📷 #تصاویر_علمای_همدان
🔰تصویری از مرحوم حاج #سید_محسن_هزاوهای_همدانی(رضوان الله علیه) در جوانی و میانسالی
✍کانال #علمای_همدان
🆔 @OlamayeHamedan
#اسناد
📜تصویری از فعالیتهای انقلابی و سیاسی مرحوم حاج #سید_محسن_هزاوهای_همدانی(رضوان الله علیه) که توسط اسناد ساواک منتشر شده است.
✍کانال #علمای_همدان
🆔 @OlamayeHamedan
📜اجازه نامه مرحوم امام خمینی(ره) به مرحوم مرحوم حاج #سید_محسن_هزاوهای_همدانی(ره) در امور شرعیه و حسبیه در سال ۱۳۴۰ شمسی
┈┉┅━━━━━━━━┅┉┈
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمدللَّه رب العالمین و الصلوة و السلام علی محمد و آله الطاهرین، و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین
و بعد، جناب مستطاب سیدالاعلام و مروّج الاحکام آقای آقا سیدمحسن هزاوه همدانی(دامت تأییداته) که مدتی عمر شریف را صرف در تحصیل علوم دینیه نمودهاند و بحمدالله به صلاح و سداد موصوف می باشند، از قِبَل حقیر مجازند در تصدی امور حسبیه و شرعیه که تصدی آن در عصر غیبت ولی امر(عجل الله فرجه الشریف) از مختصات فقیه جامع الشرایط است «فله التصدی لما ذکر مع مراعاة الاحتیاط» و نیز مجازند در اخذ سهمین مبارکین و صرف آن در اعاشه خود به نحو اقتصاد، و ایصال بقیه سهم سادات را به محل مقرر آن و صرف ثلث از بقیه سهم مبارک امام(علیه السلام) را در ترویج دیانت مقدسه، و ایصال دو ثلث دیگر را نزد حقیر برای صرف در حوزه مبارکه علمیه.
«و اوصیه ایّده الله تعالی بما اوصی به السلف الصالح من ملازمة التقوی و التجنب عن الهوی و التمسک بعروة الاحتیاط فی الدین و الدنیا؛ و ارجو منه ان لا ینسانی من صالح دعواته» و السلام علیه و علی اخواننا المؤمنین و رحمة الله و برکاته.
۱۹ شهر ذی الحجة الحرام ۱۳۸۰ قمری
روح الله الموسوی الخمینی
✍کانال #علمای_همدان
🆔 @OlamayeHamedan
#اسناد
📜تصویری از اعلامیه روحانیون مبارز تهران که قبل از انقلاب در ۱۸ مهر سال ۱۳۵۷ شمسی خود را همسو با نهضت امام خمینی معرفی و روزنامه اطلاعات این لیست را منتشر کرد که از علمای همدان نام این پنج نفر هست :👇
۱)مرحوم آیت الله حاج #سید_ابوالحسن_موسوی_همدانی
۲)مرحوم آیت الله شیخ #محمدباقر_محیالدین_انواری
۳)شهید #محمدعلی_حیدری_نهاوندی
۴)مرحوم حاج #سید_احمد_حسینی_ملایری
۵)مرحوم حاج #سید_محسن_هزاوهای_همدانی(رحمهم الله اجمعین)
✍کانال #علمای_همدان
🆔 @OlamayeHamedan
📷 #تصاویر_علمای_همدان
🔰تصاویری از مسجد قبا واقع در خیابان شریعتی تهران و در نزدیکی حسینیه ارشاد که این مسجد در سالهای دهه پنجاه توسط مرحوم حاج #سید_محسن_هزاوهای_همدانی بنیانگذاری شد و دکتر شهید #محمد_مفتح از اولین امامان جماعت این مسجد بود.
✍کانال #علمای_همدان
🆔 @OlamayeHamedan
📷 #تصاویر_علمای_همدان
🔰تصویری از عیادت حجت الاسلام حاج علی اکبری(امام جمعه موقت تهران) از مرحوم حجت الاسلام حاج #سید_محسن_هزاوهای_همدانی(رضوان الله علیه) در اواخر عمر ایشان در منزلشان در تهران
✍کانال #علمای_همدان
🆔 @OlamayeHamedan
🔰«شهید سید جواد هزاوه ای» فرزند مرحوم «حاج سید حسین» برادر زاده مرحوم حاج #سید_محسن_هزاوهای_همدانی که در روز نهم آذر سال ۱۳۶۱ شمسی توسط یکی از واحدهای موتوری گروهک منفور منافقین در یکی از مسیرهای تردد او در بلوار شهید شاهحسینی واقع در همدان، با شلیک گلوله مورد سوء قصد قرار گرفت و به شهادت رسید.
✍کانال #علمای_همدان
🆔 @OlamayeHamedan