🌹رسول خدا صلی الله علیه وآله:
کسی که یک بار بر من #صلوات بفرستد، خداوند دری از عافیت به روی او می گشاید.
📚مستدرک الوسائل ج 5
🍃🍃🍃🌸🌸🌸🍃🍃
بر رخ پاک تو ای حجت یکتا صلوات
بر صفای دلت ای مهدی دل ها صلوات
دُرِّ یکتای ولا حضرت موعود زمان
برتو و آل تو ای یوسف زهرا صلوات
http://sapp.ir/ghoorani
حضرت امام باقر (علیه السّلام):
هر کس موى سبیل خود را روز جمعه کوتاه کند و ناخن بگیرد و هنگامى که آن کار را انجام مى دهد بگوید «بنام خدا و براى خدا و بر سنت محمد و آل محمد» هیچ خراشه ناخنى و هیچ تار مویى فرو نمى ریزد مگر اینکه خداوند پاداش آزاد کردن یک برده براى او مى نویسد و بیمار نمى شود مگر به بیمارى مرگ.
(پیش از مرگ گرفتار بیمارى هاى مکرر و ممتد نمى شود.)
📚من لا یحضره الفقیه، ص ۳۰ و اصول کافى، ص ۴۱۷،
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
🎁حلیة المتقین🎁
در حدیث دیگر منقول است که حضرت امام جعفر صادق علیه السلام دو سال پیش از فوت(شهادت) ترک مسواک کردند به سبب آنکه دندانهای آن حضرت بسیار ضعیف شده بود.
از حضرت رسول صلّی اللّه علیه وآله وسلّم منقول است که سه چیز است که حافظه را زیاد می کند و دردهای بدن را می برد کندر خوائیدن و مسواک کردن و قرآن خواندن.
در حدیث دیگر فرمود که چهار چیز است که از سنت پیغمبرانست بوی خوش کردن و با زنان نزدیکی کردن و مسواک کردن و خضاب به حنا کردن.
از حضرت امام محمد باقر منقول است که خانه کعبه به خدا شکایت کرد از نفس های بدبوی کافران، حقتعالی به او وحی فرمود که ای کعبه قرار گیر که به عوض ایشان جماعتی را به سوی تو خواهم فرستاد که دهانهای خود را به چوب درختان پاک کنند پس چون حضرت رسول صلّی اللّه علیه وآله وسلّم مبعوث شد جبرئیل مسواک و خلال از برای آن حضرت آورد.
درحدیث معتبر منقول است که شخصی از حضرت امام جعفر صادق علیه السلام سؤال کرد از مسواک کردن بعد از وضو حضرت فرمود که مسواک را پیش از وضو باید کرد و اگر کسی فراموش کند تا وضو بسازد بعد از وضو مسواک کند پس سه مرتبه مضمضه کند بعداز مسواک کردن.
از حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام منقول است که اگر کسی با وضو مسواک کند و به نماز بایستد ملک می آید و دهان را بردهان او می گذارد وآنچه می گوید بخاطر نگاه میدارد واگر مسواک نکند به کناری می ایستد و قرائتش را میشنود.
از حضرت رسول صلّی اللّه علیه وآله وسلّم منقول است که دو رکعت نماز که با مسواک باشد بهتر است از هفتاد رکعت نماز که بی مسواک باشد.
درحدیث دیگر منقول است که حضرت رسول صلّی اللّه علیه وآله وسلّم فرمود که مسواک کردن در بیت الخلا مورث گند دهانست.
منقول است از حضرت امام محمد باقر که مسواک کردن در حمام دندانها را میریزد و فرمود که مسواک را ترک مکن در هر سه روز اگر چه بیک مالیدن باشد.
⚠ پی نوشت : همانطور که قبلا گفته شد و در حدیث بالا مشخص میباشد منظور اهل بیت علیهما السلام از مسواک،طبق روایات متعدد چوب درخت اراک میباشد نه مسواک های پلاستیکی کنونی و خمیردندانهای شیمیایی .
📚حلیة المتقین
✍🏻علامه محمد باقر مجلسی.
کانال قرآن و عترت
http://sapp.ir/ghoorani
حدیث نورانی از امام هادی (علیه السلام) را بخوانید؛
۱- اِذَا کَانَ زَمانُ العَدلِ فیهِ أَغلَبَ مِنَ الجَورِ فَحَرامٌ أَن یَظُنَّ بِاَحَدٍ سُوءً حَتّی یَعلَمَ ذالِکَ مِنهُ و اِذَا کَانَ زَمانُ الجَورِ أَغلَبَ فیهِ مِنَ العَدلِ فَلَیسَ لِأَحَدٍ أَن یَظُنَّ بِاَحَدٍ خَیراً ما لَم یَعلَم ذالِکَ منهُ
هرگاه در جامعه، رعایت عدالت بیشتر از جور و ستم باشد؛ بد گمانی به مردم حرام است، مگر آن که از راه یقین محرز باشد؛ و، امّا اگر در برههای از زمان، ظلم و جور بر عدالت غلبه پیدا کند، خوش گمانی به همگان شایسته نیست جز آنجا که آدمی به نیک بودن شخصی علم و یقین دارد. (مستدرک الوسائل، ج. ۹ ص. ۱۴۶)
۲- أَلدُّنیا سُوقٌ رَبحَ فیها قَومٌ وَ خَسِرَ اَخَرُونَ
دنیا بازاری است که پارهای از مردم در آن سود برند و پارهای دیگر زیان کنند. (مستدرک الوسائل، ج. ۹، ص. ۵۱۲)
۳- ألحِکمَةُ لاتَنجَعُ فِی الطِّباعِ الفاسِدَةِ
حکمت و دانش در دلهای فاسد اثر ندارد. (بحارالانوار، ج. ۷۸، ص. ۳۷۰)
۴- اٍنَّ اللهَ جَعَلَ اَلدُّنیا دارَ بَلوی وَالآخِرَةَ دارَ عُقبی وَ جَعَلَ بَلوَی الدُّنیا لِثَوابِ الآخِرَةِ سَبَباً، وَ ثَوابَ الآخِرَةِ مِن بَلوَی الدُّنیا عِوَضاً
خداوند دنیا را منزل حوادث ناگوار و آفات، و آخرت را خانه ابدی قرار داده است و بلای دنیا را وسیله به دست آوردن ثواب آخرت قرار داده است و پاداش اُخروی نتیجه بلاها و حوادث ناگوار دنیاست. (اعلام الدین، ص. ۵۱۲)
۵- اُذکُر حَسَراتِ التَّفریطِ بِأَخذِ تَقدیمِ الحَزمِ
به جای حسرت و اندوه برای عدم موفقیتهای گذشته، با گرفتن تصمیم و اراده قوی جبران کن. (میزان الحکمة، ج. ۷، ص. ۴۵۴)
۶- من رضی عن نفسه کثر الساخطون
هر که از خود راضی باشد، خشم گیران بر او زیاد خواهند بود. (منتهی الامال ج. ۲ ص. ۴۸۰)
۷- مَن کانَت لَهُ اِلَی اللهِ حاجَةٌ فَلیَزُر قَبرَ جَدِّیَ الرِّضا† بِطوُسٍ وَ هُوَ عَلی غُسلٍ وَلیُصَلِّ عِندَ رَأسِهِ رَکعَتَینِ وَلیَسئَلِ اللهَ حاجَتَهُ فی قُنوُتِهِ فَاِنَّهُ یَستَجیبُ لَهُ ما لَم یَسئَل مَأثَماً أو قَطیعَةَ رَحِمٍ
کسی که از خدا حاجتی را میخواهد؛ قبر جدم حضرت رضا† را در طوس با غسل، زیارت کند و دو رکعت نماز بالای سرش بخواند و در قنوت نماز، حاجت خویش را طلب نماید در این صورت حوائج وی مستجاب میشود، مگر آن که انجام گناه و یا قطع رحم را طلب کند. (وسائل الشیعه، ج. ۱۴، ص. ۵۶۹)
۸- اَلحَسَدُ ما حِقُ الحَسَناتِ وَ الزَّهوُ جالِبُ المَقتِ
حسد، کارهای خوب را از بین میبرد و دروغ، دشمنی میآورد. (بحارالانوار، ج. ۶۹، ص. ۲۰۰)
۹- ألنّاسُ فِی الدُّنیا بِالأَموالِ وَ فی الآخِرَةِ بِالأَعمالِ
مردم در دنیا با اموالشان و در آخرت با اعمالشان هستند. (بحارالانوار، ج. ۷۸، ص. ۳۶۸)
۱۰- اُذکُر حَسَراتِ التَّفریطِ بِأَخذِ تَقدیمِ الحَزمِ
به جای حسرت و اندوه برای عدم موفقیتهای گذشته، با گرفتن تصمیم و اراده قوی جبران کن. (میزان الحکمة، ج. ۷، ص. ۴۵۴)
۱۱- مَن هانَت عَلَیهِ نَفسُهُ فَلا تَأمَن شَرَّه
کسی که ارزش و شخصیت خود را پست شمارد، از شرّ او آسوده مباش. (میزان الحکمة، ج. ۳، ص. ۴۴۱)
۱۲- أَلهَزلُ فُکاهَةُ السُّفَهاءِ وَ صَناعَةُ الجُهّالِ
مسخره کردن (و بذله گویی) دیگران، تفریح سفیهان و کار جاهلان است. (بحارالانوار، ج. ۷۵، ص. ۳۶۹)
۱۳- مَن تَواضَعَ فِِی الدُّنیا لِاخوانِهِ فَهُوَ عِندَ اللهِ مِنَ الصِّدّیقینَ وَ مِن شیعَةِ عَلِیِّ بنِ أَبِی طالبٍ† حَقّاً
کسی که در معاشرت با برادران دینی خود، تواضع کند، به راستی چنین کسی نزد خدا از صدّیقین و از شیعیان علی بن ابی طالب خواهد بود. (احتجاج، ج. ۱، ص. ۴۶۰)
۱۶- لَو سَلَکَ النّاسُ وادِیاً شُعباً لَسَلَکتُ وادِیَ رَجُلٍ عَبَدَاللهَ وَحَدَهُ خالِصاً
اگر مردم در راههای مختلف حرکت کنند. هر آینه من در مسیر و وادی مردی حرکت خواهم کرد که خدا را به تنهایی خالصانه عبادت میکند.(میزان الحکمة، ج. ۳، ص. ۶۰)
۱۷- ألعُجبُ صارِفٌ عَن طَلَبِ العِلمِ، داعٍ اِلَی الغَمطِ وَ الجَهلِ
خودپسندی مانع تحصیل علم است و انسان را به سوی نادانی و خواری میکشاند. (بحارالنوار، ج. ۶۹، ص. ۲۰۰، میزان الحکمة، ج. ۶، ص. ۴۶)
۱۸- مَن رَضِیَ عَن نَفسِهِ کَثُرَ السّاخِطُونَ عَلَیهِ
کسی که پر مدّعی و از خود راضی باشد (یعنی تنها کار خود را میپسندد)؛ مردم نسبت به چنین شخصی خشمگین و بدبین خواهند شد. (بحارالانوار، ج. ۱۷، ص. ۲۱۵)
۱۹- ألحِکمَةُ لاتَنجَعُ فِی الطِّباعِ الفاسِدَةِ
حکمت و دانش در دلهای فاسد اثر ندارد. (بحارالانوار، ج. ۷۸، ص. ۳۷۰)
۲۰- أقبِل عَلی شَأنِکَ فَاِنَّ کَثرَةَ المُلقِ یَهجِمُ عَلَی الظَّنِّ وَ اِذا حَلَلتَ مِن أخیکَ فی مَحَلِّ الثِّقَةِ فَاعدِل عَنِ المُلقِ اِلی حُسنِ النِّیَّة
شخصیت خود را محترم شمار و تملق مکن، چون تملق موجب سوءظن میگردد، زمانی که برادرت را مورد وثوق یافتی از
تملق احتراز کن و نسبت به او حُسن نیّت داشته باش. (محجّة البیضاء، ج. ۵، ص. ۲۸۳)
۲۲- عَلَیکُم بِالوَرَعِ فَاِنَّهُ الدّینُ الَّذی نَلازِمُهُ وَ نُدینُ اللهَ تَعالیَ بِهِ وَ نُریدُهُ مِمَّن یُوالینا لاتَتعَبُونا بِالشَّفاعَةِ
با ورع و باتقوا باشید که این ورع و تقوا همان دینی است که همواره ما ملازم آن هستیم و پایبند به آن میباشیم و از پیروان خود نیز میخواهیم که چنین باشند از ما (با عدم رعایت تفوا) شفاعت نخواهید و ما را به زحمت نیندازید. (وسائل الشیعه، ج. ۱۵، ص. ۲۴۸)
۲۳- لَو قُلتُ اِنَّ تارِکَ التَّقِیَّةِ کَتارِکِ الصَّلاةِ لَکُنتُ صادِقاً
اگر بگویم تارک تقیه همچون تارک نماز است، هرآینه سخن راستی گفته ام. (وسائل الشیعه، ج. ۱۶، ص. ۲۱۲)
۲۴- سُئِلَ عَنِ الحِلمِ فَقالَ: هُوَ أن تَملِکَ نَفسَکَ وَ تَکظُمَ غَیظَکَ و لایَکُونُ ذالِکَ اِلّا مَعَ القُدرَةِ
از امام هادی (علیه السلام) معنای حلم را پرسیدند، فرمودند: مالک نفس خود باشی و خشم خود را با وجود قدرت و توانایی بر انتقام، فرو خوری.
(مستدرک الوسائل، ج. ۱۱، ص. ۲۹۲)
۲۵- مَا استَرَحَ ذُو الحِرصِ
انسان حریص، آسایش ندارد. (مستدرک الوسائل، ج. ۱۲، ص. ۶۲)
۲۶- اَلغَضَبُ عَلی مَن لاتَملِکُ عَجزٌ وَ عَلی مَن تَملِکُ لُؤمٌ
خشم و غضب بر مردم نشانه ناتوانی است و بر زیر دستان علامت فرو مایگی و پستی است. (مستدرک الوسائل، ج. ۱۲، ص. ۱۲)
۲۷- لَو عَرَفُوا ما یُؤَدّی اِلَیهِ المَوتُ مِنَ النَّعیمِ لَأَستَدعُوهُ وَ أحَبُّوهُ أشّدُّ ما یَستَدعی العاقِلُ الحازِمُ اَلدَّواءَ لِدَفعِ الآفاتِ.
اگر مردم میدانستند مرگ چه نعمتی در پی دارد هر آینه آن را طلب کرده و بیش از انسان عاقلی که دوا را برای مداوای دردش دوست دارد، آن را دوست میداشتند. (معانی الاخیار، ص. ۲۹۰)
۲۸- راکِبُ الحَرُونِ أسیرُ نَفسِهِ، وَ الجاهِلُ أسیرُ لِسانِهِ
کسی که بر اسب سرکش هوای نفس سوار است، در حقیقت اسیر نفس امّاره خویش است و انسان نادان نیز در اسارت زبان خویش است. (بحارالانوار، ج. ۷۵، ص. ۳۶۹)
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢استاد حسن عباسی با شکایت #وزیر_اطلاعات بازداشت شد
📍ظاهراً #وزیر از این 4 دقیقه طوفانی و جنجالی، کینه به دل گرفته است...
📡این کلیپ را برسانید به دست تمام مردم ایران...
🔘آرمگدون چیست؟
♦️آرمگدون واژهای عبری است به معنای «تپه شریفان» یا کوه؛ تپهای است که در جنوب شرقی «حیفا» در قسمت شمالی کشور «فلسطین» قرار دارد و در محدوده کرانههای باختری «رود اردن» واقع شده است و امروزه این مکان به عنوان مکانی برای جنگ آخرالزّمان بنیادگرایان انتخاب شده است.
🔺آرمگدون، از مذهب تا سیاست
♦️شاید اگر ساده نگاه کنیم، آرمگدون و حرفهای پیرامون آن را مباحثی اعتقادی به حساب آوریم که عدهای منتظر ظهور عیسی(ع) از آن سخن میگویند؛ ولی با یک بررسی ساده نیز میتوان به نتایجی دقیقاً خلاف این امر دست یافت؛ حقیقتی که دیگر نه تنها رنگ و بویی از مسائل اعتقادی ندارد، بلکه پروژهای تعریف شده است که توسط #مسیحیان_صهیونیست و یهودیان تعریف و اجرا شده است.
♦️در کتاب مقدّس مسیحیان تنها یک بار در «مکاشفات یوحنا»، نسبت به این مکان سخن گفته شده است. به این صورت که:
«... و آنها را در جایی گرد آورد که به زبان عبرانی آرمگدون مینامند.»
♦️در منابع اسلامی، همچون «قرآن» و روایات هیچ سخنی از آرمگدون بیان نشده است؛ حال آنکه در میان مجموعه عظیم روایاتی که در دست داریم تنها شش هزار روایت مختص به موضوع آخرالزّمان و مهدویت میباشد.
درنتيجه برچسب مذهبی بودن به این موضوع زدن، اشتباه است.