eitaa logo
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
2.1هزار دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
592 ویدیو
28 فایل
https://eitaa.com/joinchat/3336437771C6fdc6395f0 در این کانال سعی میکنیم مطالب درست و حسابی درمورد "اصول کار تشکیلاتی" رو خدمتتون ارائه بدیم. ارتباط با ما: @YaFatEMH313 @A313_Z313
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
متن دعای سحر
dua-sahar-mohsen-farahmand.mp3
2.83M
🌺 صوت دعای سحر 🌺 با صدای آقای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
⚡️تظاهرات عمومی در شهر صور: 🚨 برای جوابگویی به ادعای بی‌جای «کامل الاسعد» و جلوگیری از سوء‌استفاد
🅾⚡️مزدوران «کامل الاسعد» در تمام شهرهای جنوب ایجاد ترس و وحشت کردند، به این ترتیب که شایع کردند در روز تظاهرات نیروهای «اسعدی» مسلحانه حمله خواهند کرد و خونریزی خواهد شد، هر کسی به تظاهرات برود جانش در خطر است!☠ 💂‍♂💂‍♀ نیروهای ارتشی نیز با تاکتیك‌های خود در جنوب و مانورهای مخصوص و ایجاد حاجز (راهبندان) در نقاط مختلف، به انتشار و تقویت پروپاگاندهای اسعدی‌ها کمك کردند. به علاوه مزدوران مسلحی اجیر شدند، تا به دوستان امام موسی حمله کنند. 👤← یکی از این مزدوران «محمدحیدر» یك تروریست حرفه‌ای بود؛ قاتلی که سال‌ها در زندان به سر می‌برد و رژیم برای همین امر او را با سلام و صلوات آزاد کرد و با پول زیاد و اسلحه فراوان و افراد مسلح خودفروخته به جان مردم انداخت.⚔ ☄ آنان هر ماشینی را که حامل عکس امام موسی صدر بود، به مسلسل بستند و عده زیادی را مجروح کردند. اما امام موسی صدر برای آنکه بهانه‌ای به دست رژیم ندهد، دستور داد که به هیچ وجه در مقابل‌ماجراجویان مقاومتی نشود و چه نیکو بود صبر و قدرت‌نفس کسانی که مورد هجوم قرار گرفتند و حتی مجروح شدند، ولی درگیری و زد و خورد به وجود نیاوردند و هیچ بهانه‌ای به دست رژیم ندادند.
💥 روز تظاهرات فرار رسید، هزاران تن از مردم، دسته دسته با ماشین و تراکتور والاغ، سواره و پیاده رهسپار «صور» بودند تا وفاداری خود را – علی رغم تمام توطئه‌ها- به رهبر «حرکت» نشان دهند. ✴️ صحرای محشری بود، ارتش و نیروهای ارتجاعی در مقابل سیل جمعیت مجبور به سکوت شدند و بیش از ۱۵۰,۰۰۰ نفر در صور گرد آمدند. امام موسی به «خفاشان شب» حمله کرد و تزویرها و خدعه‌های مزدوران را برملا ساخت و طایفه {شیعه} را دعوت به وحدت کرد و مردم با او قسم یاد کردند که تا آخرین قطره خون خود در راه تحقق عدالت اجتماعی و آزادی از استثمار و دفاع از لبنان در مقابل دشمن خارجی بکوشند و از هیچ نوع فداکاری در این راه دریغ نکنند.✅ 🔹 به هر حال تظاهرات بزرگ دوم نیز عملی شد و هیأت حاکمه لبنان به این نتیجه رسید که در مقابل سازمان شیعیان و محرومین، ضعیف است و نمی‌تواند به تنهایی عملی انجام دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🚨«ضرورت کار تشکیلاتی» 7⃣ وحتی در دفاع مقدس(قسمت دوم): این یعنی همیشه "دانش" نیست که امر هدایت را قطعی می‌کند و ما اگر ندانیم و تمرین نکنیم چیستی و چگونگی تولی را، در مقابل "هرکس" احتمال نافرمانیمان هست. 💢 چنانکه برای عده‌ای که در هشت ماه جنگ تحمیلی نرم کم آورده بودند نیز، تحمل خروش بسیجیان خامنه‌ای و برای بسیجیان امام خامنه‌ای نیز کار کردن با این نیروهای خسته و جامانده سخت بود. ⚠️ آنچه اول باید به آن برسیم این است که جماعت حزب الله تب کرده است! از نظر ما بیماریمان، تشکیلاتی نبودنمان است و این را تنها به برهان لمی نیافته‌ایم که از برهان انی نیز به یقین رسیده‌ایم...→ 🔸 و این را نیز اضافه کنید به ملزومات عامه‌ای که به کرات از خودمان به خودمان گزارش شده است... 🚩 @Organizational_Work
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
Shab22Ramazan1400[04].mp3
6.89M
🎙این راه بندگی نیست (زمینه) 🔺با نوای: حاج میثم مطیعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا