✨﷽✨
✨ #پندانـــــــهـــ
هرگز اجازه نده که
دنیا این پنج
چیز را از تو بگیرد:
لحظه ناب مناجات با خدا
نیکی به والدین
محبت به خانواده
احسان به اطرافیان
و اخلاص در کردار
(◕ᴗ◕✿)_________🍃🌹
https://eitaa.com/joinchat/2809528345C119136e9a1
تلفظ صحیح چهارمین روز هفته کدام است؟؟؟؟*
*چارشنبه* ، *چاهارشنبه*
*چهارشنبه* ، *چارشمبه*
هیچکدوم نیست.
سه شنبه صحیحه.
چهارمین روز هفته سه شنبه هست .
😂😂
(◕ᴗ◕✿)_________🍃🌹
https://eitaa.com/joinchat/2809528345C119136e9a1
#احکام : شوخی با نامحرم
🔴از آنجایی که شوخی با نامحرم حریم میان آنها را کمرنگ نموده و احتمال وقوع گناه را تقویت میکند، اولیای دین افراد را از شوخی با نامحرم آن برحذر داشتهاند. شوخی کردن با نامحرم اگر با قصد لذت باشد و یا بترسد به گناه بیفتد جایز نیست.
📚عروةالوثقی؛ جلد ۲، نکاح، مسئله ۳۱ و ۳۹.
(◕ᴗ◕✿)_________🍃🌹
https://eitaa.com/joinchat/2809528345C119136e9a1
☘
🌀 #یادداشت_کوتاه
💢 موضوع: راز اخلاص، موفقیت و جاودانگی شهیدان رجایی و باهنر ‼️
🍃🌹🍃
🔻 یکی از سوالاتی که چهار دهه است، هم اذهان را به خود مشغول کرده و هم بارها بر زبانها جاری شده، این است که: راز جاودانگی، محبوبیت و موفقیت شهیدان رجایی و باهنر، آن هم در مدت کوتاه مسئولیت، چیست؟
🔹 برای این سوال در طول این چهار دهه، پاسخ های فراوانی، آنهم از زوایای مختلف، بیان گردیده است. اما مبنایی ترین پاسخ این سوال را می توان در فرمایشات، معمار و بنیان گذار کبیر جمهوری اسلامی، حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) یافت، آنجا که می فرمایند: « از خصوصیاتی که در این آقایان بود، آقای رجایی، آقای باهنر، آقای عراقی، آنی که به نظرم خیلی بزرگ است، این است که، آقای رجایی یک نفر آدمی بود، ... که از حال دستفروشی اش تا حال ریاستِ جمهور، در روح او تأثیری حاصل نشد.
🔺چه بسا اشخاصی هستند که اگر کدخدای ده بشوند، تغییر می کنند به واسطه ضعفی که در نفسشان هست، تحت تأثیر آن مقامی که پیدا می کنند، واقع می شوند. و اشخاصی هستند که مقام تحت تأثیر آنهاست از باب قوت نفسی که دارند؛ و آقای رجایی، آقای باهنر در عین حالی که خوب یکی شان رئیس جمهور بود، یکی شان نخست وزیر بود، این طور نبود که ریاست در آنها تأثیر کرده باشد، آنها در ریاست تأثیر کرده بودند؛ یعنی آنها ریاست را آورده بودند زیر چنگ خودشان، ریاست آنها را نبرده بود تحت لوای خودش. و این یک درسی است که انسان باید از اینها یاد بگیرد.» 📚 صحیفه نور جلد ۲۹ صفحه ۳۶
✍ غلامعلی کریمی
#روشنگری
#ثامن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
{🖋📖}
•
داشتروزمینباانگشتچیزۍمۍنوشت
رفتنجلوچندینمتر...!!
دیدنصدبارنوشتہ..!
حسینحسینحسین
طورۍڪہانگشتشزخمشده..🥀
ازشپرسیدنحاجۍچیڪارمۍڪنۍ؟
گفت:
چونمسیرنیستمنراڪاماو
عشقبازۍمۍڪنمباناماو...:)
#شھیدمجیدپازوڪۍ
@mehr_avaran99🏴🏴
⭕️ لباس لحظه شهادت شهید فخری زاده رونمایی شد
🔹در مراسم تجلیل از شهدای دولت از لباس لحظه شهادت شهید فخری زاده رونمایی شد.
#خبرگزاری_بسیج_اصفهان
@Basijnews_isf
🌸🍃🌸🍃
#سوادزندگی
شجاعت داشته باش و خودت باش ...
با همه کاستی ها و نقص هایت.
شهامت داشته باش و تندیس زندگی خودت را بساز.
تقدیس گر زندگی دیگران نباش.
آنقدر استعداد و خوبی و توان در خودت هست که دیگران تقدیست کنند.
حکایت نویس زندگی خود باش ،
نه حکایت نویس دیگران.
زندگی خودت حکایتی تر از همه است.
🌸🍂🌸🍂🌸🍂🌸🍂🌸🍂
https://eitaa.com/joinchat/2809528345C119136e9a1
*✅ #روزبرگ_شیعه*
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز:
*«ویژگیهای دولت اسلامی (۵)»*
روز دوشنبه، ١۴٠٠/٠۶/٠٨
مناسبت روز: *امروز آخرین روز از هفته دولت و سالروز شهادت دکتر رجایی و حجتالاسلام والمسلمین باهنر (ره) است* که رهبرانقلاب دربارهی آنها فرمودند: *«هفتهی دولت، مزیّن به اسم شهید رجایی و شهید باهنر است؛ رحمت خدا بر این دو مرد بزرگ بزرگوار، فعال و سعادتمند به شهادت! که حقیقتاً قصد خدمت داشتند، اگرچه زمانشان کوتاه بود، لکن نشان دادند که با اخلاص وارد این میدان شدند و قصد خدمت دارند و روششان روش اسلامی و مردمی و مجاهدتآمیز بود؛ این درسی است برای همهی عناصری که در مسئولیتها هستند...»* (۱۴۰۰/۶/۶) لذا سخن امروز را با سلام و صلوات به روح این دو شهید عزیز، آغاز مینمائیم؛
*در چند روز گذشته از نگاه رهبر معظم انقلاب به مؤلفههای يک دولت اسلامی پرداخته و ١٣ ویژگی زیر را تقدیم شما نمودیم:*
1️⃣ «جهتگيری دينی و ارزشگرایی انقلابی»
2️⃣ «حرکت در مسير امام و آرمانهای انقلاب»
3️⃣ «استکبارستيزی»
4️⃣ «تهاجم در مقابل زورگويان عالم»
5️⃣ «پرهيز از غربزدگی و غرب باوری»
6️⃣ «حفظ عزت، هويت و استقلال ملی»
7️⃣ «قانونگرایی و قانونمداری»
8️⃣ «حکمت و خردگرايی»
9️⃣ «تحول گرایی با حفظ اصول»
🔟 «خدمت به مردم»
1️⃣1️⃣ «اجتناب از اشرافیگری و نگاه از بالا به مردم»
2️⃣1️⃣ «حرکت در مسير تحقق عدالت اسلامی»
3️⃣1️⃣ «سلامت اقتصادی و مبارزه با فساد»
✍️ و انشاالله در سخن امروز نیز به دیگر مؤلفههای «دولت اسلامی از نگاه رهبر فرزانه انقلاب میپردازیم:
*4️⃣1️⃣ «نظارت مستمر بر عملکرد زيرمجموعهها»:*
دولت مجموعه است که ميليونها کارمند دارد و فقدان نظارت دقيق بر اين مجموعه بزرگ میتواند معضلات بسياری برای مردم بيافريند و همچنین، پيشرفت کار در مجموعه دولت را کند مینماید؛ لذا نظارت مستمر بر عملکرد دستگاهها، مديران و کارکنان زير مجموعه های دولتی يکی ديگر از خصوصيات دولت اسلامی از منظر رهبر معظم انقلاب است؛ چنانچه ایشان، با تأکید بر ارتقاء سلامت اداری و بهبود امور نهادها و دستگاه های زيرمجموعه دولت، فرمودند: *«من اصرار و تأكيد دارم كه شما دوستان عزيز كه مسؤلان بالا و مديران ارشد هستيد، مسأله نظارت بر زيرمجموعه خودتان را بسيار اهميت بدهيد؛ چشمهای بينا و بصير و باز شماست كه وقتى در دائره مسؤوليتتان میچرخد، میتواند صحت كار و پيشرفت كار را تضمين كند! اما چنانچه شما غفلت كرديد، ممكن است در همان بخشى كه غفلت كردهايد نابسامانى انجام بگيرد...»* (٢ شهريور ١٣٨٧)
*5️⃣1️⃣ «ساده زيستی مسئولین دولت اسلامی»:*
دولتمردان عادل و مردمی بايد ساده زيست و تجمل گريز باشند، زيرا تجمل گرایی آنها، پيامدهای متعددی اعم از حیف و میل بیتالمال و افزايش مخارج دولت، ايجاد فاصله و شکاف بين مردم و دولت، افزايش مشکلات طبقات مستضعف و مواردی از اين قبيل را در پی دارد که موجبات از هم گسيختگی جامعه را فراهم می کند!
در اهميت وجود اين شاخصه در دولت اسلامی، رهبر انقلاب بيان داشتند: *«ساده زيستی چيز بسيار با ارزشی است! ما اگر بخواهيم تجمل و اشرافیگری و اسراف و زيادهروی را که واقعاً بلای بزرگی است، از جامعهمان ريشهکن کنيم، با حرف و گفتن نمیشود، که از يک طرف بگوييم و از طرف ديگر مردم نگاه کنند و ببينند عملمان جور ديگر است! بايد عمل کنيم؛ عمل ما، بايستی مؤيد و شاهد بر حرفهای ما باشد تا اينکه اثر بکند...»* (٢ شهريور ١٣٨٧)
*6️⃣1️⃣ «توجه به علم و دانش و استفاده از ظرفیت نخبگان و خرد جمعی در عرصههای مختلف»:*
از نظر رهبر انقلاب، توجه به علم و دانش، و بهره مندی از نخبگان، وسيلهی رشد ملی، بشری و انسانی، و اوج گرفتن در محيط عام بشريت است؛
اهميت این موضوع، از نظر معظم له، به حدی است که آن را يکی از پيش شرطهای مهم تحول و تحقق دولت اسلامی دانسته و فرمودند: *«یک نقطهی مهم در باب تحوّل، استفادهی از خِرد جمعی است و تکیهی بر عقلانیّت که استفاده بشود؛ از نخبگان خارج از دولت استفاده کنید؛ هر جایی که میتوان از نظر یک نخبهای [استفاده کرد]، بحث جناحهای سیاسی و امثال اینها را بکلی در این قضیّه کنار بگذارید! از نظر نخبهها هر چه میتوانید استفاده کنید، و نگاه نکنید به اینکه حالا او وابستهی به یک جناحی است که شما قبول دارید یا ندارید...»* (۶ شهريور ١۴٠٠)
✍️ این مبحث ادامه دارد...