حسین کلانی:
شجاع خلیلزاده وارث بحقی برای پیراهن پرسپولیس است چون به تیمش عرق و علاقه دارد، او در همه حال از تیمش حمایت کرد و خوشحالم بازیکنانی در پرسپولیس هستند که چنین خصوصیاتی دارند.
حالا او صحبت و تعریف کرده اما در کل و قبل از اینکه این پست را بگذارد من از تعصبش در زمین لذت میبردم. یعنی با تمام مشکلات و مسائلی که برایش به وجود آوردند و با دعوت نکردن به تیم ملی حقش را خوردند یا خیلی مسائل دیگر اما استوار ایستاد. او همیشه از حق دوستانش در تیم دفاع کرده و کارهایش قابل تقدیر است و باید سرمشق و الگویی برای سایر جوانها باشد. امیدوارم همیشه موفق باشد. او شایستگی پوشیدن پیراهن پرسپولیس را دارد
🔴 @PersepolisFc_ir
خطیر رشوه دادنش به کارمند فیفا رو تکذیب کرده، گفته حقیقت روشن و ماندنی است!!
تو چوپان دروغگو هستی حتی هوادارای خودتونم قبولت ندارن! گفتی پرسپولیس سوپرجام رو باید پس بده چون رای CAS به نفع ماست اما آخرش قهوه ای ثشدی! با روزنامه فرهیختگان مصاحبه کردی وقتی هواداراتون اعتراض کردن تکذیب کردی اما فایل صوتی مصاحبت منتشر شد! گفتی منشا فاسده معلوم شد خودت بودی که با پول بازیکنها تو سوئیس آپارتمان خریدی!
وکیل پروپئیچ وعده داده روز جمعه افشاگری کنه، قطعا رسوایی بزرگی در انتظار خودت و تیمته مگه اینکه با پول منصرفش کنید دهنش رو ببندید!
🔴 @PersepolisFc_ir
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تقدیم به علیرضا بیرانوند عزیز❤️
🔴 @PersepolisFc_ir
⚪️سرمربی عراق تهدید شد؛ به ایران ببازی اخراج میشوی
🔸نشریه «المدی» عراق خبر داد که نتیجه دیدار تیم ملی عراق با ایران در انتخابی جام جهانی 2022 برای آینده سرکو کاتانچ سرمربی عراق حیاتی است.
🔸بنا به توافق انجام شده میان عبدالخالق مسعود، رئیس فدراسیون عراق با کاتانچ نتیجه بازی با ایران تعیین کننده است. در صورت باخت به ایران قرارداد کاتانچ فسخ می شود و او از سمتش برکنار می شود اما اگر عراق در این بازی برنده شود او تا پایان مسابقات انتخابی جام جهانی 2022 خواهد ماند.
🔴 @PersepolisFc_ir
11.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥لحظات خاطره انگیز یک روز تلخ..
دیدار تیم های ملی ایران و عراق در یک چهارم نهایی جام ملتهای آسیا سال ۲۰۱۵
🔴 @PersepolisFc_ir
🔴برانکو: به خاطر هواداران پرسپولیس امکان دارد با مدیران این تیم توافق کنم
🔺برانکو در واکنش به دیدار احتمالی با مدیران پرسپولیس برای پرداخت مطالباتش گفت: «قرار است با من در چه کشوری رودررو صحبت کنند؟ نمیدانم چرا خودم از این موضوع خبر ندارم. هیچ مذاکره رودررویی با آنها ندارم. من پیشنهاد نهاییام را از طریق وکیلم ارائه کردهام و این برعهده باشگاه است که آن را بپذیرد یا میل داشته باشد از طریق فیفا آن را حل کنیم. من شکایتم را از پرسپولیس به فیفا ارائه کردهام ولی اگر بخواهند توافق کنند، من به خاطر هواداران و خاطرات خوشی که از پرسپولیس دارم، قبول میکنم. اگر نه هم فیفا رای خود را براساس اسناد و مدارک موجود صادر میکند که من امیدوارم اگر کار به آنجا رسید، پرسپولیس برنده این پرونده باشد.
🔴 @PersepolisFc_ir
⚪️ ترکیب تيم اميد برای ديدار تدارکاتی با اندونزى
🔺معراج اسماعيلى، مهدى مهدى خانى، عارف آغاسى، اميد نورافكن، محمد مسلمى پور، محمد شريفى، رضا شكارى، مهدى قائدى، امير روستايى و محمدرضا آزادى
🔺شاگردان حميد استيلى امروز در زمين ورزشگاه وايان ديپتاى بالى در نخستين بازى تداركاتى از ساعت ١٧:٣٠ به وقت محلى برابر اندونزى قرار مى گيرند.
🔴 @PersepolisFc_ir