📌کاپیتان پرسپولیس بازی با سپاهان را از دست داد
♦️ تیم فوتبال پرسپولیس در حالی امشب تن به تساوی دو - دو مقابل الشارجه امارات داد که سید جلال حسینی در پایان نیمه اول با مصدومیت روبرو شد تا محمدحسین کنعانی طزادگان در 45 دقیقه دوم جای او را در قلب خط دفاعی سرخپوشان بگیرد.
♦️از قرار معلوم مصدومیت حسینی از همان ناحیه ای است که بارها در گذشته او را اذیت کرده بود. پیگیری های خبرنگار فوتبال برتر، از امارات نشان از زمانبر بودن دوره درمان حسینی دارد تا او بطور قطع بازی بعدی پرسپولیس را از دست بدهد
♦️پرسپولیس یکشنبه چهارم اسفندماه در اصفهان به مصاف سپاهان می رود که کاپیتان خود را به دلیل آسیب دیدگی در اختیار نخواهد داشت.
🔴 @PersepolisFc_ir
دراگان اسکوچیچ برای بررسی عملکرد لژیونرها قرار است ابتدا راهی کشور بلژیک شود و در روزهای اول، دوم و سوم اسفند به ترتیب در تمرینات تیمهای یوپن( تیم عزتاللهی و ابراهیمی)، شارلروا( کاوه رضایی، علی قلیزاده، یونس دلفی) و سپس در تمرین خنت (میلاد محمدی) شرکت کند.
اسکوچیچ قرار است روز ۴ اسفند ماه تماشاگر دیدار تیمهای برژ و شارلروا باشد و بلافاصله در همان روز دیدار تیمهای اندرلخت و یوپن را از نزدیک تماشا کند.
🔴 @PersepolisFc_ir
محمد حسن انصاریفرد:
ایمان دارم یحیی گل محمدی و کادر با دانشی که داریم و بازیکنان توانمند و باغیرت پرسپولیس در ادامه فصل نتایج خوبی کسب خواهند کرد و این مستلزم حمایت همه جانبه از تیم است. این تیم و این بازیکنان حمایت شوند روزهای خوبی را رقم خواهند زد
ما به توان این تیم ایمان داریم و مطمئن هستیم پرسپولیس هواداران خود را سربلند خواهد کرد
🔴 @PersepolisFc_ir