هدایت شده از طلبه خارجی
🌙 چرا ماه مبارک رمضان در ایران خیلی حال نمی دهد؟؟ 🌙
↔️ یکی از تفاوت های فرهنگی بین ایران و بعضی کشور های دیگر، شدت توجه و اهمیت دادن به ماه مبارک رمضان است. اینجا کاری با خواص جامعه (از نظر تدین و معنویت) و اهل دل ندارم. منظور، متن جامعه است به طور کلی.
☪ بنده در بعضی کشور های خلیجی از جمله امارات و عمان دیده ام که حتی یک ماه قبل از حلول ماه مبارک، آدم احساس می کند که ماه مبارک در پیش داریم. کجا...؟ در خیابان ها، مغازه ها، مال ها، سوپرمارکت ها...
🌟 بنر های مخصوص برای ماه مبارک، آذین بندی های گوناگون برای منزل، تخفیف های خاص برای اجناس، رو بالشی ها و صندوق صدقی های مخصوص برای ماه مبارک و...
🎉 واقعا احساس می کنی که یک اتفاق بسیار بزرگی قرار است بیافتد. و اگر یک خارجی غیر مسلمان به عنوان توریست هم وارد آن جامعه می شد، حتی سه هفته قبل از ماه مبارک، او هم می فهمید که اینها دارند برای یک جشن بزرگی که برای این ملت بسیار ارزشمند است، آماده میکنند، عین عید میلاد مسیح (Christmas) در یک کشور غربی.
🇵🇰 این فقط مال خلیج نیست. بنده بین پاکستانی ها هم دیدم (که از نطر فرهنگی به ایرانی ها نزدیک تر اند) چقدر ماه مبارک برای این ملت مهم هست. اصلا غذاهای مخصوص برای ماه مبارک دارند که بسیار خوش مزه است و هنگام افطاری بعد از خرما میل می شود. و حتی غیر متدین ترین مسلمان که در طول سال نماز نمی خواند... در ماه مبارک روزه می گیرد و تا می تواند نماز هاش را در مسجد می خواند.
🧔🏽از شوهر عمه ام که پاکستان زندگی می کردند و زیاد از فرهنگ پاکستانی اشکال می گیرند (چون تعصب ملی ندارند) سوال کردم که این درست است که در پاکستان در ماه مبارک خیابان ها یک حس و هوای خاصی دارند انگار می توانی حضور ماه مبارک را حتی در بازار ها هم حس کنی؟؟ لبخند زد گفت بله این درست است.
⬇️ ادامه در پست بعدی ⬇️
@talabekhariji
هدایت شده از طلبه خارجی
🌙 چرا ماه مبارک رمضان در ایران خیلی حال نمی دهد؟؟ 🌙
⬆️ ادامه از پست قبلی ⬆️
😀 حتی یادم هست وقتی کوچک بودم و در لندن مشغول تحصیل بودم، ما بچه مسلمان ها از چند هفته قبل از ماه مبارک روزشماری می کردیم و در خود ماه مبارک یک حس و هوای خیلی خاصی داشتیم و در آخر آن بسیار حزین و ناراحت بودیم...حتی بقیه اساتید و بچه ها که مسلمان نبودند، می دانستند که ماه مبارک در پیش است... به خاطر روحیه مسلمانان. و یادم هست هنگام ماه مبارک به سوپرمارکت می رفتیم خرید، بنر هایی آویزان کرده بودند، روش نوشته بود Ramadan Mubarak یعنی (رمضان مبارک) با حروف انگلیسی.
🕌 تا جایی که اطلاع دارم در بیشتر کشور های مسلمان نشین و در کشور های غربی (که این را در انگلیس دیده ام) در ماه مبارک، مساجد پر می شوند. بنده دیده ام مسجدی که در آخرین هفته ماه شعبان، یک صف کامل برای نماز مغرب هم به سختی تشکیل می شد، شب اول ماه مبارک، اقلا هفت صف تشکیل می شد. و روز به روز تعداد بیشتر می شود. و این خیلی حس خوبی می داد. و در انگلیس دیدم که حتی بعضی خانم های مسلمانی که در طول سال حجاب اسلامی را رعایت نمی کردند، در طول ماه مبارک با روسری بیرون می رفتند. به خاطر احترام این ماه بزرگ.
😞 ولی...وقتی به ایران آمدم خیلی خیلی تعجب کردم. قبل از ماه مبارک... خبری نیست. هنگام ماه مبارک، به جز این که رستوران و خیلی از مغازه ها در طول روز بسته اند، هیچ حس خاصی وجود ندارد... حتی پارسال دیدم بعضی ها در روز روشن در یکی از خیابان های معروف قم، راه می روند و سیگار می کشند...
🏠 ما میخواستیم برای ماه مبارک منزلمان را تزیین کنیم... ولی هیچی پیدا نکردیم! گفتیم در طول سال حتما برویم یک کشور خلیجی یا حتی کشور غیر اسلامی که یک سری چیز ها گیرمان بیاید!
🔹یادم هست سال اولم در قم بود. هیجان زده بودم که بالاخره می توانم هنگام ماه رمضان در یک کشور اسلامی باشم... انتظار داشتم آن حال و هوایی که در طول ماه مبارک ما مسلمانان در لندن داشتیم، اینجا حتما چند برابر خواهد بود... ولی افسوس که...
🔘 برای نماز مغرب، در اول ماه مبارک به مسجد اعظم رفتم... و خیلی تعجب کردم. اصلا خبری از آن جمعیتی که در روز های عادی بوده نیست! هیچ وقت نماز جماعت در آن مسجد را غریب تر از آن روز ندیدم!! نمی فهمیدم چرا این طوری است؟؟! در انگلیس هنگام ماه مبارک مساجد پر می شوند!! می روی مسجد روحیه پیدا می کنی... ولی این صحنه آن حس و هوایی که داشتم را کاملا ازم گرفت.
🎊 ولی آن عیدی که یک ماه پیش از حلول آن در ایران خیلی خیلی آن را حس می کنی، عید نوروز است. ایرانی ها حتی وقتی واژه (عید) را بدون پسوند به کار می برند، منظور عید نوروز است. در حالی که وقتی یک مسلمان غربی (و حتی غیر مسلمانان ساکن آنجا که کمی در مورد ما اطلاع دارند) واژه (عید) را می گویند، منظور عید الفطر یا عید الاضحی (قربان) است. همچنین در کشور پاکستان و خیلی از کشور های مسلمان نشین دیگر. (عید) یعنی عید الفطر یا عید قربان.
📈 اینها به بنده نشان می دهد که ماه مبارک به اندازه خيلى کشور های دیگر، هنوز در فرهنگ ایرانی عمیقا رسوخ نکرده است. مثل عید نوروز نیست که واقعا عید حساب می شود. بله، روزه ماه مبارک یک تکلیفی هست که متدینین باید آن را به جا بیاورند، و بعضی متدینین مشغول کار خیر می شوند و... ولی به عنوان یک فرهنگ، یک عید، یک ماهی که باید برای حلول آن بی تابی کرد، یک جشن بزرگی که تمام ملت (از جمله کسانی که در طول سال با خدا و دین کاری ندارند) در آن شرکت می کنند، هنوز شناخته نمی شود.
🔺تصویر بالا مربوط به سوپرمارکتی در دبی (امارات) میباشد و برخی اجناس مخصوص ماه مبارک را نشان می دهد. بنده این عکس ها را در هفته دوم ماه شعبان گرفتم، سه هفته قبل از ماه مبارک.
@talabekhariji
✨﷽✨
🔴🔴 اجتماع منتظران ظهور در برخورد با آموزشگاه های موسیقی مفسده انگیز قم
زمان: قبل از تشييع پیکر مرجع عالیقدر و مدافع و حامی مطالبه گری و ارزشهای دینی و انقلابی؛ حضرت آیت الله علوی گرگانی
ساعت 9:30 صبح
روز پنجشنبه 26 اسفندماه
مکان: روبروی شیخان
#نشر حداکثری
✨﷽✨
🌿عرض سلام همراهان گرامی
💐با عرض تبریک عید نیمه شعبان المعظم
سالروز میلاد حضرت بقيةالله الأعظم أرواحنا فداه
👈گرچه آغاز سال شمسی همه جا تعطیل هست
اما 👇👇👇
سامانه ی ۱۹۷ همیشه آماده دریافت پیشنهادات ما هست☎️
👈ما هم میتونیم با این سامانه تماس بگیریم و ازشون بخواهیم:
1.رو اقامت گاه های بوم گردی و مراکز توریستی مثل کویر اطراف یزد
نظارت بیشتری بکنند
2.سواحل شمال و جنوب، مانع بساط گناه و معصیت بشوند که واکسن هم حریف بلای آسمانی نمیشه.
3.حرمت ماه شعبان المعظم و حرمت شهرهای مقدس هم بیشتر نگه داشته شود.
#امربمعروف_و_نهی_از_منکر
#مطالبه_از_مسئولان
✍ کانال عمومی پرسشگری و مطالبات امام و امت
https://eitaa.com/PORSASHGARIMOTALEBHTAMAMVOMAT
🌷💢👈 دعایی ڪه در زمان غیبت بایدهر روز خوانده شود.
🤲 *اللهُمَّ عَرِّفنیِ نَفْسَکَ،*
*فَاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفنی نَفْسَکَ لَمْ اَعرِفْ رَسُولَکَ،*
*اَللهُمَّ عَرِّفنی رَسُولَکَ،*
*فاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی رَسُولَکَ لَمْ اَعرِّفْ حُجَّتَکَ،*
*اللهُمَّ عَرِّفنی حُجَّتک..*َ
*فَاِنَّکَ اِنْ لَْم تُعَرِّفنی حُجَّتکَ ضَلَلْتُ عَنْ دِینیِ ..*
💠 *_دعای تثبیت ایمان دراخرالزمان_*
🤲 *یا اَللَّهُ یا رَحْمن یا رَحِیمُ*
*یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ*
*ثَبِّتْ قَلْبِیِ عَلی دِینڪ*
🤲 *«أَللّٰهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِکَ الْحَصینَةِ الَّتي تَجْعَلُ فِیهَا مَنْ تُرِیدُ»“.*
✅ *«خدایا مرا در حصار امنی قرار بده که هر کس را میخواهی در آن قرار میدهی.»*
https://eitaa.com/feyziehnews
✨﷽✨
🔴🔴قابل توجه دولتمردان که بدون در نظر آوردن گرانی ها به مردم اطمینان می دهند؛ هیچ کمبودی وجود ندارد‼️
👇👇👇👇👇
☀️رهبر معظم انقلاب
یک کمک عمده برای تولید این است که قدرت خرید مردم بالا برود و الا اگر تولید شد و تقاضای مردمی وجود نداشت، تولید شکست میخورد. قدرت خرید مردم نکته بسیار مهمی است.
قطع دست واسطهها هم در تولید مهم است. واسطهها قیمتها را بالا میبرند.
هم تولیدکننده هم مصرفکننده صدمه می بیند. اگر دست واسطههای بیمورد قطع بشود، کمک زیادی به تولید خواهد شد.
مبارزه با فساد هم برای پشتیبانی از تولید خیلی مسئله مهمی است که بایستی کانالهای فساد و مجاری فساد به کلی بسته بشود.۱۴۰۰/۱/۱
☀️نشر با منبع
☀️جامعترین کانال معرفی امام خامنه ای
☀️ @emamkhameneii
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️
https://eitaa.com/PORSASHGARIMOTALEBHTAMAMVOMAT
☀️رهبر معظم انقلاب
یک کمک عمده برای تولید این است که قدرت خرید مردم بالا برود و الا اگر تولید شد و تقاضای مردمی وجود نداشت، تولید شکست میخورد. قدرت خرید مردم نکته بسیار مهمی است. قطع دست واسطهها هم در تولید مهم است. واسطهها قیمتها را بالا میبرند. هم تولیدکننده هم مصرفکننده صدمه میبیند. اگر دست واسطههای بیمورد قطع بشود، کمک زیادی به تولید خواهد شد. مبارزه با فساد هم برای پشتیبانی از تولید خیلی مسئله مهمی است که بایستی کانالهای فساد و مجاری فساد به کلی بسته بشود.۱۴۰۰/۱/۱
☀️نشر با منبع
☀️جامعترین کانال معرفی امام خامنه ای
☀️ @emamkhameneii
احکام جشن و شادی .mp3
3.63M
🔰 «گلبرگ احکام»
مناسبت: «روز نیمه شعبان»
موضوع: #احکام_جشن_و_شادی
❓دست زدن (کف زدن) در مسجد، در جشن نیمه شعبان به طور متعارف چه حکمی دارد؟
✅ به طور کلی کف زدن فی نفسه به نحو متعارف در جشن های أعیاد یا برای تشویق و تأیید و مانند آن اشکال ندارد؛ ولی بهتر است فضای مجالس دینی به خصوص مراسمی که در مساجد و حسینیه ها و نمازخانه ها برگزار می شود، به ذکر صلوات و تکبیر معطر گردد، تا انسان به ثواب آن ها برسد.
❓اجرای نمایش طنز و خنده دار در مراسم نیمه شعبان چه حکمی دارد؟
✅ اگر همراه گناهی مانند توهین یا مسخره کردن مؤمنین نباشد، فی نفسه اشکال ندارد.
❓اجرای مراسم نور افشانی در مراسم جشن نیمه شعبان چه حکمی دارد؟ چون برنامه معمولاً با صدای زیاد اجرا می شود؟
✅ اگر موجب ضرر و یا ایذای (آزردگی) دیگران گردد، جایز نیست؛ وگرنه فی نفسه مانعی ندارد.
❓استفاده از برق شهری (سرتیر، یا پشت کنتور) جهت مراسم دینی مانند جشن نیمه شعبان یا هیئات محرّم و ...اشکال شرعی دارد یا خیر؟
✅ باید با اجازه از شرکت برق (یا شهرداری) باشد و بدون اجازه جایز نیست؛ و شخص ضامن است.
❓مبلغی برای صدقه کنار گذاشته شده، آیا می توان از این مبلغ برای جشن نیمه شعبان استفاده کرد؟
✅ اگر صدقه مستحبی بوده و مربوط به خودتان است و یا اگر مربوط به دیگران باشد با اجازهی آنان باشد، مانعی ندارد.
📚 استفتائات امام خامنهای (مدظلهالعالی)
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG