد نظامات اندیشه ای مغالطی در حوزه علوم انسانی
🎙جلسات پنجم، ششم، هفتم، هشتم، نهم:
- تبیین فلسفه اسلامی و پیشینه تاریخی آن
- بررسی تطور فلسفه اسلامی تا حکمت متعالیه
- معرفی علامه طباطبایی به عنوان نماینده تمام عیار حکمت متعالیه
- تبیین موضوع فلسفه و رسالت این علم
- نگاهی به ارکان حکمت متعالیه
- بررسی نقش مباحث ماهیات در تبیین و اثبات موضوعات علوم
🎙جلسه دهم:
- بررسی نقش و امکانات فلسفه اسلامی در تحول علوم اسلامی (با نگاهی به آثار علامه طباطبایی و شهید مطهری)
- بررسی عرفان اسلامی و ظرفیت آن در تحول و بازگشت بسیاری از ظرفیت های آن به حکمت متعالیه
- تبیین ضرورت نیاز به وحی
- تبیین استمرار نیاز به وحی در دنیای مدرن
- تبیین نیاز به اصول فقه برای زبان شناسی کتاب و سنت
🎙جلسه یازدهم:
- بررسی تطور فقه و اصول و معرفی مکتب شیخ انصاری و امام
🎙جلسه دوازدهم:
- بررسی ابعاد علم اصول فقه
🎙جلسه سیزدهم:
- تبیین نقش بی بدیل اجتهاد بر اساس مکتب امام خمینی در تولید و تحول علوم انسانی
- تبیین نظریه مختار در تولید علم دینی و مقایسه با برخی مبانی دیگر
- بررسی تقسیم کار حوزه و دانشگاه در تولید علم دینی
🎙جلسه چهاردهم:
- بررسی تفسیر به عنوان عامل دیگر تحول علوم انسانی
- معرفی مکتب تفسیری علامه و توان این مکتب در تبدیل قرآن به منبع مستقل معرفتی در تولید علم دینی
- اثبات صحت مبنای تفسیر قرآن به قرآن
🎙جلسه پانزدهم:
-نقش معارف قرآنی در تولید علوم انسانی اسلامی
- بررسی نهایی نقش قرآن و سنت در تبیین مبانی هستی شناختی و دستورالعمل های عملی
- جمع بندی مجموع مباحث این دوره
🔺🔻🔺🔻🔺🔻
👈 تعداد جلسات: 15
📌 لینک دانلود صوت جلسات
👇👇👇👇👇
🔰yun.ir/xps446
#علوم_انسانی_اسلامی
#ظرفیت_شناسی_علوم_اسلامی
@ofoqemobin
هدایت شده از المرسلات
◻️#اخلاق_و_عرفان| بارك الله آقا سيد سعيد! راه پنجاه ساله را يك شبه طى كردى.
▫️مرحوم آخوند ملا حسين قلى همدانى كه از شاگردان شيخ انصارى است، او شاگردان عجيبى تحويل جامعه داده كه استاد بزرگوار ما مرحوم علامه طباطبايى رحمه الله عليه شاگرد مرحوم قاضى و ايشان شاگرد مرحوم ملا حسين قلى همدانى است. از ايشان گفتنى ها نقل مى كنند.
▫️روزى به كربلا آمد (خدا قسمت همه ما كند) يكى از شاگردهاى ايشان كار داشت و عقب ماند. هنگام شب دلش نيامد كه استادش را رها كند، لذا تصميم گرفت به هر نحو ممكن خودش را فردا به استاد برساند و توجه نمود كه اگر از راه دريا برود مى تواند فردا صبح خودش را به كربلا برساند. سوار قايق شد و از كوفه از راه فرات آمد.
▫️ايام زيارت بود. در وسط راه، عربها در قايق او ريختند و قايق پر شد. عربى پهلوى اين شاگرد مرحوم آخوند همدانى كه اسمش آقا سيد سعيد بود آمد و چون خسته بود كم كم خوابش برد و تكيه به آقا سيد سعيد داد. مضاف بر آنكه بدنش بوى بدى مى داد. آقا سيد سعيد قصد كرد كه آن فرد را بيدار كند اما دلش نيامد و گفت مسلمان و زائر امام حسين (ع) است. دفعه دوم آمد بيدارش كند مجدداً آن ايمان نگذاشت. دفعه سوم نيز نگذاشت. بالاخره تا صبح همين گونه بود.
▫️شاگردان آخوند ديدند كه ايشان مرتّب مى گويد: بارك الله آقا سيد سعيد، و ما نمى فهميديم، «بارك الله آقا سيد سعيد» يعنى چه؟ شاگردان مرحوم آخوند مى گويند مثل اينكه مرحوم آخوند تا صبح براى خير مقدم گفتنى و بارك الله گفتن به آقا سيد سعيد مهيا بود. مرحوم آخوند آمد در را باز كرد، سلامش نموده، بجاى تعارف گفت: بارك الله آقا سيد سعيد. راه پنجاه ساله را يك شبه طى كردى.
📚 آیت الله مظاهری، عوامل کنترل غرائر ص۲۱۴
@almorsalaat
☝️☝️☝️ آقا سید محمد سعید حبوبی از رهبران پیشرو مبارزه و جهاد با انگلیس در عراق و از شاگردان بزرگ مرحوم ملاحسینقلی همدانی است.
رحمه الله
هدایت شده از افق مبین||سید محمد هاشمی
☀️ ذکر امام سجاد علیه السلام در شب بیست و هفتم ماه رمضان
🔰 قال: سمعت أَبي عليّ بن الحسين عليه السلام ليلة سبع و عشرين من شهر رمضان، يقول من أَوّل اللّيل إِلى آخره:
🕌 «اللَّهُمَّ ارْزُقْنِي التَّجافِي عَنْ دارِ الْغُرُورِ، وَ الإِنابَةَ إِلىٰ دارِ الْخُلُودِ وَ الاسْتِعْدادَ لِلْمَوْتِ قَبْلَ حُلُولِ الْفَوْتِ»
📕 الإقبال بالأعمال الحسنة، ج1، ص: 403.
📣 شرح امام خمینی بر این دعای امام سجاد علیه السلام:
⭕️ از پيغمبر گرفته تا امام عصر- سلام اللَّه عليه- همه از گناه مىترسيدند. گناه آنها غير اينى است كه من و شما داريم. آنها يك عظمتى را ادراك مىكردند كه توجه به كثرت، از گناهان كبيره است پيش آنها. حضرت سجاد در يك شبش- به حسب آن چيزى كه وارد شده- تا صبح [گفت:] «اللَّهُمَّ ارْزُقْنى التَّجافِىَ عَنْ دارِ الغُرُورِ وَ الْانابَةَ الى دارِ السُّرُورِ و الْاسْتِعدادَ لِلْمَوتِ قَبْلَ حُلُولِ الْفَوْت».
مسأله، مسئله بزرگى است. آنها در مقابل عظمت خدا، وقتى كه خودشان را حساب مىكنند، و مىبينند كه هيچ نيستند و هيچ ندارند. واقع مطلب همين است: جز او كسى نيست و چيزى نيست، وقتى كه توجه بكنند به عالم كثرت، و لو به امر خدا. اين است كه نسبت مىدهند به رسول خدا كه فرمود: لَيُغانُ عَلى قَلْبى فَإنّى لَأَسْتَغْفِرُ اللَّهَ فى كُلِّ يومٍ سَبْعيِنَ مَرَّة. «2» او غير از اين مسائلى بوده است كه پيش ماهاست. آنها در ضيافت بودهاند، در ما فوق ضيافت هم بودهاند. در ضيافت بودهاند و از اينكه حضور در مقابل حق تعالى دارند و مع ذلك، دارند، مردم را دعوت مىكنند. از همين، كدورت حاصل مىشده. توجه به مظاهر الهى، از غيب متوجه شدن به شهادت به مظاهر الهى، و لو همهاش الهى است، براى آنها همه الهى است، لكن مع ذلك، از آن جايى كه، از آن غيبى كه آنها مىخواهند كه «كمالِ انقطاع إليك» است، وقتى كه توجه مىكنند به مظاهر، اين گناه بزرگ است. اين گناه نابخشودنى است، اين دار غرور است پيش سجاد. توجه به ملكوت دار غرور است. توجه به ما فوق ملكوت هم دار غرور است. توجه به حق تعالى طورى كه ديگر ضيافتى در كار نباشد كه مخصوص كُمَّل اوليا است، آنجا ديگر ضيافت اللَّه نيست در كار.
📕 صحيفه امام، ج20، ص: 269
@ofoqemobin
🔰 تجربه نزدیک به مرگ و چند تامل
🖊 سید محمد هاشمی
⭕️ یکی از تجربه های جذاب و پرطرفدار که به علت دست و پا بسته بودن «سایِنس» در توضیح آن، سر و صدای زیادی نیز به پا کرده، تجربه های نزدیک به #مرگ است.
یعنی تجربه ی شخصیِ شهودیِ فردی که به علت انقطاع موقت از بدن وضعیتی شبیه یا عین مرگ برای او حاصل می شود.
⭕️ چندی پیش در صدا و سیما هم جلساتی برای گفتگو با تجربه گرانِ ایرانی بر پا شده است که ظاهرا توسط بسیاری از مردم دیده شده و فراتر از یک برنامه عادی، تاثیرات مهمی هم داشته است. تاثیراتی که مرگ را واقعی تر از همیشه در برابر چشم مردم قرار داده است.
چند مورد از این جلسات را دیدم. انصافا باید برای زنده کردن یاد مرگ به سازندگان برنامه تبریک گفت چون یاد مرگ و حقیقت آن در فشار عجیب دنیای مادی کم کم به محاق رفته و از طرفی سرتاسر دین توصیه به «ذکر الموت» دارد. گزارش های برخی مهمانان برنامه از عالم مرگ - که معلوم بود لزوما درس خوانده عرفان و فلسفه نیستند - با واقعیات فلسفی همخوانی عجیبی داشت که از صحت جدی حداقل برخی تجربه ها خبر می داد.
⭕️ اما چند ملاحظه به ذهن آمد که شاید برای ادامه چنین برنامه هایی موثر باشد:
🔸 1- چالش اعتبار معرفتی
از دیرباز شهود و دریافت های فرامادی و فراذهنی با چالش جدی اعتبار معرفتی مواجه بوده است. پیامبران الهی به عنوان بزرگترین شاهدان عالم و کسانی که بالاترین درک حضوری از عالم غیرمادی داشته اند همواره برای اثبات ادعای فرامادی خود معجزه آورده اند. اساسا فلسفه معجزه در ادیان همین است. اولیاء و عرفا نیز همواره دغدغه جدی در این حوزه داشته اند. برای مثال و قرآن و سنت ملاک صحت رویت هاست (مراجعه کنید به داستان حضرت زکریا در سوره مریم) و عرفان نظری (یا فلسفه) در نظر عده ای منطق شهود و محک آن به حساب می آید. یعنی اساس شهود چون احتمال خلط با تسویلات شیطانی داشته و یا پس از پایان رنگ عالم ماده به خود می گرفته است همواره نیاز داشته تا با محک محکمات سنجیده شود. به همین دلیل باید در بسط و ترویج مشاهدات فرامادی انسانهای عادی نیز این محک ها به طور جدی مدنظر قرار گیرد. و هر برنامه ای را در فضای مفهومی این توجه جدی قرار داد که البته در این برنامه تا حدی با حضور برخی کارشناسان رعایت شده ولی شکل چالشی به خود نمی گیرد.
🔸 2- چالش تبدیل علم حضوری به حصولی
چالش بسیار جدی دیگر تجربه فرامادی، ترجمه پسینی آن به مفاهیم ذهنی و انتقال آن است. این مطلب که سهمگین ترین چالش ها را در تفسیر متون مقدس نیز به بار آورده است، اهمیت فراوانی دارد. به همین دلیل صرف تبیین و توضیحِ تجربه گر - حتی به فرض صحت تجربه او - نمی توان واگویه حقیقتی باشد که او در آنی دریافت کرده است. علامه طباطبایی به صورت مفصل در جلد سوم المیزان به همین مطلب پرداخته است. به همین دلیل ضمن احترام و استفاده از این تجربه های مهم باید کاملا آگاه بود که این همه حقیقت یا تمام مراتب آن نیست و برای فهم ابعاد حقیقی «موت» راهی جز رجوع به ادبیات قرآنی و روایی وجود ندارد.
🔸 3- مرگ ناتمام
نکته بسیار مهم دیگر این است که هیچ یک از تجربه گران اساسا قرار نبوده به معنای واقعی کلمه بمیرند و از عالم به صورت همیشگی جدا شوند. به همین دلیل شاید بشود توصیفات آنها را نه لزوما توصیف مرگ بلکه نحوه ای انقطاع از بدن و حضور در عالم مثال دانست. شاید به همین دلیل است که مثلا تجربه حضور ملک الموت و مراحل بعدی آن، در بیان این تجربه گران بسیار کم رنگ است. از طرفی انقطاع موقت از بدن توضیح بسیار روشن فلسفی دارد و مرتبه ای از آن در خواب هم اتفاق می افتد.
به همین دلیل شاید سازندگان برنامه باید دقت کنند که تصویری که در بخش هایی مغایر با تصویر دینی از لحظه موت است را می توان با تغییر تعبیر اصلاح کرد. تجربه نزدیک به مرگ ترجمه عبارت انگلیسی (Near-Death Experience) است شاید نیازی نباشد ما این مرگ را با مرگ نهایی همانندسازی و این گونه ترجمه کنیم. البته در ادبیات عرفانی هم مساله «موت اختیاری» وجود دارد ولی این غیر از موت نهایی انسان و مواجهه پایانی اوست.
@ofoqemobin
🎙 جلسات «حقیقت نماز از منظر امام خمینی (ره)» ارائه شده به زبان انگلیسی در ماه مبارک رمضان برای جمعی از جوانان شیعه غرب، در صفحه اینستاگرام:
https://www.instagram.com/sayyed_mohammad_hashemi
هدایت شده از المرسلات
🌀نهایت سعی من این بود ...
🔸نهایت سعی من این بود که دین را آنچنان که خدای متعال خواسته، به عنوان روشی برای رفتار علمی، و برنامهای برای زندگی، و تغییری مستمر به سوی کمال مطلوب بفهمم و ارایه کنم. در همهی کارهای فکری و علمیام، در سخنرانیها و درسهایم، روی این خط تمرکز داشتم.
📚خون دلی که لعل شد، ص۵۸
#کلام_ولی #تبلیغ #حوزه_علمیه #حوزه_انقلابی
@almorsalaat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙 سالروز ارتحال فقیه و عارف نورانی حضرت آیت الله العظمی #بهجت تسلیت باد.
واقعا جز ظواهر جسمانی چیز دیگری شبیه به این عبد حقیقی الهی نداریم.
یک حمد به نیت ایشان قرائت کنیم.
@ofoqemobin
🔶 به حسن و خلق و وفا کس به یار ما نرسد
تو را در این سخن انکار کار ما نرسد
🔶 اگر چه حسن فروشان به جلوه آمدهاند
کسی به حسن و ملاحت به یار ما نرسد
🔶 دریغ قافله عمر کان چنان رفتند
که گردشان به هوای دیار ما نرسد
@ofoqemobin
هدایت شده از المرسلات
✴️راهکاری برای #مشارطه موثرتر
🔸استاد در ابتدای جلسه ای که چند روز پیش به مناسبت شبقدر داشتند، بیان کردند که بر اساس نگاه امام و علامه و بر مبنای فاعل بالقصد بودن انسان، لازم است که هر روز دقایقی را به مقصد و خدای متعال توجه داشته باشد.
🔸در ادامه فرمودند که از بهترین ابزارهای ایجاد این توجه، چند دقیقه مطالعه کتب اخلاقی موثر است.
🔊بشنوید:
▫️eitaa.com/almorsalaat/3824
🔸حضرت امام (ره) در مقدمه کتاب شریف شرح حدیث جنود عقل و جهل، ملاک و جایگاه کتاب اخلاقی را بیان میکنند و می فرمایند که کتاب اخلاق نباید نسخه دوا نما بلکه باید دارو باشد.
📖بخوانید:
▫️eitaa.com/almorsalaat/2443
🔸همچنین ایشان در کتاب سرالصلوه چند مورد از علمای اخلاق و عرفان را بیان و توصیه به مطالعه آثار ایشان میکنند.
📖بخوانید:
▫️eitaa.com/almorsalaat/3129
🔸از طرفی میدانیم که یکی از دستورات همه بزرگان از جمله امام خمینی در حدیث اول از چهل حدیث و علامه طباطبایی در نامه به آن جوان، مسئله #مشارطه در ابتدای روز است. به این معنا که شخص در ابتدای روز اهداف خود را یادآوری کند و تصمیم بگیرد که در طول روز آن ها را مراقبه کند.
📖بخوانید:
▫️eitaa.com/almorsalaat/3707
▫️eitaa.com/palmorsalaat/100
▫️eitaa.com/palmorsalaat/101
🔸استاد فرحانی چند روز پیش در ضمن مشورت تحصیلی به یکی از طلاب، بحثشان به بحث مشارطه رسید.
🔸ایشان فرمودند: درست است که همه اساتید اخلاق توصیه به مشارطه و مراقبه میکنند. اما هر کدام از این ها روش خاص خود را دارد.
🔸سپس فرمودند که مرحوم آیت الله بهجت، در مورد مشارطه میفرمودند که انسان در ابتدای روز چند دقیقه از کتب اخلاقی را بخواند. و عمل کردن به این روش در مشارطه، اثر بیشتری دارد.
🔸خلاصه اینکه بر اساس توضیحات فوق، خوب است که در ابتدای روز چند دقیقه به مطالعه یکی از کتب اخلاقی (آثار امام، علامه، شهید مطهری و یا آثاری را که امام (ره) توصیه کرده اند) پرداخته شود.
🔸انشالله بنا داریم جهت تسهیل در این امر هر روز در ابتدا از یکی از این کتب، مطلبی را در کانال قرار دهیم. باشد که مورد استفاده همه ما قرار گیرد.
#پای_درس_استاد #در_محضر_علامه #در_مدرسه_امام_خمینی #اخلاق_و_عرفان
@almorsalaat
هدایت شده از مکتب امام
صوت- تواصی توحیدی- جلسه دهم- استاد هاشمی.mp3
12.48M
#صوت
❇️ دوره آموزش مجازی #تواصی_توحیدی
✅ #جلسه_دهم
🖌موضوع: اختلال نرم افزار فکری در جنگ شناختی
👨💻استاد: حجت الاسلام والمسلمین #هاشمی (زید عزه)
🕔مورخ: دوشنبه 1400.02.13
———————————-
🔰گفتمان توحید
@goftemane_tohid
افق مبین||سید محمد هاشمی
#صوت ❇️ دوره آموزش مجازی #تواصی_توحیدی ✅ #جلسه_دهم 🖌موضوع: اختلال نرم افزار فکری در جنگ شناختی 👨
در این جلسه نکاتی پیرامون تاریخ قرآنی مقابله حق و باطل بر اساس جنگ معرفتی بیان شده است.
هدایت شده از مکتب امام
🔰محلی برای شنیدن حرف های شما
✨ سلسله گفتگوهای گروهی #تحول_توحیدی و #ایران_قوی
🗳گفتمان انتخابات ۱۴۰۰
#جلسه_دوم 🖋 موضوع: آنجایی که ناکام ماندیم
🗓 یکشنبه ۲ خرداد ۱۴۰۰ ⏰ ساعت: ۲۱:۳۰
✅ با حضور اساتید مرکز گفتمان توحید
📱گفتگوی صوتی در کانال #روبیکا
Rubika.ir/goftemane_tohid
--------------------------
🔰گفتمان توحید
@goftemane_tohid
افق مبین||سید محمد هاشمی
🔰محلی برای شنیدن حرف های شما ✨ سلسله گفتگوهای گروهی #تحول_توحیدی و #ایران_قوی 🗳گفتمان انتخابات ۱۴۰۰
این جلسات روزهای فرد از ساعت ۲۱:۳۰ برقرار است و دوستان میتوانند در فضای تعاملی گفتگوی صوتی با اساتید گفتگو داشته باشند.
دوستانتان را نیز به این گفتگو دعوت کنید.
🎙 جلسات تدریس کتاب جهان بینی توحیدی
🔺 این جلسات در سال ۹۹ برای جمعی از طلاب حوزه علمیه قم ارائه شده و اکثر محتوای کتاب به بحث گذاشته شده است.
🔺تعداد جلسه: ۵
🔶 دریافت جلسات:
https://b2n.ir/w23838
🔰 این کتاب از بهترین آثار استاد شهید است. رحمه الله
@ofoqemobin
هدایت شده از مکتب امام
🔰محلی برای شنیدن حرف های شما
✨ سلسله گفتگوهای گروهی #تحول_توحیدی و #ایران_قوی
🗳گفتمان انتخابات ۱۴۰۰
#جلسه_سوم 🖋 موضوع: چرا ناکام؟
🗓 سه شنبه ۴ خرداد ۱۴۰۰ ⏰ ساعت: ۲۱:۳۰
✅ با حضور اساتید مرکز گفتمان توحید
📱گفتگوی صوتی در کانال #روبیکا
Rubika.ir/goftemane_tohid
--------------------------
🔰گفتمان توحید
@goftemane_tohid
ان شاء الله اداره امور به دست صالحانی بیفتد که واقعا مردمی اند نه فقط در گفتار ...
#آیت_الله_رییسی
@ofoqemobin
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 سخن نگاشت | کسانی که نرفتن به پای صندوق را ترویج میکنند دلسوز مردم نیستند
👈🏻 در انتخابات شرکت کنید و انتخابات را متعلق به خود بدانید
🔺 رهبر انقلاب: ملت عزیز ایران! انتخابات در یک روز انجام میگیرد امّا اثر آن در چند سال باقی میماند. در انتخابات شرکت کنید، انتخابات را متعلق به خودتان بدانید و از خدا کمک و هدایت بخواهید که شما را هدایت کند به آنچه که درست و حق است و به کسی که شایسته است و بروید پای صندوق و رأی بدهید. به حرف این کسانی که ترویج میکنند که فایدهای ندارد، نرویم، نمیرویم پای صندوق رأی اعتنا نکنید. اینها دلسوز مردم نیستند. ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
#انتخاب_درست_کار_درست
هدایت شده از المرسلات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎧 کلیپ صوتی: « بهترین شیوه ارتباط با امام زمان علیهالسلام!»
🔸سؤال: بهترین شیوه ارتباط با امام زمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف در این عصر چیست؟
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره: به دفتر امام زمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف عمل کردن. اطاعت او کردن. کأنه میبیند،[البته] کأنه ندارد؛ یقینا میبیند. این صحبتی که بنده میکنم با شما امام زمان جلوتر از شما میشنود، شما با بنده صحبت میکنید، امام زمان جلوتر از بنده [میشنود کلام شمار را. چراکه] «عین الله الناظره و اذنه الواعیه؛ چشم بینای خدا و گوش شنوای او» [است].
🔸سؤال: یعنی همین [که] به دستوراتشان عمل کنیم کافی است برای ارتباط؟ دعایی، یادی برایشان [نیاز نیست]؟
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره: بالاترین دعا طاعتش است.
🔸سؤال:از کجا بدانیم امام زمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف از ما راضی است؟
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره: دفترش را ملاحظه میکنید، تطبیق میکنید، عمل شما را با دفتر امام زمان، [منظور] دفتر شرع است. هر چیزی را شما دفتر شرع میدانید، مجتهد؛ مقلد و محتاط [در انجام تکلیف] اینها با هم فرق دارند.
#مهدویت
@almorsalaat
🔰 دوستان محترمی که در #سطح_عالی تحصیل میکنند! با توجه به نزدیکی ایام انتخاب درس توسط اساتید، اگر پیشنهادی برای تدریس دروس آزاد فقه و اصولِ سال تحصیلی آینده دارید تا آخر هفته در خصوصی به بنده اعلام بفرمایید.
هاشمی
@ofoqemobin
هدایت شده از المرسلات
🔴گفتگوهای انتخاباتی #دولت_جوان_انقلابی
🔸نشست اول
💡موضوع: تاثیر رویکردها و اهداف دولتها در پیشرفت، تحول و کارآمدی حوزههای علمیه
🌀با حضور اساتید و مشاوران المرسلات
⏰زمان: امروز (یکشنبه) ۹۹/۳/۹ ساعت ۲۲ الی۲۳:۳۰
🔸مکان: گفتگوی گروهی #روبیکا کانال المرسلات👇👇
https://rubika.ir/almorsalaat
https://rubika.ir/almorsalaat
#جبهه_انقلاب #انتخابات_۱۴۰۰
@almorsalaat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 جمهوریتِ ما از اسلام گرفته شده و اسلامِ ما اجازه نمیدهد در این کشور مردمسالاری نباشد. ما نخواستیم جمهوریت را از کسی یاد بگیریم؛ اسلام این را به ما تعلیم داد و املاء کرد. این ملت، متمسّک به اسلام و معتقد به جمهوریت است.
🔺بیانات رهبر معظم انقلاب ۱۳۸۲/۱۱/۲۴