#انتخابات
#استفتائات_جدید
سؤال: وظیفه روحانیون و خواص در قبال شناساندن فرد اصلح چیست ؟ آیا از لحاظ شرعی تکلیفی بر عهده آنها هست؟
مقام معظم رهبری : همگان به ویژه خواص و علما وظیفه دارند با حداکثر دقت افراد اصـلح را با حجت شـرعی شـنـاسـایی کرده و به مردم معرفی کنند و مردم را در انتخاب درست یاری دهند. عدم دخالت خطرناک است؛ دخالت بدون بصیرت و حجت هم خطرناک است .
آیات و روایات:
«إن الله يأمركم أن تؤدوا الأمانات إلى أهلها وإذا حكمتم بين الناس أن تحكموا بالعدل إنّ الله نعما يعظكم به إن الله كان سميعا بصيرا»؛ «خدا قاطعانه به شـما فرمان می دهد که امانت ها را به صاحبانش بازگردانید و هنگامی که میان مردم داوری می کنید، به عدالت داوری کنید. یقیناً [فرمان بازگردانیدن امانت و عدالت در داوری نیکو چیزی است که خدا شما را به آن موعظه می کند؛ بی تردید خدا همواره شنوا و بیناست.» (نساء / ۵۸ )
🌷به ما بپیوندید:
🆔 Eitaa.com/salehinrasad
🆔 Sapp.ir/salehinrasad
🍃
# حسین شریعتمداری: پوزش همراه با خداحافظی دولت از آمریکا!
🔹مدیر مسئول روزنامه کیهان نوشت: سادهلوح نباشید، فایل صوتی آقای ظریف برخلاف آنچه که برخی از دولتمردان ادعا میکنند «محرمانه» نبوده و از ابتدا برای انتشار تهیه شده است.
🔹جانمایه سخنان آقای ظریف آن است که مواضع و عملکرد حاج قاسم سلیمانی (بخوانید، نماد مقاومت) مانع از آن بود که دولت روحانی سیاست خارجی نظام را آنگونه که آمریکا و متحدانش میخواهند دنبال کند!
🔹آقای ظریف توضیح نمیدهد که اگر مجاهدتهای قاسم سلیمانی و یاران پاکباخته او نبود، امروز بعضیها باید پوتینهای داعش را واکس میزدند!
🔹دستپاچگی دفتر رئیسجمهور از انتشار این فایل صوتی به وضوح نشان میدهد که میدانند، دست به چه خیانتی زدهاند! و اگر اینگونه نبود، چرا از انتشار آن ابراز نگرانی میکنند؟!
💠امام علیه السلام به فرزندش محمد بن حنفیه فرمود :
🍃 فرزندم! از فقر بر تو مى ترسم پس از آن به خدا پناه ببر، چراکه فقر، هم دین انسان را ناقص مى کند و هم عقل را مشوش مى سازد و هم مردم را به او و او را به مردم بدبین مى کند.
📚 نهج البلاغه حکمت 319
@golpabasir
🔴 صلح تحمیلی
❣امام خمینی (رحمهالله):
💢آن صلح تحمیلیای که در عصر امام حسن واقع شد، آن حکمیت تحمیلی که در زمان امیرالمؤمنین( علیهالسلام) واقع شد و هر دویش به دست اشخاص حیلهگر درست شد، این ما را هدایت میکند به این که نه زیر بار صلح تحمیلی برویم و نه زیر بار حکمیت تحمیلی.
📚صحیفه نور، جلد ۲۰، صفحه۳۲
#صلح_تحمیلی
#میلاد_امام_حسن_مجتبی
#انسان_250_ساله
@golpabasir
15.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸
🍀
🎥قطب نما ۱۷۹
✅ موضوع: چک سفید امضا
🍃🌻🍃
🌀 آیا اختیارات ریاستجمهوری کم است؟
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن
@golpabasir
🔴 دومینوی اقتدار منطقهای
⭕️چرخش 180 درجهای موضع آل سعود؛ بن سلمان از تهدید علیه ایران تا تسلیم برابر ایران!
♦️بن سلمان در سال "2017" در پاسخ به این سوال که "آیا در آینده گفتگو و همکاری مستقیم با ایران خواهید داشت؟" گفت: "چطور می توانیم با رژیمی کنار بیاییم که ایدئولوژی افراطی دارد، هیچ نقطه مشترکی برای تفاهم و مذاکره وجود ندارد و ما منتظر نخواهیم ماند تا نبرد به درون سعودی کشیده شود بلکه به گونه ای اقدام خواهیم کرد که نبرد به درون ایران کشیده شود"
♦️بن سلمان در سال "2021": "ایران همسایه ماست، همه تلاش ما این است که روابطی در سطح خوب و بالایی با ایران داشته باشیم؛ آرزو داریم که مشکلات حل شود و روابطمان با ایران خوب و مثبت شود"
🛑خلاصه
◀️بن سلمان ۲۰۱۷: ما هیچ نقطه مشترکی نداریم، نبرد را به درون ایران خواهیم کشاند.😒😏
◀️بن سلمان ۲۰۲۱: ایران همسایه ماست، آرزو داریم روابطمان با ایران خوب شود.🤨🧐🤔
🔮کانال مرجع گفتمان
#ایران_مقتدر
#اقتدار_منطقهای
@golpabasir
🔴 ۱۰ سال انفصال از خدمت در انتظار وزیری که نتواند مجلس را قانع کند
✅ طرحی در دستور کار مجلس قرار گرفته که در صورت تصویب نهایی، هرکدام از وزرا که اکثریت نمایندگان حاضر در مجلس حداقل ۳ بار از پاسخش به سوال و یا سوالات نمایندگان مجلس قانع نشوند، پس از اتمام دوران وزارت از نامزدی در موارد مشخص، به مدت ده سال محروم است.
🔮کانال مرجع گفتمان
#مجلس_انقلابی
#مجلس_تراز_انقلاب
#مجلس_رأس_امور
@golpabasir
🔴دیدار شمخانی و برنز
💢باربارا اسلاوین: شمخانی و برنز در عراق دیدار کردند.
❌باربارا اسلاوین با انتشار توییتی از دیدار محرمانه دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران و ویلیام برنز، رئیس سازمان سیا در بغداد خبر داد.
❌باربارا اسلاوین روزنامه نگار مشهور آمریکایی و عضو ارشد شورای آتلانتیک در توئیتی خبر از دیدار شمخانی و ویلیام برنز ریاست سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا داد.
🔮کانال مرجع گفتمان
#نه_به_مذاکره_مخفیانه
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
#خفت_مذاکره
@golpabasir
💠 کرسی #انتخابات۱۴۰۰
بازنشر 🔹🌺🔸
✅ برای تشخیص اصلح، سه راه داریم:
1⃣ شیوه تحقیقی(تحلیلی):
🔻یعنی اینکه خودمان تحقیق و جستوجو کنیم و با در نظر گرفتن سوابق و نقطه نظرات شخص، تحلیل کنیم که وی تا چه حد ملاک های اصلح در نگاه رهبری را داراست.
2⃣ شیوه تقلیدی:
🔹یعنی به نظر معتمدانِ مطلع اکتفا کنیم. افراد با بصیرت دیگر که از شخصی اعلام حمایت بکنند و ما نیز به جهت اعتمادی که به ایشان داریم، به نظرشان بسنده کنیم. پشتوانه ی این شیوه، قاعده عقلیِ «رجوع جاهل به عالم» است.
3⃣ شیوه تلفیقی (تقلیدی+تحقیقی):
🔸یعنی علاوه بر اینکه خودمان به اطلاعاتی در اثر جستوجو و تحلیل دست یافتیم ،به نظرات معتمدان و بزرگان نیز اعتنا کنیم و از مجموع این دو ، یک نتیجه ای بگیریم.
❌ کدام روش مناسب تر است؟
🔹از آنجا که اولا فلسفه ی انتخابات، رشد فکری آحاد جامعه و بالارفتن قدرت تشخیص و بصیرت آنهاست. (شیوه تحقیقی)
🔸ثانیا علیرغم وجود بسترهای اطلاعاتی رسانه ای وسیع اینترنتی، اما خیلی از اطلاعات در دسترس عموم مردم قرار ندارد، خصوصا از چند و چونِ برخی اخلاقیات و روحیات و رفتارهای شخصیتی، یا برخی پرونده های قضائی- سیاسی نمی توان اطلاع یافت. (شیوه تقلیدی)
🔹ثالثا تجزیه و تحلیل برخی اطلاعات و دیتاهای اقتصادی - سیاسی - علمی تاحدودی محتاج تخصص است و هرکسی با آنها آشنایی نداشته و نمی تواند بخوبی تحلیل کند. (شیوه تقلیدی)
🔺در نتیجه لازم است از روش سوم یعنی شیوه تلفيقي استفاده کنیم.
@golpabasir