فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امریکا و اروپا رو به افول
پرچم یاحسین (علیهالسلام)در دست تظاهرکنندگان بر علیه رژیم صهیونیستی در لندن
╲\╭┓
╭🌺🍂🍃
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
8⃣زندگی پس از زندگی؛ این دفعه از اینجا نرو!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آمریکا اعتراف کرد...!!!!
🎙رحیم پور ازغدی :
در اسناد لانه جاسوسی آمریکا بیان شده امام خمینی(ره) نخستین کسی بود که به جهانیان یاد داد علیه آمریکا می توانید بایستید ، حتی شوروی هم نمی توانست چنین بکند.
18.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷❤️ برای سردار حاجی زاده
🌹آرشی داریم ما امروز حاجی زاده نام
🌹وای اگرگیردبه سوی توکمان ازراه دور
🌹اوبه بغض موشک زلزال میسازدخراب
🌹بر سر تو آسمان را ناگهان از راه دور
🎙حاج صادق آهنگران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃 پولدار، خوشحال و آرام
✅ قطعا زندگی کوتاه ما بر روی کره خاکی تحت هیچ شرایطی بی نقص و کامل نخواهد بود اما میتوانیم با رعايت قوانینی زندگی خوب و آرامی داشته باشیم
🚀 همراه با استاد محمدی در جریان موفقیت باشید
#جریان #استاد_محمدی #موفقیت #ثروت #انگیزه #آینده #مثبت_اندیش #امید #فکر_خوب #زندگی #خدا #پولدار #خوشحال #آرامش
🔺تو هم میتونی در جریان باشی
🔻ارسال کن همه در جریان باشن
🆔 @jarayan_ir
📣 سلسله نشستهای تبیینی بصیرتی دفتر ارتباطات فرهنگی
دفتر ارتباطات فرهنگی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی رحمه الله علیه باهمکاری بعضی مراکز و موسسات فرهنگی برگزار میکند:
🌹_ستاد فرهنگی فجر انقلاب اسلامی
🌹_مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران معاونت فرهنگی تبلیغی
🌹_سازمان بسیج جامعه زنان استان قم
🌹_سپاه امام علی ابن ابیطالب علیه السلام استان قم
🌹_جبهه مردمی گام دوم انقلاب اسلامی
🌹-جامعه الزهرا سلام الله علیها
☀️ ادیان و رسانه☀️
🖥در این برنامههای کارشناسان و صاحبنظران ضمن تبیین این فعالیت ادیان در جامعه ایران اسلامی به بررسی نفوذ و تأثیر آنها از طریق رسانهها؛ پیامرسانها، فضای مجازی، سینما، انیمیشن، و... در و بر افکار عمومی و راههای مقابله با آن خواهند پرداخت
🗂 موضوع:
🔴 بررسی ادیان شرقی در سینما و انیمیشن جلسه اول
🎙 کارشناس: حجت الاسلام و المسلمین دکتر سیدمحمدمحسن میرمرشدی
⏰ زمان: چهارشنبه 1403/2/12 ساعت 16:00
📪آدرس حضوری:
👈 بلوار جمهوری، موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره
📡 آدرس مجازی:
🌐 https://tekye.net/tekye/live/3856👈
جدیدباترافیکرایگان👆
«با قانون و زور نمی توان زنان را باحجاب کرد»/ پنج نکته و جواب به این شبهه
یک: اولین نکته این است که اساساً قانون به معنای إعمال زور است! اگر قرار بود همه چیز با نصیحت و لبخند حل شود و همه مردم خودشان به حقوق دیگران احترام بگذارند و یا براساس مصلحت های واقعی جامعه حرکت کنند و به جامعه آسیب نزنند، در هیچ کجای دنیا، نباید حتی یک قانون هم وضع می شد! به طور کلی، قانون در ذات خود، یا «باید» است و یا «نباید»؛ هر کدام که باشد درونش «زور» است. اگر قرار بود که هر کس براساس میل شخصی خود عمل کند، دیگر قانون معنا ندارد.
دو: وقتی در همه جای دنیا قانون وضع می شود، این یعنی اینکه نمی توان منتظر ماند که همه مردم براساس تمایلات و اعتقادات شخصی خود به این نتیجه برسند که فعلی را انجام دهند یا فعلی را ترک کنند، بلکه از طریق وضع مجازات و ایجاد هزینه، آن افرادی که اعتقاد و تمایل پیدا نکرده اند را باید ملزم کرد که یک فعل را انجام دهند و یا از انجام یک فعل، دوری کنند. کاری هم ندارند که آیا آن شخص به این قانون اعتقاد دارد یا نه؟ مهم «منفعت کلی جامعه» و «رعایت ظاهری» است که صورت می گیرد.
سه: «زور»، در ذات خود نه خوب است و نه بد؛ منتها باید دید که برای چه کاری و در کجا إعمال می شود؟ آنگاه است که متصف به خوب بودن یا بد بودن می شود. مثلاً گذاشتن چراغ قرمز در چهارراه ها، نوعی زور است که از طرف پلیس إعمال می شود، اما وجود آن، بسیار ضرروری است. اما اگر همان پلیس، بدون دلیل، جلوی حرکت خودرویی را بگیرد، این زور، قبیح و غیرقابل قبول است.
وضع قانون و نظارت برای استانداردسازی کالاها و مواد غذایی نوعی زور است، منتها بسیار ضروری است. اما اگر بدون دلیل و با إعمال زور، مانع تولید، توزیع و فروش کالاها و مواد غذایی شویم، این بد است.
در مسائل گوناگون اخلاقی و فرهنگی هم همین گونه است. رهبر معظم انقلاب در یکی از دیدارهای خود با رئیس و اعضای مجلس خبرگان فرمودند: «مردم باید متدین بشوند؛ در این شکی نیست. البته از طریق درست و به شکل درست. اینهم که حالا کسی بگوید «در اسلام در این زمینه زور وجود ندارد» حرف درستی نیست؛ [پس] این حدود شرعیه چیست؟ این «فَاجْلِدُوا... مِائَةَ جَلدَة» یا «فَاجلِدوهُم ثَمانینَ جَلدَة» پس چیست؟ اینها همان زور است».
چهار: قطعاً اولین مرحله برای با حجاب کردن افراد، تعلیم و کار فرهنگی و تبلیغی است. منتها این، برای بخشی از جامعه مؤثر است. همان گونه که برای کاهش آمار ارتکاب سایر جرایم - از هر نوع آن که باشد - اولین کار این است که افراد در درون محیط خانواده و یا در محیط مدرسه، دانشگاه، کانون ها و موسسات فرهنگی و آموزشی و ... تربیت شوند.
اما در این میان، عده ای هستند که تعلیم پذیری ندارند و اگر تعلیم هم داده شوند، باز هم راه خود را می روند و یا اینکه تربیت آنها به شیوه ای غلط بوده است. در این شرایط، معقولانه نیست که اثرات منفی و ضرر کج فهمی یا سوء رفتار این افراد را کل جامعه متحمل شود. از همین رو، قانون می گذارند و جلوی این افراد می ایستند و با اعمال زور، راه را برای هنجارشکنی او می بندند.
پنج: با همه اینها، این سخن که «با زور نمی توان زنان و دختران را با حجاب کرد» از اساس باطل است. اول اینکه، قرار نیست که با حجاب کردن افراد فقط از طریق زور باشد. اکثریت زنان و دختران، حتی اگر هیچ قانونی هم در مورد حجاب نباشد، حجاب خواهند داشت. سخن بر سر کسانی است که یا ضد حجاب هستند و یا تحت تأثیر جو حاکم بر جامعه قرار می گیرند و به یک تعبیر، لابشرط هستند. در اینجا یک حکومت می تواند از طریق الزام قانونی، کاری کند که از جانب آنها به جامعه آسیب نرسید.
ثانیاً؛ اگر گفته می شود که نباید در مورد حجاب، زور و قانون باشد و زور در اینجا جواب نمی دهد، چرا همین را در جاهای دیگر نمی گوییم؟ مثلاً در مورد دریافت مالیات، پرداختن اقساط وام ها، در مورد قوانین اداری، قوانین شهری، قوانین راهنمایی و رانندگی، آموزش و تحصیلات مقدماتی و تکمیلی، حوزه سلامت، استاندارد بودن کالاها و هزار مورد دیگر، قانون می گذاریم و به یک تعبیر، زور و فشار إعمال می کنیم.
چطور در این موارد گفته نمی شود که زور جواب نمی دهد، اما وقتی سخن از مسائل فرهنگی و اخلاقی مثل حجاب – که جزو موضوعات بنیادین هستند و به اساس جامعه یعنی خانواده و استحکام آن ارتباط مستقیم دارد و هم چنین در قرآن به صراحتا حکم آن آمده است – عده ای انتظار دارند که به صورت یله و رها زندگی کنیم و جامعه را به حال خود رها کنیم؟!
recording-20240428-180352.mp3
6.17M
💥 #صوت_ویژه 💥
✅ یکی از بهترین راه های مبارزه با نظام سرمایه داری اینه که خریدهامون رو از فروشگاه های کوچک و مومن انجام بدیم نه از فروشگاه های بزرگ
🔶 حجت الاسلام حسینی
18.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍محسن افشانی ( بازیگر): چه منطقی تباهی دارید که بت میسازید که ... .
8.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تنش در شورای شهر تهران و تلاش برای آبستراکسیون در روز شوراها
🔹جلسهٔ شورای شهر که با حضور شهردار برگزار شد با حاشیههایی همراه شد. پس از گزارش معاون حمل و نقل و ترافیک برخی اعضای شورا به قرارداد واردات از چین انتقاداتی وارد کردند و در مقابل برخی دیگر از اعضا این انتقادات را غیرفنی اعلام کردند و آن را سیاسیکاری خواندند.
🔹در ادامه چمران ضمن تاکید برفرمایشات رهبری در خصوص وحدت بین دستگاهها و ایجاد امیدآفرینی برای مردم، از اعضای شورای شهر خواست که تنها دربارهٔ گزارشی که معاون حمل و نقل شهرداری ارائه کردند صحبت کنند اما زمانی که شهردار تهران برای ارائه پاسخگویی به پشت تریبون رفت، تعدادی از اعضای شورای شهر از جمله آقایان تشکری هاشمی، امانی، قائمی، عباسی، اقراریان و خانم نجفی که از مخالفان سیاسی شهردار تهران به شمار میروند برای از حدنصابافتادن جلسه شورای شهر، جلسه را ترک کردند.
🔹در ادامه زاکانی خطاب به کسانی که انتقاداتی وارد کرده بودند گفت اگر انتقادات شما فنی است بمانید تا پاسخ را بشنوید؛ شما نه جلسات هماندیشی تشریف میآورید نه مینشینید پاسخها را بشنوید.
🔹اختلافات سیاسی برخی اعضا با شهردار تهران بعد از انتخابات اخیر مجلس بالا گرفته است.
🔹همزمان جریاناتی در بیرون شورای شهر با راههای مختلف تلاش میکند تا مانع ورود اتوبوس و تاکسیهای برقی به تهران شوند. این جریان روز گذشته با انتشار قرارداد واردات خودرو از چین تلاش کرد در مسیر این پروژه اختلال ایجاد کند.
🔹کارشناسان معتقدند ورود خودروهای برقی در حل مسئلهٔ ترافیک و آلودگی هوا راهگشاست و چهرهٔ شهر را تغییر خواهد داد.
#امید_به_آینده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابو عبیده، سخنگوی گردان های القسام:
إيران در اندازه و ماهیت خود، قوانین جدیدی وضع کرد و محاسبات دشمن را به هم ریخت.
عملیات ایران ثابت کرد که زمان عربدهکشی های بدون مجازات رژیم صهیونیستی به پایان رسیده است