eitaa logo
اونجا‌؛
13 دنبال‌کننده
227 عکس
0 ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
https://eitaa.com/sabzakbanoo اینجا انگار خانه ایست چند متری که برای تنها یک نفر طراحی شده باشد؛ خانه ای که جز چند جعبه کتاب و لیوانی چای چیز دیگری نیاز ندارد. خانه ای که نقطه امن یک نفر شده است و در آن به راحتی از روزش سخن می‌گوید.
@DARVAGGG اینجا را دوست دارم چون برایم شعر میخواند، اینجا همچون دستگاه پخش موسیقیست که پس از اتمام یک نوا خود به خود نوای دیگری برایم پخش می‌کند. اینجا را دوست دارم چون عطر شعر و قهوه باهم تنیده شده اند.
https://eitaa.com/MAVAa_128 اینجا برایم یادآور سفر راهیان نور است؛ یادآور خنده های مسیر رفت و دلتنگی مسیر بازگشت. خنده های به هنگام فرار و گریه های به هنگام گفتن از خاطرات شهدا.
@Mahas_colorful_world میزبان این خانه چه هنرمندانه دست به قلم می‌زند؛ گویی قلم را آفریدند تا لا‌به‌لای انگشتان ایشان به رقص درآیند.
https://eitaa.com/joinchat/1384513647C59e171f7a2 اینجا بوی نسیم صبحگاهی و صحبت های درگوشی با خدا را می‌دهد؛ یادآورد نماز های دور از چشم دیگران و در و دل های یواشکی‌ست. اینجا برای یادآور نماز صبح است.
https://eitaa.com/joinchat/255787895C64c09df772 این خانه برایم حکم دورهمی های دوستانه را دارد؛ شب نشینی هایی با رفقای چند ساله، دورهمی هایی که تو را از چرخش ایام و روزگار غافل می‌سازد و شیرینی دوستی را بر زبانت خوش می‌آورد.
@baftani_ariel کوچک تر که بودم مادرم برایم داستانی تعریف کرد از خانه ای که در و دیوار هایش همه از کاموا بود؛ خانه ای که سقفش را نخ های در هم تنیده شکل داده بودند؛ خانه ای نرم و گرم با رنگ های به زیبایی رنگین کمان. انگار مادرم این جا را برایم به تصویر کشیده بود.
@Irankhanom_110 این خانه برایم حکم مرکز بودن را دارد؛ انگار جایی باشی پر از پنجره، جایی که بتوانی همه جا را ببینی.
http://eitaa.com/Mahekhagazi88 من تا بحال اربعین را مهمان ارباب نشده ام؛ اما این خانه بوی اربعین حسین(ع) را می‌دهد. اینجا عطر چای عراقی می‌دهد؛ عطر خوشحالی پس از رسیدن می‌دهد. انگار که مقابل حرمش ایستاده باشم.
https://eitaa.com/Its_Noor/7651 غافل از خانه چه شیک است صاحب خانه؛ اینجا احساس دوست داشتن میکنم احساس میکنم صاحب اینجا ابتدا خودش را دوست داشته و بعد تصمیم به دوست داشتن دیگران گرفته است.
https://eitaa.com/khalvat_Gah همانطور که از سردر خانه پیداست اینجا خلوتگاهیست‌ برای صاحبش؛ یک جایی دنج به دور از حرفی اضافه و نگاهی نامحرم؛ مکانی آرام برای قرار های روزانه و نوشتن ایام.
https://eitaa.com/purple_blosom در این خانه هنر عکاسی موج می‌زند؛ انگار دستان شما آفریده شده اند تا عکس گیرند آفریده شده اند تا به زیبا ترینِ ممکن ثبت کنند تمام چیزهایی را که انسان با چشم می‌تواند ببینید؛ اینجا برایم حکم عکاس خانه را دارد. عکاس خانه پنج ستاره