353_32355367376186.mp3
22.86M
🦋 بعد از گوش دادن به این فایل صوتی قطعا حالتون خیلی خوب میشه
موضوعات:
😱 سال بعد همه چیز ده برابر گرون میشه؟
😳 آیا سال آینده قراره دلار ١۵٠ تومن بشه؟
🧐 چرا دولت میخواد با قانون مالیات مردم رو بیچاره کنه؟
😠 اصلا مالیات میگیره برای چی
💯 اگر این فایل صوتی رو مفید دونستید حتما برای دیگران ارسال کنید
✅ زحمت نشرش با شما
کانال فاصله تا خدا
💠 @Faseletakhoda
🌏 www.Faseletakhoda.com
پ ن:
با سلام
امید که تحلیل وگفته های وی منتهی ب عمل وقابل لمس در سفره های مردم نجیب ومظلوم گردد
🌹🌱🌺🌿🌸🪴🌷🍀🍄🍃🌹
🔷 این کجا و آن کجا؟!
🔹آغاز بتن ریزی رآکتور تحقیقاتی انرژی هسته ای اصفهان در ایام الله #دهه_فجر
یک بتن ریزی هم زمان حسن روحانی و دارودسته برجامیان در رآکتور اراک داشتیم؛ ولی این کجا و آن کجا؟! ...
✍ "قاسم اکبری"
تقدیر و تمجید از دولت
بنده از همهی دولتها در این سی و چند سال حمایت کردم؛ از همهی این دولتهای مختلف، با گرایشهای مختلف، با توانهای مختلف، بنده حمایت کردم؛ دلیلش هم واضح است: شرایط کشور و اهدافی که ما برای خودمان ترسیم کردهایم در جمهوری اسلامی، اقتضا میکند که همه به قوّهی مجریه ــ که وسط میدان است ــ کمک کنند؛ رهبری کمک کند، مردم کمک کنند، روشنفکرها کمک کنند، نخبگان کمک کنند؛ قاعدهاش این است. همهی دولتها مستحقّ این کمک همهجانبه هستند و ما به همهی دولتها کمک کردیم.
لکن در مورد این دولت، علاوهی بر کمک، بنده با نگاه به این دوساله میخواهم تمجید هم بکنم؛ یعنی آنچه تا امروز در این دو سالی که این دولت بر سر کار بوده از عملکرد دولت مشاهده کردهایم، مستوجب این است که ما تقدیر کنیم و تمجید کنیم از دولت.
در بخشهایی، دولت خوب و قوی ظاهر شده که این بخشها هم بخشهای مهمّی است؛ من حالا یک اجمالی عرض میکنم. علّت اینکه من اینها را میگویم این است که زبان دولت در بیان آنچه انجام گرفته متأسّفانه زبان رسایی نیست؛ اتّفاقات خوبی که افتاده، به آن اندازهای که شایسته و حقّش است، در نظر مردم و ذهن مردم منعکس نشده. بنده میخواهم یک مقداری بگویم تا شاید کمک بشود به اینکه حقایق و واقعیّتهایی که در مورد دولت هست، برای آحاد مردم و افرادی که نظر و غرضی ندارند بیشتر آشکار بشود. حالا من در چند بخش اشاره میکنم.
در بخش اقتصاد،
کارهای خوبی در دولت انجام گرفته که حالا تفاصیلش را، هم آقای رئیسجمهور گفتند، هم آقای معاوناوّل تا حدودی تبیین کردند. آنچه من میخواهم [به آن] تکیه کنم این است که تعداد قابل توجّهی از شاخصهای اقتصاد کلان، رشد را نشان میدهد، پیشرفت را نشان میدهد، تغییرات مثبت را نشان میدهد. البتّه تا مسائل مربوط به اقتصاد کلان برسد به معیشت مردم و زندگی مردم یک مقداری فاصله وجود دارد؛ یعنی زمان باید بگذرد.
طبیعت بعضی از دولتها این است که فردا را قربانِ امروز میکنند؛ این دولت این کار را نکرده؛
کارهای بزرگ و زیربنائی را انجام داده که اثرش ممکن است امروز به طور کامل ظاهر نشود، امّا بالاخره ظاهر خواهد شد. چند قلم را من ذکر میکنم، [امّا] گزارشی که به من داده شده خیلی بیش از اینها است؛
شاید نزدیک به 50 مورد اتّفاقات مثبتی که در زمینهی اقتصاد رخ داده در آن گزارش هست. حالا من تعداد محدودی از آنها را عرض میکنم.
1- افزایش رشد اقتصادی،
بخصوص در بخش صنعت؛ این مهم است.
2- افزایش رشد سرمایهگذاری
که جزو مهمترین مسائل اقتصادی ما است و مشکل اساسی ما در بعضی از دورههای گذشته، مسئلهی سرمایهگذاری بود که رشدش منفی بوده؛ به تعبیر رایج، به آن میگویند «رشد منفی»، در حالی که اسمش رشد نیست، عقبگرد است.
3- کاهش رشد نقدینگی
که در بیانات آقایان هم بود.
4- کاهش بیکاری،
5- کاهش ضریب جینی،
6- رشد قابل توجّه صادرات کالا،
7- تقویت نظام مالیاتی
که درآمدهای مالیاتیِ دولت توانسته بخش قابل توجّهی از بودجهِی جاری دولت را تأمین کند.
8- رشد قابل توجّه تولید محصولات پتروشیمی که این مسئلهی محصولات پتروشیمی جزو چیزهای مهمّ کشور است.
9- اقدامات ارزندهای در زمینهی نفت و گاز که یکی همین مرحلهی یازدهم پارس جنوبی بود که اخیراً آقای رئیسجمهور آن را افتتاح کرد.(۳)
10- راهاندازی کارگاههای تعطیلشده یا نیمهتعطیل که عددی که ذکر کردند عدد بالایی است، چند هزار است؛ چند هزار کارخانهی تعطیل یا نیمهتعطیل راه افتاده؛ این خیلی مهم است.
11- فعّالیّتهای مهم در زمینهی آبرسانی یا شبکههای آبیاری و زهکشی در جاهای مختلف که در گزارشات آقایان هم بود.
عرض کردم نزدیک به پنجاه قلم از این قبیل اقدامات به ما گزارش شده که اتّفاق افتاده ــ که اینها خیلی باارزش و مهم است ــ منتها دیده نمیشود.
اوّلاً
به خاطر اینکه کار اطّلاعرسانی در دولت متأسّفانه ضعیف است؛ یعنی آن کار اساسی برای اطّلاعرسانی نمیشود. اینکه یک نفر بیاید در تلویزیون حرف بزند و به مردم بگوید این کارها شده، این اطّلاعرسانی نیست؛ اطّلاعرسانی یک هنر است، یک کار هنری باید انجام بگیرد تا اینکه درست اطّلاعرسانی بشود. یکی این است،
یکی
هم چون مشکلات معیشتی الان در مردم وجود دارد ــ گرانی هست، بخصوص در بخشی از موادّ غذائی گرانیهای زیادی هست یا در مسکن گرانیهای زیادی هست ــ و اینها مسائل روزمرّهی مردم است، مردم اینها را میبینند و از کارهای مهم و باارزش اقتصادی طبعاً غفلت پیدا میشود؛ یعنی اینها غباری میشود که جلوی کارهای اساسی را میگیرد؛ یک فکر جدّی و عاجلی باید روی این مسئله بشود انشاءالله. خب، این در زمینهی کارهایی که در بخش اقتصادی انجام گرفته.
در بخش مدیریّتی
هم کارهای بسیار خوبی در دولت انجام گرفته که برای من، در چشم من، ارزش این کارها کمتر از کارهای اقتصادی و پیشرفتهای اقتصادی نیست.
1- یکی از آنها حضور در بین مردم و مواجههی مستقیم با مشکلات مردم است. اینکه شما میروید در بین مردم، از مردم میشنوید، به آنها پاسخ میدهید، مطرح میکنند مشکلاتشان را، این کار خیلی خوبی است، این کار بسیار مفیدی است. از چند جهت مفید است؛ یکی این است که شما اطّلاعات دستِاوّل پیدا میکنید، فواید دیگر هم دارد. ارتباط نزدیک و متواضعانه و صمیمی با مردم؛ این خیلی مهم است. ما حق نداریم با مردم از جایگاه استعلاء و استکبار برخورد کنیم و حرف بزنیم؛ ما کسی نیستیم؛ آنچه هست متعلّق به مردم است؛ اگر شأنی، شغلی، مقامی هم به ما داده شده، اوّلاً مردم دادهاند، ثانیاً داده شده برای اینکه به مردم خدمت بکنیم.
2- سادهزیستی
و کاهش تشریفات در سلوک شخصی و حکومتی دولت، بخصوص شخص آقای رئیسجمهور، برای من چشمگیر است و چیز مهم و قابل توجّهی است.
3- مواضع انقلابیای
که در دولت گرفته میشود؛
4- روحیهی جهادیای
که نشان داده میشود در بخشی از کارها که حالا در گزارش آقایان هم بود؛ بهکارگیری جوانان در ردههای گوناگون مدیریّتی که بسیار چیز مهمّی است، چیز لازمی است و بحمدالله در این دولت انجام گرفته. بنابراین، در بخش مدیریّتی هم کارهای خوب و قابل تحسین و خرسندکنندهای وجود دارد.
در بخش سیاست خارجی؛
1- تحرّک دولت در باب سیاست خارجی تحرّک بسیار خوبی است. این سیاستی که شما اتّخاذ کردهاید که عبارت است از
2- ارتباط با همسایگان، بسیار سیاست خوبی است، این را باید دنبال کرد. ما باید با هیچ یک از همسایگانمان مناقشه نداشته باشیم؛ باید سعی کنیم مناقشهای وجود نداشته باشد. هرچه مناقشه هست، تبدیل بشود به همکاری؛ این کاری ممکن است که خب یک مقداری انجام گرفته، بعد از این هم باید انجام بگیرد. یا ارتباط با همهی دولتهایی در دنیا که مایل به ارتباط با ما هستند، با یک استثنای محدودی که حالا مشخّص است.
3- ارتباط با قارّههای مختلف؛ آمریکای جنوبی، آفریقا، آسیا، شرق آسیا، همه جا. این سیاستِ ارتباطِ متعدّد و متنوّع با کشورهای مختلف، با خصوصیّاتی که دارند از لحاظ سیاسی، از لحاظ اقلیمی، از لحاظ امکانات اقتصادی، فرهنگی و غیره، کار درستی است.
4- عضویّت در دو پیمان مهمّ بینالمللی(۴) در فاصلهی کوتاه، موفّقیّت خیلی خوبی بود که خود این نه فقط مفید برای کشور است، بلکه حکایت از یک حقایقی و واقعیّاتی هم میکند. کشورهای دنیا عاشق چشم و ابروی کسی نیستند که بگویند آقا شما بفرمایید اینجا عضو بشوید؛ یک محاسبهای دارند که این حرف را میزنند، یک محاسبهای دارند که میپذیرند یک دولت را؛ این محاسبه خیلی مهم است؛ این نشاندهندهی این است که کشور در وضعی قرار دارد، در حدّی قرار دارد که مشترکان و مؤسّسان این پیمانهای بینالمللی راغبند، مایلند و بلکه گاهی مصرّند که کشور عزیزمان جزو آنها بشود.
در بخش فرهنگی
هم کارهای خوبی شده که البتّه باید در کم و کیف هم افزایش پیدا کند. و [همچنین] در بخشهای مختلف که دیگر جزئیّات را خود شماها میدانید.
توصیهی من این است که آنچه در کارکردهای دولت وجود دارد که میتواند مردم را خوشحال کند، اینها را بتوانید به مردم منتقل کنید.
❤️فاصلهی بین واقعیّتها و تلقّی مردم از واقعیّتها الان خیلی زیاد است؛ 🖤
یعنی واقعاً تلقّی از واقعیّتها با آن واقعیّت خیلی فاصله دارد؛ این فاصله را کم کنید، مردم واقعیّتها را بیشتر پیدا کنند. این احتیاج دارد به کار؛ یعنی یک کارِ سادهی روانِ معمولی نیست؛ این کار به تأمّل احتیاج دارد و کارشناسی لازم دارد که باید کارشناسها انجام بدهند.
حضرت آقا، امام خامنه ای
شهریور 1402
🔷دختر گرامی امام خطاب به رهبر انقلاب:
🔰جانتان سلامت، همیشه مقاوم بمانید
🔹در ایام دهه فجر ایت الله محسن قمی معاون امور بینالملل دفتر مقام معظم رهبری از سرکار خانم زهرا مصطفوی دختر حضرت امام خمینی عیادت کردند ایشان ضمن دعا و آرزو برای پیروزی مردم مظلوم غزه فرمودند:
🔹صلابت مقام معظم رهبری در مقابل مستکبران مانند صلابت امام در مقابل شاه ، امریکا و اسرائیل است
🔹عرض سلام و ارادت حقیقی من را به مقام معظم رهبری ابلاغ نمایید و بگویید: جانتان سلامت، همیشه مقاوم بمانید
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Cd2916ef4d3
◾️امام موسی بن جعفر ملقّب به امام کاظم علیه السلام ، امام هفتم ما شیعیان و پدر امام رضا و حضرت معصومه هستند . وجود مقدس ایشان ۱۵ سال در زندان بودند تا وقتی که شهید شدند . اما چه زندانی؟ در روایت آمده که ایشان در "طاموره" بودند . طاموره یعنی حفره ای زیر زمین که تنها اشخاصی در آنجا حبس میشدند که محکوم به حبس ابد هستند و از زندان خارج نمیشدند مگر برای ورود به قبر که عرب های آن زمان به آن میگفتند طاموره. به این شکل است که حجم آن به تقریبا اندازه ی عرض شخص است و ارتفاع آن به شکلی است که وقتی شخص بخواهد بایستد ارتفاع آن جا با قامت شخص متناسب نیست . امام علیه السلام به فرمان هارون الرشید (لع) در زندانِ ملعونی به نام سندی که یکی از کارگزاران هارون الرشید ملعون بود به سر میبردند . امام نمیتوانستند در آن حفره به راحتی بنشینند و نمی توانستند کاملا بایستند . بالای طاموره سنگی است که مانع از ورود به شکل مناسب هوا به داخل است و به نور اجازه ورود به آن حفره را نمیدهد . یک روز که سنگ را برای کاری جا به جا میکردند امام کاظم علیه السلام پدر امام رضا که روح و جانم فدایشان باد خواستند سر مبارکشان را بالا بیاورند تا کمی هوای تازه استنشاق کنند. راوی میگوید سندی لعنت الله علیه با پایش به صورت امام میزد ...
سندی بر گردن و پا های مبارک امام زنجیر های سنگین وزن قرار داده بود . سندی که خدا قبرش را مملو از آتش کند پیوسته دستور میداد که امام را در اوقات مختلف روز بزنند بدون هیچ جرم و گناهی . ابن سُوَید میگوید : وقتی برای دیدم امام در زندان سندی وارد میشدم میدیدم که اثر ضربه های شلاق و چوب خیزران بر صورت و بدن مبارک امام است و گردن و پاهای مبارک حضرت در اثر فشار سنگینی آهن ، خونی بود .
ابن سوید میگوید : وقتی امام را به آن حال دیدم گریه کردم وقتی گریه کردم ، امام هم گریه کردند و کمی بعد فرمودند : ای ابن سوید من از درد عذاب و شکنجه گریه نمیکنم گریه ی من فقط برای این است که سندی به مادرم فاطمه ی زهرا فحش میدهد...
این چنین زندگی میکردند امام موسی کاظم امام هفتم ما در زندان سندی به فرمان هارون الرشید ملعون . به خاطر اینکه کلّ گناهشان این بود که از نسل طیبه ی آل محمّد صل الله علیه و آله و سلم و جزء معصومین بودند و همچنین صاحب حق شرعی اعم از احترام مردم و حق حکومت . و اینک تو ای بنده ی خدا ، چراغ اتاقت را خاموش کن و تنهایی در تاریکی محض آن به مدت فقط یک ساعت بنشین بدون اینکه ذره ای نور به تو برسد و هیچکس نزد تو بیاید . آیا میتوانی ساعتی صبر کنی یا قلبت تنگ میشود ... هنگامی که یادت آمد که امام تو ۱۵ سال با وضعی ۱۰۰۱ برابر بدتر از این وضع به سختی و رنج و عذاب زندگی کردند تا وقتی که شهید شدند سپس بر او سلام کن و بگو :
السّلامُ عَلَی المَسجون فی ظُلمِ المَطامیر (سلام بر آن زندانی که در ظلم حفره ها بود)
عَظَّمَ اللهُ لک الاجر یا صاحبَ الزمان
◼️تسلیت به محضر نورانی امام زمان عجّل الله تعالی فرجه الشریف◼️
#شام_شهادت_امام_کاظم_علیهالسلام
@teb_soonati