eitaa logo
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
2هزار دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
590 ویدیو
27 فایل
https://eitaa.com/joinchat/3336437771C6fdc6395f0 در این کانال سعی میکنیم مطالب درست و حسابی درمورد "اصول کار تشکیلاتی" رو خدمتتون ارائه بدیم. ارتباط با ما: @YaFatEMH313 @A313_Z313
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
متن دعای سحر
dua-sahar-mohsen-farahmand.mp3
2.83M
🌺 صوت دعای سحر 🌺 با صدای آقای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
♻️ تشکیل سه مؤسسه برای دختران 🏢 مؤسسه صنعتی «جبل عامل»، مدرسه‌ای بود برای پسران، و امام موسی صدر س
💥 دغدغه انجام حرکتی بنیادی برای شیعیان: 🛩 سفر به بیروت اینها مؤسساتی بود که امام موسی صدر در جنوب لبنان به وجود آورد، ولی بعد احساس کرد که با این همه مشکلات، نمی توان درد شیعیان را حل کرد. باید کاری اساسی و بنیادی نمود.* 💢 شیعیان از حقوق اساسی خود محرومند، آنان اصلًا انسان به حساب نمی‌آیند، ممکن است بتوان برای آنان وسایل اقتصادی ایجاد کرد، ولی زمانی که انسانیت‌شان مورد شك است، باید به سراغ حقوق اولیه آنان رفت. به همین علت او رهسپار بیروت شد و مبارزه وسیعی را برای احقاق حقوق از دست رفته شیعیان، در شهر بیروت شروع کرد.✅ ☣ در آن زمان، همه طایفه‌هایی که برای شما بر شمردم، دارای مرکزیت در شهر بیروت بودند و یك مسئول، یك رهبر آنها را اداره می‌کرد.
⬅️ به عنوان مثال سنی‌ها دارای مرکزی بودند به نام «دارالفتوی» و رهبر آنها «شیخ حسن خالد» مفتی بزرگ تسنن است که هم اکنون هم وجود دارد و اهل تسنن را رهبری می‌کند. او سخنگوی طایفه سنیّ در مقابل حکومت لبنان است و حقوق سنیّ‌ها را از حکومت لبنان می‌طلبد و یك مرجع رسمی است که قانون او را پذیرفته است. ⬅️ «دوروز» نیز، که ۲۵۰۰۰۰ نفرند، برای خود دارای مرکزی هستند و رهبری به نام «شیخ‌العقل» حقوق آنان را تأمین می کند. ⬅️ مارونی‌ها نیز برای خود دارای رهبری هستند به نام «خُریش» که مصالح آنان را تأمین می‌نماید. 🔺 تمام پانزده طایفه لبنان دارای مرکزیت و رهبری بودند، بجز شیعیان. چون شیعیان به حساب نمی‌آمدند و کسی نبود که حقوق آنها را طلب کند. بنابراین همان حقوق ضعیفی که براساس «پنج و سه و دو"۱"»، بر آنان تعلق می‌گرفت نیز خورده می‌شد و از بین می‌رفت. ــــــــــــــــــــــــــــــ ۱(در لبنان حدود پانزده طایفه مختلف که هر کدام دارای دین مخصوصی هستند، زندگی می کنند و قانونی وجود دارد که به عربی آن را قانون طائفی می‌گویند. به موجب قانون طائفی که در سال ۱۹۳۲ تحت نفوذ فرانسه نوشته شده، هر طائفه لبنانی دارای امتیازاتی است. طوایف بزرگ لبنان سه طایفه هستند: طایفه مسیحیان، طایفه برادران سنیّ ما و طایفه شیعیان. هنگامی که می‌خواهند امتیازاتی را در لبنان تقسیم کنند باید براساس نسبتی معین باشد. این نسب «پنج» برای مسیحیت، «سه» برای سنی‌ها و «دو» برای شیعیان است. عده شیعیان لبنان حدود ۱,۲۰۰,۰۰۰ نفر است. عده سنیّها ۵۵۰,۰۰۰ نفر و عده مارونی ها که بزرگ‌ترین و قوی‌ترین طایفه مسیحیان هستند ۴۵۰,۰۰۰ نفر است. طایفه مارونی با ۴۵۰,۰۰۰ نفر جمعیت، قدرت سیاسی، نظامی و اقتصادی لبنان را در دست دارد. یعنی رئیس‌جمهور، وزیر دفاع و وزیر جنگ باید مارونی باشد. همچنین رئیس بانك‌ مرکزی نیز باید مارونی باشد. یعنی سه عنصر مهم حکومت رئیس‌جمهور که تمام امور سیاسی در دست اوست و امور نظامی و امور دارایی نیز باید به دست مارونی‌ها باشد، در حالی که عده آنها ۴۵۰,۰۰۰ نفر است. هنگامی که امتیازات را برمی‌شمارید مسیحیت دارای پنج حصه و سنیّ‌ها دارای سه حصه و شیعیان فقط دارای دو حصه هستند.[همین کتاب، فصل دوم، استقلال لبنان و قانون طایفی])
🅾 هنگامی که شیعیان حقوق خود را طلب می‌کردند، کسی نبود که به آنان جواب بدهد. می‌گفتند، شما اصلًا مرکز ندارید، شما رهبر ندارید. هنگامی که مسئله رأی و رأی‌گیری مطرح می‌شد و می‌خواستند مثلاً نخست‌وزیر انتخاب کنند، یا نمایندگانی به مجلس بفرستند، شیعیان را جزء مسلمانان بحساب می‌آوردند. 👥 برادران سنیّ می‌خواستند که شیعیان رأی خود را در کنار رأی سنیّ‌ها بریزند تا نامزد آنها برنده شود. اما آنجا که مسئله تقسیم مصالح امتیازات مطرح می‌گشت، یکباره شیعه، رافضی می‌شد، شیعه کافر می‌شد، شیعه حیوان به حساب می‌آمد و حقی به او نمی‌دادند.❌ 📰 مجلات براداران سنیّ ما، هنگامی که از شیعیان سخن می‌گفتند، به نام رافضی و خارجی و خارج از دین، شیعیان را می‌کوبیدند و حتی امروز هم گاهی می‌کوبند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🖼 📌زندگی تشکیلاتی درمان حسادت و تکبر: زندکی تشکیلاتی مهمترین صفات بد اخلاقی را از قلب انسان زائل می‌کند. حسادت و تکبر در راس صفاتی هستند که با زندگی تشکیلاتی از بین می‌روند. تلاش برای درک دیگران و ایثار دو صفت برتری هستند که تشکیلات آنها را تسهیل می‌کند. 🌷 @Organizational_Work
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
متن دعای سحر
dua-sahar-mohsen-farahmand.mp3
2.83M
🌺 صوت دعای سحر 🌺 با صدای آقای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👌👤 در حال حاضر، بزرگ‌ترین متفکر و نویسنده سنیّ، در بیروت شخصی است به نام دکتر «صبحی الصالح» که رئیس دانشگاه عربی بیروت است و تاریخ اسلام را در دانشگاه تدریس می‌کند. دکتر صالح پس از مفتی اهل تسنن، بزرگ‌ترین شخصیت سنیّ‌های لبنان است. 📙← او در کتاب تدریس خود در دانشگاه درباره شیعه‌ می‌گوید: «شیعه» در تاریخ وجود نداشت، تا اینکه «عبدالله ابن سباء» آمد (عبدالله ابن سباء یهودی بود) یعنی می‌خواهد بگوید از زمان وفات حضرت رسول اکرم(ص) تا «عبدالله ابن سباء» که شخصی مجعول و افسانه‌ای در تاریخ است، اصلا اسم شیعه نبود، شیعه‌ای وجود نداشت (شخصی آمد که یهودی بود به نام «عبداهلل ابن سباء» و این عبدالله ابن سباء مکتب شیعه را اختراع کرد.» این کلام بزرگ‌ترین متفکر و نویسنده و دانشمند سنیّ مذهب است.👉 ⚠️ تصور کنید که دیگران چه خواهند کرد!
⭕️ در لبنان مجله‌ای وجود دارد متعلق به «دارالفتوی»، دو سال پیش که خود من در لبنان بودم، یکی از استادان دانشگاه، مقاله مفصلی درباره شیعه به رشته تحریر در آورده بود که حدود بیست و پنج صفحه مقاله این آدم، سرتاسر فحش و اهانت به شیعه بود.⚡️ ☝️ او چیزهایی نوشته است که من بر خود می‌لرزیدم و ادب اجازه نمی‌دهد این لغات و این کلمات را بازگو کنم. وی در طی این مقاله می‌خواست اثبات کند که در طول تاریخ، شیعیان خیانت کردند، خائن بودند.⭕️ 🔙 البته از طرف امام موسی صدر به رهبر برادران سنیّ ما بشدّت اعتراض شد و مقاله‌ای بسیار مستدل مفصل توسط دکتر «مکی» یکی از تاریخ نویسان شیعه در جواب آنها به رشته تحریر درآمد، تا نشان دهد که شیعه آنچنان که آنها فکر می‌کنند نیست.✔️ ❌ بنابراین در چنین جوّی که شیعه حق ندارد رئیس شود، رهبر ندارد، سازماندهی و مرکزیت ندارد و دیگران نسبت به شیعه این چنین حساب می‌کنند، رافضی و کافر است، خارجی است، امام موسی صدر وارد بیروت شد. 💥 احساس کرد تا مرکزیتی نداشته باشد و رهبری وجود نداشته باشد که بتواند به نام شیعیان سخن بگوید، نمی‌توان از شخص، یا دولت درخواستی کرد.☑️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌙 در ماه علی، امام علی (ع) را از بیان خودشان بشناسیم. 🔸 اَنّى لَمْ اَرُدَّ عَلَى اللّهِ وَ لا عَلى رَسُولِهِ ساعَةً قَطُّ، وَ لَقَدْ واسَيْتُهُ بِنَفْسى فِى الْمَواطِنِ الَّتى تَنْكُصُ فيهَا الاَْبْطالُ، وَ تَتَاَخَّرُ فيهَا الاَْقْدامُ 🔹 من هرگز لحظه‌اى از فرمان خدا و رسول او روى نگرداندم، و با جان خود پیامبر را یارى دادم آن هم در میدان‌هایى که شجاعان فرار مى‌کردند، و قدم‌ها به عقب برمى‌گشت. ✍ خطبه 188 🌷 @Organizational_Work
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📿 قرائت «دعای هفتم » 🌷 @Organizational_Work
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
👌👤 در حال حاضر، بزرگ‌ترین متفکر و نویسنده سنیّ،در بیروت شخصی است به نام دکتر «صبحی الصالح» که رئیس
🔹 تأسیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان 💬 امام موسی صدر گفت: همه طایفه‌های دیگر که پانزده طایفه‌اند، دارای مرکز و مرکزیت و رهبری هستند، بجز شیعه. بنابراین شیعیان که اکثریت مسلمانان لبنان هستند و ۱,۲۰۰,۰۰۰,۰۰۰ نفر را تشکیل می‌دهند حق دارند که برای خود مرکزیتی داشته باشند. ⛔️ اما دنیای عرب با این پیشنهاد بشدت مبارزه کرد؛ زیرا دنیای عرب نمی‌خواست مکتب و مرکزی به نام شیعه به وجود بیاید. ⚡️ دشمنان حتی چندین بار می‌خواستند که امام موسی صدر را ترور کنند. ولی امام موسی صدر به کمك شیعیان بعلبك که قوی‌ترین و رزمنده‌ترین شیعیان لبنان هستند توانست قدرتی بوجود آورد و دولت لبنان را تحت فشار قرار دهد تا مرکزیت شیعیان را بپذیرند.✅ ⏪ بنابراین پس از چند سال مبارزه، [در سال ۱۹۶۹ ] امام موسی صدر موفق شد که تشکیل مجلس شیعیان را در پارلمان لبنان به تصویب برساند. یعنی همچنان که دستگاه‌های دیگر، طایفه‌های دیگر، دارای مجلس و مرکز و رهبریت بودند، شیعیان نیز برای خود دارای مرکزیتی و رهبری باشند.
🌀 پس از کشمکش‌های زیاد و مبارزه‌های خونین این مرکز به تصویب رسید و خود امام موسی صدر به ریاست این مرکز انتخاب شد. و این را «مجلس اعلای اسلامی شیعیان» نام گذاشتند، که البته با پارلمان لبنان فرق دارد. مجلس پارلمان چیز دیگری است. 🕹 مجلس اعلای شیعیان یعنی مرکزیتی برای طایفه شیعه، که رئیس آن نیز امام موسی صدر انتخاب شد. ☝️ این مجلس دارای یك هیأت شرعی از ۹ نفر روحانی عالم دینی و یك هیأت اجرایی مرکب از دوازده نفر می‌باشد، که توسط شیعیان انتخاب می‌شوند. ✅ این اولین باری بود که شیعیان در لبنان احساس هویت و احساس شخصیت می‌کردند. احساس می‌کردند که کسی هستند و می‌توانند که با طرف دیگر حرف بزنند. در سال ۱۹۷۰، یعنی یك سال پس از تأسیس رسمی این مجلس، امام موسی صدر شدیداً وارد مبارزه شد و از دولت لبنان تقاضا کرد که به درد شیعیان جنوب لبنان برسد؛ زیرا که اسرائیل می‌آمد و جنوب لبنان را بمباران می‌کرد و مردم بی‌گناه شیعه کشته می‌شدند. خانه‌های آنان ویران می‌گردید و هیچ کس به آنان توجهی نداشت.