🔻 بیانیه خانواده بیباس علیه نتانیاهو
▫️ خانواده بیباس اسیر صهیونیست نزد مقاومت در غزه که در حملات عمدی ارتش رژیم صهیونیستی به محل نگهداری او کشته شده بود، حکومت نتانیاهو را مقصر دانست و تاکید کرد حکومت نتانیاهو مسئولیت داشت اعضای خانواده بیباس را زنده برگرداند(نه اینکه اجساد آنها را بر اساس قرارداد مبادله اسیران بازگرداند)
▫️ ما هرگز بی اعتنایی حکومت به خانواده بیباس در روز هفتم اکتبر و رها کردن آنها در اسارت را نمی بخشیم.
▫️نتانیاهو در این لحظات دردناک از ما عذرخواهی نکرد.
#طوفان_الاقصی | #فلسطین | #قدس | #غزه
🇵🇸 @PalestineNewsOnline
🔻 حضور نتانیاهو در جمع نظامیان سرکوبگر صهیونیست در طولکرم
▫️رسانه های رژیم صهیونیستی تصاویری از حضور بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم با جلیقه ضد گلوله در جمع نظامیان سرکوبگر صهیونیست در اردوگاه طولکرم در کرانه باختری منتشر کردند که طی روزهای اخیر در معرض وحشیانه ترین تجاوزات اشغالگران قرار دارد.
#طوفان_الاقصی | #فلسطین | #قدس | #غزه
#کرانه_باختری
🇵🇸 @PalestineNewsOnline
🔻 خط و نشان فرمانده قسام برای نتانیاهو: ضربات دردناکتر و تلختر در انتظارتان خواهد بود
▫️فرمانده گردان طولکرم وابسته به گردانهای قسام شاخه نظامی حماس: پیام ما به دشمن و سرکرده آن، نتانیاهوی تروریست این است که تمام تلاشهایشان برای مهار و از بین بردن طرح و برنامه مقاومت محکوم به شکست است و ضربات دردناکتر و تلختر در انتظارتان خواهد بود.
#طوفان_الاقصی | #فلسطین | #قدس | #غزه
#کرانه_باختری
🇵🇸 @PalestineNewsOnline
🔻درخواست بیفایده عون از آمریکا برای فشار بر رژیم صهیونیستی
▫️ جوزف عون رئیس جمهوری لبنان در ادامه درخواستهای انفعالی از آمریکا این بار از هیئت کنگره این کشور خواست بر رژیم صهیونیستی برای عقب نشینی کامل از جنوب لبنان(مناطقی که با سوء استفاده از توافق آتش بس اخیر اشغال کرد و روز 30 بهمن با عقب نشینی از شهرکهایی که اشغال کرد، همچنان بر اشغال پنج نقطه مرزی تاکید کرد) فشار وارد کند.
▫️ درخواست عون از آمریکا برای فشار بر رژیم صهیونیستی در حالی است که این رژیم به اتکای حمایتهای نامحدود آمریکا به تجاوزات و جنایات خود در غزه و لبنان اقدام کرد و نقض مستمر آتش بس درغزه و لبنان به پشتوانه این حمایتها ادامه دارد.
#طوفان_الاقصی | #فلسطین | #قدس | #غزه
#آمریکا
🇵🇸 @PalestineNewsOnline
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اظهارات جالب و شنیدنی فعال رسانهای آمریکایی در مورد شهید سید حسن نصرالله!
▫️جکسون هینکل:
سید حسن نصرالله برای من نماد اتحاد، جرأت، غیرت و ارجح دانستن مرگ در برابر ذلت است. من همیشه تحلیلهای ژئوپلیتیک او در خصوص موجودیت اسرائیل را برجسته و فراتر از تحلیلهای عادی میدیدم!
#طوفان_الاقصی | #فلسطین | #قدس | #غزه
#شهید_سید_حسن_نصرالله | #شهید_صفی_الدین
🇵🇸@PalestineNewsOnline
🔻جنبش مقاومت اسلامی حماس از همه گروهها خواست تا شرکت گسترده در تشییع پیکر شهید سید حسن نصرالله و رهبر شهید سید هاشم صفی الدین در بیروت داشته باشند.
#طوفان_الاقصی | #فلسطین | #قدس | #غزه | #شهید_سید_حسن_نصرالله
#لبنان | #حزب_الله | #شهید_صفی_الدین
#انا_على_العهد
🇵🇸 @PalestineNewsOnline
📷 اولین تصاویر از تابوت پیکر مطهر شهیدان نصرالله و صفی الدین
#طوفان_الاقصی | #فلسطین | #قدس | #غزه
#شهید_سید_حسن_نصرالله | #شهید_صفی_الدین
#انا_على_العهد
🇵🇸@PalestineNewsOnline
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥هدیه ویژه از مسجدالاقصی برای مراسم تشییع شهید سیدحسن نصرالله
▫️یکی از فلسطینیان ساکن قدس اشغالی، به نشانه تقدیر از نقش و مجاهدتها و جانفشانی های شهید سید حسن نصرالله در راه فلسطین و جهاد برای آزادی قدس شریف، مقداری از خاک مسجدالاقصی را با خود به بیروت برده است تا روز یکشنبه در کنار پیکر مطهر سید شهدای امت اسلام قرار گیرد.
#طوفان_الاقصی | #فلسطین | #قدس | #غزه
#شهید_سید_حسن_نصرالله
#انا_على_العهد
🇵🇸 @PalestineNewsOnline
🔻اسیر فلسطینی محکوم به 27 بار حبس ابد در انتظار آزادی
▫️منابع عبری زبان اعلام کردند که فردا قرار است "عمار الزبن"، اسیر فلسطینی که به ۲۷ بار حبس ابد محکوم شده بود، آزاد شود.
▫️الزبن رهبری یک گروه "استشهادی" را بر عهده داشت که ۵ عملیات انفجاری انجام دادند و در نتیجه آنها ۲۷ صهیونیست کشته و بیش از ۳۰۰ نفر دیگر زخمی شدند.
#طوفان_الاقصی | #فلسطین | #قدس | #غزه
🇵🇸 @PalestineNewsOnline
🔻قسام جسد اسیر اسرائیلی را تحویل صلیب سرخ داد
▫️الجزیره به نقل از منابع اختصاصی اعلام کرد که گردانهای قسام دقایقی پیش جسد "شیری بیباس" اسیر اسرائیلی را تحویل نیروهای صلیب سرخ داده است.
▫️قسام روز گذشته اجساد 4 اسیر اسرائیلی را به نیروهای صلیب سرخ تحویل داد اما پس از انجام آزمایشات دی ان ای روی اجساد مشخص شد که یکی از اجساد متعلق به این اسیر اسرائیلی نبوده است.
▫️حماس در توضیح این اتفاق اعلام کرد که ممکن است در نتیجه بمبارانهای شدید ارتش رژیم صهیونیستی که به کشته شدن شماری از اسرای اسرائیلی و شهروندان فلسطینی منجر شده، اجساد با هم قاطی شده باشد و این مسئله را در اسرع وقت بررسی خواهد کرد.
#طوفان_الاقصی | #فلسطین | #قدس | #غزه
🇵🇸 @PalestineNewsOnline
فلسطین نیوز
🎥 #فوری | انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل آویو ▫️شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی از انفجار ۳ اتوبوس در ب
🔻کاهش شدید استفاده از اتوبوس در اراضی اشغالی در پی انفجارهای دیشب
▫️روزنامه عبری زبان یدیعوت احرونوت از کاهش شدید استفاده صهیونیستها از اتوبوس در اراضی اشغالی در پی انفجارهای شب گذشته در بات یام و تل آویو خبر داد.
▫️شهر «بات یام» در جنوب تلآویو، شامگاه پنجشنبه شاهد چندین انفجار بود که سه اتوبوس خالی را در مکانهای مختلف هدف قرار داد. این انفجارها تلفات جانی نداشتند اما باعث وحشت و آمادهباش امنیتی در منطقه شد.
#طوفان_الاقصی | #فلسطین | #قدس | #غزه
🇵🇸 @PalestineNewsOnline