eitaa logo
روابط عمومی پلیس
12.7هزار دنبال‌کننده
71.3هزار عکس
21.3هزار ویدیو
245 فایل
لینک کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
🚨دستگیری «سلطان سفید» در زاهدان ▪️اعتراف به انتقال و توزیع ۲۴۸ کیلو شیشه فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان: 🔹عامل اصلی سرشبکه قاچاق مواد مخدر از نوع شیشه که در شهرهای مختلف کشور اقدام به توزیع می‌کرده در یکی از محلات شهرستان زاهدان شناسایی و تحت تعقیب قرار گرفت. 🔹ماموران پلیس در اقدامی به موقع و سریع طی یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه موفق به دستگیری وی شدند. 🔹در بازجویی و تحقیقات پلیس، این عامل اصلی توزیع به انتقال مقدار ۲۴۸ کیلوگرم شیشه اعتراف کرده است.
♦️ماه گرفتگی امشب نماز دارد؟ 🔹️ماه گرفتگی امشب (جمعه) که لحظاتی پس از غروب آفتاب رخ داده است، بهانه‌ای شد تا مروری به احکام شرعی این پدیده طبیعی داشته باشیم. 🔹️زمان شروع این ماه گرفتگی نیم‌سایه‌ای ساعت ۱۸ و ۴۴ دقیقه، اوج گرفتگی در ساعت ۲۰ و ۵۴ دقیقه و پایان گرفتگی ساعت ۲۳ خواهد بود که بر اساس نظر مراجع نماز آیات واجب نیست. روابط عمومی پلیس @pr_police
به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس، فرمانده انتظامی شهرستان اشنویه از نجات جان کودک 8 ساله از مرگ حتمی توسط مأمور پلیس راهور این شهرستان، خبر داد. سرهنگ علی توکلی در تشریح جزئیات خبر گفت: مأمور پلیس راهور انتظامی شهرستان اشنویه که در میدان انقلاب برای روان سازی ترافیک مستقر شده بود، متوجه می‌شود که دانش‌آموز 8 ساله داخل نهر پر از آب افتاده است. وی افزود: به محض مشاهده این رخداد، مأمور پلیس راهور نسبت به نجات دانش آموز اقدام کرده و عملیات احیاء توسط وی انجام شد که کودک از مرگ حتمی نجات یافت و برای سیر مراحل درمان تحویل عوامل اوژانس شهرستان شد. https://eitaa.com/pr_police
۱۵شوال شهادت حضرت سیدالشهداء علیه السلام و حضرت حسنی علیه السلام را به محضر شما بزرگواران "ولایت مدار" تسلیت و تعزیت عرض می نمایمـ...... 🏴 امام هادی علیه‌السلام به مردی از اهالی ری فرمودند: 🔹"من زارَ عَبدالعَظیمِ الحَسَنی(ع) بِرِی کَمَن زارَ الحُسَین(ع) بِکَربَلا؛ 🔸اگر قبر عبدالعظیم را در شهر ری زیارت کنید چنان است که گویی امام حسین علیه‌السلام را در کربلا زیارت کرده‌اید". 📚 مستدرک الوسائل، ج 3، ص 616 ▪️ وفات سید الکریم، حضرت عبدالعظیم حسنی علیه‌السلام تسلیت باد
2.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴‌ کشیدن گل در دانشگاه تهران! 🔹‌ بعد خدایی نکرده اگه مسئولین از خواب بیدار بشن و اینا رو دستگیر کنن رسانه ها تیتر میزنن نخبه دانشگاه تهران به دلایل سیاسی دستگیر شد!!
🔺 اعضای جدید هیئت رئیسه جامعه مدرسین انتخاب شدند 🔸 به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، عصر جمعه ۱۵ اردیبهشت، در جلسه شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، انتخابات هیئت رئیسه جدید جامعه مدرسین برگزار شد. 🔹 در جریان این انتخابات، حضرات آیات: سید هاشم حسینی بوشهری، عباس کعبی، سید احمد خاتمی، محسن اراکی، محمود عبداللهی و حجت الاسلام و المسلمین محمود‌رضا جمشیدی برای یک دوره جدید انتخاب شدند. 🔸 شایان ذکر است در این جلسه آیت الله مرتضی مقتدایی نیز به عنوان قائم مقام انتخاب شد.
16.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌 کار زیبای جبهه فرهنگی بخش آسارا در باغ لاله پیرامون عفاف و حجاب
🔲◾️▪️ امروز ۱۵ شوال / جنگ احد و شهادت حضرت حمزه (ع)/عبرت تاریخی... ♦️ در سال 3 ه‍ در روز جنگ احد، حضرت حمزه سيد الشهداء و 69 نفر از مسلمانان به شهادت رسيدند. 📚 بحار الانوار: ج ٢٠، ص ١٨ ♦️ در اين جنگ مسلمانان هزار نفر بودند كه به نوشته عده اى سيصد نفر در بين راه برگشتند، و براى جنگ 700 نفر باقى ماند. كفار 3000 نفر بودند و 2000 نفر و 4000 نفر و 5000 نفر هم گفته اند. تعداد كشته هاى كفار 22 يا 23 يا 28 نفر، و تعداد شهدا 70 نفر بود. 📚 مسار الشيعه: ص ١٥ ♦️ در اين روز دندان و پيشانى پيامبر صلى الله عليه و آله را شكستند. 📚 بحار الانوار: ج ٢٠، ص ١٨ 🌹 فداكارى هاى حضرت اميرالمؤمنين عليه السلام در احد ♦️ در اين روز بر اثر فداكاری ها و شجاعت هايى كه اميرالمؤمنين عليه السلام در دفاع از وجود شريف خاتم الانبياء صلى الله عليه و آله و حفاظت از آن حضرت نشان داد جراحت هاى زيادى بر بدن مباركش رسيد. اين در حالى بود كه ديگران فرار كرده بودند و پيامبر صلى الله عليه و آله فرمود: ياعلى! آيا مى شنوى كه از آسمان تو را مدح مى كنند. يكى از ملائكه به نام رضوان مى گويد: "لا سيف الا ذوالفقار و لافتى الا على"، امير المؤ منين عليه السلام مى فرمايد: از خوشحالى گريستم و خداوند سبحان را بر اين نعمت حمد كردم. 📚 ارشاد: ج ١، ص ٨٧ ♦️ در اين جنگ پيروزى در ابتداء از آن مسلمانان بود، ولى مقدارى كه به تعقيب دشمن رفتند و ميدان خالى شد، بازگشتند و مشغول جمع غنايم شدند و اكثر نگهبانان مخالفت دستور پيامبر صلى الله عليه و آله نمودند و محل نگهبانى خود را رها كردند و مانند بقيه مشغول جمع غنايم شدند. ♦️ خالد بن وليد كه از سر دسته هاى كفار در اين جنگ بود از همان قسمت با كفار حمله كردند تعداد اندكى از نگهبانان دره كه نرفته بودند شهيد شدند و كفار از پشت سر به مسلمانان حمله كردند. فراريان كفار هم تا اين وضع را ديدند بازگشتند و حمله به مسلمين شدت گرفت. جراحت هاى فراوانى بر بدن مبارك پيامبر صلى الله عليه و آله رسيد و شيطان فرياد بر آورد كه محمد كشته شده است! مسلمانان با شنيدن اين ندا فرار كردند، و فقط چند نفرى از وجود مبارك پيامبر صلى الله عليه و آله محافظت مى كردند كه عبارت بودند از اميرالمؤمنين عليه السلام و ابودجانه كه شهيد شد و زنى به نام نسيبه و انس بن نضر كه تازه از مدينه رسيده بود.
🔷‏به نسل جوان و فعالان رسانه‌ای توصیه می‌کنم برای شناخت ‎ در کشور کتاب ارتش سرّی روشنفکران را بخوانند. ۵ فصل کتاب: جاسوسان در تهران، علوم انسانی؛ الهیات جنگ نرم، فیلسوفان یهودی و مترجمان سکولار، سکولاریسم مقدس آمریکایی و سیاستمداران عملگرا و دولت سرمایه‌داری 👤سید علیرضا آل‌داود
11.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببینید⬇ ▪دختر است دیگر... ▪دلتنگ آغوش مادر شده است 😭صحبت های جانسوز ریحانه شهرکی