سرهنگ علی قمیان در گفتوگو با خبرنگار مهر با اشاره به شناسایی چهار پیکر شهید هشت سال دفاع مقدس استان اصفهان در مناطق جنوب کشور اظهار داشت: این شهدا در مناطق چزابه و زبیدان شناسایی شدهاند.
وی با بیان اینکه آئین تشییع این شهدا در روز یکشنبه و همزمان با شهادت بانوی دو عالم حضرت زهرا (س) در اصفهان برگزار میشود، ابراز داشت: این مراسم ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه صبح از میدان فیض تا گلستان شهدا و با رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی برگزار خواهد شد. #خبرگزاری_بسیج #اصفهان
https://b2n.ir/640134 @Basijnews_isf
#رهبر_معظم_انقلاب:
🔹یک بُعد معنای #انتظار این است که هرچه خیر و عمل خوب انجام دادیم و به وجود آمده کم و غیرکافی است و منتظریم تا ظرفیت نیکیِ عالم پُر بشود. یک بُعد دیگر انتظار، دلگرمی مؤمنین نسبت به آینده است.
#مهدویت
#عدالت
@yashafii
درد فراق، سادہ مداوا نمی شود
باید به هم رسید، و الّا نمی شود
از شنبه بستهایم به جمعـه دخیل اشک
تا تو نیایی این گرہ ها وا نمی شود..!
اللّهُمّ عَجّلْ لِوَلیّکَ الفَرج
@yafarsalhegaz
❓نام فاطمه از چه نامی گرفته شده است؟
✍ «فاطمه» نامی است که از نام خداوند عزّ و جلّ «فاطر» گرفته شده است. پیامبر (صلی الله علیه و آله) در حدیثی این مطلب را به دختر خود خبر می دهد.
🌺 قَالَ النَّبِیُّ (ص) لِفَاطِمَةَ: شَقَّ اللَّهُ لَکِ یَا فَاطِمَةُ اِسْماً مِنْ أَسْمَائِهِ فَهُوَ الْفَاطِرُ وَ أَنْتِ فَاطِمَهُ. (۲)
پیامبر خدا (ص) به حضرت فاطمه (س) فرمودند: خداوند براى تو نامى که از نامهاى خود مشتق گردیده؛ برگزیده است؛ زیرا نام او فاطر است و تو فاطمه هستی.
✅ رسول خدا (ص) به على بن ابیطالب (ع) در حدیث دیگری درباره مشتق شدن نام فاطمه از نام فاطر فرمودند:
🌷 زمانى که خداوند متعال آدم را آفرید و از روحش در او دمید و فرشتگان را به سجده کردن به او امر فرمود و وى را در بهشت ساکن کرد و حوّاء را به تزویجش درآورد، چشمش به طرف عرش افتاد، پنج سطر مکتوب دید. به درگاه الهى عرض کرد:
پروردگارا، اینان چه کسانی هستند؟
☀️حقّ تعالى فرمود: ایشان کسانى هستند که هر گاه شفاعت خلق مرا نمایند، شفاعتشان را قبول مى کنم. آدم عرض کرد: پروردگارا، به قدر و عظمت آنها نزد خودت نام ایشان چیست؟ خداوند فرمود: امّا اوّلى: من محمود هستم و او محمّد است، دوّمى: من عالى هستم و او على است، سوّمى: من فاطر هستم و او فاطمه است، چهارمى: من محسن هستم و او حسن است، پنجمى: من ذو الاحسان هستم و او حسین است، تمام آنها حمد و ثنای الهى را به جا مى آورند.
متن روایت:
🌷 لَمَّا خَلَقَ اللَّهُ تَعَالَى ذِکْرُهُ آدَمَ «وَ نَفَخَ فِیهِ مِنْ رُوحِهِ» وَ أَسْجَدَ لَهُ مَلَائِکَتَهُ وَ أَسْکَنَهُ جَنَّتَهُ وَ زَوَّجَهُ حَوَّاءَ أَمَتَهُ فَوَقَعَ طَرَفَهُ نَحْوَ الْعَرْشِ فَإِذَا هُوَ بِخَمْسِ سُطُورٍ مَکْتُوبَاتٍ قَالَ آدَمُ یَا رَبِّ مَا هَؤُلَاءِ قَالَ تَعَالَى هَؤُلَاءِ الَّذِینَ إِذَا شفعوا [تَشَفَّعَ] بِهِمْ إِلَیَّ خَلْقِی شَفَّعْتُهُمْ فَقَالَ آدَمُ یَا رَبِّ بِقَدْرِهِمْ عِنْدَکَ مَا اسْمُهُمْ فَقَالَ أَمَّا الْأَوَّلُ فَأَنَا الْمَحْمُودُ وَ هُوَ مُحَمَّدٌ وَ الثَّانِی فَأَنَا الْعَالِی وَ هَذَا عَلِیٌّ وَ الثَّالِثُ فَأَنَا الْفَاطِرُ وَ هَذِهِ فَاطِمَهُ وَ الرَّابِعُ فَأَنَا الْمُحْسِنُ وَ هَذَا الْحَسَنُ وَ الْخَامِسُ فَأَنَا ذُو الْإِحْسَانِ وَ هَذَا الْحُسَیْنُ کُلٌّ یَحْمَدُ اللَّهَ تَعَالَى.
📚 علل الشرائع، ج ۱، ص ۱۳۵
@nahadnamazjomehvarzane
‼️ارتباط شخص مبتلا به بیماری با دیگران
🔷س 5192: اگر شخصی به این بیماری مبتلا شده یا برخی از علائم مشکوک به کرونا را دارد، آیا جایز است با کسانی که از وضعیت او اطلاع ندارند رفت و آمد نماید؟
✅ج: اگر احتمال عقلائی بدهد که موجب سرایت به دیگران گردد، باید از این کار اجتناب کند.
📕منبع: leader.ir
@nahadnamazjomehvarzane
💠🍁
🍁
❇️ مردم سالاری دینی(20)
💠 نقش #مجلس در توسعه مردم سالاری دینی
🔸🌺🔹
🔻یکی از دستاوردهای پر افتخار و ماندگار چهل سال حیات نظام سیاسی جمهوری اسلامی، تحقق «مردمسالاری» است.
🔹همانطور که #مقام_معظم_رهبري در بیانیه #گام_دوم_انقلاب به آن اشاره فرمودند. انتخابات، نمایش مردمسالاری دینی در نظام جمهوری اسلامی است و مشارکت گسترده مردم در انتخابات، از بهترین راههای خنثی کردن تهدیدات دشمنان به شمار می رود و از سوی دیگر شرکت همهجانبه در انتخابات برای بالابردن مشروعیت نظام، #اقتدار_ملی و تبدیل تهدیدها به فرصتها، یک ضرورت است.
🔸مردم عنصر اساسی و موتور اصلی در هر انتخاباتی هستند و در انتخابات مجلس این عنصر نقش فعالتر و ویژه ای بر عهده دارد و بی حضور و مشارکت آنان نه مجلسی تشکیل می گردد و نه جامعه قانونگذار پایه گذاری می شود.
🔹مجلس یکی از پرقدرتترین نهادها در جامعهی سیاسی محسوب میشود، که پاسخ گو بودن حاکمیت در قبال مردم را تأمین میکند و دقیقاً براساس و محور فعالیت پژوهشی خویش اعتبار و استمرار پیدا میکند.
🔸این نهاد از یک طرف ساز و کار حضور و مشارکت مؤثر مردم در حوزهی عمومی است و از سوی دیگر روش نظارت بر دولت و پاسخ گو سازی حکومت؛ چرا که مجلس مکان قانون گذاری است و در قانون اساسی جمهوری اسلامی، پیوند مردمسالاری دینی را به بهترین شکل ممکن می بینیم و مردم با انتخاب نمایندگان مجلس، در واقع مسیر قانونگذاری و اجرای مردمسالاری دینی را روشن می سازند.
🔺جمله حکیمانه امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه "مجلس در راس امور است" بیش از آنکه یک جمله اخباری باشد یک گذاره انشایی است بدین معنی که باید مجلسی سرکار بیاید که بتواند در راس امور کشور قرارگرفته و مقررات کشور را ریل گذاری کند. و همچنین مجلس باید قوی، مستقل،محکم، مردمی و در یک کلام انقلابی و کارآمد باشد.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مردمسالاری_دینی
🆔 Eitaa.com/salehinrasad
🆔 Sapp.ir/salehinrasad
🍃
📄🍃