eitaa logo
روابط عمومی پلیس
5.8هزار دنبال‌کننده
55.8هزار عکس
15.6هزار ویدیو
202 فایل
لینک کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
"مقام معظم رهبری" امروز فضیلت زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست . 💢پوستر شهید مدافع امنیت استواریکم بهرام پنجه ورزیدن که در درگیری با سارقین در استان خوزستان به درجه رفیع شهادت نائل گردید. هدیه به روح همه شهدا و اموات صلوات. ▪️ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🇮🇷 روابط عمومی مرکز تربیت و تعالی ساع.س. فراجا(مشهد مقدس) ╰➤@tarbiyatvataali
امروز سالروز شهادت شهید عماد مغنیه، فرمانده عملیات ویژه حزب‌ الله لبنان و همرزم و رفیق صمیمی حاج قاسم هست. دسته گلی از صلوات و فاتحه نثارِ روحش کنیم. 🔹
١٧سال پیش در چنین روزی، عماد مغنیه فرمانده عالی‌رتبه حزب‌ الله لبنان درحال خروج از جلسه مهمی در دمشق به طرز ناجوانمردانه ترور شد.

🔹دستور کار این جلسه، بررسی نحوه تقویت و بالا بردن توانمندی‌ های نظامی و امنیتی مقاومت اسلامی فلسطین بود و عماد مغنیه آخرین نفری بود که به آن جمع اضافه شد و زودتر از همه نیز جلسه را ترک کرد. دقایقی بعد از خروج حاج رضوان، صدای انفجار بمبی کارگذاشته شده در یک خودرو، در نزدیکی محل جلسه به گوش رسید. سردار پاکپور اولین کسی بود که خود را بالای سر پیکر او رساند.

🔹وی به مرد در سایه شهرت داشت و یکی از بزرگ‌ ترین ویژگی‌ های وی در مورد تدابیر امنیتی این بود که حتی در زمان دیدنش نیز کسی او را نمی‌شناخت، این موضوع باعث شده بود او به صورت یک فرد عادی بدون محافظ به فعالیت‌ هایش ادامه دهد.

🔹در زمان ترور، علاوه بر یک فروند پهپاد اسرائیلی در آسمان منطقه، ۳تیم دیگر نیز در محل ترور حضور داشتند.
‌
🏷فضا سازی بیلبوردهای تبلیغاتی راهیان نور در مسیر منتهی به یادمان های دفاع مقدس استان خوزســـــــــتان (مرحله دوم ) عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان خوزستان با طراحی و چاپ و نصب بنر در قالب بیلبورد در مسیر منتهی به یادمان های دفاع مقدس پرداخت
حجت‌الاسلام نوری در شبکه اشراق: تحلیل اصول انقلاب اسلامی و جایگاه مردم در تداوم آن حجت‌الاسلام نوری، رئیس عقیدتی-سیاسی فرماندهی انتظامی استان زنجان، در نشست کارشناسی خود که به‌طور زنده از شبکه اشراق پخش شد، به تحلیل و تبیین ابعاد مختلف انقلاب اسلامی و تأثیر آن بر تحولات معاصر ایران پرداخت. ایشان در ابتدای سخنان خود با اشاره به دهه فجر و ولادت حضرت علی اکبر، ضمن تبریک این ایام به همکاران صدا و سیما و مردم فهیم ایران، از تلاش‌های بی‌وقفه کارکنان رسانه ملی در انعکاس ارزش‌های انقلاب قدردانی کرد. حجت‌الاسلام نوری با تأکید بر ماهیت مردم‌محور انقلاب اسلامی، گفت: «انقلاب اسلامی ایران بر پایه ایمان راسخ مردم به آموزه‌های قرآن کریم و اهل بیت (علیهم‌السلام) استوار است. این انقلاب نه تنها یک حرکت سیاسی، بلکه یک تحول فرهنگی و دینی است که مبنای آن در آیات قرآن و روایت‌های اهل بیت قرار دارد.» وی در ادامه سخنان خود، به نقش برجسته اقشار مختلف مردم در پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: «انقلاب اسلامی ایران محصول حضور فعال و همگانی تمامی اقشار جامعه، از جمله دانشجویان، کارگران، کشاورزان، جانبازان و زنان است. زنان در این جریان هم‌پای مردان در عرصه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی و حتی جبهه‌های جنگ حضور داشتند و نقش بی‌بدیلی ایفا کردند.» ایشان در ادامه سخنان خود افزودند؛ ملت عزیز ایران اسلامی ملتی معتقد،و مکتبی و اهل بیتی هستند که یا عمق وجودشان به کشورشان و انقلاب و رهبرشان اعتقاد دارند و هیچ عاملی نمی تواند این عشق و علاقه را از مردم جدا کند. بعنوان نمونه در استان زنجان شاهد این عشق و علاقه هستیم که این را نیز اثر نفس گرم اهل‌بیت و یوم العباس در این استان می‌دانیم. حجت‌الاسلام نوری همچنین در مورد اهمیت راهپیمایی‌ها و تجمعات مردمی به‌ویژه در روز 22 بهمن اظهار داشت: «حضور گسترده و پرشور مردم در راهپیمایی‌ها، همواره نشان‌دهنده تعهد و وفاداری ملت ایران به آرمان‌های انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی است. این حضور، دشمنان انقلاب را که تلاش دارند تا با ایجاد نارضایتی و نا امیدی و در جامعه، مردم را از انقلاب دور کنند، مأیوس کرده است. ایشان با اشاره به اهمیت همبستگی و همکاری در پیشبرد اهداف انقلاب، از همگان خواست تا با حفظ وحدت و هم‌افزایی، آینده انقلاب اسلامی را با قوت و استحکام بیشتری رقم بزنند. ایشان در بخش پایانی سخنان خود، از مردم استان زنجان و تمامی اقشار جامعه خواست تا با حضور پرشور خود در جشن انقلاب یک‌بار دیگر نشان دهند که انقلاب اسلامی همچنان در قلب مردم ایران زنده و پویا است.
🌸🕋 حضرت رسول اکرم(ص): 🌸کسی که بر نماز های پنجگانه محافظت و مراقب نماید این نماز ها برای او در قیامت،نور و وسله نجات او خواهد بود.🌹 ‌ْ در قنوت هاتون ۴۰ تا اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج فراموش نشه التماس دعا 🤲