🔵به سگ زرد اعتماد کنیم یا به شغال!؟
🔺هستند برخی از سیاسیون و ژورنالیستهایی که رقابتهای انتخاباتی آمریکا را مشتاقانه دنبال مینمایند و با پیشفرضهای ذهنی خود به تحلیل وضعیت بایدن و ترامپ میپردازند و ابائی هم ندارند که آشکارا اظهار خوشحالی نمایند که بایدن رای بیاورد.
🔻اما واقعیت آنست که دو حزب اصلی در آمریکا علیرغم تفاوتهای ظاهری در روشهای خود در دشمنی با ملت ایران تفاوتی ندارند و مستند این ادعا، طرحهای ضدایرانی است که در کنگره این کشور در چهار دهه گذشته مطرح شده و بهاتفاق آرا تصویب شده است و معمولاً افرادی که به طرحهای ضد ایرانی رأی ممتنع یا مخالف می دهند، از انگشتان یک دست تجاوز نمیکند.
🔹بعد از پیروزی انقلاب اسلامی همواره اینگونه بوده که جمهوریخواهان خشنتر و دموکراتها نرمتر اما زهرآگین تر علیه ملت ایران عمل کردند، لذا سرگرم شدن به رقابتهای انتخاباتی آمریکا حاصلی برای ملت ایران نخواهد داشت و مشکلی از ما حل نخواهد کرد.و این موضوع از طراحی های رسانههای بزرگ برای تعیین زمین بازی است، زمینی که انحرافی بوده و تلاشی برای فریب افکار عمومی داخلی محسوب می شود.
🔸جان کلام آنکه از این جماعت بر طبق آن ضربالمثل قدیمی باید پرسید، در این شرایط به سگ زرد اعتماد کنیم یا به شغال!؟
⭕️ شبکه ملی اطلاعات از زمانبندی عقب است
🔹 رهبر معظم انقلاب اسلامی در ارتباط تصویری با هیئت دولت موضوع فضای مجازی را بسیار مهم خواندند و گفتند:
🔸 ما هم اهمیت فضای مجازی را و اینکه بخشی از زندگی مردم شده است قبول داریم، اما بحث ما در مورد فضای مجازی این است که این عرصه از خارج مدیریت و هدایت میشود و ما نمیتوانیم مردم را بی پناه رها کنیم.
🔸 عوامل مسلط بین المللی در فضای مجازی به شدت فعال هستند، تأکید مکرر بر شبکه ملی اطلاعات و تشکیل شورای عالی فضای مجازی و مرکز ملی فضای مجازی و شرکت روسای سه قوه در آن به همین علت است، اما متأسفانه اهتمام لازم به این موضوع نمیشود.
🔸 شبکه ملی اطلاعات اجزایی دارد که این اجزا از زمانبندیها عقب هستند.
نهضت عاشورا و درسها، عبرتها و پیامهای آن
نهضت عاشورای حسینی (ع) در سال 61 هجری نقطه عطفی ماندگار در تاریخ اسلام و حتی در تاریخ بشر است. در این رابطه بحثها و تحلیلهای فراوانی از زوایای مختلف مطرح شده و قابلطرح میباشد. نگاهی از سر تکلیف و اشارهای کوتاه در درسها و عبرتها و پیامهای این رخداد بینظیر اگرچه نمیتواند حق مطلب را ادا نماید اما خالی از فایده هم نیست. پس از نبوت خاتم انبیاء (ص) سه مکتب برای کامل شدن اسلام شکلگرفته است «الیوم اکملتُ لکم دینکم و أتممت علیکم نعمتی و رضیت لکم الاسلام دیناً» : 1- مکتب غدیر خم که نظام امامت و ولایت بهجای نبوت تشریع گردید
🅾️ادامه دارد:
مکتب عاشورا که گفتمان و رویکرد مقاومت،۲- انقلابی گری، جهاد، ایثار، فداکاری برای اسلام و شهادت تجلی پیدا کرد 3- مکتب انتظار فرج و نهضت امیدبخش زمینهسازی ظهور.
امام حسین (ع) 57 سال زندگی کرد سوم شعبان سال چهارم هجری چشم به جهان گشود و دهم عاشورای سال 61 هجری به شهادت رسید. 7 سال در حیات نورانی رسول خدا 30 سال در حیات پدر، 10 سال در دوره امامت امام حسن (ع) و 10 سال نیز دوره امامت خود آن حضرت بود. قیام آن حضرت 5/5 ماه به طول انجامید روز 27 رجب از مدینه خارج شدند و سوم شعبان به مکه رسیدند، دعوت مردم کوفه در 15 رمضان به امام رسید و آن حضرت 40 روز در مکه ماندند، بدین ترتیب نهضت عاشورا در ماههای شعبان، رمضان، شوال، ذیقعده، ذیحجه و محرم در جریان بوده است.
منظور از درسها این است که گفتار و رفتار عاشورائیان بهویژه سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) را در زندگی فردی و اجتماعی و سیاسی خویش الگو قرار دهیم و در همه حالات به این اسوه جاودان بنگریم و خود را با آن تطبیق دهیم. رهبر حکیم انقلاب فرمودند: درسهای عاشورا راه درمان را نشان میدهد و عبرتها را پیشگیری را ترسیم
درسهای عاشورا: 1- پیوند ناگسستنی دین و سیاست یعنی قیام و انقلاب اسلامی در متن شریعت است 2- لزوم ایثار و فداکاری و دادن هزینه برای احیای دین 3- جهاد و انقلابی گری موجب عزت و ماندگاری است 4- مقاومت فعال و تسلیمناپذیری تکلیف مؤمنان است حتی اگر هزینه آن به شهادت و کربلا ختم شود 5- اطاعت از رهبری موجب کمال و سعادت و جلب رضایت الهی است مانند شهدای کربلا و سرپیچی از رهبری عامل ذلت و شقاوت و شکست است مانند مردم کوفه 6- اخلاص در عمل موجی بالا رفتن قیمت انسان در پیشگاه الهی خواهد بود «ارجعی إلی ربک راضیۀ مرضیۀ» 7- ضرورت شجاعت و خطر کردن و نترسیدن از هیاهوی دشمن و امکانات آن و نهراسیدن از عواقب کار 8- تحمل سختیها و مصائب مانند اسیران کربلا.
عبرتها: 1- کنار زدن رهبری عادل و تبعیت نکردن از او به ذلت و ناامنی و حاکم شدن اشرار میانجامد 2- اگر خواص بهموقع روشنگری و اطلاعرسانی نکنند دشمن عوام را فریب داده و گمراه خواهد ساخت 3- اگر افکار عمومی آگاه و اقناع نشود مانند سیل ویرانگر و گردباد همهچیز را به سردرگمی و تباهی سوق میدهد 4- ارتجاع و بازگشت مردم به گذشته 5- تساهل و تسامح حاکمان موجب منسوخ شدن ارزشها و آرمانهای دینی و انقلابی خواهد شد 6- گناه میتواند جامعه را به وضعی بکشاند که از امام کشی هم احساس بدی نداشته باشد 7- معرفت دینی بدون بصیرت نتیجه نخواهد داشت و معرفت و بصیرت دو بال هدایت هستند 8- اگر به امام عادل اقتدا نشود همه به خطر خواهند افتاد و جامعه به تباهی و انحطاط میرسد
پیامها: 1- مسلمانان به هر اندازه برای دفاع از اسلام فداکار کرده و هزینه بپردازند بهاندازه شهدای کربلا نخواهد رسید. پس در فداکار هنوز در ابتدای راه هستیم و از انقلاب و اسلام طلبکار نیستیم. 2- خواص و نخبگان اگر کار فکری و فرهنگی و روشنگری نکنند مردم تغییر خواهند کرد و دشمنان و عناصر و جریانهای فرصتطلب مرده را به راه خود میبرند 3- محور وحدت نباید عوض بشود و نباید عوضی اتخاذ گردد، همواره باید رهبری و امام عادل محور اتحاد و انسجام باشد 4- هیچ تحریم و فشار و محاصرهای نباید مسلمین را به تسلیم و تردید وادار سازد 5- هیچ بهانهای برای مقاومت نکردن و تن دادن به تسلیم پذیرفته نیست.
⭕️ شبکه ملی اطلاعات از زمانبندی عقب است
🔹 رهبر معظم انقلاب اسلامی در ارتباط تصویری با هیئت دولت موضوع فضای مجازی را بسیار مهم خواندند و گفتند:
🔸 ما هم اهمیت فضای مجازی را و اینکه بخشی از زندگی مردم شده است قبول داریم، اما بحث ما در مورد فضای مجازی این است که این عرصه از خارج مدیریت و هدایت میشود و ما نمیتوانیم مردم را بی پناه رها کنیم.
🔸 عوامل مسلط بین المللی در فضای مجازی به شدت فعال هستند، تأکید مکرر بر شبکه ملی اطلاعات و تشکیل شورای عالی فضای مجازی و مرکز ملی فضای مجازی و شرکت روسای سه قوه در آن به همین علت است، اما متأسفانه اهتمام لازم به این موضوع نمیشود.
🔸 شبکه ملی اطلاعات اجزایی دارد که این اجزا از زمانبندیها عقب هستند.
💠 حدیث روز 💠
🏴 خاصیت تربت أبی عبدالله الحسین (ع)
🔻امام صادق علیهالسلام:
السجود على طين قبر الحسين (ع) ينور الى الارض السابعة و من كان معه سبحة من طين قبر الحسين (ع) كتب مسبحا و ان لم يسبح بها ...
◻️سجده بر تربت قبر حسين (ع) تا زمين هفتم را نور باران میكند و كسى كه تسبيحى از خاك مرقد حسين (ع) را با خود داشته باشد، تسبيح گوى حق محسوب میشود، اگرچه با آن تسبيح هم نگويد.
📚 وسائل الشيعه، ج ۳، ص ۶۰۸ https://eitaa.com/joinchat/1421017149C6482856445
#تربیت_فرزند🌹
🔹️ من یادم هست وقتی که بچه بودم ، در خانواده وقتی همه به خواب میرفتند ، آخر شب میآمدم خدمت پدر.
پدرم این قصههای پیغمبران را در همان طفولیت برای من نقل میکرد و گاهی مثلاً یک قصه چندین شب طول میکشید و همینطور مقید بودم و گوش میکردم.
وقتی این برنامهاش مصادف شد به ایام محرم ، پدرم جریان #عاشورا و جریان مسافرت حضرت ، جریان بیعت گرفتن از امام حسین در مدینه ، جریانی که از این ماه رجب شروع شده است ، به تفصیل ، شب به شب نقل میکرد.
اینها کارهای موثری است یعنی پدر و مادر یکی از خدمات بزرگی که به #فرزند میکنند همین است که سرگذشت اینها را برای طفل بیان کنند.
این در وجود طفل از همان طفولیت اثر میگذارد. در اخلاقش ، کردارش ، رفتارش ، در عبادتش ، نمازش ، روزه اش اثر میگذارد و همهٔ اینها را اصلاح میکند.
#آیت_الله_حائری_شیرازی
https://eitaa.com/joinchat/1421017149C6482856445
▪️▪️دو خط شور و شعور▪️▪️
شاید شروع همه روضه های اهل بیت و مشکلات بچه های ما از روز هفتم محرم شروع شد. چون روز هفتم محرم دو مشکل بزرگ پیش اومد.
اولیش و از همه بدتر این بود که از فرمانداری و اتاق جنگ کوفه بخشنامه ای به عمر سعد نوشته شد که طی آن، قحط آب پیش آمد. آب را به روی ما بستند و حتی اجازه نزدیک شدن به شریعه فرات را هم ندادند. عمر سعد خود شیرین، دستور داد که «عمرو بن حجاج» با پانصد نفر زرهی و پیاده مانع نزدیک شدن ما به آب بشوند.
خب این خبر خیلی اثر بدی بر روحیه بعضی ها داشت و فورا تعداد قابل توجهی از آنها رفتند! باورتون میشه؟ ینی فقط تا وقتی با امام حسین بودند که تشنشون نشده بود!! حتی هنوز هم آب داشتن. نه اینکه فوری آب تموم شد. اما فکر اینکه داره آبشون تموم میشه، نگران که چه عرض کنم! بلکه به وحشت انداختشون و در رفتند!
مشکلی نبود که اونا از ما جدا شدند! چون سابقه جدا شدن نیروها از ما داشتیم و خیلی برامون سخت نبود. بلکه مشکل دومی که خیلی دل آدمو میسوزند این بود که با رفتن اونا از لشکر ما، دشمن شروع به مسخره کردن فرمانده کرد! از این میسوختیم که دشمن داشت به فرمانده تیکه مینداخت که: «ببین چقدر دوستت دارن؟! هنوز تشنشون نشده اما تنهات گذاشتند! بقیه دور و بری ها هم هنوز تشنشون نشده تا معلوم بشه چقدر پات صبر میکنند!»
این حرف ها خیلی دردآور بود. ما سرمون انداخته پایین و از خجالت و حرص و درد نمیدونستیم چی بگیم. فرمانده هم سکوت کرده بود و حرفی نمیزد. خب چی بگه بنده خدا؟! چی میمونه که بگه؟! بعضی وقتها شکم برطرف میشه و مطمئن میشم که قطع شدن آب، حکمتی داشت که خیلی ازش غافلیم و فقط ازش روضه میسازیم واسه لب های تشنه ارباب و بچه های حرم! اما دردناک تر از اون، این بود که آبرمون رفت فقط به خاطر اینکه بعضیا از تشنگی ترسیدند و فکر کردند دنیا خراب میشه اگر تشنشون بشه!
دم دم های عصر روز غمبار هفتم محرم بود و کم کم داشت هوا گرگ و میش میشد که اتفاق خوبی افتاد که یه کم از غصه صبحش کم کرد.
وقتی همه یه گوشه رفته بودند و کسی نمیتونست چشم در چشم ارباب بشه، یهو سر و صدایی توجه ما را به خودش جلب کرد. همه از سر جاشون پاشدند و گردن کشیدند تا ببینند اون طرف چه خبره؟! دیدیم یه نفر داره تلاش میکنه که محاصره را بشکنه و به طرف ما بیاد.
گفتیم خدایا این کی میتونه باشه که حتی سوارکارهای گارد ویژه اونا هم نمیتونند بگیرنش و داره بدون شمشیر باهاشون درگیر میشه و تلاش میکنه از دستشون در بره؟!!
یه لحظه چشمم به چهره فرمانده افتاد که داشت از دیدن این صحنه لذت میبرد و لبخند رضایت میزد! گفتم: «آقا جان! میشناسیدش؟!»
فرمانده گفت: «کیه که این پیرمرد را نشناسه؟! ببین چطور مثل ماهی از چنگشون در میره؟!»
با تعجب گفتم: «آقا جان مطمئنید این پیرمرده؟! چهره اش را پوشونده اما بهش نمیاد پیر باشه ها!»
فرمانده گفت: «میشناسمش! اهل کوفه است. از مریدان بابام بود و خیلی هم به من و داداشم علاقه داشته و داره. اهل نماز شب و پارسا و سوارکار ماهری هم هست! ببین چیکار داره میکنه؟! ببین چطور در حالت سواره و بدون استفاده از سلاح دشمن را درگیر خودش کرده؟!»
گفتم: «آقا جان! اسمشون چیه؟»
آقا فرمود: «اسمش مسلم هست... «مسلم بن عوسجه»... میدونستم میاد... منتظرش بودم... قوت قلب خوبی برای همه بچه هاست. میبینی حالا!»
بخشی از کتاب #همه_نوکرها
#حدادپور_جهرمی
https://eitaa.com/joinchat/1421017149C6482856445
🖤 #امام_صادق علیهالسلام فرمودند :
🍃 کسی که خدا خیرخواه او باشد، محبت امام حسین(علیهالسلام) و شوق زیارتش را در دل او میاندازد.
📚 بحارالانوار، ج ۹۸، ص۷۶
#احادیث
#معرفتی
#ما_ملت_امام_حسینیم
https://eitaa.com/joinchat/1421017149C6482856445