▪️گفتگو و مناظره با موضوع : «سیاست های فرهنگی جمهوری اسلامی ایران»
در برنامه تقاطع از شبکه ۴ سیما
🔹با حضور مقصود فراستخواه،بهاره آروین،مهدی جمشیدی،احمدشکرچی،میثم مهدیار
🔹شنبه ۲۶ خردادماه ۱۴۰۲ ساعت ۲۲:۳۰
◾️گفتمان تمدنی سربازان ولایت خلیج همیشه فارس◾️
@OlomEnsaniEslami
هدایت شده از تمدن نوین اسلامی
▪️آيت الله جوادي آملي : تمدن ما عین تدین ماست و تدین ما هم عین تمدن ماست.
🔹فلسفه یعنی جهان بینی كه چه هست و چه نیست؛ فلسفه از بود و نبود خبر می دهد، در قبال بود و نمودی كه عرفان دارد و در قبال باید و نبایدی كه فقه و حقوق دارد. آنچه فلسفه عهده دار است در كل جهان، این است كه درباره بود و نبود فتوا بدهد و برای چنین فتوایی هم راه لازم است كه انسان با راهی طی طریق بكند، به مقصد برسد، بعد فتوا بدهد كه چیزی هست یا چیزی نیست. این معنی فلسفه است.
🔹اینكه احیاناً گفته می شود این جزء تمدن اسلامی است نه تدین اسلامی، ما درباره این، همان حرفی را داریم كه مرحوم آیت الله شهید مدرس (رضوان الله علیه) داشته که سیاست ما عین دیانت ماست و دیانت ما عین سیاست ماست؛ ما هم می گوییم تمدن ما عین تدین ماست و تدین ما هم عین تمدن ماست؛ ما تمدن منهای تدین نداریم.
▪️گفتمان تمدنی سربازان ولایت خلیج همیشه فارس▪️
@TamadonEN
▫️حجت السلام احمدحسين شريفي : شرط تأثیرگذاری حکمت در کلام امام هادی(ع)
🔹امام هادی علیه السلام میفرماید:
الْحِكْمَةُ لَا تَنْجَعُ فِي الطِّبَاعِ الْفَاسِدَةِ؛ حکمت در سرشتهای فاسد و روحهای آلوده اثر ندارد. (بحار الانوار، ج۷۵، ص۳۷۰)
🔹به تعبیر حافظ:
سرای مدرسه و بحث علم و طاق و رواق
چه سود چون دل دانا و چشم بینا نیست
▪️گفتمان تمدنی سربازان ولایت خلیج همیشه فارس▪️
@OlomEnsaniEslami
▫️فايل صوتي سی و دومین پیش نشست همایش ملی مرجعیت علمی قرآن کریم با موضوع "روش استخراج علوم انسانی از قرآن و مدل مفهومی آن"
🔹ارائه دهنده:حجت الاسلام سعید بهمنی
🔹ناقد:حجت الاسلام سیدعلی اکبر حسینی رامندی
🔹دبیرعلمی : حجت الاسلام مرتضی غرسبان
🔹 زمان: شنبه ۲ تیرماه ۱۴۰۳
◾️گفتمان تمدنی سربازان ولایت خلیج همیشه فارس◾️
@OlomEnsaniEslami
روش استخراج علوم انسانی از قرآن و مدل مفهومی آن-حجت الاسلام و المسلمین سعید بهمنی.mp3
26.92M
فايل صوتي سی و دومین پیش نشست همایش ملی مرجعیت علمی قرآن کریم با موضوع "روش استخراج علوم انسانی از قرآن و مدل مفهومی آن"
حجت الاسلام سعید بهمنی
🏴 باز این چه شورش است که در خلق عالم است.
باز این چه نوحه و چه عزا و چه ماتم است.
◼️ قال الامام علی بن موسی الرضا (علیهالسلام):
كانَ أَبِي عَلَيْهِ السَّلاَمُ إِذَا دَخَلَ شَهْرُ اَلْمُحَرَّمِ لاَ يُرَى ضَاحِكاً وَ كَانَتِ اَلْكِئَابَةُ تَغْلِبُ عَلَيْهِ حَتَّى يَمْضِيَ مِنْهُ عَشَرَةُ أَيَّامٍ فَإِذَا كَانَ يَوْمُ اَلْعَاشِرِ كَانَ ذَلِكَ اَلْيَوْمُ يَوْمَ مُصِيبَتِهِ وَ حُزْنِهِ وَ بُكَائِهِ وَ يَقُولُ هُوَ اَلْيَوْمُ اَلَّذِي قُتِلَ فِيهِ اَلْحُسَيْنُ عَلَيْهِ السَّلاَمُ .
▪️امام رضا علیهالسلام فرمود پدرم را شيوه بود كه چون محرم مي شد خندان دیده نمی شد و اندوه بر او غالب بود تا روز دهم. روز دهم روز مصيبت و حزن و گريهاش بود و ميفرمود در اين روز حسين كشته شد.
📚 الأمالی (للصدوق) ج ۱، ص ۱۲۸
◾️گفتمان تمدنی سربازان ولایت خلیج همیشه فارس◾️
@OlomEnsaniEslami
▪️مريم منصوري (پژوهشگر علوم اجتماعي ) : چرا نگاه پزشکیزده در نگرش معرفتی یک سیاستگذار خطرناک است؟
🔹از روز اولی که دکتر پزشکیان، یک جراح قلب، وارد سخن با مردم شد، به طرز محسوسی پزشکی زدگی مدرن، در نگاه معرفتی او، آزاردهنده مینمود.
🔹اما معضل کجاست؟ تخصصگرایی افراطی!آقای دکتر پزشکیان، متوجه نیست که در امور انسانی، با یک بدنِ منظم قابل پیشبینیِ زیر تیغ جراحی مواجه نیستیم.
🔹تلاش مذبوحانهی فردی همچون آگوست کنت، برای تجربهگرایی افراطی، در خود دنیای غرب نیز منقضی شده است. وقتی شما در عالم سیاست و سیاستگذاری، افراد را صرفا به تخصص و کارشناسی سوق میدهید، یعنی کوچکترین فهمی از ارادهی انسانی، ارزشباری بسیاری از نظریات و نهایتا تفاوت و حتی تضاد نظریات در علوم انسانی ندارید.
🔹متعجبم از اصحاب علوم انسانی و فلسفهخوانان، که چرا فیتیلهی این نگاه تخصصگرایانهی پزشکی مدرن و تعمیم آن به امور سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی را در بیانات دکتر پزشکیان پایین نکشیدند و تا روز آخر، ارجاع به کارشناسان را از زبان ایشان نتوانستند بیندازند.
▫️آیا با یک تلهی فرار از مسئولیت و حقهی گریز از بیایدهگی مواجهیم؟
◾️گفتمان تمدنی سربازان ولایت خلیج همیشه فارس◾️
@OlomEnsaniEslami
◾️فايل صوتي نشست علمي با موضوع " برخی جریانهای پژوهشی جدید در معناشناسی شناختی " با ارائه : سرکار خانم دکتر آزیتا افراشی
🔹دبیرعلمی : دکتر عیسی موسیزاده
🔹 زمان: شنبه ۲ تیرماه 1403
◾️گفتمان تمدنی سربازان ولایت خلیج همیشه فارس◾️
@OlomEnsaniEslami
برخی جریانهای پژوهشی جدید در معناشناسی شناختی-سرکار خانم دکتر آزیتا افراشی.mp3
21.66M
" برخی جریانهای پژوهشی جدید در معناشناسی شناختی " با ارائه : سرکار خانم دکتر آزیتا افراشی
◾️فايل هاي صوتي حلقه پژوهشی حکمت عملی و علومانسانی دانشگاه امام صادق با عنوان " ریشه های علومانسانی در حکمت عملی " (فصل دوم)
1️⃣ دکتر محمدرضا قائمی نیک با موضوع: «شرایط اجتماعی_تاریخی تکوین علوم انسانی به مثابه شرط مقوم تکون آن»
2️⃣ دکتر مهدی سپهری با موضوع: «نقش اعتباریات در علوم انسانی»
3️⃣ دکتر حسام الدین شریفی با موضوع: «نسبت سنجی حکمت عملی و علوم انسانی»
4️⃣ دکتر امید شفیعی با موضوع: «ابعاد اخلاقی سیاست خوشبختی؛ از مداخله تا مشارکت»
🔹پنج شنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳ ؛ ساعت ۱۰ تا ۱۲
◾️گفتمان تمدنی سربازان ولایت خلیج همیشه فارس◾️
@OlomEnsaniEslami
قائمی نیک.mp3
17.96M
دکتر محمدرضا قائمی نیک با موضوع: «شرایط اجتماعی_تاریخی تکوین علوم انسانی به مثابه شرط مقوم تکون آن»
سپهری.mp3
18.71M
دکتر مهدی سپهری با موضوع: «نقش اعتباریات در علوم انسانی»