◾️امام موسی بن جعفر ملقّب به امام کاظم علیه السلام ، امام هفتم ما شیعیان و پدر امام رضا و حضرت معصومه هستند . وجود مقدس ایشان ۱۵ سال در زندان بودند تا وقتی که شهید شدند . اما چه زندانی؟ در روایت آمده که ایشان در "طاموره" بودند . طاموره یعنی حفره ای زیر زمین که تنها اشخاصی در آنجا حبس میشدند که محکوم به حبس ابد هستند و از زندان خارج نمیشدند مگر برای ورود به قبر که عرب های آن زمان به آن میگفتند طاموره. به این شکل است که حجم آن به تقریبا اندازه ی عرض شخص است و ارتفاع آن به شکلی است که وقتی شخص بخواهد بایستد ارتفاع آن جا با قامت شخص متناسب نیست . امام علیه السلام به فرمان هارون الرشید (لع) در زندانِ ملعونی به نام سندی که یکی از کارگزاران هارون الرشید ملعون بود به سر میبردند . امام نمیتوانستند در آن حفره به راحتی بنشینند و نمی توانستند کاملا بایستند . بالای طاموره سنگی است که مانع از ورود به شکل مناسب هوا به داخل است و به نور اجازه ورود به آن حفره را نمیدهد . یک روز که سنگ را برای کاری جا به جا میکردند امام کاظم علیه السلام پدر امام رضا که روح و جانم فدایشان باد خواستند سر مبارکشان را بالا بیاورند تا کمی هوای تازه استنشاق کنند. راوی میگوید سندی لعنت الله علیه با پایش به صورت امام میزد ...
سندی بر گردن و پا های مبارک امام زنجیر های سنگین وزن قرار داده بود . سندی که خدا قبرش را مملو از آتش کند پیوسته دستور میداد که امام را در اوقات مختلف روز بزنند بدون هیچ جرم و گناهی . ابن سُوَید میگوید : وقتی برای دیدم امام در زندان سندی وارد میشدم میدیدم که اثر ضربه های شلاق و چوب خیزران بر صورت و بدن مبارک امام است و گردن و پاهای مبارک حضرت در اثر فشار سنگینی آهن ، خونی بود .
ابن سوید میگوید : وقتی امام را به آن حال دیدم گریه کردم وقتی گریه کردم ، امام هم گریه کردند و کمی بعد فرمودند : ای ابن سوید من از درد عذاب و شکنجه گریه نمیکنم گریه ی من فقط برای این است که سندی به مادرم فاطمه ی زهرا فحش میدهد...
این چنین زندگی میکردند امام موسی کاظم امام هفتم ما در زندان سندی به فرمان هارون الرشید ملعون . به خاطر اینکه کلّ گناهشان این بود که از نسل طیبه ی آل محمّد صل الله علیه و آله و سلم و جزء معصومین بودند و همچنین صاحب حق شرعی اعم از احترام مردم و حق حکومت . و اینک تو ای بنده ی خدا ، چراغ اتاقت را خاموش کن و تنهایی در تاریکی محض آن به مدت فقط یک ساعت بنشین بدون اینکه ذره ای نور به تو برسد و هیچکس نزد تو بیاید . آیا میتوانی ساعتی صبر کنی یا قلبت تنگ میشود ... هنگامی که یادت آمد که امام تو ۱۵ سال با وضعی ۱۰۰۱ برابر بدتر از این وضع به سختی و رنج و عذاب زندگی کردند تا وقتی که شهید شدند سپس بر او سلام کن و بگو :
السّلامُ عَلَی المَسجون فی ظُلمِ المَطامیر (سلام بر آن زندانی که در ظلم حفره ها بود)
عَظَّمَ اللهُ لک الاجر یا صاحبَ الزمان
◼️تسلیت به محضر نورانی امام زمان عجّل الله تعالی فرجه الشریف◼️
#شام_شهادت_امام_کاظم_علیهالسلام
@teb_soonati
⚠️ رفاعه نباشیم!
🔻رفاعه بن شدّاد بَجَلی در جنگ جمل و صفین شرکت داشت. در زمان حکومت علی(ع) قاضی اهواز بود. به سیدالشهدا نامه نوشت و دعوت به قیام کرد، اما در کربلا حاضر نبود.
پس از واقعه عاشورا در صف توابین به خونخواهی حسین(ع) قیام کرد.
وقتی توابین شکست خوردند، در پی مختار آمد تا با او به هدف دست یابد. اما نتوانست مختار را بفهمد و پس از مدتی، او را ترک کرد. رفاعه مختار را خائن به قیام میدانست.
او به صف شمری پیوست که بزرگترین جنایت تاریخ را به نام خود رقم زد .
توجیهش برای همرکابی با شمر این بود که شمشیر برای مختاری تیز کرده بود که از او خوشش نمی آمد
حتی به صف نمازی ایستاد که شمر، امام جماعتش بود.
رفاعهای که به خونخواهی حسین(ع) قیام کرده بود، حالا از لجِ مختار، پشت سر شمر نماز میخواند و امید داشت از قاتلان پسر فاطمه(س) انتقام گیرد !!!
🌕 وقتی چرخش های گفتمانی برخی سیاسیون را می بینم، هنگامی که مواضع عجیب برخی دوستان را می شنوم، ناخودآگاه یاد ماجرای رُفاعه می افتم.صحبت ها، اقدامات و کنش هایی که برای آن دلیلی جز لجاجت سیاسی نمی بینم.
🔸دوستانی که تا دیروز کنارت بودند اما سر یه اتفاق،به کل گذشته شان پُشت می کنند و از سر لج حاضرند بازتاب صدای کسانی باشند که روزی دوست داشتند صدای آنان را خفه کنند.
هاشمی رفسنجانی با احمدی نژاد سخت درگیر بود ، اما با نظام و رهبری در افتاد ،
منتظری از امام کینه به دل گرفته بود، اما صدای منافقین و باند مهدی هاشمی شد،
احمدی نژاد نسبت به شورای نگهبان دل چرکین بود اما هم نوا با دشمنان این نظام دستور به تحریم انتخابات داد ؛
موسوی، کروبی، امجد، آذری قمی، شیخ علی تهرانی، آیت الله شریعتمداری و ده ها اسم و فامیل دیگر وقتی سرگذشتشان را می بینی و علت یابی می کنی مسیر انحراف آنان را، اگر به چند علت برسی، قطعا یکی از آنان لجاجت سیاسی است.
🔸لجاجت سیاسی تشخیص سره از ناسره را از انسان می گیرد. انسان را سیاه و سفیدی و صفر و صدی بار می آورد.
می شناسم رفقایی را که امروز نسخه انفعال می پیچند و می گویند دیگر حرف زدن و نوشتن فایده ای ندارد ، می پرسم چرا؟
می بینی ماجرا بر می گردد به تحلیلش از حمایت رهبری از برجام و تیم هسته ای، بر می گردد به حمایت و تعریف و تمجید های رهبری نسبت به آملی لاریجانی، بر می گردد به رد صلاحیت احمدی نژاد، بر می گردد به مخالفت رهبری با استیضاح روحانی و... گزاره هایی که خود برای خود ساخته و نتیجه گرفته است و امروز هم نوا با خناسان نسخه ناامیدی و انفعال می پیچد.
🔸در اغتشاشات سال گذشته ، همه دیدیم طیف هایی از قلیل رزمندگان پشیمان و خسته از مجاهده ای که به جهاد با جگرخواران کوموله و جنایتکاران دموکرات افتخار می کردند ولی به خاطر برخی لجاجت ها با اطرافیان با کوموله و دموکرات همنوا شدند !!!!!!
بسیاری از انتقاد ها و کنش های امروز را حاصل لجاجت سیاسی ست .
لجاجت دور باطل است. محورش حب و بغض است.
در حالت لجاجت سیاسی نسبت تو با اشخاص تعیین کننده کنشگری و مواضعت می باشد و نه تکلیف و ارزش های دینی و انقلابی.
چون از کسی بد دیده ای، خاطره تلخ داری و به هر دلیلی از او خوشت نمی آید، کینه ورزی می کنی، حتی حاضری با دشمنان دیروزت، دست مودت بدهی، تا او زمین بخورد. حتی حاضری با کسانی که دیروز به خونت تشنه بوده اند نزدیک شوی تا او خوار شود.
البته در تاریخ کم نداشته ایم بزرگانی را که در دام لجاجت سیاسی افتاده اند. چه بزرگانی که حضرت امام به آنان نهیب زد و از مسیر برنگشتند.
مگر ماجرای نوع نگاه آیت الله خامنه ای به اختیارات حکومت اسلامی در خطبه های نماز جمعه تهران را فراموش کرده ایم؟ امتحانی که آیت الله خامنه ای از آن سربلند بیرون آمد.
چه بسیار افرادی که توسط شورای نگهبان در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری رد صلاحیت شدند اما رفوزه نشدند در این امتحان.
چه بسیار دوستانی که صرفا بخاطر مطالبه گری و عدالتخواهی شان کارشان به دادگاه کشید، اما پُشت به جمهوری اسلامی و آرمان هایش نکردند.
چه بسیار رفقایی که در مسائل متعدد با رهبر انقلاب دچار اختلاف در تحلیل شدند اما حرف ایشان را مُطاع دانستند و اطاعت را واجب.
🔸بله! امتحان سختی است. می توانیم چنان رُفاعه و منتظری و احمدی نژاد باشیم که در تاریخ به تذبذب در اندیشه و رفتار از ما یاد کنند و یا می توانیم چنان ابوذر و خامنه ای باشیم که همگان بر ایستادگی و پایداری اصولی و مبنایی مان شهادت دهند.
اللّهُمَّ اجْعَلْ عَواقِبَ امُورِنا خَیْراً
#جهاد_تبیین 🇮🇷
ببینید چقدر شیک دارن این میوه عقیم کننده رو میفروشن
نسل کشی در شیعه خیلی شیک و مجلسی 😭😭
عصاره آبی میوه فیسالیس به عنوان یک داروی ضدبارداری سنتی و سقط جنین توسط گیاهشناسان طب قدیم ایرانی شناخته شده است. در قدیم، قابله ها به زنی که می خواست جنین خود را سقط کند، فیسالیس می دادند و زنانی که از آن می خوردند، دیگر بچه دار نمیشدند. اکنون از نظر علمی ثابت شده است که میوه این گیاه، خاصیت عقیم کنندگی دارد.
#انتشار_صدقه_جاریه_است
هزینۀ ۲۰۰ میلیونی برای کودکان ناشنوا که رایگان شد
🔹معاون درمان وزارت بهداشت: از آنجا که عمل کاشت حلزون حدود ۲۰۰ میلیون تومان هزینه داشت خانوادههای زیادی توان پرداخت هزینهها را نداشتند و سالها در انتظار نوبت عمل میماندند. از دستدادن سن طلایی کاشت یعنی صفر تا ۴ سالگی نیز باعث میشد کودک ناشنوا در مهارتهای ارتباطی دیگر نیز دچار مشکل شود.
🔹با دستور وزیر بهداشت قرار شد که عملهای کاشت حلزون بهصورت رایگان انجام شده و صف انتظار به صفر رسانده شود. همچنین علاوه بر تامین رایگان پروتز حلزون شنوایی، سایر هزینههای کاشت مثل هزینۀ هتلینگ بیمارستانی، هزینۀ حقالعمل تیم جراحی و هزینۀ جلسات توانبخشی در سال اول بعد از عمل کاشت را هم خود وزارت بهداشت عهدهدار شد؛ یعنی مردم عملا از پرداخت هرگونه هزینهای معاف شوند.
🔹در یک بازۀ زمانی حدود دو هفتهای، تمامی صف انتظار کاشت حلزون در ۱۶ مرکز کشور تقسیمبندی، پروتزها تامین و به مراکز ارسال شد و اینگونه بود که صف کاشت حلزون به صفر رسید.
🔹وزارت بهداشت دولت سیزدهم توانسته کاشت ۲۰۰۰ حلزون شنوایی را انجام دهد.
بنام خداوند حکیم
اصول نقد و انتقاد صحیح
نقد و انتقاد دارای مبانی دینی است و از نظر دین اسلام امری پسندیده است.
نقد در صورتی که مبتنی بر اصول و روشهای صحیح صورت پذیرد، موجب پیشرفت و تکامل فرد و جامعه میشود.
با مراجعه به قرآن و نهجالبلاغه در صورتی که در انتقادهای خود به این اصول و روشها پایبند باشیم، میتوانیم شاهد نتایج سودمند آن باشیم.
1ـ هدف نقد؛هدایت، خیرخواهی و اصلاح 2ـ نقد باید همراه با علم و اشراف به موضوع باشد
3ـ نقد را از خود شروع کنیم
4ـ هیچکس از نقد مبرّا نیست
نقد به شیوة حکمت، موعظة حسنه و جدال احسن
۵ـ انتقاد بدون توهین و کلام ناشایست انجام شود
۶- انتقاد با ارایة راه حل
۷ـ نقد از طریق ایجاد پرسش
منبع https://ajsm.atu.ac.ir/article_1307.html
بنام خداوند حکیم
شیوه نقد و انتقاد صحیح
آداب انتقاد و اعتراض
۱.اعتدال در انتقاد
۲.انتقاد از اثر یا عملکرد فرد نه خود فرد
۳.رعایت ادب در انتقاد
۴.بی طرفی در انتقاد و رعایت انصاف
۵. نقد کینه و دشمنی شخصی نباشد
۶.انتقاد را با تحقیر اشتباه نگیرید
بنام خداوند حکیم
شیوه نقد صحیح
۱- پیش اثر و فعل را نقد کنیم، نه شخص را
۲- نقدمان همراه با استدلال باشد.
۳- نقادیمان را بر همزبانی با مؤلف بنا کنیم.
۴- دربارۀ اثر بدون تعصب و حب و بغض داوری کنیم.
۵- از خشونت کلامی و بدگویی و دشنام دوری کنیم.
۶- در بهکاربردن واژهها و تعابیر گستاخ نباشیم.
۷- دیگران را کوچک نشماریم و تن به خودستایی ندهیم.
۸- کلاممان را به طعنهزدن و اهانتکردن نیالاییم.
۹- به دیگران نسبت کذب ندهیم و سخنانشان را تحریف نکنیم.
۱۰- در نقد ترجمه، آن را با متن اصلی مقابله کنیم.
۱۱- نقد را به شکلی بنویسیم که خواننده را جذب کند.
۱۲- حجم نقد به اندازهای باشد که حوصلۀ خواننده را سر نبرد.
۱۳- نقد با مراجع معتبر مستند شود.
۱۴- نقد با هویت مشخص؛ پشت نام مستعار و فیک پنهان نشویم.