eitaa logo
روابط عمومی پلیس
5.7هزار دنبال‌کننده
54هزار عکس
15.3هزار ویدیو
202 فایل
لینک کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
حجت الاسلام سید علیرضا ادیانی در خصوص اهمیت و احترام به قرآن کریم تصریح کرد : اگر کسی بخواهد به سعادت دو دنیا برسد ، باید به قرآن احترام بگذارد و به آن عمل نماید.
نماینده ولی فقیه در انتظامی کشور: دشمنان نمی دانند بزرگترین افتخار ما این است که همگی سرباز این انقلابیم و سرباز بودن ما در جامعه اسلامی برای ما به معنای سر دادن است.
حجت الاسلام والمسلمین سید علیرضا ادیانی در جمع کارکنان انتظامی خراسان رضوی تاکید کرد: امروز به برکت انقلاب اسلامی ،نیروهای مسلح ما به ویژه انتظامی کشور به درستی اتاق های فکر دشمنان را شناسایی و نقشه های شوم آنان را قبل از اجرا تشخیص و باطل می سازند.
🏴 راهنمای ثبت نام سامانه سخا 📌 پلیس مهاجرت و گذرنامه فرماندهی انتظامی استان البرز
7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. فضای جبهه حق شورشی افکنده بر جانم
بصیرت یعنی همیشه در رکاب بودن رئیس سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: بصیرت و هوشیاری یعنی همیشه در رکاب بودن و در جریان انقلاب باقی ماندن و برای دفاع از اسلام و نظام سراسیمه شدن. حجت الاسلام والمسلمین سید علیرضا ادیانی صبح امروز در جمع کارکنان انتظامی خراسان رضوی با تاکید بر ولایت مداری کارکنان انتظامی افزود: در محضر مقام معظم رهبری به ایشان عرض کردم که ما در فراجا، در رأس اجرای راهبردهای نظام هستیم و خواهیم بود.
بصیرت یعنی همیشه در رکاب بودن رئیس سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: بصیرت و هوشیاری یعنی همیشه در رکاب بودن و در جریان انقلاب باقی ماندن و برای دفاع از اسلام و نظام سراسیمه شدن. حجت الاسلام والمسلمین سید علیرضا ادیانی صبح امروز در جمع کارکنان انتظامی خراسان رضوی با تاکید بر ولایت مداری کارکنان انتظامی افزود: در محضر مقام معظم رهبری به ایشان عرض کردم که ما در فراجا، در رأس اجرای راهبردهای نظام هستیم و خواهیم بود نماینده ولی فقیه در انتظامی کشور در ادامه افزود:رئیس سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی کشور در جمع کارکنان انتظامی خراسان رضوی تاکید کرد :آن چیزی که ما را دوشادوش هم در قالب مجموعه انتظامی ساماندهی کرده است، روح اخوت و برادری ایمانی است. وی ضمن قدردانی از ایثارگری کارکنان انتظامی گفت:دشمنان نمی دانند بزرگترین افتخار ما این است که همگی سرباز این انقلابیم و سرباز بودن ما در جامعه اسلامی برای ما به معنای سر دادن است. حجت الاسلام والمسلمین سید علیرضا ادیانی با تاکید بر توانمندی های نیروهای مسلح کشور افزود: امروز به برکت انقلاب اسلامی ،نیروهای مسلح ما به ویژه انتظامی کشور به درستی اتاق های فکر دشمنان را شناسایی و نقشه های شوم آنان را قبل از اجرا تشخیص و باطل می سازند. رئیس سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در پایان ضمن قدردانی از خدمات ارزشمند کارکنان و خانواده های آنان، تصریح کرد: تمام برکاتی که امروز داریم به واسطه‌ی عمل به آموزه های قرآن کریم و عنایات حضرات معصومین سلام‌ الله عليهم اجمعين است و در خصوص اهمیت و احترام به قرآن کریم که کلام خداوند متعال است باید گفت اگر کسی بخواهد به سعادت دو دنیا برسد ، باید به قرآن احترام بگذارد و به آن عمل نماید.
بصیرت یعنی همیشه در رکاب بودن رئیس سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: بصیرت و هوشیاری یعنی همیشه در رکاب بودن و در جریان انقلاب باقی ماندن و برای دفاع از اسلام و نظام سراسیمه شدن. حجت الاسلام والمسلمین سید علیرضا ادیانی صبح امروز در جمع کارکنان انتظامی خراسان رضوی با تاکید بر ولایت مداری کارکنان انتظامی افزود: در محضر مقام معظم رهبری به ایشان عرض کردم که ما در فراجا، در رأس اجرای راهبردهای نظام هستیم و خواهیم بود نماینده ولی فقیه در انتظامی کشور در ادامه افزود:آن چیزی که ما را دوشادوش هم در قالب مجموعه انتظامی ساماندهی کرده است، روح اخوت و برادری ایمانی است. وی ضمن قدردانی از ایثارگری کارکنان انتظامی گفت:دشمنان نمی دانند بزرگترین افتخار ما این است که همگی سرباز این انقلابیم و سرباز بودن ما در جامعه اسلامی برای ما به معنای سر دادن است. حجت الاسلام والمسلمین سید علیرضا ادیانی با تاکید بر توانمندی های نیروهای مسلح کشور افزود: امروز به برکت انقلاب اسلامی ،نیروهای مسلح ما به ویژه انتظامی کشور به درستی اتاق های فکر دشمنان را شناسایی و نقشه های شوم آنان را قبل از اجرا تشخیص و باطل می سازند. رئیس سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در پایان ضمن قدردانی از خدمات ارزشمند کارکنان و خانواده های آنان، تصریح کرد: تمام برکاتی که امروز داریم به واسطه‌ی عمل به آموزه های قرآن کریم و عنایات حضرات معصومین سلام‌ الله عليهم اجمعين است و در خصوص اهمیت و احترام به قرآن کریم که کلام خداوند متعال است باید گفت اگر کسی بخواهد به سعادت دو دنیا برسد ، باید به قرآن احترام بگذارد و به آن عمل نماید.
💢 تصویر اول: «رضا کوشکی‌نژاد» با تتوی "جاوید شاه روی گلو، در حال حبس کشیدن در زندان سیاسی به جرم محاربه، که آینده خودش و زن بچش رو فدای خانواده شیاد پهلوی کرد. 🔹 تصویر دوم: «فرح پهلوی» دختر رضا پهلوی با دوس پسر آمریکاییش درحال عشق و حال و خندیدن به ریش امسال رضا کوشکی نژاد.
هم اکنون: حضور حجت الاسلام و المسلمین سید علیرضا ادیانی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی کشور در جمع اساتید دانشگاه عالی دفاع ملی و اعضای هیئت علمی به اتفاق خانواده آنان (جلسه توانمندسازی فرهنگی)