💬 یکی از مؤمنین میگوید که من مأموریتی را برای امام صادق(ع) انجام دادم برگشتم جوابش را خدمت ایشان بدهم، گزارشم را به آقا دادم، آقا فرمودند راستی شما با فلانیها ارتباطتان چهجوری است؟ میگوید من گفتم آقا، ما آنها را زیاد تحویل نمیگیریم.
☸ آنها عقیدۀشان مثل ما محکم نیست به امر امامت و اینها. حضرت فرمودند که ما اهلبیت فاصلۀمان با شما زیادتر است یا شما با آنها؟ آن آقا میگوید که من گفتم خب معلوم است ما فاصلۀمان با شما خیلی بیشتر است از فاصلۀ ما با آنها.
👈بعد حضرت فرمودند که خب چطور ما شما را تحویل میگیریم بعد شما آنها را تحویل نمیگیرید؟ بعد حضرت ادامه دادند. فرمودند خدا فاصلهاش با ما چقدر است نسبت به فاصلۀ ما با شما⁉️
➖🔶 خب دیگر آنجا بینهایت است دیگر فاصله چون خدا که بینهایت است دیگر ائمۀ هدی به هر کجا رسیده باشند منهای بینهایت میشود یک بینهایت باقی میماند. درست است؟ میگوید که ما گفتیم که خب بله. بعد فرمود اگر خدا به ما اهلبیت نگاه نکند بهخاطر فاصله، آنوقت ما اهلبیت چهکار کنیم؟ ما به شما نگاه نکنیم به خاطر این فاصله بعد شما بهخاطر آن یک مقدار فاصله میخواهی نگاه نکنی به آن یکی گروه از مؤمنان؟ به مقایسۀ خودتان با دیگران و دیگران با خودتان نپردازید.
🌺 میبینید در یکی از روایتها اهلبیت اصلاً نهی میکنند. میفرمایند که: «ما أنتم وَالبَرائَة؟» یعنی چی شما هی بیزاری میجویید از همدیگر؟! برائت نه به معنای تولّی تبرّیها! این برائت معنایش این است، مؤمنین، شیعیان، در خودشان، در جامعۀ دینی، هی از همدیگر بیزاری میجویند. آقا چرا اینجوری میکنی شما؟! ما به صورت تجربی میبینیم که نوعاً مذهبیها دچار این آفت هستند. «ما أنتُم وَالبَرائَة یَبرَأُ بَعضُکُم مِن بَعض»؛ هی شما آن یکیها را تحویل نمیگیرید و هی ازشان دوری میجویید. که یعنی چون آنها آدمهای خوبی نیستند. بحث فاصله گرفتن است.
🔹 استاد علیرضا پناهیان
🚨 پایگاه جامع نشر محتوای
تشکیلاتی | @Mezmar_ir
🌐 https://eitaa.com/joinchat/3336437771C6fdc6395f0
امام خامنهای: برای من تشکّلهای انقلابی با تشکّلهایی که نسبت به مسائل انقلابی بیتفاوتند یکسان نیستند؛ تشکّل انقلابی را باید تقویت کرد، باید کمک کرد، باید قدر دانست، آیندهی کشور را اینها میسازند، آیندهی انقلاب را اینها تضمین میکنند؛ ۱۳۹۵/۴/۱۲
🚨 پایگاه جامع نشر محتوای
تشکیلاتی | @Mezmar_ir
🌐 https://eitaa.com/joinchat/3336437771C6fdc6395f0
💬 از این بهبعد باید یک نیروی انقلابی را در عرصۀ تشکیلات هم محک زد! عمل فردیِ هر کسی و نگاه و دیدگاه فردی هر کسی، بهجای خودش محترم و محفوظ است، اما باید دید که او در یک تشکیلات، چگونه عمل میکند؟ آیا زندگی جمعی را آموخته است؟ آیا توان گفتگو و تعامل و تبادل نظر دارد؟ آیا در یک تشکیلات، از «اخلاق» برخوردار هست؟
🔹 استاد علیرضا پناهیان
🚨 پایگاه جامع نشر محتوای
تشکیلاتی | @Mezmar_ir
🌐 https://eitaa.com/joinchat/3336437771C6fdc6395f0