🔴 امضای بیش از ۲۴ هزار نفر برای ممنوعیت واکسن اجباری در فارس من
👈 عزیزان به تبلیغ ادامه دهید تا اینکه تعداد امضا به ۵۰ هزار برسد و در صحن علنی مجلس مطرح و ممنوعیت اجباری شدن واکسن تصویب شود ، جهت امضا 👇
https://www.farsnews.ir/my/c/64957
🌹 حوزه انقلابی
╭┅──────────────┅╮
🕌https://eitaa.com/joinchat/307429376Ccb9b7c02da
╰┅──────────────┅╯
❌شبهه
41 میلیون از 59 میلیون به رییسی رای ندادند
رئیس کدام جمهور؟!
✅ پاسخ
🔹این نقد، نه به ریاست جمهوری آقای رئیسی، بلکه به اصل نظام های سیاسی ای که برپایه رأی اکثریت عمل می کنند وارد است.
🔹 در تمام نظام های مردم سالار، که ظاهراً رأی اکثریت ملاک و معیار است؛ گاهی اکثریّت موافقان یک شخص یا یک قانون، اکثریت آن جامعه را تشکیل نمی دهند.
برای نمونه:
👈 در سال 1996، 49 درصد مردم آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کردند و از این میان تنها 49.2 درصد مردم به "بیل کلینتون" رأی دادند، بنابراین، می توان گفت کمتر از 25 درصد مردم آمریکا ،"کلینتون" را به عنوان رئیس جمهور خود انتخاب کردند.!!!!
👈 یا در سال 1392، آقای روحانی توسط 36 درصد از کل کسانی که حق رأی داشتند انتخاب شد. در سال 1396 هم 41 درصد مردم به آقای روحانی رأی دادند.
🔹 بنابراین اگر بخواهید به ریاست جمهوری آقای رئیسی ایراد بگیرید، باید به ریاست جمهوری آقای روحانی هم ایراد بگیرید زیرا او هم منتخب اکثریت مردم نبود. لذا این ایراد اساساً به اشخاص وارد نیست بلکه به اصل این سیستم وارد است که در ایران و همه کشورهای دارای نظام سیاسی مبتنی بر رأی اکثریت وجود دارد.
👈رأی های اختصاص یافته به آقای رئیسی را از جهاتی می توان با ارزش تر از رأی های اختصاص یافته به برخی رئیس جمهور های دیگر دانست:
❌ آقای رئیسی با رقیب هراسی رأی جمع نکرد.
❌ با تخریب و توهین به رقیب خود رأی جمع نکرد.
❌ با فریب افکار عمومی و جنگ روانی رأی جمع نکرد.
❌ با دوگانه سازی جنگ و صلح، فلاکت و رفاه، آزادی و اسارت و ... رأی جمع نکرد.
❌ با وعده کنسرت و ورزشگاه و رفع فیلتر و رفع حصر رأی جمع نکرد.
💬 طعام معنوی
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
11.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👨⚕دکتر منتظر در شبکه افق:
💉 واکسن ها به گونه ای طراحی شده اند که طی ده تا سی سال آینده، تولید #بیماری های مزمن بکند و باعث #مرگ شود.
@howzehenghelabi
هدایت شده از بیداری ملت
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پشت پرده مأموریت انتخاباتی تلویزیون دولتی فرانسه در خاورمیانه و اروپا؛ تخریب حداکثری ایران و القای دموکراسی فرانسه به دنیا!!
💢مقایسه دو تحلیل شبکه دولتی فرانسه در مورد انتخابات ایران و فرانسه نشان از آن دارد که این شبکه به دنبال اجرای ماموریت های مشخصی در زمینه اثرگذاری بر افکار عمومی مردم است
🔺این شبکه در حالی مشارکت 48 درصدی مردم در انتخابات ایران را بی اعتبار توصیف و تحریم انتخابات را نشانه مقاومت مدنی آن ها عنوان می کند که مشارکت 28 درصدی مردم در انتخابات فرانسه را کاملا طبیعی و به دلیل شروع تابستان جلوه می دهد!
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از حوزه انقلابی
💢نگرانی گسترده کاربران فضای مجازی نسبت به سلامتی رهبر انقلاب
🔹 بعد از اینکه مرندی از عوامل کاهش جمعیت در کشور گفت میخواهد به رهبری واکسن بزند !
▪️کانال امید صادق
🌹 حوزه انقلابی
╭┅──────────────┅╮
🕌https://eitaa.com/joinchat/307429376Ccb9b7c02da
╰┅──────────────┅╯