هدایت شده از رزمنده
عقب نشینی آشکار سران بزدل اصلاحطلبان از پیشنهاد حضور نظامی در افغانستان
پس از آنکه به اصلاحطلبان پیشنهاد تشکیل یک یگان نظامی با نام "تیپ اصلاحاتیون" شد تا برای مبارزه با تروریسم و حمایت از مقاومت پنجشیر و کمک به احمدمسعود به افغانستان اعزام بشوند ،بزرگان بی خاصیت و بزدل این جریان مانند کواکبیان و تاجزاده و رمضان زاده و.... در یک عقب نشینی آشکار اعلام کردند که منظورشان حمایت دیپلماتیک از مقاومت پنجشیر بوده نه کمک نظامی.....
همینقدر وقیح
همینقدر بزدل
همینقدر بی خاصیت
@rasadeakhbar313
هدایت شده از سربازان گمنام
🔴فراخوان تظاهرات گسترده در فلسطین
فعالان رسانهای مقاومت خواستار مشارکت حداکثری در تجمعات و رویارویی با صهیونیست ها در حمایت از زندانیان در زندان های رژیم صهیونیستی شدند.
زمان این تجمعات امروز شنبه ساعت ۱۶عصر به وقت محلی اعلام شده است.
@sarbazane_g
هدایت شده از سربازان گمنام
فوری
🔴منابع عبری ادعا می کنند که دو زندانی دیگر از آزادگان فراری از زندان "جلبوع" ، از جمله زکریا الزبیدی ، در نزدیکی جبل التور در شمال فلسطین اشغالی دستگیر شده اند.
@sarbazane_g
🔆وضع قرآنیِ نماز جمعه!
قرآن نماز جمعه را بین یک سلب و ایجاب، ندا داده است:
《ای کسانی که ایمان آورده اید، چون در روز جمعه برای نماز جمعه بانگ زنند به سوی ذکر خداوند بشتابید و ذَرُوا البَیع(سلب: داد و ستد را واگذارید) این برای شما بهتر است اگر بدانید. پس وقتی نماز جمعه گزارده شد، فَانتَشِروا فی الاَرضِ وَ ابتَغُوا مِن فَضلِ الله(ایجاب: در زمین منتشر شوید و از فضل خدا بجویید) و خدا را بسیار یاد کنید باشد که سعادتمند شوید》(۹و۱۰جمعه)
تو گویی این تجمع عبادی، صافیِ کسب و کار با فضل خواهی از خداست.
این "جمع" و "انتشار" هفتگی، برای اصلاح معاش با معاد است.
لذا با مخلّ به بیع و تجارتِ راحت مردم کار دارد؛ با انحصار و رانت، با زمین خواری و زمین خوردن کار دارد؛ با مانورهای قارونی جهت فراموشاندن فضل خداوند کار دارد. و...
اگر نماز جمعه را از این وضع قرآنی اش گرفتیم، رانت خواران و شاد خواران و قارونها بدشان نمی آید مصلای مجللش را هم بسازند! اصلا قارون خود یک آخوند اشرافی، حافظ و قاری تورات و از پیروان موسی (نه فرعون) بود!
محسن قنبریان
☑️ @m_ghanbarian
17.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅خدا قوت به فعالین عفاف و حجاب مشهد مقدس
🔰 پارکهای بی هویت در شهر بهشت
🔸 #مشهد_عاری_از_ابتذال
شهروندان علاقه مند به همسنگری به این پویش با شماره 09155081145 تماس بگیرند.
باز نشر لطفا.
سایت جامع اخبار و محتوای عفاف و حجاب
http://goharshad1.ir
@goharshad1_ir
هدایت شده از سرباز ولی فقیه
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توضیحات جدید امامجمعه لواسان
از تمام روستاهای لواسان بازدید میدانی داشتهام/ شورای فرهنگ لواسان رتبه اول تهران را کسب کرده است!
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
#گزیده
🔰دفتر امام جمعه را خودم ساختم/ بخاطر وقت زیادی که در لواسان گذاشتم به دانشگاه بدهکار شدم
🔹به خود من شفاف اعلام نشده که چرا این اتفاق میافتد. فقط به من اعلام کردند که به این نتیجه رسیده ایم که کسی دیگر جایگزین شود و هیچ دلیلی برای این اتفاق ذکر نشده است.
🔹من به جرات اعلام میکنم که تمام روستاها را گشتهام و با دقت مسائل را رصد کردهام. نه اینکه مثل آقای روحانی با ماشین بروم و سر بزنم، تک تک مناطق را شخصا در میان مردم حضور داشتهام و از مشکلات مردم خبر دارم.
🔹اگر منظور دوستان کار فرهنگی گزارشی است، بله بنده فعال نبودهام ولی اگر منظور حل مسائل و مشکلات مردم است که به هیچ وجه قبول ندارم.
🔹اگر هم ملاک دوستان بحث شورای فرهنگ عمومی است که شورای فرهنگ لواسان در استان تهران رتبه اول را کسب کرد. در غالب مناطق امام جمعه این مسئولیت را به فرماندار میسپارد ولی بنده خودم تمام مدت حضور داشتم و نقشآفرین بودم.
🔹بنده نه استعفا دادهام و نه اظهار تمایل برای ترک این مسئولیت داشتهام. هیچگاه هم اظهار خستگی یا پشیمانی نداشتهام و همواره تاکید کردهام که نظر مشورتی من این است که روند باید ادامه پیدا کند.
🔹قرار بود شهرداری مکانی در اختیار ما قرار دهد و از قضا مکان بسیار شیک و مناسبی هم بود. از معاون وقت شهرداری سوال کردم که این مکان را شما چطور میگیرید؟ گفتند یه کارهایی میکنیم، تراکم میفروشیم. خب این یعنی حرام. من گفتم این کار حرام است و من نمیخواهم و قبول نکردم.
🔹به من یک ماشینی از شهرداری دادند که هزار منت میگذاشتند و من این را هم پس دادم و گفتم نمیخواهم دستم زیر ساطور شما باشد. این امام جمعه اصلا نمیتواند حرف بزند و مقابل مفاسد بایستد.
🔹من آمدم به نزدیکترین نقطه ممکن به مصلای لواسان ساکن شدم و یک ربع تا دفتر و محل نماز جمعه فاصله دارم. جالب این است که مسافت من از آن نقطهای که شهرداری لواسان در نظر گرفته بود به اندازه مسافتی است که همین حالا تا مصلا دارم.
🔹این موضوع نه فقط برای لواسان، بلکه بسیاری از مناطق دیگر نیز صادق است که البته آقایان مشکلی با آنان ندارند. ما مناطقی داریم که امام جمعه بیست کیلومتر با محل اقامه نماز فاصله دارد و هیچ خللی هم در انجام وظایف خود ندارد و کسی هم اشکالی به آنان نمیگیرد.
🔹امام جمعه قبلی لواسان دفتری در این منطقه نداشت و بنده به محض ورودم، دفتر امام جمعه را خودم ساختم و تاسیس کردم. آدرس ما لواسان، میدان قائم، مصلی لواسانات است. طبقه اول ستاد است، طبقه دوم دفتر است. همه اینها کاملا مشخص است. اصلا دفتر را خودم ساختم. قبلا اینجا دفتر نداشته است.
🔹بنده از اول صبح تا آخر وقت در محل کارم حضور داشتم و بجز زمانهایی که برای تدریس به حکیمیه میرفتم، باقی زمان را در دفتری بودم که خودم ساختم و قبل از من وجود نداشت. من بخاطر رسیدگی به مشکلات مردم و منطقه آن قدر زمان گذاشتم که حتی الان بابت اینکه درسهای کمتری ارائه دادم به دانشگاه بدهی دارم. البته محل تدریس من هم فاصله کمی با لواسان دارد و رفت و آمد من زمان زیادی نمیگرفت. امام جمعه جدید هم البته هیات علمی دانشگاه خوارزمی هستند و فاصله ایشان از منطقه ماموریت از بنده بیشتر است.
⬅️متن کامل این گفتگو را در رجانیوز بخوانید.
🌐 Rajanews.com/node/350975
@rozaneebefarda