سردار دقیقی: در روزهای اخیر بحثها و شایعاتی پیرامون غیبت فرماندهان عالیرتبه نظامی بهویژه #سردار_قاآنی در صحنه های عمومی نظیر نماز جمعه مطرح شده است. هر روز شایعات جدید درست میکنند؛ ما بر اساس یک استراتژی عقلانی رفتار میکنیم. غیبت فرماندهان در صحنه های عمومی به معنای کاهش توان یا ضعف آنها نیست.
کانال رسمی صابرین نیوز👇🏼
▪️ @Saberin_fa
31.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روایت شنیدنی اولین امدادگری که پیکر شهید سیدحسن نصرالله را پیدا کرد
کانال رسمی صابرین نیوز👇🏼
▪️ @Saberin_fa
نخستوزیر اسپانیا خواستار توقف فروش و انتقال سلاح به اسرائیل شد.
کانال رسمی صابرین نیوز👇🏼
▪️ @Saberin_fa
طی ۷۲ ساعت گذشته ارتش اسرائیل دستکم دو بار به مواضع نیروهای حافظ صلح سازمان ملل (یونیفل) در جنوب لبنان حمله کردهاند. همچنین بخشی از نیروهای زرهی اسرائیل در نزدیکی مواضع نیروهای صلحبان ایرلندی مستقر شده و از آنها به عنوان سپر استفاده کردهاند.
کانال رسمی صابرین نیوز👇🏼
▪️ @Saberin_fa
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک شهروند ایرانی پس از دریافت پول نقد از یک صرافی در منطقه ریچموند هیل در تورنتو کانادا توسط عده ای ناشناس مورد حمله و زورگیری و در نهایت سرقت قرار گرفت و هیچ احدی جرأت کمک به قربانی را نداشت.
کانال رسمی صابرین نیوز👇🏼
▪️ @Saberin_fa
پیکر مطهر سردار شهید حاج عباس نیلفروشان در ضاحیه جنوبی بیروت پیدا شد. زمان مراسم تشییع و تدفین این شهید والامقام در گلستان شهدای اصفهان متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.
کانال رسمی صابرین نیوز👇🏼
▪️ @Saberin_fa
حزب الله لبنان اعلام کرد که گروهی از سربازان رژیم صهیونیستی در شهرک های اشغالی کریات و كفرجلعادی را مورد هدف قرار داده است.
کانال رسمی صابرین نیوز👇🏼
▪️ @Saberin_fa
310.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برخورد راکت حزب الله به تامیرا
کانال رسمی صابرین نیوز👇🏼
▪️ @Saberin_fa
🟡پویش #همدلی_طلایی
رهبر انقلاب: حکم قطعی شرعی این است که بر همه واجب است تلاش کنند، کمک کنند و فلسطین را به مسلمانها، به صاحبان اصلیاش برگردانند... و کنار مردم لبنان و حزبالله سرافراز بایستند و در رویارویی با رژیم غاصب آنان را یاری کنند. (۱۴۰۳/۰۷/۰۴ ، ۱۴۰۳/۰۷/۰۷)
🔶 همانطور که در پیروزی انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی هشت ساله بانوان به فرمان امام خود لبیک گفته و با حضور فعالانه و انجام کنشهای زنانه به یاری جبهه حق شتافته و نقش شکوهمندی را ایفا کردند. اکنون نیز ما بانوان به فرمان جهاد امام لبیک گفته و با تمام دارایی خود به یاری جبهه حق میشتابیم.
در همین راستا و با توجه به نیاز بالای کمک مالی برای تأمین ما یحتاج اولیه زندگی برای مردم آواره جنوب لبنان، پویش مردمی همدلی طلایی، با هدف اهدای طلای بانوان به مردم لبنان و جبهه مقاومت تشکیل گردیدهاست.
📷📝شما اهل رسانه برای روایت و بازتاب کمک به مردم سرافراز فلسطین و لبنان دعوتید به مشارکت در این قیام عظیم زنانه.
✅گردهم میآییم برای همدلی طلایی و اهدای طلاهای خود برای سهیم شدن در نابودی اسرائیل و اعلام آمادگی و کمک به مجاهدان اسلام و زنان مقاوم و صبور لبنان و فلسطین
💠 با حضور برادر ارزشمند مجاهد حاج حسین یکتا
🔸وعده ما: شنبه 21 مهرماه ساعت ۱۴ الی ۱۷
🔹مکان:فاطمیه بزرگ تهران
❇️منتظر حضورتان هستیم.
✴️ پویش همدلی طلایی؛ تشکل مردمی امّهات القدس
🆔 ble.ir/ommahatalqods
🔘بیانیه سپاه پاسداران در پی کشف پیکر سردار نیلفروشان در ضاحیه بیروت
▫️بسم الله الرحمن الرحیم
🔹با سپاس و شکرگزاری به درگاه پروردگار یکتا و بیهمتا، به استحضار ملت شریف و قهرمان ایران میرساند:
🔹 با همت و تلاشهای شبانه روزی گروه جستجوی پیکرهای مطهر شهدای جنایت ۶ مهرماه رژیم سفاک و خون آشام صهیونیستی در ضاحیه بیروت، پیکر سردار رشید و اندیشمند سرلشکر پاسدار شهید عباس نیلفروشان، مستشار عالی نظامی جمهوری اسلامی ایران که همراه با سید مقاومت آیت الله سید حسن نصرالله دبیرکل سرافراز حزب الله لبنان به شهادت رسیده بود، کشف شده است.
🔹با عرض تبریک و تسلیت مجدد شهادت این سردار پرافتخار جبهه مقاومت به خانواده معظم و همرزمان رشید دلاور ایشان، زمان انتقال پیکر شهید نیلفروشان به میهن اسلامی و برنامه های تشییع و خاکسپاری متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.
📥روابط عمومی کل سپاه پاسداران
کانال رسمی صابرین نیوز👇🏼
▪️ @Saberin_fa
3.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرت سلامت سردار
کانال رسمی صابرین نیوز👇🏼
▪️ @Saberin_fa
دروغ؛ رکن اساسی رسانه های معاند
کانال رسمی صابرین نیوز👇🏼
▪️ @Saberin_fa