💢 چرا دعای ما برای ریشهکن شدن مدیران فاسد مستجاب نمیشود؟
🔵 یکی از مظاهر عافیتطلبی این است که کار تشکیلاتی نمیکنیم. آدم صالحی که عافیتطلبانه زندگی میکند، نه دعایش و نه شعارش علیه فساد، بهدرد نمیخورَد. ما بیشتر از عافیتطلبی ضربه میخوریم تا از شهوترانی و بیدینی.
🔚 جلوۀ اقتصادی عافیتطلبی این است که میتواند خودش کاسبی کند، دنبال استخدام باشد.
✳️ عافیتطلبی میگوید: بهجای اینکه پولتان را روی هم بگذارید و کاری راه بیندازید، پولتان را در بانک بگذارید!
💠 عافیتطلبی یک ویژگی بسیار فراگیر و مهم بین آدمهاست.
🔶 تفسیر بسیاری از انگیزههای ما، عافیتطلبی ما بیشتر از عافیتطلبی ضربه میخوریم تا از شهوترانی، بیدینی، بیایمانی و کفر!
👈عافیتطلبی جلوههای مختلفی دارد.
⭕️ یکی از مهمترین جلوههای عافیتطلبی این است که انسان مسئولیت نپذیرد و احساس مسئولیت نکند. مثلاً یک بچه هیأتی، بهجای اینکه خودش هیأت راه بیندازد، فقط در مراسم هیأت شرکت میکند. لازمۀ هیأت راه انداختن این است که آدم عافیتطلب نباشد.
🔷 جلوۀ اقتصادی عافیتطلبی این است که انسان برود یک جایی استخدام شود؛ درحالیکه خودش میتواند کاسبی کند و صاحبکار باشد، در روایت هست که این کار را نکنید(لا یُؤاجِرْ نفسَهُ..؛) ولی الان عافیتطلبی در جامعۀ ما، کارمندی و استخدام شدن را تبدیل به یک ارزش کرده است!
🎗ما حاضر نیستیم پولهایمان را روی هم بگذاریم و کار کنیم و در سود و زیان هم شریک باشیم چون عافیتطلبیم و ریسکپذیر نیستیم.
🚨 عافیتطلبی میگوید «پولتان را در بانک بگذارید!» آنوقت همیشه کسانی هستند که قانونی یا غیرقانونی از این پولها سوء استفاده کنند!
❌ عافیتطلبی موجب بدبختی جامعه است و باعث میشود یک عده گرگصفت مردم را چپاول کنندهمانطور که الان تعدادی صهیونیست بر جوامع بشری حکومت میکنند.
⭕️ آنها در فیلمهایشان عافیتطلبی را یک ارزش معرفی میکنند و به مردم القاء میکنند که «عافیتطلب باشید!»
🔸 یکی از مظاهر عافیتطلبی، کم رفیق داشتن است! هر کدام از بچه حزباللهیها باید تعداد زیادی رفیق از طیفهای مختلف داشته باشند.
🔺 یکی دیگر از مظاهر عافیتطلبی این است که کار تشکیلاتی نمیکنیم.
🌐 چون در کار تشکیلاتی باید رفقیت را متقاعد کنی، برایش وقت بگذاری، مراقب کارش باشی و مسئولیت کار او را بر عهده بگیری!
✴️ ما در نتیجۀ عافیتطلبی، کار تشکیلاتی نمیکنیم، ولی دشمنان ما دارند شبانهروز کار تشکیلاتی میکنند.
🔺 آنچه از قدرت دشمنان دین میبینید، نتیجۀ کار تشکیلاتی آنهاست.
🔷 ما باید از عافیتطلبی فاصله بگیریم و بهدنبال کارهایی باشیم که مسئولیتآور است، نه زندگی کارمندی و بیدردسر؛ حتی در یک جای خوب.
🔴 آدم حزباللهی که وقتش را صرفِ کار تشکیلاتی و ارتباطگیری با رفقا نکند، به امام زمانش کمک نمیکند.
🌼 امام زمان(ع) فرمود: وقتی شیعیان ما جمع شوند و قلباً با هم یکی شوند و ولایتمداری کنند، مژدۀ ملاقات ما بهتأخیر نمیافتد.(عَلَى اجْتِمَاعٍ مِنَ الْقُلُوبِ؛)
✳️ در بین ما مذهبیها فقط«جهتگیری درست داشتن» ارزش محسوب میشود در حالی که این تنها ارزش نیست!⚠️
👈برای این جهتگیری درست، «تلاش سازماندهی یافته» لازم است.👉
📰 ما اهل تظاهرات ۹دی هستیم ولی اهل جلوگیری از فتنه نیستیم.
⁉️آیا دشمن حتما باید خیمهٔ حسین(ع) را آتش بزند تا ما اقدامی کنیم!؟
960122-Panahian-M-JameBazar-HeiatRazmandegan-AfiatTalabiVaTashkilatgorizi-18k(1).mp3
5.48M
✅«اگر تعداد مظلومان بیش از ظالمین باشد، دعای آنها برای رفع ظلم پذیرفته نیست.»
استاد پناهیان 🌺
🆔 @Organizational_Work
🌸 عنایت اسلام به زنان بیشتر از عنایت اسلام به مردان
🔻بخشی از کتاب "قدرت و شکوه زن در کلام امام و رهبری" با مقدمه علیرضا پناهیان
@Panahian_ir
💥همه مشکلات با ۹ دی و ۱۹ دی حل نمیشود. داشتن دولتمردان خوب هم کافی نیست، باید تشکیلات مردمی و قوی داشته باشیم.
⚜ ساختار حاکمیتی بدون تشکیلات مردمی جواب نمیدهد، همه مشکلات با ۹ دی و ۱۹ دی حل نمیشود. بلکه یک اقدام دیگر لازم است و آن اقدام مهم این است که مردم تا آنجا که میشود تشکّل بیابند.
📆 در مقاطع مختلف دولتمردان خوبی در بخشهای مختلف کشور سرکار آمدند. پس چرا اکثراً نتوانستند مشکلات را حل کنند؟ مدیران قوی هم جای تشکلهای مردمی را نمیگیرند. بخشی از مشکلات تنها به دست مردم حل میشود.
👥 مسئولین کشور، از دولت تا مجلس هرچند همه پاک دست باشند و درست عمل کنند، بازهم بدون حضور سازمانیافته مردم مشکلات کشور حل نمیشود. ساختار حاکمیتی بدون تشکیلات مردمی جواب نمیدهد.
🌐 تشکیلات مردمی یعنی این که عدهای از مؤمنین جمع بشوند و یک بخش غیررسمی، در موضوعات مختلف تشکیل دهند و در امور شهر اثرگذار باشند. آنها از شهر مواظبت کنند و به امور معیشتی و سیاسی رسیدگی کنند.✅
👌۱) الان زمانی است که ما به شدت نیاز به دینداری جمعی داریم!
🛐 برخی دستورات دینی، جنبه فردی ندارند، بلکه اساساً وقتی بهصورت جمعی آن دستورات عمل شوند، تحقق بیرونی و عینی مییابند.
➖🔹 مؤمن زندگی فردی خودش را مهمتر از زندگی اجتماعیاش تلقی نمیکند. خداوند در آیه ۲۰۰ سوره آلعمران دو تکلیف اجتماعی در مقابل یک تکلیف فردی بر عهده مؤمنین میگذارند.
🍀 اول میفرماید بهصورت فردی صبر کنید بعد میفرماید بهصورت جمعی صبر کنید سپس میفرماید همافزایی کنید یک جبهه مقاومت تشکیل دهید🌸«یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَ صابِرُوا وَ رابِطُوا وَ اتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ»🌸این همان تقوای جمعی است که مقام معظم رهبری به آن اشاره دارند.
🔵 الان زمانی است که ما بهشدت نیاز به دینداری جمعی داریم. شاید درگذشته به دلایلی دینداری انفرادی کافی بود. ولی الآن که ما در زمان امنیت و قدرت دینداران و جامعه دینی هستیم بهشدت نیاز به دینداری جمعی داریم.
⁉️چرا مساجد ما، که محل اجتماع مؤمنین و دینداران است، محل یادآوری تکالیف اجتماعی ما نیست؟
🔰ما حتی از امربهمعروف و نهی از منکر هم اغلب برداشت فردی داریم (امام خمینی: «اگر اقامه معروف و جلوگیری از منکر، موقوف بر اجتماع جمعی از مکلّفین باشد واجب است اجتماع کنند.»
🚨 همه مشکلات با ۹ دی و ۱۹ دی حل نمیشود. بلکه یک اقدام دیگر لازم است و آن اقدام مهم این است که مردم تا آنجا که میشود تشکل بیابند، باهم کاری را دهند.
ب) مسئولین خوب و قوی
🎋مسئولین کشور، از دولت تا مجلس هرچند همه پاک دست باشند و درست عمل کنند، بازهم بدون حضور سازمانیافته مردم مشکلات کشور حل نمیشود.
👈 ساختار حاکمیتی بدون تشکیلات مردمی جواب نمیدهد.👉
📿بنده با انتقاد از دولتها مخالف نیستم، ولی تنها با انتقاد کردن، مشکلات حل نمیشود.
⁉️در مقاطع مختلف دولت مردان خوبی در بخشهای مختلف کشور سرکار آمده اند. پس چرا نتوانستند مشکلات را حل کنند؟
♦️مدیران قوی هم جای تشکلهای مردمی را نمیگیرند. بخشی از مشکلات تنها به دست مردم حل میشود.
🔷 تشکیلات مردمی یعنی این که عدهای از مؤمنین جمع بشوند و یک بخش غیررسمی، در موضوعات مختلف تشکیل دهند و در امور شهر اثرگذار باشند. آنها از شهر مواظبت کنند و به امور معیشتی و سیاسی رسیدگی کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨ببینید | در مکتب حاج قاسم عقلانیت حرف اول را میزند
🔰#تحلیل حجتالاسلام پناهیان از عقلانیت انقلابی برآمده از جامعیت در شخصیت شهید سلیمانی
⌛️پرونده #مکتب_حاج_قاسم
▫️متن کامل گفتوگو را از پیوند بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=44854
💥بررسی نقاط ضعف و قوت جبهه فرهنگی انقلاب اولویتهای کار تشکیلاتی
📿 پناهیان ترویج روحیۀ مقاومت و مبارزه را اولویت اصلی فعالیت تشکلهای فرهنگی میداند.
♻️ اگر تشکلها به این ضروریات پایبند بودند، ...
➰ بگذارید دربارۀ چند ضرورت در فضای جبهه فرهنگی صحبت کنم. اگر تشکلها به این ضروریات پایبند بودند، نقطۀ قوت آنهاست، در غیر این صورت، نقطهضعف محسوب میشود.
⬅️ [۱-اولین رسالت هر تشکل: افزایش معرفت و معنویت خود اعضاء خودسازی]
🔹 طبیعتاً یکی از عواملی که میتواند فعالیتهای تشکلهای مردمی را رشد و ارتقا بدهد، افزایش معرفت و معنویت در درون این تشکلهاست.
⚜ من نمیتوانم کمبود چنین وضعیتی را یکی از نقاط ضعف بشمارم چون آمار دقیقی ندارم که وضعیت چگونه است، ولی به نظرم میرسد ما همیشه باید خودمان را در اینباره مقصر بدانیم.
👈 یک تشکل مردمی، یک نهاد و کانون مردمی باید اولین رسالت خودش را این بداند که به خودسازی بپردازد.
زمینۀ ارتقای معرفتی و معنوی اصحاب خودش و اطرافیانش را فراهم کند.👉
⚛ این افراد در هر کاری که باشند، معرفت و معنویتشان در آن کارها بازتاب پیدا خواهد کرد. این یکی از موضوعات خیلی مهم است.
⬅️ [۲-«کار بدون اولویت» انجام ندهیم]
🚨 یکی دیگر از موضوعات مهم این است که ما باید با یک تفکر راهبردی برنامهریزی کنیم. اصلاً کار مفید یا غیر مفید ولی بدون اولویت انجام ندهیم.
بر اساس علاقه و استعداد و خیلی از این موضوعات کار نکنیم.
👌 بعضی وقتها یک کار هست که دمدستمان است، بعضی وقتها یک کار هست که به آن علاقه داریم. عیبی ندارد این جور کارها انجام بگیرد.
⚡️کارهای خوب، همیشه برکاتی دارند
ولی وقتی که ما کار دارای اولویت انجام بدهیم، کارهایی که موجب جریانسازی میشود، کارهایی که امروز وقتش است، آنوقت ثمره کارمان خیلی بیشتر خواهد شد.
🌐 تشکلها باید مدام با هم گفتگو کنند و در همه شهرها و محیطهایی که حضور دارند، مدام در تبادل نظر باشند تا بتوانند به کارهای دارای اولویت برسند.
⬅️ [۳- قدرت انعطاف داشته باشیم]
🔶 نکتۀ بعدی آنکه تشکلها باید قدرت انعطاف داشته باشند. من تا دیروز این کار را انجام میدادم و در این موضوع کار میکردم، حالا موضوعم و شیوهام را عوض کردم.
🔺چهطور ما از نهادهای دولتی انتظار پویایی داریم، آنوقت یک کانون فرهنگی و یک تشکل مردمنهاد را میبینیم که به خاطر نداشتن انعطاف، دچار ایستایی میشود و پویایی ندارد.
⁉️اولویتهای امروز جبهه فعالان فرهنگی و تشکلهای فرهنگی چیست؟
✅ یکی از اولویتها پرداختن به جریان مقاومت در منطقه است.
〽️ مظلومیت مقاومت و فعالیتهای جدی که به صورت مردمی در منطقه دارد صورت میگیرد، زیاد است. عین زمان دفاع مقدس خودمان، بسیجیوار، عاشقانه و غریبانه در خط مقدم مقاومت در چند جبهه دارد جانفشانی صورت میگیرد.
💢 متاسفانه مردم ما از آنها خیلی خبر ندارند. نباید همۀ کار را به رسانه ملی واگذار کنیم. بلاخره رسانۀ ملی هم محدودیت خاص خودش را دارد.
☢ بعضی از حرفها هست که ممکن است یکبار در رسانۀ ملی بیاید ولی طنینش را ما باید صد بار در جامعه تکرار کنیم، نمایشگاههای متعدد بزنیم، مراسم بگیریم.
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
💥بررسی نقاط ضعف و قوت جبهه فرهنگی انقلاب اولویتهای کار تشکیلاتی 📿 پناهیان ترویج روحیۀ مقاومت و مبا
☘ در دوران دفاع مقدس، یکی از عوامل ارتباط مردم با دفاع برگزاری جلسات دعا برای رزمندگان بود. خب الآن ما چرا نباید برای کسانی که در خط مقدم مقاومت غریبانه نبرد میکنند، دعا کنیم. این روشنگریها وقتی صورت نگیرد مردم را دچار رخوت میکند، مردم احساس مظلومیت را پیدا نخواهند کرد.
⚡️میدانید اگر احساس مظلومیت نکنیم، سر غنیمت باید بجنگیم. تنگه را رها میکنیم و فکر میکنیم جنگ تمام شده و حالا نوبت تقسیم غنائم است. نه! هنوز جنگ ادامه دارد.
🔷 یکی از اولویتهایی که باید کار کنیم این است که تکتک شهدای مقاومت در بحرین و یمن و سوریه و عراق را نباید از دست بدهیم.
💥 بمبی در عراق منفجر میشود و هفتاد نفر شهید میشوند. باید از آنها خاطراتی تهیه کرد. برویم سراغشان در اینترنت، حتماً زمینههای ارتباطی و اطلاعرسانی وجود دارد. به گونههای مختلف اینها را تحلیل کنیم.
🔰 باید تشکلهای فعال فرهنگی مردم را خبردار کنند. نمیشود روی بعضی چیزها در رسانههای عمومی زیاد کار کرد. ما باید کار کنیم.
👈 در خصوص دغدغه رهبری در زمینۀ «افزیش جمعیت» پیشنهادهایی که آقای پناهیان برای «فعالان جبهۀ فرهنگی انقلاب » مطرح فرمودند:
🍃 «بنده تصور میکنم اساساً تبلیغات و کار توجیهی و آموزشی روی موضوع تکثیر نسل، باید به صورت محفلی و محدود و غالباً توسط همین نهادهای مردمی انجام بگیرد؛ به افراد شایسته و نیروهای متدین و انقلابی تأکید شود وآنها به قدر کافی توجیه شوند. این روش درست است.
🚨 در واقع اینجا یک جبهه است مثل همهجا که نیروهای انقلابی در خط مقدم دارند فعالیت میکنند الآن باید این اتفاق در اینجا بیفتد.
💍💕 حتی انگیزۀ ازدواج باید تکثیر نسل باشد، کما اینکه در روایات ما هم هست. اما متأسفانه غالب انگیزههای ازدواج، خودخواهانه است.
📌 میگوید من با کسی ازدواج کنم که رشد کنم، با کسی باشم که راحت باشم، با کسی باشم که به او افتخار کنم، با کسی که بتوانم تحصیلاتم را ادامه بدهم. یعنی موضوع «من» است و از این زاویه سراغ ازدواج میروند.
🔚 به همین دلیل سختگیریها بیشتر میشود و بعداً ناراحتیها هم بیشتر میشود. غرض این است که واقعاً نسل خوبی را به آینده تحویل دهیم.
🔵 ازدواجها زودتر و سهلگیرانهتر شود و اختلافها کاهش پیدا کند. باید در این موضوع حسابی بین مؤمنین کار کرد.»
❇️ پیشنهاد آقای پناهیان برای تعامل تشکلهای فرهنگی با دولت و مسأله سیاست در چیست؟
⚜ «بالأخره دولت جدید در حال شکلگیری است و امتحانهای خودش را تازه شروع کرده و طبیعتاً نیروهای انقلابی با نجابتی که از رهبر عزیز انقلاب به ارث بردهاند، دارند همراهی میکنند؛ ولی همیشه هوشیاری و نگاه نقادانه داشتن برای دولتها یک کمک و یک نصرت است.
⬅️ ما نباید در عرصۀ سیاست، تعارف داشته باشیم. باید از اینکه صحنۀ سیاست، عرصۀ سیاستبازی و سیاسیکاری شود، جلوگیری کنیم.
♦️ واقعاً جناحبندیهایی که تا الآن صورت گرفته نه واقعی بوده و نه مفید. باید فراتر از این جناحبندیهای مرسوم، کانونها و افراد بیایند در عرصۀ سیاسی نظر بدهند.
✔️ آداب نظر دادن و انتقاد کردن را هم باید رعایت کنند. رویکرد دوستانه هم باید داشته باشند ولی اجازه ندهند تا هر کسی حرفی زد، او را متهم کنند به فلان جناح.
📍 سدها را بشکنیم. مردم ما اکثراً اهل هیچ جناحی نیستند. نیروهای انقلابی غالباً خودشان را به هیچ جناحی متعلق نمیدادند.
⁉️جناح یعنی چه؟!
☣ فضای سیاسی را باید از سیاسیبازی تعالی بخشید و تطهیر کرد تا بشود در چنین فضایی به ارتقای سیاست در کشور اقدام کرد. ارتقای سیاست موجب موفقیت در عرصههای سیاسی میشود.
ـــــــــــــــــــــــــــ
منبع: ماهنامۀ فرهنگی تشکیلاتی حلقۀ وصل- شمارۀ دوازدهم-اسفند ۹۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ «پنج میلیون صهیونیست با هم هستند، پنج میلیارد را دارند میچاپند.این پنج میلیارد ژستشان این است که ما تکی هستیم ها!...»
استاد پناهیان 🌺
🆔 @Organizational_Work
⭕️ پنج میلیون صهیونیست با هم هستند، پنج میلیارد را دارند میچاپند. این پنج میلیارد ژستشان این است که ما تکی هستیم ها! ما تکی هستیم. مورچه هم تکی کار نمیکند. تو ازمورچه هم کمتر هستی.
🔰 به خدا قسم ما الآن جامعهای داریم که تشکیلات نیاز دارد. امام را تکی میخواهی یاری کنی من اصلاً معنایش را نمیفهمم. تو مثل اینکه در حیات بشر نیستی، در تخیّلات سیر میکنی، تنهایی به چه درد امامت میخوری؟ این شاخ غرورت را بکَن بیانداز دور. به چه دلیلی مرید امام زمانت را تحویل نمیگیری؟ به چه دلیلی برایش فداکاری نمیکنی؟
☀️ امام صادق(ع) میفرماید مثل آنها نباشید که توی مراتع با هم میچرند ولی به هم کاری ندارند.
🔹 حالا بگذارید درد دلهای امیرالمؤمنین علی(ع) را بخوانم برایتان. میفرماید: 🌸«إنّی و الله لأظُنُّ أنَّ هؤلاء القَوم سَیَدالونَ مِنکُم بِإجتماعِهِم عَلَی باطِلِهِم وَ تَفَرُّقِکُم عَن حَقِّکُم»؛🌸
☄ اینها به شما غلبه پیدا میکنند؛ به خاطر چی؟ به خاطر اجتماعشان بر باطل و تفرّق شما بر حق. حق با شماست ولی شما تفرقه دارید. در کنار همدیگر قفل نشویم به هم ها! همکار بشویم دعوا میشود.
🙏 سلام بدهیم، سلام سلام، چطوری تو؟ خداحافظ شما شرّت کم، خداحافظ شما. نوکرم، شرّت کم. شرّت کم خداحافظ. من، شرّت کم.
🔺 این شرّت کم در تمام لبخندهای ما قربونت بشوم بفرما خدمتتان هستیم فدایت بشوم هست. فدایت بشوم شرّت کم. اینجوری میکند ها! اینجوری، آخرش یک هول میدهد میگوید بیا برو عقب.