👤 امام خامنهای: کار باید تشکیلاتی باشد.
🔘 سوال: تعریف تشکیلات چیست؟
♦️ جواب: تشکیلات مجموعهای متشکل از نیروی انسانی است که دارای هدف، برنامه و ساز و کار (مکانیزم) مشخصی میباشد.
1️⃣ عبارت مجموعه بیانگر این است که؛ تشکیلات متشکل از نفرات مختلفی میباشد که ذیل هویت جمعی و هماهنگ تعریف میشوند.
2️⃣ عبارت نیروی انسانی بیانگر این است که؛ تشکیلات یک پدیده انسانی بوده، لذا اصلی ترین رکن و عنصر تشکیل دهندۀ تشکیلات انسان میباشد.
3️⃣ عبارت هدف بیانگر این است که؛ تشکیلات برای خود رسالتی قائل است که خود را مأمور به تحقق آن میداند.
4️⃣ عبارت برنامه بیانگر این است که؛ تشکیلات برای تحقق هدف یا اهداف خود نگره (تئوری)، طرح و راهکار لازم را سنجیده و دارد.
5️⃣ عبارت ساز و کار نیز بیانگر این است که؛ تشکیلات برای برنامهریزی، تصمیم گیری، اجرا و رابطهی بین نیروها دارای فرایند تعریف شدهای میباشد.
👤 #حسین_کاوه ✍️
🌐 @Peirovir
سکوت سلبریتیها در برابر حماسه شکار پهپاد آمریکایی
چهرههای مشهور به اصطلاح هنری، باز هم چشم خود را به روی یک موفقیت و حماسه ملی بستند.
شکار پیشرفتهترین و دوربردترین پهپاد جاسوسی جهان توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، گویای توانمندی و قدرت نظامی و امنیتی کشورمان بود.
گرفتار شدن این پهپاد گرانقیمت در آسمان پاک ایران اما گویا برای «سلبریتی ها» چندان هم اتفاق مهمی نیست!
چون تا زمان تنظیم این خبر، بازیگران و چهرههایی که درباره هر مسئلهای اظهارنظر میکنند، درباره این حماسه و موفقیت ملی سکوت کرده و واکنشی نشان نداده اند!
البته از چهرههایی که از تابعیت ایرانی فرزندان خود شرم دارند و برای زایمان به آمریکا و کانادا و آلمان و… میروند، نباید انتظار خوشحال شدن بابت حماسههای ملی را داشت.
شاید هم میترسند با نوشتن درباره سقوط پهپاد جاسوسی آمریکا، دیگر نتوانند در آن کشور ویزا و اقامت بگیرند!
🌐 @Peirovir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😭 مااااامااااان ایران منو زد . . .
😂 جالب ترین کلیپ طنز تحلیلی در مورد شکار پهپاد آمریکایی
👤 اجرای جالب "ترور نوآ" مجری برنامه معروف و پرطرفدار "Daily show" درباره هدف قرار گرفتن پهپاد جاسوسی آمریکایی توسط سپاه پاسداران ایران.
🌐 @Peirovir
🔘 ای کانادا ای مرز پر گهر . . .
♦️ چه پر سر و صدا ايران ایران گفتن و چه بی سر و صدا پشت به ایران کردن.
🔹 رامبد جوان، مجری ثروتمند و شاد چندی پیش شب های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، به بهانه اکران فیلم جدیدش به نام قانون مورفی، و البته تصادفا در ایام پایانی بارداری همسرش به کانادا سفر می کند.
🔹 انتشار عکس همسر جوان، با پوششی زننده و وقيحانه حکایت از نوع نگاه ولنگار و بی تعصب رامبد به مسئله حجاب و ارزش شخصیت والای انسان در پس پرده عفاف دارد. تخصصا معطوف به نقد فیلم کمدی او، آن هم با موضوعی کلیشه ای و ریتمی خسته کننده نمی شویم، اما جای تعجب اینجاست که یک مجری، بدبختانه با آن همه تاثیر گذاری در سطح جامعه، اینگونه به گفته های خود در این چند سال پشت می کند و به بهانه ی خوشبختی فرزندش با تابعیت کشوری بیگانه، از ایرانی بودن خود اظهار پشیمانی می کند.
🔹 او عملا با این کار، ایران را کشوری مناسب برای سعادت ندانسته و تابعیت ایران و ایرانی بودن را در خور دخترش نمی بیند.
شهرت بدون ظرفیت اینگونه مساله ساز می شود که به زعم یک عده ساده لوح، ایران را شایسته ماندن و تبعیت نمی داند.
عجیب تر از همه اینکه اکثر متوهمان و خودشيفتگانی که، غرب را محور پیشرفت و سعادت می بینند، در ایران عزیز رشد کرده اند و متاسفانه با سیاست های غلط الگوسازی از سلبریتی ها، محبوبیت یافته اند.
🔹 این اتفاقات خیلی دور از انتظار بعضی سلبریتی های منفعت پرست نیست، اما آنچه انتظار نمی رود رخوت و بی تفاوتی رسانه ی ملی است که در این رخدادها می بایست موضعی برتر داشته و برخورد در خور شان داشته باشد.
♦️ در مجموع به چند نکته اشاره می کنم.
🔹 اول اینکه لزومی ندارد، یک نفر به عنوان سردمدار طنز و اجرای برنامه های پر بیننده، دارای چنان پایگاهی شود که هر نوع عمل او دارای بازتابی گسترده بوده و برخی آنها را الگوی خود بدانند. ( اصلاح برخی سیاست های صدا و سیمای ملی)
در حقیقت می توان با تربیت نیروهای متعهد و متخصص و یا حتی تقسیم کار بین مجريان و هنرپيشگان، موجب سرشکن شدن محبوبیت افسار گسیخته بعضی سلبریتی های مساله ساز شد.
🔹 ثانیا مردم ما باید به این درک و فهم برسند که لزوما هرکسی که ثروت زیاد، صدای خوب و یا ظاهری جذاب دارد، شایسته الگو شدن نیست. شایسته کشور ما نیست که یک هنر پیشه، قریب به شش میلیون فالوور داشته باشد و میانگین سن شرکت کنندگان در مساجد، به چهل یا پنجاه سال برسد.
به امید روزی که الگوی واقعی، ظهور کند و ان شاء الله آن روز خیلی دیر نیست.
👤مصطفی احمدی✍️
🌐 @Peirovir
👤 نظر علامه طباطبایی در مورد آثار دکتر شریعتی
📝 حضرت آیت الله علامه حاج سید محمدحسین طباطبایی(دام ظله)
با تقدیم سلام مفتخراً و محترماً به عرض آن حضرت میرساند. اخیرا در تهران شایع کردهاند نعوذ با … حضرتعالی نوشتههای علی شریعتی را تأیید کرده و فرمودهاید کوچکترین ایرادی در آن دیده نمیشود. استدعا دارم بذل توجهی فرموده برای روشن شدن حقایق و نجات عدهای از ضلالت نوشتهای مرقوم بفرمایید.
Q حاج حسین
♦️ بسمه تعالی
اینجانب نوشتههای دکتر شریعتی را هرگز تصدیق نکرده و چنین سخنی به احدی نگفتهام و نوع مطالب ایشان اشتباه و طبق مدارک دینی اسلامی غیرقابلقبول میباشد.
🔹 حضرت علامه طباطبایی در پاسخ به نامه ی دیگری نیز چنین نوشته اند: «ما با دکتر شریعتی عداوت ذاتی نداریم، مسأله این است که در لابه لای تألیفاتشان مطالبی دیده می شود که با موازین اسلام قابل توجیه نیست. مانند اینکه می گوید: انسان خویشاوند خداست، در حالی که قرآن کریم صریحاً می فرماید: «و خرقوا له بنین و بنات بغیر علم» و می فرماید: «و جعلوا بینه و بین الجنه نسباً» عقیده ای است از عقاید بت پرستان.
🔹 و می گوید خدا و طبیعت و انسان یک واحد حقیقی است که رهسپار کمال است و صریحاً در کتاب زادگاه من، معاد را انکار می کند و در وصف معراج خود می گوید: استادان مسیحی من مرا وارد بهشت کردند و در بهشت می گشتم در حالی که دستم در دست آنها بود! در صورتی که قرآن صریحاً مسیحی را کافر می داند و می فرماید کافر داخل بهشت نمی شود و نظایر این اشتباهات که زیاد هم هست».[اسناد انقلاب اسلامی، ج ۲، ص ۲۰۷]
🔸 پی نوشت: علامه طباطبایی بر این باور بود که آثار دکتر شریعتی صرف نظر از ارزشی که داشته و دارد، با اشکالاتی اساسی مواجه است. در حقیقت، ایشان نیز ضعف اندیشههای شریعتی را در اسلامشناسی آن میداند که موجب میشود تا نگاهی مارکسیستی و چپ را در غالب سخنان و نوشتارهای وی بیابیم.
🌐 @Peirovir
👤 نظر علامه طباطبایی در مورد آثار دکتر شریعتی
♦️ باسمه تعالی . . . اینجانب نوشتههای دکتر شریعتی را هرگز تصدیق نکرده و چنین سخنی به احدی نگفتهام و نوع مطالب ایشان اشتباه و طبق مدارک دینی اسلامی غیرقابل قبول میباشد.
🔹 حضرت علامه طباطبایی در پاسخ به نامه ی دیگری نیز چنین نوشته اند: «ما با دکتر شریعتی عداوت ذاتی نداریم، مسأله این است که در لابه لای تألیفاتشان مطالبی دیده می شود که با موازین اسلام قابل توجیه نیست. مانند اینکه می گوید: انسان خویشاوند خداست، در حالی که قرآن کریم صریحاً می فرماید: «و خرقوا له بنین و بنات بغیر علم» و می فرماید: «و جعلوا بینه و بین الجنه نسباً» عقیده ای است از عقاید بت پرستان.
🔹 و می گوید خدا و طبیعت و انسان یک واحد حقیقی است که رهسپار کمال است و صریحاً در کتاب زادگاه من، معاد را انکار می کند و در وصف معراج خود می گوید: استادان مسیحی من مرا وارد بهشت کردند و در بهشت می گشتم در حالی که دستم در دست آنها بود! در صورتی که قرآن صریحاً مسیحی را کافر می داند و می فرماید کافر داخل بهشت نمی شود و نظایر این اشتباهات که زیاد هم هست».
📚 [اسناد انقلاب اسلامی، ج ۲، ص ۲۰۷]
🌐 @Peirovir
🚨 استقلال یا وابستگی مسئله این است
🔘 استقلال حوزه علمیه اعم از مادی به معنای تامین منابع و بودجه و معنوی به معنای برنامهریزی، تصمیم سازی، تصمیم گیری و غیره غالباً در دو سطح مطرح میشود که در ذیل اجمالاً به آنها خواهیم پرداخت.
◽️ سطح اول: استقلال حوزه از دولتها و قوا...
◾️ سطح دوم: استقلال حوزه از نظام اسلامی
♦️ استقلال و عدم وابستگی به معنای اول درست و صحیح است
و استقلال و عدم وابستگی به معنای دوم غلط و نادرست است.
🔹 استقلال حوزه به معنای اول درست است چون علیرغم اینکه قوه مجریه رکن مهمی از نظام اسلامی است اما هنوز و با گذشت سالیان متمادی آنگونه که باید دچار انقلاب نشده است و برخی از ساختارها و رویکردهای درون قوهای هنوز آنطور که باید اسلامی نیست لذا وابستگی به این قوه نادرست و چه بسا خطرناک خواهد بود. بگذریم از اینکه متصدیان دولتها در ادوار مختلف با چه کم و کیفی به اداره دولت پرداختهاند.
🔸 اما استقلال به معنای دوم به این جهت غلط و نادرست است که نظام اسلامی عصر غیبت تحت ولایت مطلقهی فقیه و تحت امر نائب امام زمان عج است و حسابش از حساب دولتها جدا است؛ لذا با توجه به اینکه حوزه علمیه مهد انقلاب و انقلابیون بوده است و این درهم تنیدگی رسالت حوزه و نظام اسلامی و باورِ سیاست عین دیانت و دیانت عین سیاست همواره خط بطلانی میباشد بر جدایی حوزه از نظام اسلامی.
♦️ البته ناگفته نماند که حوزه علمیه در عمل آنطور که باید خود را با دستگاه ولایت و نظام اسلامی همساز نکرده است که این مسئله نیز به کوتاهی خوبان حوزه و کارشکنی خناسان سکولار برمیگردد.
⛔️ لذا باید هوشیار باشیم که ندای استقلال حوزه از چه حنجرهها و با چه انگیزههایی سر داده میشود.
👤#حسین_کاوه✍️
🌐 @Peirovir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 با موی بلوند، ناخن بلند و بدون حجاب جرم میکنند
ولی در دادگاه با چادر محاکمه می شوند ⁉️
🌐 @Peirovir
هدایت شده از قیام
✅ روشنامه اجمالی تدوین برنامه تشکیلاتی
💠 انواع برنامه ریزیها (این سطح بندی به فراخور نظام اجتماعی، و شرایط و نیاز مجموعه ها مختلف می باشد)
1️⃣ راهبردی: عبارتاستاز، تعيين اهداف کلان، اصلی و حياتي تشکیلات و طريقه نيل به آنها، با توجه به شرایط درونی و عوامل محيطي و لحاظ آيندۀ تشکیلات. اين برنامه ريزي خطوط راهنمایي و جهت گيري كلي تشکیلات را تعیین مي سازد.
2️⃣ عملياتی: عبارتاست از، تعيين فعّاليّتهاي لازم جهت نيل به اهداف راهبردی، از طريق منابع موجود و راهکارهای معیّن و لحاظ شده. برنامه ريزي عملياتي به فعلیت درآوردن تصميمات در چهارچوب ها و جهت گیری برنامه ی راهبردی می باشد.
♦️ نکته: هر برنامه راهبردی جهت تحقق نيازمند برنامه عملياتي است، تا بتوانیم مسائل نظری را عملی کرده و به اجرا در آوریم.
🔘 خلاصه: برنامه ریزی راهبردی فرایندی است که با توجه به شرایط و جایگاه موجود تشکیلات و ترسیم کمی و کیفی جایگاه مطلوب آن، لوازم و چگونگی گذار از وضعیت موجود و رسیدن به وضعیت مطلوب را در سطوح مختلف بیان می کند.
💠 ارکان اصلی برنامه راهبردی (جهت اختصار از ذکر مسائل و مؤلفه های دیگر برنامه ریزی راهبردی پرهیز کرده ایم)
1️⃣ رسالت: بیانگر علت وجودی و اهدف کلان، که منعکس کنندۀ باورها، ارزشها و سیاست هاي اصلي تشکیلات می باشد.
2️⃣ مأموريّت: تمام آنچه که تشکیلات جهت انجام رسالتش خود را مکلف به انجام آن می داند، مختصر و جامع بیان می کند.
3️⃣ چشم انداز: آنچه ميخواهيم بشويم، تصویری از تشکیلات در پایان افق برنامه ریزی و ترسیم جایگاه تشکلیلات در آینده.
4️⃣ بیانیه ماموریت: در واقع بيانية مأموريّت زمینه ی فعالیت ها و اهداف اصلی تشکیلات را مشخصا تبیین و تشریح می کند.
5️⃣ ارزش ها: اصولی کلی که از نظر فردی و اجتماعی در تشکیلات نوعی رفتار مناسب و برتر شمرده می شوند و در هر حال معیارهای ثابت تشکیلات برای تصمیم گیری ها هستند که سیاست های تشکیلات ذیل و در چارچوب آن تعیین می گردنند.
6️⃣ سیاست ها: اصول عملی متغیر که ذیل و در چهارچوب ارزش ها تعریف می شوند و با تعیین رویکرد و خط مشی در شرایط مختلف، حافظ اساس تشکیلات می باشند، تا تشکیلات بتواند به خوبی به وظایف خود عمل کرده و ادامه کار بدهد.
7️⃣ اهداف: همان نتیجه های نهایی و محقق شده یِ مطلوب و مقصود تشکیلات می باشند که در پاسخ به سوال چه باید بکنیم؟ بیان می شوند که جهت دستیابی و تحقق آنها، در حالت کمی به بلند مدت، میان مدت، و کوتاه مدت تقصیم می گردند.
8️⃣ راهبرد ها: همان طرق و روش های رسیدن به اهداف کلان یا بلند مدت می باشند که برخلاف اهداف حالت کمی ندارند و در پاسخ به سوال چگونه باید انجام بدهیم؟ بیان می شوند که کیفیت راهکار ها را در سطح برنامه عملیاتی نیز تعیین میکنند.
👤#حسین_کاوه
✍️ توجه بفرمایید که این متن مختصر خلاصه شده دهها صفحه مطلب میباشد، لذا در واژهگزینی غرض هایی وجود دارد که بدون مطالعهی دقیق فهم آن مشکل خواهد بود . . .
🌐 @QYAMIR