⭕️ خارج کجاست؟
🔹 وزیر گردشگری: با قانون جدید حجاب و عفاف امکان ندارد بتوانیم گردشگر خارجی جذب کنیم.
🔹 طی سالهای اخیر بیش از ۹۰ درصد از گردشگران خارجی با هدف زیارت اماکن مقدسه(مشهدالرضا،قم و..)یا استفاده از خدمات درمانی و از عراق،عمان،امارات،بحرین،قطر،عربستان،لبنان،پاکستان، آذربایجان(باکو) میهمان ج.ا شده اند.(بر اساس آمارهای وزارت میراث فرهنگی،تعداد گردشگران فوق در سال ۱۴۰۲ بیش از ۶ میلیون نفر بوده است.)
🔹بدیهی است گردشگران(زائران) فوق نه تنها بی حجاب نیستند بلکه از بی حجابی متنفر و روی گردانند و بسیاری از آنها از بی حجابی کنونی رایج در ایران ناراحت و بهت زده اند!
🔹چرا جناب وزیر گردشگران عراقی و لبنانی و ...را خارجی محسوب نمی نکند و مانند پیرمردهای عصر قاجار فقط فرنگی ها را خارجی می داند! آیا دلاری که گردشگر مسلمان وارد ایران می کنند ارزشی کمتر از دلار گردشگر فرنگی دارد؟
🔹شاید هم جناب وزیر پس از سفر به "پاتایا،آنتالیا،وارنا و باتومی" به این نتیجه رسیده که راه جذب گردشگر، برهنگی زنان و دختران مملکت است !
جهت اطلاع ایشان عرض می شود ملت ایران با تایلندی ها و...به صورت اساسی فرق می کنند و از این نانها و درآمدها نخورده و نخواهند خورد! و اصولا کسی برای برهنگی یا تماشای زنان و دختران برهنه،به جمهوری اسلامی نخواهد آمد!
🔹اگر کسی این جماعت را نشناسد خیال می کند بخاطر دغدغه اقتصاد مملکت و معیشت مردم، با قانون حجاب مخالفند اما واقعیت و آمارنشان می دهد که جناب وزیر هم مثل جناحش،با حجاب مشکل دارد و موافق عادی شدن عریانی زنان در مملکت امام زمان(عج) است!
✍#دکترکوشکی
🇮🇷@Omid_be_ayande110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عشق من دستغیب
و صدای جالبش
♦️تازه اول کاره....
#امید_به_آینده
🇮🇷 @Omid_be_ayande110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبتهای یک شهید مدافع حرم، سالها پیش: "به ما نگویید مدافع بشار اسد، ما مدافع حرمیم، ما اینجا هستیم تا...
♦️تازه اول کاره....
#امید_به_آینده
🇮🇷 @Omid_be_ayande110
🔰 از دریافت آگهیهای هنگفت تا توجیه گرانیهای بیحساب!
🔸در حالی که تصمیم دولت و بانک مرکزی برای حذف نرخ ارز نیمایی موجب افزایش قیمت دلار شده، یک روزنامه اقتصادی حامی سرمایهداری و آزادسازی قیمت از این اقدام حمایت کرد! در اثر تصمیم مذکوز، قیمت دلار دیروز به ۷۵ هزار تومان رسید که ۱۷ هزار تومان افزایش را نسبت به ایام آغاز به کار دولت پزشکیان نشان میدهد.
🔸روزنامه دنیای اقتصاد که از هزاران میلیارد تومان آگهی شرکتهای دولتی تغذیه میکند، پیش از این از گرانسازی یکشبه قیمت خودرو توسط دولت دفاع کرد و آن را واقعیسازی اقتصاد نامید و این در حالی است که تصمیم مذکور از یکسو موجب گرانی ۵۰ تا ۲۰۰ میلیونی قیمت خودروها در بازار شد و از سوی دیگر معلوم نیست همین قیمت گران شده تحمیلی، تا چند هفته یا ماه واقعی است و چند مدت دیگر غیرواقعی و سرکوب شده جا زده میشود و نشریات طرفدار آزاد (رها)سازی قیمتها دوباره نسخه گران کردن را میپیچند.
🔸روزنامه مذکور دیروز هم در پی حذف قیمت ارز نیمایی از این اقدام بانک مرکزی جانبداری کرد و بیآن که به آثار تورمی آن در قیمت کالاها و خدمات بپردازد، نوشت: بانک مرکزی به تازگی در یک بخشنامهای اعلام کرد که بخش عمده معاملات ارزی به جز ارز ترجیحی مربوط به کالاهایی خاص در سامانهای جدید تحت عنوان سامانه ارز تجاری تخصیص خواهد یافت.
🔸به گفته مسئولان، عرضه و تقاضا قیمت ارز را در این سامانه تعیین خواهد کرد. پیشتر مسئولان بانک مرکزی اعلام کرده بودند که بانک مرکزی در فاز اول سیاستگذاری خود به دنبال تثبیت نرخ ارز بود؛ اما اکنون و در فاز دوم سیاستگذاری ارزی به دنبال سیاستهای مبتنی بر عرضه و تقاضا در این حوزه است. این سیاستگذاری احتمالا باعث شارژ بازار سرمایه در روزهای آینده خواهد شد. مسئولان بانک مرکزی اعلام کردهاند که سامانه ارز تجاری دارای دامنه نوسان ۳درصدی خواهد بود. البته کارشناسان درخصوص اثر منفی سیاستگذاری دستوری و احتمال تکرار تجربههای شکستخورده در سامانه نیما در قالب جدید هشدار دادهاند.
🔸دنیای اقتصاد بیآنکه سقف قیمتی برای ارز معلوم کند، در توجیه ماجرا مینویسد: «ارز ترجیحی و ارز چندنرخی به عنوان سیاستهای ارزی در بسیاری از کشورها برای مدیریت تقاضای ارز و حفظ ثبات اقتصادی به کار میروند. ارز ترجیحی به معنای تعیین یک نرخ خاص ارز برای کالاها یا خدمات مشخصی مانند کالاهای اساسی یا واردات استراتژیک است که از سوی دولت اولویت دارند. این نرخ معمولا پایینتر از نرخ ارز بازار آزاد است و هدف از آن کنترل قیمت کالاهای ضروری و کاهش فشار تورمی بر خانوارهاست. همچنین، این سیاست میتواند به کنترل تورم و کاهش فشار بر خانوارهای کمدرآمد کمک کند و با تضمین تامین مواد اولیه و تجهیزات ضروری، از بخشهای حیاتی اقتصادی حمایت کند. با اینحال، به گفته کارشناسان، ارز ترجیحی در برآوردن این اهداف در کشور چندان موفق نبوده است بلکه بیشتر به ایجاد فساد و رانت برای برخی صنایع خاص دامن زده است».
🔻یادآور میشود سیاست گرانسازیهای بیضابطه و یکشبه طی چند ماه اخیر درباره نان، خودرو، شیر و لبنیات، دارو، گاز، برق، بنزین، بلیت قطار و کالاهای اساسی انجام شده و اکنون گویا به نرخ ارز رسیده است.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001GUF
♦️تازه اول کاره....
#امید_به_آینده
🇮🇷 @Omid_be_ayande110
📝 حکایت حذف ارز نیما به کام معدود سفته بازان بورسی
💵 جهش ۵۰٪ ارز نیما تا حدود 60 هزار تومان طی حدود 3 ماه اخیر و شدت گرفتن آن با حذف سقف سامانه نیما، باعث سود قابل توجه همان حدود ۹۶ هزار نفری میشود که بیش از ۱ میلیارد در بورس دارند نه عموم مردم.
📚 علم اقتصاد به این فاجعه «جابجایی درآمد» میگوید، از مردم به یکدهمدرصدیها، از اقتصاد مولد پاییندست به خامفروش بالادست.
💰نرخ بازار سیاه را هم در ماههای آتی میبینیم.
🔖 مفصل دربارهاش مینویسم انشاالله که چگونه و در چه فرآیندی این خطای راهبردی در حذف سقف نرخ ارز در سامانه نیما، هم بازار سیاه را جهش میدهد، هم دوباره سقف قیمتی را در نرخهای بالاتر احیا میکند و هم سرمایه اجتماعی اندک دولت چهاردهم را به باد میدهد متاسفانه.
⛔️ تحلیل اقتصاد سیاسی ماجرا هم همین است که رییس مرکز پژوهشهای اتاق بازرگانی گفتند:
«بازار توافقی ارز و حذف سقف نیما حاصل رایزنی اتاق بازرگانی با رئیس کل بانک مرکزی بود»... تمام!!!
♦️تازه اول کاره....
#امید_به_آینده
🇮🇷 @Omid_be_ayande110
AUD-20220721-WA0020.mp3
11.85M
دستورالعملی 💯درصد تضمینی
برای گرفتن #حاجت
🎙حجت الاسلام عباس صراف
🏴السَّلامُ عَلَیْکِ یَا أُمَّ الْبَنِین🏴
▫️برای دیگران هم ارسال کنید...
♦️تازه اول کاره....
#امید_به_آینده
🇮🇷 @Omid_be_ayande110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻جلال رشیدی کوچی، نماینده ادوار مجلس:
قطعی برق برای چیه؟ برای کمبود خوراک برای نیروگاه های برق مثل گاز
آخه چه جور می شود یک کشوری که از لحاظ ذخایر گاز در جهان دوم است، بعد کمبود گاز داشته باشد، به خدا خیلی سخته این کارو انجام بدی!
یعنی خیلی هنر می خواد....
#سلام_بر_کاسبان_فتنه
#اقتصاد_مقاومتیم_آرزوست
#صداقتم_آرزوست
#انتشار_حداکثری_با_شما
🇮🇷@Omid_be_ayande110
● بیژن عبدالکریمی استاد فلسفه:
بسیار جالب است، افکار عمومی در ایران را به سمتی هدایت میکنند که مردم روسری از سر بردارند و علیه حکومت دینی بایستند.
همان ها در سوریه افکار عمومی را به سمت گرایش به ریشهای بلند سلفی هدایت میکنند تا علیه حکومت سکولار بجنگند و یک حکومت سلفی با قوانین اسلامی و سفت و سخت بیاورند.
بیاید کمی خودمان را از فریبهای بزرگ رهایی بدهیم، بشار از آل سعود دیکتاتورتر است یا از آل خلیفه؟
آزادی های سیاسی و اجتماعی اش از عربستان سعودی کمتر است؟ هرآنچه غرب کوشید تا بن سلمان در عربستان اجرا کند، سالها قبل در سوریه وجود داشت، نه دین اجباری بود، نه حجاب.
مشروب هم سرو میشد، که البته اکنون اعضای تحریر الشام در حال حمله به فروشگاه های مشروبات الکلی هستند در حلب و باقی شهرهای در دستشان.
بین دختر و پسر هم دیوار نبود و...
بروید فیلم های سوریه که قبل 2010 در یوتیوب بارگذاری شده اند را ببینید، کشوری زیبا، توریستی، فعال و پویا، که کنسرت های خارجی که الان در عربستان مد شده، در آنجا برگزار میشد... هیچ شباهتی به کشورهای عربی دیگر نداشت، از همه هم سکولارتر بود
اما اما و اما، برای اسرائیل یک تهدید بود و غرب این را نمی پذیرد.
بحث نه بر سر دین شماست، نه دیکتاتور بودن یا نبودن حکومت شما و نه حتی سکولار یا مذهبی بودن آن... هر کدام از اینها به مقتضای نیاز آنها میتواند برای ما مردم این منطقه زیبا یا زشت جلوه کند.
ما مردم خاورمیانه کی میخواهیم به خود بیاییم و دست از بازیچه سیاستهای غرب و شرق شدن برداریم، خدا میداند. هر روز سازی میزنند و ما هم به هر سازشان آنگونه که میخواهند میرقصیم.
♦️تازه اول کاره....
#امید_به_آینده
🇮🇷 @Omid_be_ayande110
بعد از سقوط اسد و ورود تروریستها به دمشق موج عظیمی از تبلیغات حول مسجد اموی مشهور به جامع اموی راه افتاده طوری که گویی نقطه کانونی جهان اسلام است. جامع اموی همان دارالاماره معاویه و يزيد علیهاللعنة است. مسجدی در نزدیکی حرم حضرت رقیه سلاماللهعلیها.
حالا برخی تحلیلگران عرب گلایه کردهاند که چرا این مسجد را نشانه و نماد حاکمیت اسلام سنّی قرار دادهاید؟ چرا مسجدالاقصی که قبله اول بود، نه؟ آیا این هم یک توطئه تبلیغاتی برای فراموش کردن قدس و مساله فلسطین به کمک فتنه ترکیهای-صهیونیستی در سوریه است؟
♦️تازه اول کاره....
#امید_به_آینده
🇮🇷 @Omid_be_ayande110
نعمت امام
انقلاب به ما نشان داد كه مسألۀ #امامت و مسألۀ #ولايت چقدر مهم است. نشان داد وقتي جامعه يك محور قابلاطمينان پيدا ميكند، يك امام پيدا ميكند و در پي آن حركت ميكند، چه سعادتي دارد.
نعمت #امام چه نعمت بزرگي است و جامعه بايد هميشه در راهي برود كه امام ها در آن ساخته شوند. همۀ شما ياد گرفتيد كه يك نقطۀ مركزي براي سعادت جامعه وجود دارد و آن امامت و امام است.
و اين نقطۀ مركزی، هميشه بايد پرتوانترين و پاكترين و صادقترين و اصيلترين و خداپرستترين و باتقواترين نقطه باشد. اين ها را همه در طي انقلاب ياد گرفتيم.
منبع: #شهیدبهشتی #حزب_جمهوری_اسلامی (سخنرانی تشکل، پاسدار مکتب) (1390)، ص219
#امام_خمینی
#نظام_امت_امامت
♦️تازه اول کاره....
#امید_به_آینده
🇮🇷 @Omid_be_ayande110
✨روایت ناگفته از ریشههای اقتصادی سرنگونی قذافی
در ابتدای دهه ۲۰۰۰ لیبی به سوی آشتی با غرب چرخش یافت. قذافی از حمله آمریکا به افغانستان حمایت کرد و با برنامه «جنگ علیه تروریسم آمریکا» از نزدیک همکاری داشت. با برداشته شدن تحریمهای سازمان ملل در سال ۲۰۰۳ شخصیتهای کلیدی اطراف قذافی و از همه مهمتر پسرش «سیف الاسلام قذافی»- فارغالتحصیل مدرسه اقتصاد لندن- مصرانه خواستار اتخاذ اصلاحات نئولیبرالی شدند. قدرت گرفتن جناح نئولیبرال درون دولت لیبی در پافشاری مصرانه سیفالاسلام مشهود است. او در سخنرانی سال ۲۰۰۸ در گردهمایی جوانان لیبی گفت: «همه چیز باید خصوصی شود».
در اواخر دهه ۲۰۰۰ آمریکا و رهبران اروپایی که در گشایش منابع وسیع نفت و گاز لیبی به روی مالکیت خارجی سود سرشاری میدیدند، قاطعانه از مسیر نئولیبرالی لیبی حمایت کردند. لیبی بزرگترین منابع نفتی ثبت شده آفریقا را دارد و جز ۱۰ کشور صاحب بزرگترین ذخایر نفتی جهان ردهبندی میشود. به علاوه لیبی در میان کشورهای آفریقایی رتبه چهارم ذخایر گازی را دارد. در این زمینه چرخش نئولیبرالی با حمایت سیفالاسلام و دیگر شخصیتهای نزدیک به قذافی با برداشته شدن تحریمها از لیبی و پذیرش بینالمللی رژیم قذافی همراه شد. دیدارهای رسمی و پی در پی سیاستمداران مشاوران و دانشگاهیان غربی از لیبی (برای نمونه کاندولیز رایس، تونی بلر، سیلویا برلوسکونی، بنیامین باربر، آنتونی گیدنز، جوزف نای و مایکل پورتر) نشان از آمادگی بازدیدکنندگان برای تایید دولت لیبی علی رغم تداوم سرکوب سیاسی داشت.
سیاستهای نئولیبرال نابرابری را به ویژه پس از بحران ۲۰۰۸ و کاهش قیمت نفت تشدید کرد. طبق آماری که غالباً به آن استناد میشود در آستانه انقلاب ۲۰۱۱ بیست درصد مردم بیکار و یک سوم جمعیت لیبی زیر خط فقر زندگی میکردند. اما در همان زمان موسسات مالی بینالمللی از مسیر نئولیبرالی لیبی ابراز خرسندی میکردند. صندوق بینالمللی پول در گزارش ۱۵ فوریه ۲۰۱۱ خود ضمن تحسین دولت لیبی گفت: «برنامه بلند پروازانه خصوصیسازی بانکها و توسعه بخش نوبنیاد مالی در حال اجراست. بانکها تا حدی خصوصی شدهاند نرخ بهره آزاد و رقابت حمایت شده است... به علاوه با کمک صندوق بینالمللی پول تلاشهایی برای بازسازی و مدرن سازی بانک مرکزی لیبی در جریان است».
صرفا دو روز پس از انتشار این گزارش خوشبینانه، کنشگران در بنغازی مردم را به شرکت در تظاهرات یوم الغضب (روز خشم) فراخواندند...
آگوست ۲۰۱۱ رژیم قذافی فروپاشید.
برشی از کتاب «تبار خیزش: مسائل سرمایهداری معاصر در خاورمیانه» نوشته آدم هنیه
♦️تازه اول کاره....
#امید_به_آینده
🇮🇷 @Omid_be_ayande110