#شبهه
آیا امام حسین علیه السلام با یزید پسرعمو بودند؟!
@golpabasir
✖️ حکم اعدامی که #شهید_لاجوردی جلوی آن را گرفت!!
🔺منشور زندانبانی توسط این شهید بزرگوار تدوین شده است.
🗓 ۲ شهریور، سالروز شهادت اسدلله لاجوردی به دست #منافقین
@MEHR_goloaygan
#مهر_گلپایگان
#من_هم_ماسک_میزنم
✨﷽✨
✍بزرگی میگفت:
اگر کسی برای درخواست کمک برای
حل مشکلی پیش تو آمد؛
هرگز نگو:
فلانی هم که هر وقت کاری داشته
باشه فقط ما را میشناسه!
بلکه بگو:
الحمدلله که خدا به من
توفیق برطرف کردن نیازهای مردم
را عنایت کرده است.
امام حسین علیهالسلام در این باره میفرمایند: "برآوردن حاجت و برطرف كردن مشكلات مردم به دست شما از نعمتهای خداوند است نسبت به شما، بنابراین با منت گذاری و اذیت آنان، جلوی این نعمت ها را نگیرید."
📚بحار الانوار، ج۷۴، ص۳۸
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@googadeabad
🔴تعصّب ملّی
حضرت آیتالله خامنهای:
🔹«جوانها اگر همانقدر که به تیمهای فوتبال قرمز و آبی یا رئال و ... تعصّب دارند، نسبت به تولید داخلی تعصّب داشته باشند، بسیاری از مشکلات ما حل خواهد شد.» ۹۷/۱/۱
@googadeabad
✅🔺وقتی اصلاح طلبان مشغول تفرقه افکنی بین ایران و عراق بودند ابومهدی المهندس....
🔴 آقای زیباکلام حتما یادتون هست؛ آخرین بار، #سیل_خوزستان بود.
✅لوطی های طهرانِ قدیم همچون رسول ترک
✍️عادت زیبائی داشتند لوطی های طهرانِ قدیم ،یک شب قبل از شروع ماه محرم عهدی دلی می بستند با شهیدِ کربلا که آی آقاجان از امشبی که بیرق و عَلَم عزایت بر افراشته می شود به احترام این رختِ سیاه لب به شراب نمی زنم و بساط سیاهِ فلان گناه را تا آخر ماه عزایت کنار می گذارم. همین ادب و مردانگی آخر کار دست آنها را می گرفت که
✅رسول ترک که می شناسی و میشناسمش نمونه ی نزدیک این عاقبت به خیری است.
✅رفیق! وقتی کسی عزیزی از دست داده جوانمردی نیست بخواهیم داغ دیگری بر دلش بگذاریم! امامِ زمان داغدار مصیبت جدّ غریبشان هستند که خودشان فرمودند صبح و شام در این مصیبت گریه می کنند.
😭با گناهانمان داغ آقاجانمان را سنگین تر نکنیم...
@golpabasir
بوی کبابی که به مشام محسن هاشمی رسیده است!
🔹 طبق خبرهای رسیده، چندی پیش جلسه ای در دفتر "اسحاق جهانگیری" با "محسن هاشمی" بر سر مسئله شهردار تهران "پیروز حناچی" برگزار شده، در این جلسه مسئله پیگیری روحانی برای برکناری حناچی به خاطر حواشی ملک جماران و اخراج حناچی از جلسات هیئت دولت مطرح شده و در نهایت توافقی بین آنها برای برکناری حناچی شکل گرفته است.
🔹 بعد ازاین جلسه محسن هاشمی مسئله را با حناچی مطرح کرده و ازاو خواسته محترمانه استعفا دهد تاآبروی خود ومجموعه شهرداری حفظ شوداما حناچی فعلا قبول به استعفا نکرده و اعلام کرده که تنهادرصورتی که مجموعه شورای شهر او را برکنار کند،کنار خواهد رفت.
🔹 بعد از این توافق و طراحی برای کنار گذاشتن حناچی افراد نزدیک به هاشمی همچون "احسان مازندرانی" نیز در فضای مجازی فعال شده و برای شهردار شدن هاشمی فضا سازی کرده اند، بوی کبابی که از گستردگی منابع مالی شهرداری تهران به مشام محسن هاشمی و اطرافیان او خورده همه آنها را مست کرده است.
🔹 البته پروپاگاندای رسانه ای هاشمی پا را فراتر گذاشته اند و می خواهند او را به عنوان کاندیدای انتخابات ۱۴۰۰ معرفی کنند!
9.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅شیوهنامه بهداشتی برگزاری مراسم عزاداری در ماه محرم
✅برگزاری مراسم عزاداری در اماکن و فضاهای باز با رعایت فاصلهگذاری اجتماعی از هر طرف حداقل دو متر و تجمعات حداقلی الزامی است.
✅کاهش ساعات برگزاری مراسم حداکثر دوساعت
✅ ممنوعیت جابجایی هیئتها و هرگونه دستهروی
✅ ممنوعیت استفاده از طبل، سنج و وسایل مشابه
✅مراسم سینهزنی و زنجیرزنی با زنجیر شخصی در محل مراسم بدون جابجایی مجاز است.
#ما_ملت_امام_حسینیم
@gopabasir