قدیری ابیانه: 👈پیشبینی اوضاع اقتصادی و سیاسی آینده ایران با پیروزی بایدن
📆۱۹ آبان ۹۹
بین اول بهمن ۹۹ که بایدن رسما ریاست جمهوری را بر عهده میگیرد و ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ که تاریخ برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ایران است، پنج ماه حساس می باشد.
در این پنج ماه اتفاقات زیادی خواهد افتاد. بایدن مقداری گشایش ایجاد خواهد کرد تا زمینه برای پیروزی اصلاح طلبان فراهم شود. مردم هم با مشاهده روند کاهشی دلار و طلا به فروش ارز و طلای خود اقدام خواهند کرد. کاری که از هم اکنون شروع شده است. امری که به نوبه خود در کاهش قیمتها موثر است. دولت ارزها را خریداری و روانه خزانه میکند. دولت در خرداد ماه ذخایر ارزی کشور را روانه بازار نموده و خزانه کشور را خالی خواهد کرد تا قیمت دلار و طلا باز فرو ریزد.
مجموع این عوامل باعث کاهش بیشتر نرخ ارز و طلا شده و اثر خود را بر قیمتها خواهد گذاشت.
همه اینها برای این است که زمینه پیروزی اصلاح طلبان را در انتخابات خراد ۱۴۰۰ فراهم آورد.
اگر اصلاح طلبان پیروز شوند روند امور معکوس خواهد شد.
فشار آمریکا و تحریمها سیر صعودی خواهد گرفت. خزانه دولت هم که خالی است، دولت هم که اهل وا دادن و تسلیم است، شرایط به گونهای رقم خواهد خورد که مردم حسرت زمان گرانی های لحظه ای را بخورند.
اما اگر این توطئه خنثی شود و یک فرد ولایتمدار به ریاست جمهوری برسد و راه مقاومت و عمل به اقتصاد مقاومتی و رونق تولید را در پیش گیرد و در مقابل فشارهای خارجی تسلیم نگردد، اوضاع کشور رو به بهبودی خواهد گذاشت و با تسلیم نشدن به دشمن، آنها را ناامید خواهد کرد و همین امر ورق را به نفع کشورمان بر خواهد گرداند. البته مهمترین مشکل دولت، خزانه خالی خواهد بود و زمین سوخته ای که دولت روحانی عمداً بر جای گذاشته است. ولی با مدیریت جهادی و مشارکت مردم این مانع نیز برطرف خواهد گردید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای روحانی وقتشه طبق صحبت رهبری نوار وعدههای 92 و 96 پخش کنیم، شرمنده میشید یانه!؟
🎥 وعده های توخالی روحانی و هشدارهای چندسال قبل رهبر معظم انقلاب..
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
#ترامپ، تمام #زشتیهای_آمریکا را به روی #آب آورد
#حسن_رحیمپور_ازغدی، درباره انتخابات آمریکا و بتهایی که میشکند و یازده توهم صدساله که پیش چشم جهان دود میشود، تحلیلی منتشر کرد.
او در این یادداشت توئیتری مینویسد: #ترامپ نجاستی بود که آمریکا را با خودش به روی آب آورد. بدون زرورق، ظاهر همان باطن است.
پس از #کمونیستها، نوبت #لیبرالیستها بود که از کلاهشان خرگوش درآورند! از رویاهای دیزنی در دوره کودکی تامتون علوم اجتماعی در دانشگاه، پروژه بتپرستی مدرن تعقیب شد. #بت_بزرگ، باید نشکن به نظر میآمد. هنوز عصر مقاومت و شرافت نرسیده بود. انتقاد از سرزمین مقدس ممنوع بود. در مدرسه باید زندگینامه کندی و نیکسون را حفظ میکردیم. به نسل ما چون میت در قبر، تلقین میشد که #ارباب خوبی دارید، تعظیم کنید، اربابی که:
- #پلیسش قانونمند و مودب است. در فیلمها از متهم میخواهد چیزی نگوید که علیه خودش استفاده شود.
- مدینه فاضله «برابری شهروندی» است و نمیدانند #تبعیض چیست؛ بهویژه تبعیض نژادی!
- سیستم #انتخابات لیبرال، حسابشده و پاسخگو است و دموکراسیاش، تقلبناپذیر.
- مقر نهادهای بینالملل و سازمانهای جهانی است و پای #تعهدات بینالمللیاش میایستد.
- کشور رویاها و مهد رفاه عمومی است. شهروند #فقیر و غنی ندارد.
- قانون اساسیاش، الگو #حقوق_بشر و در منازعات سیاسی، دقیق، شفاف و حسابشده است.
- در نظام دموکراتیک لیبرال، #خشونتها و شکافهای اجتماعی مهار شدهاند. جامعه مدنی و رفتار متمدنانه، نهادینهشده و در عقلانیت سرمایهداری، معضلات به بحران تبدیل نمیشود.
- #رسانههای_آزاد و بیطرف، بدون سانسور و مستقل از مافیاهای سرمایهداری، هیچ نقطه کور سیاسی و اجتماعی باقی نمیگذارند.
-مدیریت علمی و دموکراتیک در یک نظام سکولار، مثل اسید، چالشها و نابرابریها را در خود حل میکند.
- چیز پنهان و ناگفتهای در امور پابلیک ندارند و همهچیز #شفاف است.
- نظام پزشکی و بهداشت و سلامت بینقص و پیشرفته که برای جان انسان، بیتوجه به پول، ارزش قائل است.....
اما در این #چهل_سال و در این چهل روز، چه چیزها که ندیدیم! و در چله دوم انقلاب خمینی، چه چیزها که نخواهیم دید.
درگیریهای خیابانی در اکثر ایالتها، به جان هم افتادن مردم #مسلح، دو مدعی همزمان ریاستجمهوری و هر دو مدعی #تقلب و شهروندی که پرچم آمریکا را آتش میزد و میگفت: بدتر از آمریکا، آمریکاست!
به هر که میگوید خبری نیست، بگویید: آری، یک #خبر نیست، #خبرهاست.
🔴تحلیلی متفاوت از انتخابات آمریکا
⏪سرمقاله روزنامه جوان -عبدالله گنجی
تحلیل انتخاباتها معمولاً از ابعاد
سیاسی-اجتماعی و اقتصادی و روابط بینالملل انجام میشود. نقاط ضعف و قوت کمپینها و نامزدها و گفتمانها نیز در تحلیل نتایج انتخابات مؤثر است. اما نگارنده معتقدم ما ایرانیها نمیتوانیم درک اعتقادی خود از انتخابات امریکا را نادیده بگیریم. اینکه چرا ترامپ از دوره قبل رأی بیشتری آورد، اما باخت یعنی چه؟
برای فهم مسئله اجازه دهید چند آورده ترامپ را بررسی نماییم. ترامپ بیکاری در امریکا را در ۴۰ سال گذشته به کمترین رقم رساند. با قرارداد ۴۰۰ میلیارد دلاری با سعودیها رونق کسبوکار را به راه انداخت. در همین هفته منتهی به انتخابات ۴۱ درصد امریکاییها اعلام کردند وضع اقتصادیشان در دوران ترامپ بهتر شده است. ترامپ قله دستاوردهای خود را رفع بیکاری میدانست و مرتب از واژه The First America (اول) برای امریکا در همه زمینهها استفاده میکرد. ناسیونالیسم امریکا را تولید و بازتاب میداد و از قضا بزرگترین خدمت را به صهیونیستها با ضمیمه کردن بلندیهای جولان به اسرائیل و انتقال پایتخت به بیتالمقدس انجام داد. از سوی دیگر نگارنده معتقد نیستم که ترور حاجقاسم سلیمانی بر رأی مردم امریکا مؤثر بود. اول اینکه رأی ترامپ نسبت به گذشته رشد داشت. دوم اینکه مردم امریکا سیاسی نیستند و سیاست خارجی مسئله اصلیشان نیست. سوم اینکه رسانههای استکباری و صهیونیستی از حاجقاسم تصویری مشابه بنلادن یا بغدادی مخابره کردهاند؛ لذا نمیتوان گفت، چون ترامپ فرمان ترور حاج قاسم را صادر کرده بود مردم به وی پشت کردند. پس منظور از تحلیل اعتقادی چیست؟ ترامپ از جایی خورد که به مخیله هیچکس نمیرسید.
۴۵ روز بعد از شهادت حاجقاسم خداوند متعال ناگهان علل و اسبابی را فراهم کرد که قلههای دستاوردهای ترامپ را یکی پس از دیگری منهدم کرد. کرونا گرچه جهانی است، اما امثال کشور ما، چون در تحریم بود تکانههای حداکثری نخورد، اما The First America ناگهان به اول شدن در مرگومیر و بیماری، رشد بیکاری، درگیریهای نژادی، سرگردانی کشتیهای نفت در سواحل، رفتن قیمت نفت به زیر منفی و ناتوانی دولت در کنترل بیماری و مواجهه سطحی رئیسجمهور با مسئله (مثل خوردن وایتکس) باعث شد که همه نقاط قوتی که ترامپ روی آن مانور میداد خاکستر شود و نه اقتصاد دیگر سر جای خودش بود و نه سلامت مردم. از سوی دیگر رسانههای امریکا اجماعی علیه ایشان ساختند که حتی سخنرانی مستقیم وی در انتخابات را قطع کردند یا توئیتهای وی را مخفی میکردند. نخبگان دو حزب به این جمعبندی رسیدند که ترامپ مأمور افول امریکاست، بنابراین حتی جمهوریخواهان پشت ایشان را خالی کردند، رسانهها علیه وی شدند و شد آنچه باید میشد.
به تعبیر رهبر انقلاب، بولتون، پمپئو و ترامپ رفتند، اما انقلاب اسلامی ماند. اما شاید هیچ عاملی مانند پیدایش ناگهانی کرونا و پیامدهای آن به وی ضربه نزد و این هم دست غیبی است که هیچکس گمان نمیکرد امریکای اول در همه چیز را به امریکای اول در هیچ چیز تبدیل کند. ترامپ اینقدر بیدستاورد شده بود که میگفت ایرانیها منتظرند من رأی بیاورم و بیایند مذاکره کنند و...، اما آنچه را نباید در تحلیل اعتقادی دور از ذهن داشته باشیم، مقاومت ملت ایران بود. اگر ترامپ بعد از ۴۲ سال توانسته بود این مقاومت را بشکند حتماً بزرگترین برگ برنده را در انتخابات داشت، اما مقاومت و همراهی ملت با مسئولان کشور این دستاورد را به خواب تعبیر ناشدنی تعبیر کرد. تیم بایدن نیز این چهار سال را دیده است و به قول جان کری: «پادشاه عمان به من گفت اگر ایرانیها سر میز مذاکره احساس بیاحترامی کنند و از موضع بالا با آنان صحبت کنید مذاکره را ترک میکنند و من در تمام دوران مذاکره این موضوع را مدنظر داشتم.»
لذا ما میدانیم مشکل ما با امریکا ماهیتی و وجودی است، اما آبدیدگی ملت ایران در کوران حوادث آنان را مجبور خواهد کرد مسیر خود را از جاده فعلی جدا کنند.
#روز_شمار
🍃🌷🍃امروز، سالگرد عملیات استشهادی شهید #احمد_قصير عزیزه است.
🍃🌷🍃جوان ۱۸ ساله ای که عضو مقاومت لبنان بود و سال ۱۹۸۲ با خودروی حامل مواد منفجره به ساختمان نظامی اسرائیلی ها حمله کرد و بیش از ۱۴۰ تا صهیونیست به درک واصل شدن.
🍃🌷🍃شهید قبل از عملیات، اعلام کرده بود که الگویش #حسین_فهمیده است.
#شهید_فهمیده
#شهید_احمد_قیصر_عزیزه
https://eitaa.com/joinchat/2809528345C119136e9a1
🦋🦋🦋
...♡
•°شفاعتتمیکند
آنشهیدیکه
•°هنگامیکه،
میتوانستیگناهکنی🚫
•°ولیبهحرمترفاقتتبااو
گذشتی↪️
#رفیقشهیدم ❤️
#شهیدجوادمحمدی
#روزتونشهدایی 🌱
@nahadnamazjomehvarzane
هدایت شده از مالک اشتر
*بصیرت دینی و انقلابی*
☀️حجت الاسلام طائب :
🔹شرایط امروز ما همانند روزهای پایانی حکومت عثمان است که حضرت امیر در آن روزی که فساد تمام جامعه اسلامی را فرا گرفته بود و مردم از سراسر حاکمیت اسلام به مدینه آمده بودند برای کشتن عثمان و برداشتن او از قدرت، امیرالمؤمنین در دفاع از عثمان بلند شد و حسنین (ع) و ابوالفضل(ع) و بنی هاشم را برای دفاع از او اعزام کرد، اما وقتی بصیرت در بین مردم نباشد مانند کسی که در تاریکی راه میرود و نمیداند به چه سمتی میرود میگفتند چرا علی از عثمان دفاع میکند، دفاع امیرالمؤمنین دفاع از شخص عثمان نبود بلکه دفاع از اسلام بود.
امیرالمؤمنین قصد داشتند عثمان در قدرت باقی بماند تا یک اقدام صورت بپذیرد و آن اینکه عثمان والی های بلاد اسلامی را عوض کند و افراد مورد تایید اسلام را بگذارد تا حضرت زیر آن را امضا کند و مردم را آرام کند و امید به اصلاح شدن امور دهد.
یکی از آن والی های فاسد که باید توسط عثمان عزل میشد معاویه بود، نکته بسیار مهمی که معاویه باید به دست عثمان عزل میشد نه امیرالمؤمنین.
🔹دفاع امروز ما از روحانی دفاع از انقلاب است نه شخص او، امروز روحانی همانند عثمان برای جبهه مقابل حق تبدیل به یک مهره سوخته شده است و بهترین حالت برای این جبهه حذف او است و ساختن پیراهن عثمان برای معاویه(متفکرین برجام) است.
روحانی مانند عثمان باید تا آخرین روز در قدرت بماند تا به یک سوال جواب بدهد و آن اینکه شما در طول ۸ سال ریاست جمهوری چه مشکلی از کشور را حل کردید و نتیجه اعمال شما در سطح زندگی مردم چه بوده است؟
🔹امیرالمؤمنین میخواستند با بقای عثمان معاویه را نابود کنند و امروز ما میخواهیم با بقای روحانی تا روز آخر قدرت، معاویه امروز که متفکرین برجامی هستند را نابود کنیم، استیضاح رئیس جمهوری که بر اساس یک تفکر و ایدئولوژی روی کار آمده است درست نیست چرا که دشمن اصلی آن تفکر است نه شخص، ما باید آن تفکر را نابود کنیم ولی با استیضاح بحث و فضا عوض میشود شخص مسئول به ظاهر از بین میرود ولی آن تفکر به حیات خود ادامه میدهد.
🔹استیضاح روحانی و جانشینی جهانگیری چه سودی دارد جز بهم ریختگی بیشتر اوضاع کشور.
🔹 آیا مجلسی که زیر ۵۰ درصد مردم به او رای دادند مشروعیت لازم برای عزل دولتی که بالای ۵۰ درصد آرا را دارد خواهد داشت.
🔹امروز بجای طرح استیضاح باید مجلس و همه دستگاه ها مانند سپاه به میدان بیایند و از همه ظرفیت خود برای کنترل اوضاع تا انتخابات بعدی استفاده کنند.
🔹قطعا طرح استیضاح روحانی نقشه شوم آمریکا و خائنین داخلی است برای به زمین زدن انقلاب..
🚩فرج آقا صلوات
اللهم وفقنا بطاعتک
و
بطاعه ولیک سیدنا و قائدناالامام خامنه ایی
بحق شهدائنا.