✨﷽✨
🔴🔴تشییع پیکر مرجع عالیقدر شیعیان از خطه گلستان؛ در استان گلستان-گرگان
🔻امروز چهارشنبه پیکر پاک مرجع عالیقدر حضرت آیت الله حاج سید محمدعلی گرگانی، در خطه عالم پرور و عالم دوست گلستان تشییع و بدرقه گردید.
🔻پیکر این مرجع عالیقدر، پنجشنبه 26 اسفند در قم مقدس تشییع و در جوار مرقد مطهر حضرت فاطمه معصومه "سلام الله علیها"به خاک سپرده خواهد شد.
✨روحش شاد و راه ولایتمداری اش پر رهرو باد✨
https://eitaa.com/PORSASHGARIMOTALEBHTAMAMVOMAT
هدایت شده از پرسشگری و مطالبات امام جامعه، امت و شهداء
مداحی آنلاین - توصیه استاد جاودان درباره شب نیمه شعبان - آیت الله جاودان.mp3
3.08M
🌸 #میلاد_امام_زمان(عج الله تعالی فرجه الشریف)
♨️توصیه آیتالله #جاودان درباره شب نیمه شعبان
🌙شب #نیمه_شعبان، شب بسیار مهمی است
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
🌸🌹🌷🌹🌸
16.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیشنهاد حجت الاسلام پناهیان جهت همبستگی با مردم یمن در نیمه شعبان
حاج آبگل سلیمانف: امسال لازم است در نیمه شعبان با نایب امام زمان (عج) تجدید بیعت کنیم.
حاج آبگل سلیمانف، رهبر "اتحادیه اجتماعی ارزش های ملی – معنوی" جمهوری آذربایجان تاکید کرد امسال روز نیمه شعبان، میلاد مسعود امام زمان (عج)، روز تجدید بیعت با امام خامنه ای، نایب برحق ولی عصر (عج) است و نیمه شعبان باید امسال خیلی باشکوه تر از سال های قبل برگزار شود.
حاج آبگل سلیمانف با ارسال پیامی از زندان به شیعیان جمهوری آذربایجان تاکید کرد : « برگزاری روز میلاد امام مهدی (عج) باید با تمامی سال های قبل فرق داشته باشد. باید رضایتمندی نجات دهنده بشریت از ظلم و ستم را کسب کنیم و موجب تعجیل در ظهور ایشان شویم. »
رهبر "اتحادیه اجتماعی ارزش های ملی – معنوی" جمهوری آذربایجان افزوده است : « ما در جامعه خود خلأهای زیادی داریم. ما گرچه ظهور آن حضرت را بی صبرانه انتظار می کشیم، اما از نائب آن حضرت بی خبر هستیم. اگر به یاری خداوند، امسال در 18 مارس ، نیمه شعبان را با تجدید بیعت با نائب اماممان برگزار کنیم، این حرکت بر وحدت و معنویاتمان تاثیر زیادی خواهد گذاشت. این بیعت باید از طرف تمامی مومنان مقاومتگرا باشد. همه باید همفکر شویم. هراس نداشته باشید. ولایت فقیه تداوم امامت است. همچنانکه امامت تداوم نبوت است. پس از غیبت امام مهدی (عج)، خلفا و شاهان ظالم از محقق شدن این امر ممانعت کردند. اکنون نیز همین گونه است. آمریکا و اسراییل دشمن از الگوی ولایت فقیه در هراسند و برای از بین بردن این ساختار تلاش می کنند. به علت این تلاش دشمنان، شیعیان طی سال های طولانی از این نعمت محروم مانده اند. اما، امام خمینی (ره) به محض دستیابی به توانایی لازم، توانست این تفکر را مطرح کند و در واقع، نایب امام مهدی (عج) ما را به سمت این تفکر رهنمون می شود. به همین علت، برخلاف خواست دشمنان ما باید به سمت او روی آوریم. زیرا، نجات همه ما در پیمودن همین مسیر است. شیعه هیچ گاه دچار تشویش و انحراف نشده است. زیرا، دائم در زیر پرچم ولایت بوده است. به همین علت همگی باید بیعتمان با رهبر را تجدید نماییم. »
حاج آبگل سلیمانف همچنین خطاب به امام خامنه ای افزوده است : « ای سید ما، هیچ گاه از تو جلو نخواهیم افتاد و هیچ گاه از تو عقب نخواهیم ماند. ما همواره پشت سر تو حرکت خواهیم کرد. ان شاء الله. از هر کس که تو روی برگردانی، ما نیز از او روی می گردانیم. تو با هر کس دشمن باشی، ما نیز دشمن او خواهیم بود. ما امروز با امام مهدی (عج) عهد می بندیم که نایبش را تنها نخواهیم گذاشت و خلأ ایجاد نخواهیم کرد که دشمنان از ما استفاده کنند. الهی از تو می خواهیم ما را ولایتمدار و حسینی و مقاومت گرا نگه دار. الهی همه ما را در مسیر ولایت ثابت قدم کن و سایه نایب اماممان را بر سر ماه مستدام دار.»
آبگل سلیمانف، رهبر اتحادیه اجتماعی ارزش های ملی – معنوی
Eitta.com/m_shaban
هدایت شده از مهدی
تصویری از دفتر دوم کتاب الصوم (از مجموعه فقهی المناظر الناضرة في احكام العترة الطاهرة) که آخرین تالیف مرحوم آیت الله العظمی علوی گرگانی است که متاسفانه ناتمام ماند.
از ویژگی های ایشان که در آثارشان هویداست توسل به مقام حضرت ولی عصر حجة بن الحسن المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) میباشد. التزام آیت الله العظمی علوی گرگانی به نگارش دعای فرج در ابتدای اکثر دفاتر و نیز نگارش عبارت «یا صاحب الزمان ادرکنی» در بالای صفحات نمونه عملی توسل به ساحت حضرت ولی عصر (علیه السلام) و درس بزرگی برای همه طلاب است که فراموش نکنند تحصیلشان در مسیر سربازی امام زمان باشد و در این راه باید از وجود قدسی آن حضرت کمک بگیرند.
من حدس می زنم که معظم له در این عمل به سیره مرحوم آیت الله حاج شیخ محمدتقی آملی اقتدا کرده اند. آیت الله العظمی علوی گرگانی در این باره نقل می کردند:
«زمانی که در قم طلبه جوانی بودم، آیت الله شیخ محمدتقی آملی را زیارت نکرده بودم و تنها شنیده بودم که مرد با تقوا و زاهدی است و چون دوست داشتم از محضر بزرگان معنویت و تقوا استفاده کنم، روزی تصمیم گرفتم به حضور ایشان شرفیاب شوم، از این رو به تهران رفتم و منزل ایشان را پیدا کردم. در زدم. ظاهرا در باز بود ـ صدای ضعیفی از اتاق شنیدم که به درون دعوت کرد. داخل شدم. سلام کردم. هیچ کس خدمتشان نبود. به دیوار تکیه داده و مشغول نوشتن اواخر نکاح کتاب مصباح الهدی بود. دیدم بالای هر صفحه ایشان نوشته بود : «یا صاحب الزمان ادرکنی» ـ پرسید : جنابعالی که باشید؟ گفتم : بنده علوی هستم ؛ نگاهی به من کرد و فرمود: مثل این که تا به حال پیش من نیامده اید ؟! گفتم: بله، اولین باری است که خدمت شما شرفیاب شده ام. نگاهی به من کرد و فرمود: به نظرم این آخرین باری باشد که پیش من می آیید ؛ گفتم: خدا نکند ، ما آرزو داریم بیشتر خدمت شما برسیم؛ گفت: بنده این گونه می بینم ، دیگر من توفیق دیدار شما را ندارم ـ (این از پیش گویی های ایشان بود و محقق هم شد و من دیگر ایشان را ندیدم.) بعد فرمودند : من می خواهم وصیتی به شما بکنم ، شما حاضرید عمل کنید؟ گفتم: اگر مقدور باشد، عمل میکنم. فرمود: اول طلبگی وقتی از آمل به قم آمدم ، ورود من به قم با ماه محرم مصادف شد ، دهه ی عاشورا در صحن جدید روضه خوانی بود، و احتمالا حاج برهان منبری بود. او نفس گرمی داشت. روز عاشورا در صحن پای منبر و روضه او نشستم و خیلی منقلب شدم. پس از روضه از دری که به میدان آستانه باز می شد، بیرون آمدم ، آن موقع آنجا قبرستان بود. به اموات سلام کردم. "السلام علیکم یا اهل الدیار" ،ناگهان دیدم ارواح بزرگان در ارتفاع دو متری بر من اشراف دارند ، ارواح اموات در پاسخ به من گفتند : علیک السلام یا محمد تقی! دوباره گفتم : السلام علیکم یا اهل الدیار ، دوباره پاسخ دادند ، وقتی دفعه سوم این قضیه تکرار شد، به خود آمدم.
حالی که در آن عاشورا به من دست داد، هیچ روز دیگری ندیدم. سپس به من فرمود: خواهشی که از شما دارم این است که هر گاه به قبرستان شیخان رفتید، از طرف من هم فاتحه ای برای اموات بخوانید. گفتم: چشم من زنده باشم بعد از شما این کار را انجام می دهم. و لذا من از همان زمان هر موقع به شیخان می روم یک حمد و سوره از طرف ایشان می خوانم. مدتی بعد از جریان ایشان از دنیا رفت». حقیر این قضیه را از آیت الله سید رضی شیرازی نیز شنیده ام.
هدایت شده از طلبه خارجی
🌙 چرا ماه مبارک رمضان در ایران خیلی حال نمی دهد؟؟ 🌙
↔️ یکی از تفاوت های فرهنگی بین ایران و بعضی کشور های دیگر، شدت توجه و اهمیت دادن به ماه مبارک رمضان است. اینجا کاری با خواص جامعه (از نظر تدین و معنویت) و اهل دل ندارم. منظور، متن جامعه است به طور کلی.
☪ بنده در بعضی کشور های خلیجی از جمله امارات و عمان دیده ام که حتی یک ماه قبل از حلول ماه مبارک، آدم احساس می کند که ماه مبارک در پیش داریم. کجا...؟ در خیابان ها، مغازه ها، مال ها، سوپرمارکت ها...
🌟 بنر های مخصوص برای ماه مبارک، آذین بندی های گوناگون برای منزل، تخفیف های خاص برای اجناس، رو بالشی ها و صندوق صدقی های مخصوص برای ماه مبارک و...
🎉 واقعا احساس می کنی که یک اتفاق بسیار بزرگی قرار است بیافتد. و اگر یک خارجی غیر مسلمان به عنوان توریست هم وارد آن جامعه می شد، حتی سه هفته قبل از ماه مبارک، او هم می فهمید که اینها دارند برای یک جشن بزرگی که برای این ملت بسیار ارزشمند است، آماده میکنند، عین عید میلاد مسیح (Christmas) در یک کشور غربی.
🇵🇰 این فقط مال خلیج نیست. بنده بین پاکستانی ها هم دیدم (که از نطر فرهنگی به ایرانی ها نزدیک تر اند) چقدر ماه مبارک برای این ملت مهم هست. اصلا غذاهای مخصوص برای ماه مبارک دارند که بسیار خوش مزه است و هنگام افطاری بعد از خرما میل می شود. و حتی غیر متدین ترین مسلمان که در طول سال نماز نمی خواند... در ماه مبارک روزه می گیرد و تا می تواند نماز هاش را در مسجد می خواند.
🧔🏽از شوهر عمه ام که پاکستان زندگی می کردند و زیاد از فرهنگ پاکستانی اشکال می گیرند (چون تعصب ملی ندارند) سوال کردم که این درست است که در پاکستان در ماه مبارک خیابان ها یک حس و هوای خاصی دارند انگار می توانی حضور ماه مبارک را حتی در بازار ها هم حس کنی؟؟ لبخند زد گفت بله این درست است.
⬇️ ادامه در پست بعدی ⬇️
@talabekhariji
هدایت شده از طلبه خارجی
🌙 چرا ماه مبارک رمضان در ایران خیلی حال نمی دهد؟؟ 🌙
👇🏽بخوانید👇🏽
@talabekhariji