🔺با حضور دکتر پزشکیان صورت گرفت؛
رونمایی از الواح هخامنشی بازگردانده شده به کشور در محل موزه ملی ایران
🔹رئیس جمهور پزشکیان صبح امروز سهشنبه با حضور در محل موزه ملی ایران از بخشی از الواح هخامنشی بازگردانده شده به کشور که قرار است از فردا در دید عموم قرار گیرد، رونمایی کرد.
🔹این الواح در فاصله سالهای ۱۳۱۱ تا ۱۳۱۴ در مجموعه تخت جمشید در یک محل کشف شدند، اما به دلیل فقدان دانش بازخوانی آنها در کشور، طی توافقی به موسسه شرقشناسی آمریکا ارسال شدند تا مورد بازخوانی قرار گرفته و اطلاعات ارزشمند آنها استخراج شود.
🔹این الواح حاوی اطلاعات ارزشمندی درباره نظم، ساختار و کارکردهای حکومت، خدمات اجتماعی از قبیل بیمه و خدمات ارائه شده به اقشار مختلف اجتماعی از جمله زنان باردار و افراد ناتوان، اطلاعات دیگر زیست اجتماعی، عمومی و خصوصی و اطلاعات عمومی کشور است.
🔹تا کنون ۶ هزار و ۸۶۸ قطعه از این الواح طی ۶ مرحله در سالهای ۱۳۲۷، ۱۳۳۰، ۱۳۸۴، ۱۳۹۸، ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ به کشور بازگشته است و قرار است مابقی الواح که شامل ۸ هزار و ۱۰۰ قطعه است نیز در مدت ۵ سال آینده به کشور بازگردانده شوند
@PadDolat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥منطقه پرحادثه/ آمریکاییها و اروپاییها حامیان رژیم وحشی صهیونیستی هستند
🔻رئیسجمهور در دیدار با مدیران و فعالان میراث فرهنگی: در منطقه با حادثه پشت سر حادثه مواجهیم. مشکلات پیش آمده کار را سخت و سختتر کردهاست. از حکومت وحشی اسرائیل، آمریکاییها و اروپاییها حمایت میکنند.
🔹رژیم صهیونیستی هیچ چارچوب انسانی را رعایت نمی کند. مقابل چشمان جهانیان کودکان و زنان را به راحتی بمباران میکند.
@PadDolat
📷بازدید رئیس جمهور از موزه ملی ایران و رونمایی از الواح هخامنشی
@PadDolat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لایحه بودجه ۱۴۰۴ اول آبان ماه به مجلس تقدیم میشود
پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه در صحن علنی مجلس:
🔹سازمان برنامهوبودجه در یکم آبانماه سال جاری لایحه بودجه سال آینده را تقدیم مجلس خواهیم کرد به همراه کلیات و تبصرهها.
🔹تلاش شده که بودجه سال آینده انطباق با احکام برنامه هفتم توسعه داشته باشد.
🔹بر حسب نظر ریاست محترم مجلس یک روز قبل از تقدیم لایحه به مجلس، همایشی مشترک از سوی مجلس و دولت برگزار خواهد شد که در این همایش در مورد نحوه اجراییکردن قانون برنامه بحث و تبادل نظر خواهد شد.
@PadDolat
8.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بیش از ۹۰ در صد تحقیقات روی طاقچهها خاک میخورند
🔻رئیسجمهور در دیدار با مدیران و فعالان میراث فرهنگی: دانشگاه تاریخی ربع رشیدی در رده نسل چهارم دانشگاهها بود. چیزی که در حال حاضر شاهد آن هستیم دانشگاههای ما در بهترین حالت در نسل دو قرار دادند.
🔹تحقیقات در دانشگاههای امروز بر مبنای نیاز جامعه نیست؛ محققان جداگانه برای خودشان کار میکنند. بیش از ۹۰ در صد تحقیقات در حال خاک خوردن روی طاقچهها است.
🔹در ۲۵۰۰ سال پیش ایران بر منطقه گستردهای حکومت میکرد و مردم مختلف با هم زندگی سالمی داشتند. در آن زمان هنر با هم زندگی کردن و رشد کردن را داشتیم.
🔹اختلافات منجر به استفاده دشمن از فرصتها می شود. در منطقه اگر مسلمانان اختلافات را کنار بگذارند دشمن هیچ کاری نمیتواند انجام دهد.
@PadDolat
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تمدنسازی یا تمدنکاوی!/ اگر ما را از ریشه، تمدن، آگاهی و توسعه جدا کنند بیهویت میشویم
🔻رئیسجمهور در دیدار با مدیران و فعالان میراث فرهنگی: در کشورهای دیگر برای خودشان تمدنسازی میکنند؛ اما ما که تاریخ و تمدن واقعی داریم آن را فراموش میکنیم.
🔹میراث فرهنگی، مدارس و دانشگاهها باید تلاش کنند تا دانشآموزان و دانشجویان ما با مفاهیم هویتی آشنا شوند.
🔹وقتی ما را از ریشه، تمدن، آگاهی و توسعه جدا کنند بیهویت میشویم و نمیتوانیم به جایی برسیم.
🔹ایران سرشار از سرمایههای فرهنگی، علمی، هنری، سیاسی و حکومتی است.
@PadDolat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کسی که گذشته خود را نشناسد نمیتواند برای آینده نقشه راه ترسیم کند
🔻رئیسجمهور در دیدار با مدیران و فعالان میراث فرهنگی: ۷۵۰ سال قبل در تبریز، شهری داشتیم که در آن با ۷ زبان زنده دنیا به دانشجویان آموزش داده میشد.
🔹باید هویت و ریشه خودمان را بشناسیم، نباید اجازه بدهیم که ریشهها بریده شوند. نخبه ما کجا میخواهد برود؟ جایی که تمدنش شاید برای ۱۰۰ سال قبل هم نیست.
🔹ما مقصر هستیم چون نتوانستیم گذشته خودمان را درست آموزش دهیم.
@PadDolat
🔺دکتر پزشکیان در دیدار مدیران و فعالان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی:
باید رشته ارتباط جامعه، جوانان و نخبگان با هویت درخشان کشور برقرار شود
🔹دکتر مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز سهشنبه در مراسمی ضمن رونمایی از بخشی از الواح هخامنشی بازگردانده شده به کشور، در دیدار مدیران و فعالان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، در واکنش به مطالب مطرح شده از سوی ایشان مبنی بر اینکه یکی از مسائل اصلی در این حوزه به خصوص در زمینه گردشگری، رفع تنشها در عرصه روابط منطقهای و بینالمللی است، تصریح کرد: بنده اساسا با شعار و رویکرد ایجاد وفاق در داخل و گسترش و تقویت روابط با کشورهای همسایه و دیگر کشورهای دنیا به ریاست جمهوری رسیدم.
🔹رئیس جمهور افزود: متاسفانه از همان روز اول آغاز به کار رسمی بنده، به شکل مستمر و بلاوقفه حوادثی رخ داده و با اقدامات یک رژیم وحشی شرایطی برای ما ایجاد شده که در مسیر پیشبرد این سیاست مانعتراشی میکند. کشورهای غربی به سردمداری آمریکا رژیمی را در منطقه مستقر کردهاند که هیچ چارچوب و مبانی حقوقی بینالمللی و انسانی را رعایت نمیکند و زن و کودک و پیر و جوان را بیگناه قتلعام میکند و همین کشورها که ادعای دفاع از حقوق بشر دارند و به خاطر قصاص یک قاتل علیه ما جنجال به پا میکنند، با سکوت خود این جنایات را تایید میکنند.
🔹رئیس جمهور با اشاره به اینکه امروز متاسفانه حتی با میراث تمدنی درخشان خود آشنایی کافی نداریم و رشته ارتباط ما با هویت متمدن کشورمان بریده شده است، گفت: امروز خیلی که تلاش کنیم و در نظام آموزشی کشور نخبه هم تربیت کنیم، عموم این نخبگان به دنبال مهاجرت از کشور هستند و نه ماندن و آباد کردن کشور؛ یکی از دلایل اصلی این بیعلاقگی برای ماندن و تلاش برای ساختن کشور، بیاطلاعی و عدم ارتباط با هویت درخشان تمدنی کشور است که باعث شده جوانان نخبه احساس تعلق و دلبستگی به این آب و خاک نداشته باشند.
🔹دکتر پزشکیان تقصیر عدم دلبستگی به کشور را متوجه عملکرد مسئولان و ناکارآمدی نظام آموزشی کشور دانست که نتوانستهاند گذشته درخشان کشور را به خوبی تصویر کنند، تا این جوانان و نخبگان ریشههای هویتی خود را بیابند و با افتخار به آن به دنبال احیا و بازآفرینی آن مجد و عظمت باشند.
https://dolat.ir/detail/451893
@PadDolat
🔺بخشنامه معاون اول رئیس جمهور درباره اطلاعرسانی
🔹ضرورت تهیه پیوست اطلاعرسانی برای طرحها و تصمیمهای ملی
✍🏽 معاون اول رئیس جمهور، با صدور بخشنامهای به تمامی دستگاههای اجرایی ذیل قوه مجریه وظایف و اقدامات آنان در حوزه اطلاعرسانی را تشریح و تاکیدکرد که تمامی اقدامات باید با نظارت و هماهنگی شورای اطلاعرسانی دولت انجام شود.
در بخشنامه صادر شده از سوی دکتر محمدرضا عارف، به تمامی دستگاههای اجرایی ذیل قوه مجریه آمده است:
🔸دستگاههای اجرایی موظف به اجرای مصوبات و رعایت سیاستها و خطمشیهای ابلاغی شورای اطلاع رسانی دولت و همچنین شورای اطلاع رسانی استان متبوع خواهند بود.
🔸به منظور برنامهریزی و انجام فعالیتهای اطلاعرسانی مؤثر کارگروه اطلاع رسانی متشکل از بالاترین مقام دستگاه (رییس)، رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی با عنوان مشابه (دبیر کارگروه) و اعضای مرتبط تشکیل شود.
🔸مدیران دستگاههای اجرایی مکلفند زمینههای لازم اعم از زیرساخت، منابع، اعتبارات و نیروی انسانی شایسته و متخصص را برای فعالیتهای اطلاع رسانی مستمر و مؤثر فراهم کنند.
🔸انتصاب رؤسای مراکز روابط عمومی و اطلاعرسانی و عناوین مشابه دستگاههای اجرایی پس از اخذ تأییدیه صلاحیتهای حرفهای از دبیرخانه شورای اطلاعرسانی دولت مجاز است و اختصاص پست سازمانی منوط به اخذ تأییدیه مذکور خواهد بود. انتخاب سخنگوی تخصصی دستگاههای اجرایی نیز پس از اخذ صلاحیتهای حرفهای و هماهنگی با حوزه سخنگوی دولت صورت پذیرد.
🔸 دستگاههای اجرایی مکلفند در مرحله ارائه پیشنهاد و پیش از اجرای برنامهها و طرحهای ملی و تصمیمهای کلان که آثار آنها شامل عموم مردم میشود پیوست ارتباطی و اطلاعرسانی و الزامات اجرایی آنها را تهیه و ضمن ارسال به دبیرخانه شورا پس از تأیید پیوست نسبت به اجرای آن طرح و فعالیت اقدام کنند. همچنین مهمترین رخدادهای حوزه خود را حداکثر تا ساعت هشت صبح هر روز به حوزه سخنگوی دولت و شورای اطلاع رسانی دولت ارسال نمایند.
📎متن کامل بخشنامه را در پایگاه اطلاعرسانی دولت بخوانید:
dolat.ir/detail/451894
@PadDolat