eitaa logo
پایگاه خبری تحلیلی شهید منتظری
121 دنبال‌کننده
45.6هزار عکس
27.8هزار ویدیو
1.7هزار فایل
رسانه خبری نیوان نار ✔️ اشتراک خبرنامه روز کشور و شهرستان ✔️ مطالب علمی ✔️ مناسبت ها ✔️ مراسم ها ✔️ آموزش ها ✔️ ایده و خلاقیت ارتباط با ادمین https://eitaa.com/Mjazami8405
مشاهده در ایتا
دانلود
4.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 کلاهبرداری از داخل زندان! 🍃🌹🍃 🔹پلیس فتای تهران می‌گوید چند نفر را شناسایی کرده که از داخل زندان به مردم زنگ می‌زدند و می‌گفتند در مسابقۀ تلویزیونی برنده شده‌اید و درنهایت هم با کمک عده‌ای در خارج از زندان حساب افراد را خالی می‌کردند. 🆔 http://eitaa.com/meyarpb 🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 چرا رو برای چندمین بار باید بسوزانند؟ 🍃🌹🍃 ✅ انتظار ما از دولت است؛ چرا دولت و مجلس و قضا برخورد قاطع و بازدارنده‌ای با سوئد نمی‌کنند؟! 🎙حجت‌الاسلام حاج احمد پناهیان 🆔 http://eitaa.com/meyarpb 🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷 📝 مجلس محبت 🍃🌹🍃 🔻آیت‌الله کوهستانی رحمت الله علیه فرمود: «خدا یک علی داشت الحمدلله آن هم امام ما شد.» 🔸ما که از امیرالمومنین علیه‌السلام، بهتر نداریم. 🔹در مجالس روضه، صلوات و سفره بهتر است ذکر فضائل امیرالمومنین و اهل بیت هم داشته باشیم. 🔸مجلس فضائل اهل‌ بیت علیهم‌السلام، شاید برکاتش با هیچ مجلسی قابل مقایسه نباشد. 🔹در این مجالس، محبت نسبت به امیرالمومنین و اهل بیت علیهم‌السلام بیشتر می‌شود؛ پس چه بسا حاجت را بهتر و بیشتر برساند. 🔸در عالم، هیچ چیزی گرانبها‌تر، ارزشمند‌تر و قیمتی‌تر از محبت امیرالمومنین علیه‌السلام نداریم. 🔺آن‌چه که به درد قبر، قیامت و برزخ می‌خورد همین محبت اهل‌ بیت علیهم‌السلام است. 📌 برگرفته از جلسات «صد منقبت امیرالمؤمنین» | | 🆔 http://eitaa.com/meyarpb 🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
🔻عضویت ایران در شانگهای هدیه غیرمنتظره از طرف روسیه و چین به آمریکا تعبیر جالب تحلیلگر تاجیکستانی؛ «عبدالغنی محمد عظیموف: 🔹ایران در چهارم جولای جاری که مصادف است با روز استقلال آمریکا، رسما به عضویت سازمان ‎شانگهای در خواهد آمد، هدیه‌ای غیرمنتظره از طرف روسیه و چین به آمریکا». پ.ن: تاجیکستان مهمترین مخالف عضویت ایران در شانگهای تا خرداد ۱۴۰۰ بود.
📃اصلا خروجی حوزه علمیه چیه؟
شکست دلالان ارز در بالابردن قیمت دلار 🔹بازار ارز در روزهای گذشته روندی کاملا ثابت داشته است. دلار این روزها درگیر مقاومت ۵۰ هزار تومانی است و هرچه دلالان تلاش می‌کنند توان شکستن این مقاومت را ندارند. 🔹سوداگران منتظر بودند قیمت دلار امروز با افزایش قیمت وارد کانال ۵۰ هزار تومانی شود، اما نتوانست و با ورود به کانال ۴۸ هزار تومانی موجب شد برخی از معامله‌گران نسبت به بازار بدبین‌ و دلارهایشان را بفروشند. 🔹در شرایطی که سوداگران انتظار داشتند جلسه شورای امنیت دربارهٔ قطعنامه ۲۲۳۱ و تصمیم انگلیس، فرانسه و آلمان برای تمدید تحریم‌های موشکی ایران پس از مهر امسال موجب رشد قیمت دلار شود، دلار نزولی شد. 🔹کارشناسان ارزی معتقدند به‎دلیل کاهش شدید تقاضای ارز، سوداگران توان قیمت‌سازی ندارند و بازارساز نیز با بهره‌گیری از ابزارهای خود و رویدادهای مثبت منطقه‌ای و بین‌المللی مثل عضویت در شانگهای توانسته بازار ارز و سکه را به‌خوبی کنترل کند.
🎥 امیرعبداللهیان: روابط ایران و جمهوری آذربایجان درحال گسترش است 🔹وزیرامور خارجهٔ ایران در دیدار با علی‌اف: با فضای مثبت درحال شکل‎گیری در روابط ۲ کشور و خصوصا عبور از برخی سوءتفاهم‌ها، ایران آمادگی خود را برای پیگیری و تحقق کلیه توافقات پیشین اعلام می‌کند. 🔷رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان: کشور ما هرگز اجازه نخواهد داد از خاک این کشور تهدیدی علیه منطقه و ایران صورت بگیرد. جمهوری آذربایجان به‌دنبال رفع انسداد کریدور‌های مواصلاتی در منطقه است و به وجود مسیرهای تاریخی ایران در منطقه پایبند است.
718.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وزیر دفاع: در زمینۀ ساخت هواپیما در مراحل خوبی هستیم 🔹اگر به هواپیمای شکاری یا تجاری احساس نیاز شود حتما تا آنجایی که خودمان بتوانیم تولید کنیم کار را دنبال می‌کنیم. البته اگر لازم باشد خریدی صورت بگیرد آن هم ضوابط و شرایطی دارد که پیگیری می‌شود.
🎙 | غدیر وحدت‌آفرین ✏️ رهبر معظم انقلاب: مسئله‌ی امامت و مسئله‌ی ولایت و زنده نگهداشتن غدیر، به یک معنا زنده نگهداشتن اسلام است. مسئله فقط مسئله‌ی شیعه و معتقدین به ولایت امیرالمؤمنین (علیه‌السلام) نیست. اگر ما مردم شیعه و مدعی پیروی از امیرالمؤمنین حقیقت غدیر را درست تبیین کنیم، هم خودمان درک کنیم، هم به دیگران معرفی کنیم، خود مسئله‌ی غدیر میتواند وحدت‌آفرین باشد. ۱۳۹۱/۸/۱۰
Khamenei.ir2_144178960534811427.mp3
زمان: حجم: 969.9K
زنده نگه داشتن غدیر ، زنده نگه داشتن اسلام است.
10.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آچمز شدگان! 🔹درحالی‌که سران دولت تدبیر و امید سال‌ها اقتصاد خارجی کشور را به مسائلی همچون پذیرفتن معاهده FATF گره زده بودند، دولت سیزدهم در کمتر از دوسال توانست به توافقات بزرگی در این حوزه دست پیدا کند. 🔹یکی از مهم‌ترین موفقیت‌های دولت در این عرصه، عضویت دائمی و رسمی ایران در سازمان همکاری‌ شانگهای بود که دیرزو به‌صورت رسمی انجام پذیرفت.