eitaa logo
هواداران پرسپولیس|Persepolis
17.3هزار دنبال‌کننده
122.1هزار عکس
21.3هزار ویدیو
459 فایل
﷽ 🇮🇷 تابع قوانیڹ جمهورےاسلامےایران ❤️⭐️❤️ 🏆 ❤️⭐️❤️ #اتحاد_سرخ #تبلیغات 👇👇 http://eitaa.com/joinchat/1871446027C496dce5861
مشاهده در ایتا
دانلود
📰روزنامه‌های ورزشی 28 آبان 1401
هدایت شده از 🌸 شما هم دعوتید 🌸
ترمه دختر ۱۷ ساله ای که پدرش اون رو برای بدهیش به ارباب پیر میفروشه ... ترمه هم از عروسی فرار میکنه و تو فرارش به روستای بالای با کیان ارباب روستای دیگه بر میخوره که اون هم از عروسیش فرار کرده و حالا تصمیم میگیرن ... https://eitaa.com/joinchat/2589196475C0abcb217de https://eitaa.com/joinchat/2589196475C0abcb217de 😈👆
هواداران پرسپولیس|Persepolis
ترمه دختر ۱۷ ساله ای که پدرش اون رو برای بدهیش به ارباب پیر میفروشه ... ترمه هم از عروسی فرار میکنه
یکی از جذاب ترین رمان های سال شناخته شده😍👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/2589196475C0abcb217de پر مفهوم ترین رمان سال🤤🔞☝️🏻 تازه شروع کردیم زود بیایید😍❤️👆
شانس قهرمانی تیم‌ها در جام جهانی 2022 بر اساس پیش‌بینی Opta
تشریح روند تحویل بلیط به هواداران تیم ملی ایران در دوحه
🔆‍ شام‌تان را دست کم سه ساعت پیش از خواب میل کنید ! خوابیدن با شکم پر باعث انسداد عروق ، دیدن خوابهای پریشان و بوی بد دهان میشود و مهم ترین دلیل رفلاکس معده است ! در بیماری رفلاکس اسید معده به مری، اسید معده مکررا به سمت مری می‌رود و این می‌تواند علائم آسم را نیز تشدید کند. کارشناسان توصیه میکنند حتی اگر سوزش معده ندارید، به نفع سلامتی‌تان است که شام‌تان را دست کم سه ساعت قبل از رفتن به رختخواب تمام کنید.
اگر پوست 3 پرتقال رسیده و تمیز را در 3 لیوان آب بجوشانید و بعد آن را با عسل شیرین کرده و میل کنید، دچار سرماخوردگی نمیشوید! اینکار مقاومت بدن را بسیار بالا میبرد .
🔆 زمانیکه گلویتان درد میگیرد و یا سینه‌تان خشک میشود ؛ بجای استفاده از آبنبات‌های سرد، زیر زبانتان هل بگذارید !👌🏻 🟠 به خاطر اینکه هل باعث نرمی و رفع احتقان مجاری تنفسی شده و از بروز التهاب‌های جدی پیشگیری می‌کند. 🔵 دمنوش این ادویه به همراه کمی عسل برای رفع گلودرد فوق‌العاده‌ است.
🔴هیات‌مدیره پرسپولیس به گل‌محمدی اطمینان دادند؛ اردوی خارجی قرمزها به‌شرط حریف قدرتمند 🔺تمرین روز پنجشنبه پرسپولیس در شرایطی برگزار شد که اعضای هیات مدیره پرسپولیس برای دیدن یحیی گل‌محمدی به ورزشگاه شهید کاظمی آمده بودند. در این جلسه گل‌محمدی پیگیر اردوی خارجی تیمش در تعطیلات شد و اعضا این اطمینان را به او دادند که باشگاه همه شرایط را برای برگزاری اردوی‌خارجی فراهم کرده بود 🔺اما برای رفتن به دبی با مخالفت شورای برون‌مرزی مواجه شدند و در‌حال‌حاضر در‌حال رایزنی با تیم‌هایی از عمان و کویت هستند تا درصورت ممکن تیم در یکی از این دو کشور اردو بزند. آنچه برای یحیی در اردوی خارجی اهمیت دارد پیدا شدن حریفان تدارکاتی مناسب است که تا به امروز فراهم نشده است.