🔴عذرخواهی به شیوه حاج قاسم
✍سامی مسعودی از فرماندهان حشدالشعبی:
...سپس حاجقاسم گفت: ابومحمد من فردا ناهار را در منزل شما میهمان هستم سلام مرا به اممحمد برسان و به او بگو از غذای خودتان برای ما هم غذایی آماده کند...تا اینکه وقت آمدن حاج قاسم فرا رسید، اما حاجی نیامد. روز بعد یک جلسه داشتیم نگاهم به حاج قاسم افتاد که با دست به سرش زد طوری که نشان دهنده تاسف و غذرخواهی بود سپس به همه سلام کرد تا اینکه به من رسید، مرا بغل کرد و گفت: بگذارید دست شما را ببوسم و گفت از شما و خانواده عذرخواهی میکنم، دیروز یادم رفت میهمان شما هستم و تا شب هم یادم نیامد. فردا خودم میآیم و از خانواده شما عذرخواهی میکنم و از خانه شما نمی روم تا اینکه عذر مرا بپذیرید.
روز بعد حاج قاسم به ما افتخار داد و به خانه ما آمد و بچه هایم را بغل کرد و به خانواده ما سلام کرد و به فرزندم هدیهای شبیه مدال داد که معمولا به فرزندان مجاهدان هدیه میداد و حدود ده دقیقه از همه عذرخواهی میکرد. حاج قاسم بسیار با ملاحظه و بسیار باهوش بود به اثاث منزل ما نگاه کرد و در گوش من گفت: شیخنا برخی وسائل منزل شما قدیمی است و نیاز به تعمیر و تعویض دارد و من گفتم خدا بزرگ است.چند روز بعد قرار بود به ایران بروم و حاج قاسم مرا به منزلش دعوت کرد. با خودم فکر می کردم که حتما منزل حاج قاسم مملو از فرشها و اثاثیه گرانبها است زیرا ایران کشوری است که مردم آن به فرش و وسائل شیک علاقه دارند. خلاصه وارد خانه حاجی شدیم و دیدم وسائل خانه آنها از ساده هم ساده تر است و خانه با یک موکت قدیمی مفروش است و اتاق پذیرایی هم پر شده از تصاویر شهدا. این بار من در گوش حاجی گفتم اثاثیه شما قدیمی است و نیاز به تعویض دارد! حاجی خندید و دستم را گرفت و چیزی نگفت. گفتم حاجی راستی چقدر حقوق می گیری؟
حاجی مبلغی را گفت که من بسیار تعجب کردم زیرا او یک سردار و فرمانده نظامی بزرگ در ایران بود. گفتم حاجی این حقوق یک افسر جزء است نه یک فرمانده!!! یک سردار مثل شما در عراق سه برابر این حقوق میگیرد با مزایای فراوان!! حاجی به من گفت: شیخنا مهم نیست فرمانده چقدر از کشورش می گیرد مهم این است که چه چیزی به کشورش می دهد و خدای متعال چند برابر آن را به او خواهد بخشید و این یک سنتالهی حتمی است. شیخنا ما به صورت موقت در این دنیا هستیم و ما و شما به سوی پروردگار کریم خود رهسپاریم.
📚منبع : خبرگزاریحوزه
✅کانال سپهبد قاسم سلیمانی👇
http://eitaa.com/joinchat/640811030C1457b2a299
🌼 السلام علی مهدی الامم
🔴گر چه دعای فرج، زیارت، دعا و نمازهای خاصه روز جمعه، مستحب و بعضا موکد است.
و یاد حضرت موجب تولی. ان شاءالله.
در قاموس الهی و سیره اهلبیت اطهر
تبری توازن را حفظ نموده و بدون آن تولی معنا پیدا نمی کند.
در اینباره هر چه موجب ضربت بر دشمن است،یقینا موجب رضایت مولا و خداوند متعال.
🔴 👈آیا اینستاگرام، واتساپ، تلگرام و... تبری را تضعیف و جبهه حق را ضعیف و جبهه کفر و استکبار را تقویت نمی نماید؟!.
اگر بعنوان پیاده نظام جبهه حق(و وطنی)، پیام رسان های داخلی را با حضور خود تقویت نمائیم، دیگر کام مستکبران و حامیان داخلی شیرین نخواهد شد.
به گفته کارشناسان:
- فقط واتساپ یک میلیارد عضو (سرباز) دارد.
- هر عضوی که در اینستاگرام عضو گردد، ۲۶۳ دلار بر ارزش اینستاگرام افزوده می گردد.
و خود حدیث مفصل خوان از این مجمل.
اللهم عجل لولیک الفرج
و اجعلنا من خیر اعوانه و انصاره.
🔴 🔴 کانال پرسشگری و مطالبات رهبر و امت جهت انعکاس مطالبات شما حضرات، دلسوزان و پیروان ولایت و دغدغه مندان حفظ ارزشها، انقلاب اسلامی و خون شهدا https://eitaa.com/joinchat/3100704804Ccaa0ea03a2
هدایت شده از صدای حوزه 📣
31.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅این 📽فیلم را از دست ندهیم
در سالروز ارتحال علامه سیدمحمدحسین حسینی طهرانی
چرا افرادی چون علامه سید منیرالدین الهاشمی، علامه تهرانی در بایکوت و سانسور خبری ماندند؟!
اگر به مطالب فیلم با دقت توجه کنیم سر مطلب آشکار میشود إن شاالله
مطالبی که تاکنون نشنیدهایم را بهرمند گردیم.
قطعه #ویدئوی_دیدنی شنیدنی نیوشیدنی درباره ایشان تقدیم میگردد.
زمان: ۸ دقیقه و ۱۸ ثانیه
#نور_مجرد
#عالم_مجاهد_انقلابی
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿✾•••┈┈•
@aramejan5
دوستانمان را به نجات تاریخ دعوت کنیم
👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1737359374C70e3695ffe
بسم رب الشهداء و الصدیقین
┄┄┅┅✿✿┅┅┄
🕌سالروز قیام لله مردم مشهد مقدس به رهبری علما و مراجع ♦و شهادت صدها نفر در جوار حرم مطهر امام رئوف حضرت ثامن الحجج(صلوات الله و سلامه علیه)،بر روح آن شهیدان امربمعروف و نهی از منکر صلوات و فاتحه نثار می نمائیم 🔸
🕌 ۱. امر بمعروف و نهی از منکر مجاهد پارسا، حضرت آیت الله شیخ محمد تقی بافقی در قم مقدس، در مواجهه با کشف حجاب و سر برهنگی زن و دختران رضاخان، در حرم مطهر حضرت معصومه؛ سلام الله علیها؛ که منجر به ضرب و شتم این مجتهد وارسته و عالم عامل، توسط رضاخان میرپنج و دژخیمان رژیم پهلوی،
در "دوم فروردین ۱۳۰۶ شمسی" و تبعید و زندانی شدن ایشان گشت
🕌 ۲. از ثمرات قیام لله مجاهد نستوه، آیت الله بافقی، در پی عمل شنیع خاندان پهلوی، در حرم عمه سادات در قم، در دوم فروردین ۱۳۰۶ شمسی،انزجار و محکومیت این جریان ضد دین توسط علما و مراجع معظم و عقب نشینی رژیم سفاک و ضد دین پهلوی بوده و ۸ سال و اندی، نقشه شوم پهلوی در اجرای قانون ضد دین و ملحدانه کشف حجاب در کشور اسلامی مان، به تاخیر افتاد.
🕌 ۳. قیام لله مردم متدین و غیور در مشهد مقدس بر علیه سیاست شوم لائیکی و ضد دین رضاخانی، با هدایت مرجعیت و علما، در ۲۱ تیرماه ۱۳۱۴ شمسی، با تحصن در مسجد گوهرشاد و جوار مضجع شریف رضوی "صلوات الله علیه"، که با سرکوب خونین این قیام توسط دژخیمان شاه سفاک و دستور مستقیم رضا شاه پهلوی "لعنه الله علیه"، منجر به شهادت صدها نفر (۶۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر) و مجروح شدن صدها نفر دیگر و حتی زنده به گور شدن این قیام کنندگان لله و مجروحان پناه آورده به جوار ثامن الحجج "سلام الله علیه" گردید.
🔴👈درسها و عبرتهای قیام خونین در مسجد گوهرشاد :
🔹۱. برای جلوگیری از بدعتها و اقامه حدود و احکام الهی باید ایستاد و حتی خون داد.
🔸آیا مردمی که بخاطر حفظ یکی از دستورات الهی، ایستاده و خون دادند، برای ما در محشر حجت نیستند که: آیا شما برای نهادینه شدن حجاب و نهی از منکر چه کردید؟!.
و آنها خون دادند.اما آیا ما حاضر شدیم در این راه حداقل ناسزا بشنویم؟!.
🔹۲. تاثیر قیام لله بسیارست. چه مثنی (گروهی) و چه فرادی (فردی).
یعنی:چه فریاد ناهیانه آیت الله بافقی در قم مقدس و چه قیام عمومی مردم در مشهد مقدس.
۳. برای تداوم یک قیام و به ثمر رسیدن آن، 🔸 پیشگامی علما🔸 همراهی مردم 🔸 و تداوم حرکت تا رسیدن به هدف و نتیجه لازمست.
👈 در قیام لله مردم متدین مشهد هر چند با هدایت روحانیت به صحنه آمدند و شهید دادند و مشقت ها کشیدند، اما با عدم تداوم حرکت مردمی در شهرهای مختلف، این امر کم ثمر ماند و در همان سال فاجعه ی مسجد گوهرشاد،
یعنی: ۱۷ دیماه ۱۳۱۴ شمسی، توطئه استعماری رضاخانی، با قانونی شدن کشف حجاب، انجام پذیرفت.هرچند بعضا اعتراضات علما و متدینین در شهرهای مختلف و مقابله با این طرح شیطانی تداوم یافت.
و... اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا
📌 حجاب کرونایی
🔴 این روزها خانمهای زیادی رو میبینیم که ماسک زدن، نه کسی از گرما گله میکنه، نه میگه برام محدودیت میاره و نه گله میکنن که زشتمون کرده، اگه کسی هم ماسک نزنه نمیگن آزاده و باید به انتخابش احترام گذاشت بلکه میگن داره سلامت بقیه رو به خطر میندازه و دست آخر هم مجبور میشن برای اینجور افراد که به سلامت خودشون و بقیه افراد جامعه از روی ناآگاهی و یا لاابالیگری اهمیت نمیدن قانون وضع کنن، این شما رو یاد چیزی نمیندازه؟؟؟
🌺 قانون حجاب هم مگه برای سلامت روحی فرد و جامعه از طرف خداوند وضع نشده؟ پس چرا تا این اندازه به قانون الهی حجاب حمله میشه؟
شاید اگه برای حرفهای خداوند به اندازه دکترها ارزش قائل بودیم و به علم خدا ایمان داشتیم و میدونستیم واجبات خداوند اهمیت زیادی برای سلامت روح و جسممون دارن، جور دیگهای رفتار می کردیم.
@bi_tafavot_nabashim
هدایت شده از سرباز ولی فقیه
بسم الله الرحمن الرحيم
🔴فرموده اند:
دو نعمت مجهول و ناشناخته
و مورد غفلت قرار می گیرد:
۱.صحت و تندرستی
۲. امنیت
🔸و حالا ایندو نعمت
برای ما ملموس تر است!.
بامید قاطعیت نیروی انتظامی،
دادسراها و همراهی بسیج مردمی
ان شاءالله