eitaa logo
پایگاه خبری تحلیلی شهید منتظری
121 دنبال‌کننده
45.6هزار عکس
27.8هزار ویدیو
1.7هزار فایل
رسانه خبری نیوان نار ✔️ اشتراک خبرنامه روز کشور و شهرستان ✔️ مطالب علمی ✔️ مناسبت ها ✔️ مراسم ها ✔️ آموزش ها ✔️ ایده و خلاقیت ارتباط با ادمین https://eitaa.com/Mjazami8405
مشاهده در ایتا
دانلود
☑️آیه قرائت شده در اول مراسم سخنرانی سید حسن نصرالله فَإِذَا جَاءَ وَعْدُ الْآخِرَةِ لِيَسُوءُوا وُجُوهَكُمْ وَلِيَدْخُلُوا الْمَسْجِدَ كَمَا دَخَلُوهُ أَوَّلَ مَرَّةٍ وَلِيُتَبِّرُوا مَا عَلَوْا تَتْبِيرًا چون تهديد آخر فرا رسد [بيايند] تا شما را اندوهگين كنند و در معبد[تان] چنانكه بار اول داخل شدند [به زور] درآيند و بر هر چه دست‏ يافتند يكسره [آن را] نابود كنند.
شهدا زنده هستند شهدا هم‌اکنون زنده هستند و شاد، در قیامت خیر بلکه هم‌اکنون در نزد خداوند خویش روزی می‌خورند و به شما بشارت می‌دهند.
درود ما به مردم غزه ، به کسانی که در غزه زندگی می کنند که استواری عظیمی دارند.
💢سید نصرالله: نبرد سیل الاقصی در بیش از یک جبهه و عرصه گسترده شده است.‌
‏پیشنهاد برای تصویب در جلسه سران قوا: 100 درصد سود حاصل از افزایش نرخ ارز شرکت‌های بزرگ بورسی و غیربورسی تحت عنوان "مالیات بر درآمدهای اتفاقی" به منابع جدول تبصره 14 بودجه اضافه شده و بین یارانه بگیران و تولیدکنندگان آسیب دیده از محل تغییر نرخ ارز، توزیع شود. DrRezaGholami
🔴 دبیرکل حزب الله لبنان: اگر بخواهیم به دنبال نبردی با مشروعیت کامل باشیم، هیچ نبردی مانند جنگ با صهیونیست ها نیست.‌‌ 🔹‌جنگی مقدس تر از این جنگ از لحاظ انسانی و اخلاقی و شرعی نیست.
وضعیت سال های اخیر در فلسطین با این حکومت احمق ها و وحشی ها که در اسرائیل بر روی کار هستند ، پیچیده بود
🚨فوری اصابت مستقیم‌یک هلیکوپتر دیگر در صوفا یک هلیکوپتر رژیم صهیونیستی درحال پیاده کردن نظامیان در سایت نظامی صوفا در قسمت شرقی گذرگاه رفح مستقیما هدف اصابت یک موشک قرار گرفت و منهدم شد.
طوفان الاقصی از همه گروه‌های مقاومت پنهان بود و کاملا محرمانه بود.
مخفی بودن عملیات جبهه مقاومت را ناراحت نکرد بلکه خوشحال هم کرد.
جمهوری اسلامی ایران از زمان امام خمینی تا زمان امام خامنه ای علنا از گروه های مقاومت حمایت می کرد اما هیچ توصیه یا دستوری به مقاومت یا فرماندهان مقاومت نداده است و هر چه رخ داده تصمیم خود فرماندهان مقاومت بوده است.
این عملیات یک زلزله امنیتی و نظامی و سیاسی و روانی و روحی برای رژیم صهیونیستی ایجاد کرد این عملیات نتایج استراتژیک منطقه ای داشته است.