هدایت شده از رئیسی
⭕ به اطلاع می رساند در تاریخ جمعه ۵ اردیبهشت ماه جمعی از متدینین از آقایان و بانوان و روحانیون در محل فروشگاه سرای ایرانی حضور یافتند.
متاسفانه آنچکه موجب ناراحتی و نگرانی شد حضور برخی افراد هنجارشکن با پوششهای نامناسب و یا کشف حجاب در محیط این مجتمع تجاری و تردد آنها بصورت آزادانه در این مکان بود.
برخی از متصدیان خانم این مجتمع تجاری نیز از حجاب کامل برخوردار نبودند.
🔹آنچکه جای سوال و ابهام دارد اینست که ؛
با توجه به اینکه هنجارشکنی در یکی از بزرگترین مجتمعهای تجاری قم یعنی سرای ایرانی متعلق به زمان حاضر نیست و در گذشته هم این مساله بارها مورد اعتراض و گلایه مردم متدین قم بوده است چرا همچنان مسئولان مربوطه خصوصا مسئولان امنیتی ، قضائی و انتظامی و قرارگاه استانی نوزده دی برای رفع نگرانی مردمی و جلوگیری از هنجارشکنی ها در این مجتمع تجاری اقدام اساسی نمی کنند و هر چند وقت یکبار مردم متدین و خانواده های قمی باید از اوضاع تاسفبار این مکان ابراز نگرانی و ناراحتی کرده و گزارشاتی ارسال کنند تا اقدامی صورت گیرد؟!
▫انتظار می رود برخی از مسئولان استانی در صیانت از حریم عمومی و مقابله با قانون شکنی و بی حرمتی در شهر مقدس قم در انجام تکالیف قانونی و شرعی خود کوتاهی نکنند.
- از طرف جمعی از متدینین حاضر در سرای ایرانی
جمعه پنجم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴
43.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وعدهی صادق۳ انجام شد
🚨 اگر خبر دار نشدید، این کلیپ برای شماست ...
🌐 @siasatema
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 #ریل | گرامیداشت یاد شهیدان شیرودی و ادبیان توسط حضرت آیتالله خامنهای در خطبههای نماز جمعه تهران
🗓 ۸ اردیبهشت، سالروز شهادت شهید علیاکبر #شیرودی
💻 Farsi.Khamenei.ir
8.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دهـه کرامت مبـارك بـاد🌷
3.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اولین شب چهارشنبه در اولین ماه حرام،
دعا کنیم برای تعجیل در فرج امام زمان
ارواحنا فداه
12.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسم رب الشهداء
مطالبه شهدا چه بوده است؟