eitaa logo
پابوس عشق
730 دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
414 ویدیو
107 فایل
📍کانال واحد اردویی و گردشگری معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه زنجان. ❗️روابط عمومی پابوس عشق در صورت نیاز به راهنمایی یا کسب اطلاعات بیشتر، می‌توانید با معاونت فرهنگی در ارتباط باشید.
مشاهده در ایتا
دانلود
پابوس عشق
سلام خدمت زائران عزیز لطفا بلیط موجهای آبی را خریداری نکنید چون طبق صحبتهایی که با مجموعه انجام گرفت برای هر نفر درصدی تخفیف به غیر از تخفیف کلی که توسایت گذاشتن گرفته شده قابل توجه عزیزان که هرچه تعداد استفاده کنندگان از مجموعه زیاد باشد درصد تخفیف بالاتر میرود پس دوستان خود رابه حضور در برنامه دوشنبه موجهای آبی تشویق کنید. درضمن به دلیل صرفه جویی در مصرف گاز مجموعه موجهای خروشان تعطیل می باشد .
شلوغی وحال هوای ضریح امام رضا هم اکنون
📌دوستانی که قرار هست در سوار اتوبوس بشن توجه کنند: با توجه به تماس های مکرر عزیزان محل سوار شدن در قزوین رو تغییر می دیم. ساعت و محل سوار شدن رو خدمتتون عرض می کنم.
پابوس عشق
📣 #اطلاعیه_زمان_حرکت_رفت #گروه_اول ⏰ زمان‌بندی حرکت قطار اردوی پابوس عشق #خواهران شنبه ۱۳ بهمن ساعت
قابل توجه دانشجویانی که در (خوابگاه، استقلال و میدان بسیج) میخوان سوار اتوبوس بشوند: ساعت سوار شدن در تمامی محل های فوق به صورت همزمان از ساعت ۱۲:۳۰ الی ۱ بامداد هستش. و انشالله ساعت ۱ تا ۱:۱۵ حرکت خواهیم کرد به سمت ایستگاه‌های بعدی (ابهر، قزوین، کرج) و نهایتا راه آهن تهران.
«فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ»
دانشجویانی که در سوار میشن، قرارمون در عوارضی اول (پلیس راه) ۲ ساعت بعد با سرپرست های خودتون در ارتباط باشید
دانشجویانی که قرار بود سوار بشن، همه سوار شدند. اگر مشگلی بود تماس بگیرید مهدوی 09123411982
دانشجویانی که قرار بود سوار بشن، همه سوار شدند. اگر مشگلی بود تماس بگیرید مهدوی 09123411982
دانشجویانی که قرار بود سوار بشن، همه سوار شدند. اگر مشگلی بود تماس بگیرید مهدوی 09123411982
الحمدالله گروه یک، به سلامتی و با انرژی 💪تمام سوار قطار 🚄 شدیم و به سمت مشهد الرضا ❤️در حال حرکت هستیم.