🔴 این جنابی که لباس مقدس روحانیت به تن دارد اما از رعایت شئوناتِ آن به شدت پرهیز مینماید، مدتهاست که از حد گذرانیده و حالا کارش به تمسخرِ دعای امداوود و تطهیرِ تتلو و عذرتراشی برای آنهمه ارتکابِ فساد و فحشایش رسیده!
❌ تتلو بیجا کرده در حالت طبیعی نبوده؛
کمتر مخدر و مشروبات مصرف میکرد که اینقدر رفتارهای حیوانی مرتکب نشود.
🔴 اینکه حکم مجازاتِ وی چه باشد را دستگاهِ قضایی میداند اما یک شخص ملبس به لباس دین، حقِ استخفافِ ارزشها و حلال و حرامِ شریعت را ندارد.
✍ مریم اشرفی گودرزی
☑️ به #پَستوی_فرهنگ_و_سیاست وارد شوید.
@PastoyeFarhangVaSiyasat
⁉️ ظریف، علیرغمِ غصبِ نامشروعِ یک منصب، چگونه به این سفر رفته است؟
با چه عنوان و جایگاهی و تحت کدام ضوابط؟
🔴 وقتی رئیس مجلس هم علنی اعلام میکند که مسئولیتِ وی، غیرقانونی است، مقامات نظارتی باید پاسخگو باشند و اجازه ندهند در این نظام مقدس، تفرعنِ یک یا چند مسئول، در هر عنوانی که هستند، بر قانون و اقتدارِ نظام، غالب شود.
والله قسم شما در برابر این عنانِ رهاشده از دست، مسئولید.
✍ مریم اشرفی گودرزی
☑️ به #پَستوی_فرهنگ_و_سیاست وارد شوید.
@PastoyeFarhangVaSiyasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺دکتر عارف: لزومی ندارد که همۀ بخشهای برنامه هفتم را اجرا کنیم!
❌ جناب معاون؛
شما کلا مختارید هر کار دوست دارید انجام دهید؛
هر قسمت از برنامهی هفتم را که پسندتان بود اجرا کنید؛
هرجای قانون را دوست دارید عمل نمایید؛
🔴 فقط آنطور که حافظهی ما یاری میکند در مناظرات و برنامههای انتخاباتی، جناب پزشکیان از هر چند جمله یک جمله دربارهی عزم و اراده برای اجرای کاملِ برنامه هفتم بیان میکرد!
‼️بله البته، دلیلی ندارد مرد هر آنچه در دوران نامزدی میگوید بعدا اجرا نماید!
✍ مریم اشرفی گودرزی
☑️ به #پَستوی_فرهنگ_و_سیاست وارد شوید.
@PastoyeFarhangVaSiyasat
🔴 از وقتی که این دو قاضیِ مخلص و مجاهد به شهادت رسیدند، وارد توییتر که میشوید، دور از جانِ سربازانِ جنگ نرم که به قصدِ خالی نبودنِ میدان کارزار آنجا حضور دارند، گمان میکنید دربِ بند سیاسیِ زندان اوین به رویتان گشوده شده!
❌ سابقهدارانی که مدعیاند روزگاری، توسطِ این عزیزان محاکمه شدهاند و همه نعوذبالله، خود را یوسف پیامبر و بیگناهانِ به ظلم دربند شده میدانند و حالا جشن گرفتهاند.
♦️و بیاختیار زمزمه میکنید:
هذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان....
✍ مریم اشرفی گودرزی
☑️ به #پَستوی_فرهنگ_و_سیاست وارد شوید.
@PastoyeFarhangVaSiyasat
🔴 فراخوان کشوری تجمع مردمی مقابل مجلس شورای اسلامی جهت مقابله با ترک فعل مسئولین در #اجرای_قانون_حجاب 📣
#️⃣ #بازنشر 🔄
📜 هدف: استیضاح مسئولان متخلف نهادهای متولی حجاب، ابلاغ مصوبه حجاب تایید شده شورای نگهبان
«قانون حمايت از خانواده از طريق ترويج فرهنگ عفاف و حجاب»
📌 در تجمع قانونی و شرعی امت حزب الله شرکت کنید.
🔸 زمان: سه شنبه ۲ بهمن ماه
🔸ساعت ۱۴/۳۰🕑
🔹 مکان: تهران، خیابان مجاهدین اسلام، مقابل درب ۴ مجلس شورای اسلامی 🏢
⏳ رئیس مجلس باید مصوبه تایید شده شورای نگهبان را به رئیس جمهور ابلاغ کند.
✔️ مجلس باید بر ترک فعل نهادهای متولی حجاب نظارت و مسئولان متخلف را استیضاح کند.
🎯 برخورد بازدارنده قانونی با بیحجابی به عنوان حرام علنی و جرم مشهود در انظار عمومی و عدم ارائه خدمات به افراد بیحجاب بر اساس قانون و شرع
🌐 مردم سراسر کشور جهت حضور در این تجمع، آتش به اختیار پس از هماهنگی با روابط عمومی مردمی، به سمت تهران حرکت کنند.
🚨 با حضور خود در تجمع مردمی به مسئولان نشان دهید که ملت ایران مخالف بیحجابی هستند و اجازه نخواهند داد که پرچم نفوذ فرهنگی دشمن در کشور برافراشته شود.
📝 این تجمع در چارچوب قانون و شرع میباشد و از هرگونه اقدام غیرقانونی جلوگیری خواهیم کرد.
📣 هر نفر یک #رسانه برای #انتشار_حداکثری این فراخوان سراسری تجمع مردمی
#️⃣ #نشرحداکثری وسنجاق
🔖 به پویش مردمی مطالبهگری جلوگیری از استحاله نظام با برچسبهای زیر بپیوندید. 🗃
#️⃣ #احیای_کمیته_انقلاب ✅
#️⃣ #اجرای_قانون_حجاب 🆔
هدایت شده از محمد جوانی
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ آمریکاییها حسرت زندگی چینیها رو میخورن!
📌حالا بهتر معلوم میشود که چرا حاکمیت آمریکا از نفوذ تیک تاک در بین بیش از ۱۷۰ میلیون آمریکایی وحشت دارد و با همه ژست آزادی بیان، درمقابل آن میایستد!
📌 شبکه اجتماعی جهانشمولی که توانسته تاحدودی سلطه رسانهای غربیها را بشکند و دیوارهای ذهنی شهروندان اروپایی و آمریکایی را فرو بریزد!
📌حالا فرض کنید کشوری مثل ایران هم بتواند وارد فضای رقابتی در شبکههای اجتماعی جهانی شود، چه چالشی برای قدرتهای غربی و شرقی عالم ایجاد خواهد کرد!
📌بخاطر همین است که #جریان_نفوذ تمام تلاشش را برای جلوگیری از استقلال کشور و حکمرانی در فضای مجازی بکار بسته است!
🖋 #محمد_جوانی
🔴 @CWarfare
⁉️ باز هم واضح میپرسیم و توقعِ پاسخِ شفاف از نهادهای نظارتی داریم؛
آقای ظریف که حتی اجازهی امضاکردن پای یک نامه رسمی را به لحاظ قانونی ندارد، در مجمع جهانی اقتصاد (داووس ۲۰۲۵) سوئیس، چه میکند؟
⁉️ غصب کنندهی یک عنوان در نظام اسلامی، چگونه قرار است حافظ منافعِ ملت ایران در چنین نشستی باشد؟
❌ به خدا قسم، راه به بیراهه میبرید با این تغافلِ فساد انگیز.
لطفا به خودتان بیایید؛ ما طبق وظیفهای که امام خامنهای بر دوشمان گذاشته باید مطالبهگری نموده، مسئولین را نهی از منکر کنیم.
✍ مریم اشرفی گودرزی
☑️ به #پَستوی_فرهنگ_و_سیاست وارد شوید.
@PastoyeFarhangVaSiyasat
#تلخند
⁉️ دیشب در جلسهای از معاونِ یکی از وزرا که جایگاهِ خود را از دولت قبل حفظ کرده سوال کردم اوضاع را چگونه میبینید؟
با خنده و ذوق پاسخ داد: خیلی عالی، اتفاقات خوبی در راه است.
پرسیدم چطور؟
گفت: چون ترامپ روی کار آمده و اینبار نسبت به دورهی قبلِ ریاستجمهوریاش، رویکرد متفاوتی دارد و ما گشایش اقتصادی خواهیم داشت.
🔴 اینجا بود که بنده خندیدم؛
اما نه از روی دلخوشی؛ از آن خندههایی که زهر میشود در جانِ آدمی از نادانیِ آنها که در رأس امورند و پس از ۴۶ سال دشمنی امریکا با جمهوری اسلامی و چپاولهایی که قبل از انقلاب از این ملت نموده، هنوز اموراتشان را بر مبنای آقاییِ دلار تنظیم میکنند.
‼️ بله، به خوابزده را نمیتوان بیدار کرد!
✍ مریم اشرفی گودرزی
☑️ به #پَستوی_فرهنگ_و_سیاست وارد شوید.
@PastoyeFarhangVaSiyasat
❌ پدیدهی بلاگری که متاسفانه در بسیاری از موارد، فرهنگ و اعتقاداتِ مخاطبینِ رسانه را هدف میگیرد اینبار به طرز اعجابآوری به آثار باستانی حمله نموده است.
🔴 فقط در سایهی فضای مجازیِ بیصاحب و کنترل نشده، ممکن است یک نفر تا این اندازه مسخ و از خودبیخود شود که برای جذبِ دنبال کننده و کسب درآمد، به چنین بلاهتی دست بزند.
✍ مریم اشرفی گودرزی
☑️ به #پَستوی_فرهنگ_و_سیاست وارد شوید.
@PastoyeFarhangVaSiyasat
#مهم ⬇️⬇️⬇️
ماجرای پرونده کرسنت چیست؟
۱۵ سال پیش قراردادی با عنوان کرسنت میان کشور ایران و شرکت کرسنت پترولیوم امارات منعقد شد که حساسیتهای بسیاری را در کشور و در بین مقامات ارشد ایران برانگیخت که شاخصترین آنها دبیر شورای عالی امنیت ملی وقت بود. بسیاری از اصول که عرف قراردادهای بینالمللی بود در این قرارداد رعایت نشد، از همین رو این قرارداد از سوی ایران لغو شد و ایران عنوان داشت در قرارداد ذکر شده ردپایی از فساد و برخی بیقانونیها مشهود بوده لذا از سوی ایران ملغی است. این مسئله باعث شد مقامات شرکت کرسنت پترولیوم امارات به دادگاه بینالمللی لاهه شکایت کرده و پیگیر حقوقی اجرایی شدن قرارداد شوند.
سید مسعود میرکاظمی وزیر اسبق نفت ایران در خصوص ماهیت ایران قرار داد میگوید قرارداد کرسنت یک قرارداد گازی است که در سال ۱۳۸۱ بین وزارت نفت ایران و شرکت کرسنت پترولیوم امارات منعقد شد، بر مبنای این قرارداد مقرر شد گاز ترش میدان گازی سلمان ایران برای ۲۵ سال به کشور امارات منتقل شود.
وی با اشاره به اینکه چندین ایراد اساسی در این قرارداد وجود دارد ازجمله اینکه در این قرارداد روال قانونی طی نشده بود و برای یک قرارداد بزرگ، طولانیمدت و ۲۵ ساله هیچگونه مناقصه بینالمللی برگزار نشد، افزود: همچنین از دیگر ایرادات موجود در این قرارداد قیمت بسیار پایین فروش گاز، طولانی بودن مدت قرارداد و در نهایت واسطهگریها، دلالبازیها و پورسانت گریهایی که در این بین اتفاق افتاد مهمترین مشکلات این قرارداد بودند.
این کارشناس انرژی با تأکید بر اینکه قرارداد کرسنت در زمان دولت اصلاحات رخ داد و مباحثی در خصوص تخلفات در این قرارداد مطرح شد، گفت: در همین زمان دبیر شورای عالی امنیت ملی وقت طی مکاتبهای این موارد را به عنوان ایرادات قرارداد کرسنت به دولت متذکر شد و وزیر نفت وقت نیز در واکنش به این نامه به معاونین وزارت نفت ابلاغ کرد که حق شرکت در جلسات دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی که در حال بررسی پرونده کرسنت بودند را ندارند.
میرکاظمی تصریح کرد: ارزشگذاری در قراردادهای گازی شناور است اما قیمت گاز در قرارداد کرسنت ثابت در نظر گرفته شد وی ارزشگذاری در قراردادهای گازی را شناور دانست و تأکید کرد: این موضوع به این دلیل اتفاق میافتد که هر ساله نوساناتی در قیمتها رخ داده و قیمتها تغییر میکند اما در قرارداد کرسنت قیمت گاز صادراتی در هفت سال اول ثابت و روی ۱۸ دلار نگه داشته شد درحالیکه در همان بازه زمانی میانگین فروش نفت ایران ۲۶ دلار بوده است.
به گفته وی در ۱۸ سال دوم قیمت فروش گاز روی ۴۰ دلار بسته شد که میانگین فروش نفت در این دوره تقریباً ۶۸ دلار بود که وجود یک اختلاف فاحش در این قرارداد را نشان میدهد، همیشه در قراردادهای این چنینی قیمت فروش گاز را کمی پایینتر از قیمت فروش نفت تعیین میکنند، همین موضوع اصلیترین ایراد قرارداد کرسنت بود که هفت سال اول و ۱۸ سال دوم قیمت فروش گاز ثابت باشد.
میرکاظمی با اشاره به اینکه زمانی که دولت نهم روی کارآمد، با توجه به فساد حاکم در قرارداد کرسنت که به تائید شورای عالی امنیت ملی نیز رسیده بود و نظر به دلایل موجود مبنی بر تخلفات صورت گرفته با اجرای این قرارداد در ایران مخالفت شد، تصریح کرد: ایران اظهار کرد که این قرارداد اجرا نمیشود و شرکت کرسنت پترولیوم به دادگاه بینالمللی لاهه شکایت کرد روی کار آمدن مجدد وزیر نفت دولت اصلاحات و مسؤول امضای قرارداد کرسنت در دولت یازدهم بهانه محکومیت ایران بود.
وی به روی کار آمدن مجدد وزیر نفت دولت اصلاحات و مسؤول امضای قرارداد کرسنت در دولت یازدهم اشاره و خاطرنشان کرد: این انتصاب بهانه محکومیت ایران شد، دادگاه لاهه دو قاضی مرضیالطرفین را مشخص کرد تا این قرارداد را بررسی و در نهایت حکمیت کند، بعد از آن ایران محکوم به پرداختن ۱۴ میلیارد دلار غرامت به شرکت کرسنت پترولیوم امارات شد.
وی ادامه داد: واقعیت این است که اگر قرارداد کرسنت روال خود را طی میکرد و با همان شرایط ذکر شده انجام میگرفت ایران ۵۴ میلیارد دلار ضرر میکرد.
به گزارش مهر به نظر میرسد باتوجه به اینکه هم اکنون ایران یکی پس از دیگری در حال از دست دادن اموال خود در کشورهای مختلف به دلیل این قرارداد خسارت بار است هرچه سریعتر پرونده این قرارداد در داخل کشور نیز به صورت عمومی مورد بررسی قرار گیرد تا مردم نیز متوجه شوند چه کسانی در انعقاد این قرار داد به کشور خسارت وارد کرده اند.
☑️ به #پَستوی_فرهنگ_و_سیاست وارد شوید.
@PastoyeFarhangVaSiyasat