▪️آفند در حوزه شناختی با اقناع سازی و جهاد تبیین شدنی است
▪️ هدف قرار گرفتن هویت ملی با ایجاد پنج شکاف از سوی دشمن
▪️پروژه شبکه ملی اطلاعات در ۳۰ کشور پیشرفته دنیا انجام شده
▪️نباید دچار مارپیچ سکوت شویم
▪️تنها راه نجات جهاد تبیین است؛ به صورت چهره به چهره، مدرسه به مدرسه، دانشگاه به دانشگاه
▪️باید نظم روحی دشمن را برهم بزنیم
آل داود، کارشناس سواد رسانه با تأکید بر حرکت از وضعیت پدافندی به سمت آفند شناختی با اقناع سازی و جهاد تبیین در جامعه، گفت: رسانه های دشمن در اولین گام با تصویرسازی در شبکه های اجتماعی اقدام به انتشار تصویرهای منفی از نظام می کنند و در مرحله بعدی با بمباران اطلاعاتی جعلی، اختلال ادراکی در اذهان ایجاد می کنند که با این بمباران خبری دیگر افراد حتی اخبار درست را هم قبول نمی کنند و تنها راه خروج از این وضعیت، جهاد تبیین است.
سید علیرضا آلداود
29.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✌️ تنور انتخابات با #دعوت تو گرم میشه! 🔥
#اهمیت_انتخابات
۶۱ اقتصاددان خرداد ۱۴۰۱ گفتند تورم ایران سه رقمی میشود.
یک سال و نیم گذشت.
حالا صندوق بینالمللی پول پیشبینی کرده تورم ایران از ۴۷ درصد در ۲۰۲۳ به ۳۲ درصد در ۲۰۲۴ میرسد.
تورم کشور هم از ۶۰ درصد در شهریور ۱۴۰۰ به ۴۱ درصد در خرداد ۱۴۰۱ رسید.
اینها نتیجه رای دادن درست من و شماست
🔰 انتخابات سرنوشتساز
🔻«سردار حسین سلامی» اظهار کرد: به عنوان یک سرباز کوچک که برای خودم هیچ منزلتی جز خدمت و فداکاری برای مردم قائل نیستم از ملت ایران درخواست میکنم انتخابات پیشرو را بسیار سرنوشتساز بدانند و برای رضای خداوند متعال و حمایت از وطن، اسلام، رهبر معظم انقلاب و اعتقادات پای صندوقهای رأی حاضر شوند.» فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه انتخابات شاخص دقیق و واضحی از مردمسالاری در ایران است، افزود: «در جامعه ما همه نهادها و ارکان اساسی و ضروری کشور براساس ساختارهای مردمسالارانه شکل گرفته و مشارکت بالای مردم در انتخابات حاکی از وجود نشاط سیاسی در کشور است.» وی با بیان اینکه دشمن با توطئههای متفاوت به دنبال تحقق آرزوها و اهداف شوم خود است، گفت: «حضور پرشور مردم در صحنه باعث میشود دشمنان در محاسبات خود بازنگری کنند و از توهمات و آرزوهای باطل خود فاصله بگیرند.»
♦️فراتر از دموکراسیها!
🔺باید پذیرفت که جمهوری اسلامی ایران در میان نظامهای سیاسی دنیا،کشوری خاص و متمایز است. میزان مشارکت مردم در کشورهایی که در آن انتخابات برگزار میشود و به طور کلی نظامهای سیاسی مدعی دموکراسی در بسیاری از مواقع خاصه در سالهای اخیر حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد است.نرخ مشارکت در انتخابات میان دوره ای کنگره در آمریکا هیچ گاه از ۵۰ درصد عبور نکرده و به مراتب کمتر از انتخابات ریاست جمهوری بوده است میزان مشارکت در این انتخابات در سال ۲۰۰۶، حدود ۴۰.۱ درصد بود، در سال ۲۰۱۰، ۴۱ درصد، در سال ۲۰۱۴، ۳۶.۷ درصد و در سال ۲۰۱۸ به ۴۹.۶ درصد رسید و نتوانست از ۵۰ درصد عبور کند.
🔺انتخابات مجلس قانونگذاری فرانسه در سال ۲۰۲۲ برای انتخاب ۵۷۷ نماینده این مجلس که به دور دوم کشیده شد به ترتیب با مشارکت ۴۷.۵ و ۴۶.۲ درصدی مردم این کشور همراه بود این در حالی است که میزان مشارکت مردم در مرحله اول این دور از انتخابات نسبت به دور قبلی ۱.۲ درصد کمتر شده است. انتخابات پارلمانی سال ۱۹۷۵ در پرتغال با مشارکت ۹۱.۷۳ درصدی مردم همراه بود اما این رقم در انتخابات سال ۲۰۱۹ به زیر ۵۰ درصد و رقم ۴۸.۵۷ درصد افتاد در انتخابات ریاست جمهوری این کشور نیز وضعیتی مشابه تکرار شد و ۴۸.۷۰ درصد مردم پای صندوق رای رفتند. در بسیاری از کشورهای اروپایی همچون جمهوری چک، دانمارک، سوئد و سوئیس مشارکت ها پایین بوده به طوری که در سوئیس از سال ۱۹۴۷ به بعد آمار مشارکت نزولی بوده و در سال ۲۰۱۹ به ۴۵.۱۲ درصد کاهش یافته است.
🔺حالا به عبارت صدر این یادداشت که نوشتیم جمهوری اسلامی ایران کشور خاص و متفاوتی است برمیگردیم. در حالیکه وضعیت مشارکت در انتخابات در کشورهای گوناگون دنیا مشخص است، رسانههای وابسته به امپراتوری غرب بر روی انتخابات ایران به طرز بیسابقهای متمرکز هستند تا کوچکترین نقص را در انتخابات ۱۱ اسفندماه ضریب داده و به عنوان نقطه چالش و بحران برای جمهوری اسلامی ایران معرفی کنند. در این میان، آمارها به ما می گوید که معدل مشارکت مردم در ادوار انتخابات مجلس۵۸.۸درصد بوده است. عددی که وقتی در کنار میانگین ۶۶.۶ درصدی مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری قرار می گیرد، نشان میدهد که موضوع مشارکت مردم ایران در انتخابات با وجود شدیدترین فشارهای تبلیغاتی و مشکلات اقتصادی که مردم با آن دست به گریبان هستند فراتر از میانگین نظامهای دموکراتیک در جهان است.
#عزیز_غضنفری
🔺️شکست اسرائیل، هزیمت آمریکا!
🔹برخی مقامات آمریکا اذعان کرده اند حملاتشان به مواضع انصارالله در یمن بی فایده بوده و نتوانسته یمنیها را وادار کند به کشتیها از و به مقصد اسرائیل حمله نکنند. این حملات یمنیها را محتاط تر کرده؛ و آنها تسلیحاتشان را به زیر کوه برده اند.
🔹از آنجایی که برای آمریکا، در ادامه ی حملات دریایی و زمینی علیه یمن چشم انداز خوبی وجود ندارد، تنها گزینه باقیمانده پیاده کردن نیروی زمینی به این منطقه است؛ مسیری که به گواه تاریخ، هر آن مهاجمی که تا کنون انتخابش کرده به در بسته خورده و آنجا را با شکستی سخت ترک نموده است.
🔹یمن به وضوح گلوی اسرائیل و راه تنفس آن را فشرده؛ تلاش های آمریکا و متحدانش نیز علیرغم هزینه های هنگفت تا کنون کارگشا نبوده است. یمن شرط توقف حملات را پایان جنگ غزه عنوان کرده است. توقفی که اگر حاصل شود علاوه بر شکست اسرائیل در غزه، هزیمت آمریکا در دریای سرخ هم لقب خواهد گرفت!
عبدالرحیم انصاری
17.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینو تا آخر ببینید غش کنید 🤣😂
روز میلاد آقا جانمان هست
میلاد مبارک
شاد باشید
┅❀🌼🌼❀┅
@Office1