🔻بزرگترین نیروگاه سیستان و بلوچستان گازرسانی شد
🔹طرحهای گازرسانی در سیستان و بلوچستان با نگاه ویژه دولت سیزدهم در حالی شتاب گرفته که تنها در سال گذشته علاوه بر بهرهمندی ۶ شهر و ۳۱ روستای این استان، نیروگاه سیکل ترکیبی چابهار بهعنوان بزرگترین نیروگاه این خطه گازرسانی شد.
🔹محمدرضا میرشکاری افزود: سال گذشته اقدامات مهمی در زمینه انجام طرحهای گازرسانی به شهرها و روستاهای سیستان و بلوچستان صورت گرفت؛ به طوریکه با اجرای بیش از یکهزار کیلومتر شبکه تغذیه و توزیع، ۶ شهر و ۳۱ روستا گازدار و با نصب ۲۱ هزار علمک بیش از ۲۲ هزار مشترک دیگر از این موهبت الهی بهرهمند شدند.
🔹وی ادامه داد: این شرکت در راستای وظیفه ذاتی خود، طرحهای دیگری را جهت گازرسانی به شهرها و روستاهای سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ آغاز کرده که گازرسانی به ۱۳شهر دیگر بخشی از آنهاست که توسط این شرکت و همکاری شرکتهای گازهای استانی خراسان رضوی، خراسان جنوبی و یزد تحت عنوان استان معین در حال اجراست.
@PadDolat
🔻صنایع انرژیبر ۱۸۷۱ مگاوات برق وارد مدار میکنند
🔹مجری احداث نیروگاههای خود تأمین صنایع وزارت نیرو گفت: تا ابتدای اوج بار سال جاری، صنایع انرژیبر از طریق ۹ نیروگاه خود تأمین ۱۸۷۱ مگاوات برق وارد مدار میکنند.
🔹وی با بیان اینکه تاکنون برای ۱۷ هزار و ۵۰۰ مگاوات درخواست احداث نیروگاه از سوی صنایع موافقت اصولی صادر شده است، افزود: برق تولیدی نیروگاههای خود تأمین علاوه بر حل نیاز برق بخش صنعت میتواند بهصورت قراردادهای دوجانبه بین نیروگاه و مصرفکنندگان مبادله شود که طی قراردادی از پشتیبانی شرکت مدیریت شبکه برق ایران برخوردار میشود.
🔹حسینی با بیان اینکه تاکنون بیش از هزار مگاوات برق از طریق ۵ نیروگاه خود تأمین صنایع وارد مدار شده است، خاطرنشان کرد: تا ابتدای فصل گرم سال جاری ظرفیت برق تولیدی صنایع انرژیبر از طریق ۹ نیروگاه به ۱۸۷۱ مگاوات خواهد رسید.
@PadDolat
🔻جاده پدافندی مهران تا قبل از اربعین به بهرهبرداری میرسد
🔹مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان ایلام گفت: پروژه بهسازی و احداث جاده پدافندی ترمینال برکت به مرز شهید سلیمانی به منظور ارتقای نظارت و کنترل میدانی بر روند برگزاری کنگره عظیم اربعین حسینی و روانسازی تردد زائران در مرز بینالمللی مهران تا قبل از اربعین به بهرهبرداری میرسد.
🔹وی افزود: این پروژه به طول ۷.۵ کیلومتر با هدف تسهیل در عبور و مرور زائران به ویژه در پیک سفر اربعین و همچنین دسترسی سریعتر مقامات و یگانهای امدادی به مرز توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان ایلام با اعتباری بالغ بر ۳۲۶ میلیارد ریال در حال انجام است.
🔹وی با بیان اینکه این پروژه نقش مهمی در ساماندهی تردد زائران اربعین حسینی و ارائه خدمات بهتر به آنان ایفا خواهد کرد، تاکید کرد: جاده پدافندی ترمینال برکت به مرز شهید سلیمانی از نظر امنیتی و پدافندی نیز حائز اهمیت است و امکان دسترسی سریعتر نیروهای امدادی به مرز را فراهم میکند.
@PadDolat
🔻تهیه لایحه اهدای تخمک توسط دولت
🔹معاون وزیر بهداشت: در زمینه اهدای تخمک قانون مصوب مجلس وجود ندارد در دولت لایحهای آماده شده که بصورت قانونی اجرایی شود.
🔹۲۷ هزار و ۴۹۹ نفر به مراکز درمان ناباروری مراجعه کردند و ۳۰ درصد درمان نتیجه مثبت داشته است.
@PadDolat
🔻برقراری پروازهای مشهد - ایلام بعد از یکسال
سخنگوی سازمان هواپیمایی:
🔹با هماهنگی صورتگرفته، اولین پرواز این مسیر توسط شرکت هواپیمایی زاگرس از هفته اول خردادماه انجام میگیرد.
🔹مسیر پروازی رامسر - تهران - رامسر از هفتهای دو پرواز به هفتهای سه پرواز افزایش مییابد.
@PadDolat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خوابگاههای متاهلی با افزایش ۲۶ درصدی از ۸۰۷ خوابگاه به ۱۱۰۲ خوابگاه افزایش یافته است
صابر جباری، رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت:
🔹۱۱۳ عنوان خدمت رایگان در نظام شبکه بهداشت کشور به مادران باردار ارائه می شود.
🔹تعداد دانشجویانی که وام متاهلی دریافت کردند از ۱۶۹۳ نفر در سال ۱۴۰۰ به ۲۲۳۷۵ نفر در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته است.
@PadDolat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۹۰ درصد هزینههای سرپایی و بستری ناباروری تحت پوشش بیمه قرار گرفته است
سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت در نشست خبری «هفته ملی جمعیت»:
🔹۱۲۶ مرکز ناباروری سطح ۳ در کشور داریم یعنی جایی که در آن اقدامات پیشرفته انجام می شود مثل ای وی اف.
🔹این مراکز در تمام استان وجود دارند که از این تعداد، ۵۰ مرکز دولتی است.
🔹این اقدام در دولت سیزدهم صورت گرفته و پیش از این، ناباروری تحت پوشش بیمه نبوده است.
@PadDolat
🔻جریمه ۲۵۰همتی مالیاتی بانکهایی که وام مسکن ندادند
🔹مدیرعامل صندوق ملی مسکن با اعلام اینکه جریمه مالیاتی بانکهایی که تسهیلات مسکن ندادند، طی سالهای ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ حدود ۲۵۰هزار میلیارد تومان است، گفت: بانکها با روشهای حقوقی بهدنبال لغو بخشی از قانون جهش تولید مسکن هستند.
🔹وی یادآور شد: از سال ۱۴۰۱ که صندوق تأسیس شد اقساط به حساب صندوق واریز میشود. سال گذشته (۱۴۰۲) نیز ۴۷۳۰ میلیارد تومان اقساط به صندوق واریز شده است.
🔹وی با اشاره به اینکه اقساط مسکن یکم هم به صندوق منتقل میشود که هنوز اجرایی نشده است، افزود: از سوی دیگر از محل بودجه عمومی نیز عدد ۳۰ هزار میلیارد تومان را داشتیم که از این مبلغ حدود ۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ سازمان برنامه و بودجه تخصیص داد. اوایل امسال نیز یک فقره ۶۰۰۰ میلیارد تومان تخصیص داده است.
@PadDolat
🔻هنوز مصرف و تجویز دارو در کشور منطقی نشده است
🔹معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به ضروت تجویز و مصرف منطقی دارو در کشور گفت: معتقدیم علیرغم همه تلاشهای صورت گرفته، هنوز مصرف و تجویز دارو در کشور منطقی نشده و این موضوع دلایل متعددی دارد.
🔹وی ادامه داد: طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، تقریبا حدود نیمی از داروها دارای تجویز و مصرف نامناسب هستند. در عین حال نیمی از بیماران نیز در مصرف صحیح داروها کوتاهی میکنند؛ این در حالیست که استفاده نامناسب از داروها میتواند منجر به هدر رفت منابع شود.
🔹وی با اشاره به چالشهای اصلی تجویز و مصرف منطقی دارو در کشور تصریح کرد: سازمان غذا و دارو در این زمینه کمیته کشوری تجویز و مصرف منطقی دارو را تشکیل داده است و دستورالعملهای مربوطه نیز در این راستا تدوین شده است.
@PadDolat
🔻ارسال اطلاعات ۸۰۰ نهاد پولی برای صدور کد یکتا تا هفته آینده
🔹مدیر اداره مجوزهای بانکی بانک مرکزی گفت: با ادغام، تجمیع و حذف برخی مجوزها، ۳۲ فقره از مجوزهای کسب و کار صادره توسط بانکمرکزی در زمینه شروع کسب و کار در چندین نوبت به تصویب هیأت مقرراتزدایی و بهبود محیط کسب و کار رسیده است و با آماده سازی زیرساختهای فنی لازم و برقراری ارتباط با سایر سازمانها جهت تبادل الکترونیکی اطلاعات و استعلامات؛ در حال حاضر قابلیت صدور مجوز از طریق درگاه ملی مجوزها فراهم شده است.
🔹سیدی با بیان اینکه اطلاعات حدود ۸۰۰ نهاد پولی تا یک هفته اینده به منظور صدور شناسه یکتا برای وزارت امور اقتصادی و دارایی برای صدور شناسه یکتا ارسال میشود گفت: این اطلاعات شامل ۵۰۱ شرکت صرافی/۲۷۹ شرکت تعاونی اعتبار/۹ صندوق قرض الحسنه/۳۹ شرکت لیزینگ و ۲۹ بانک و موسسه غیر بانکی تکمیل شده است که تا موعد قانونی تعیین شده یعنی ۲۵ اردیبهشت ماه این اطلاعات به وزارت اقتصاد ارسال میشود تا شناسه یکتا در درگاه ملی منتشر شود.
@PadDolat
🔻دیپلماسی حقابه| ۳۰۰ میلیون متر مکعب واصل شد؛ آب با دبی ۹۰ متر مکعب بر ثانیه در حال ورود به کشور است
🔹بر اساس آخرین اطلاعات رسیده و پایش دستگاههای موجود تا کنون ۳۰۰ میلیون متر مکعب از حقابه هیرمند وارد کشور شده است.
🔹گزارش میافزاید ورودی آب به کشور در حال حاضر با دبی ۹۰ متر مکعب در ثانیه، در جریان است.
🔹رسانههای افغانستان روز پنجشنبه گذشته از دیدار وزیر آب و انرژی طالبان با سیدحسن مرتضوی، معاون سفارت ایران در کابل خبر داده بودند.
🔹در ملاقات عبداللطیف منصور با معاون سفارت ایران در کابل، عنوان شده بود که بخش عمدهای از حقابه ایران تأمین شده است.
@PadDolat
🔻عزم دولت برای كاهش خام فروشی و تشویق برای تولید محصولات با ارزش افزوده بالاتر
🔹وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به برنامه دولت برای کاهش خام فروشی و تولید محصولات پیچیده و با ارزش افزوده بالاتر، گفت: ایجاد تغییر در ساختار تولید کشور نیاز به برنامه چند ساله و تشویق نظام انگیزشی تولید کنندگان دارد به طوری که کنار گذاشتن خام فروشی و تولید محصول پیچیده، دارای صرفه اقتصادی شود.
🔹خاندوزی با اشاره به رونق تجارت خارجی کشور در ۳ سال اخیر گفت: با وجود اینکه دیپلماتها برای رفع تحریمها تلاش میکنند، اما ما برای اینکه متوقف نشویم سیاستهای خود را بر فرض تداوم تحریمهای فعلی، تدوین میکنیم.
🔹وی اضافه کرد: فعال شدن ایران در پیمانهای شانگهای و بریکس و پیمانهای دوجانبه از برنامههای دولت سیزدهم بوده که دستگاههای اجرایی با شتاب در این مسیر فعالیت میکنند.وزیر اقتصاد درباره شیوههای کمک کارشناسان و اقتصاددانان اسلامی به دولت گفت: از جمله شیوههای کمک این است که لایحهها و آییننامههایی که تهیه شدهاند مورد ارزیابی کارشناسان قرار گیرند.
@PadDolat