Persian Militarism
⚜ واماندگی در هواپیمای دارای سکان عمودی T-Tail : ⚜ در هنگام پرواز با زاویه حمله (زاویه بین خط طولی
⚜ از جایی که پرواز در زوایای حمله بالا، سرعت جریان هوای کم و موقعیت CG در عقب ممکن است خطرناک باشد بسیاری از هواپیما ها دارای سیستم هایی برای متعادل و جبران کردن این شرایط هستند. پایین آوردن سکان افقی و در نتیجه پایین آمدن دماغه هواگرد برای جلوگیری از Deepstall موثر است.
⚜ در واقع خلبانان باید از قوانین هوانوردی آگاه و از دستورات لازم جهت کنترل واماندگی پیروی کنند، علاوه بر این، دانستن ویژگی های پلتفرم پروازی خود مانند وزن و نوع توزیع بار و محل های CG و همچنین نیروی های وارد بر سطوح کنترل هواگرد از جمله داده هایی است که خلبانان قبل از پرواز باید از آن آگاهی داشته باشند.
✍🏻 #amir_IRIAF
💢 @PersianMilitarism
Persian Militarism
⚜ #تکمیلی | آشنایی با نسخه ها و مدل های مختلف موشک AIM-7 Sparrow
⚜ ـAIM-7A که نمونه اولیه بود و به دلیل مشکلات فراوان تنها ۲۰۰۰ تا از آن ساخته و به سرعت کنار گذاشته شد. AIM-7B اساسا همان نسخه A بود که برای هواپیما خاصی طراحی شده بود اما هرگز دارد خدمت نشد. AIM-7C نسخه بهبود یافتهای بود که برد بیشتر، کلاهک قوی تر و هدایت متفاوت داشت. ATM-7D که در واقع نسخه آموزشی و فاقد کلاهک میباشد.
⚜ ـAIM-7D نسخهای با هدایت بهتر و مقاوم در برابر جنگ الکترونیک است. AIM-7E که نسخهای با موتور سوخت جامد بود و پر تولید ترین نسخه Sparrow میباشد. AIM-7E-2 نسخهای بود که با استفاده از تجارب به دست آمده با کوتاه کردن بالک ها مانور پذیری موشک را افزایش دادند. با تغییراتی در کیفیت ساخت موشک، مدلی جدیدی با نام AIM-7E-3 تولید شد که تفاوت خاصی با نسخه قبل نداشت.
⚜ ـAIM-7E-4 دارای سیستم کنترل و هدایت بهتر بود و با آشکار سازی بهتر برای استفاده در رهگیر هایی چون F-14 توسعه داده شد. RIM-7E Sea Sparrow در واقع همان نسخه E بود که در نقش پدافندی استفاده میشود؛ نسخه که دارای پرتابگرهای جعبهای است برای استفاده توسط نیروی دریایی آمریکا توسعه پیدا کرد.
✍🏻 #Saleh
💢 @PersianMilitarism
Persian Militarism
⚜ #تکمیلی | آشنایی با نسخه ها و مدل های مختلف موشک AIM-7 Sparrow ⚜ ـAIM-7A که نمونه اولیه بود و به
⚜ ـXAAM-N-9 Sparrow X نسخهای از موشک بود که برای حمل کلاهک هستهای W-42 در نظر گرفته شده بود هرچند از طرح های روی کاغذ فراتر نرفت. AIM-7F تغییراتی زیادی نسبت به نسخه E داشت. این مدل دارای سیستم هدایت جدید، موتوری با رانش بیشتر و کلاهکی سنگین تر بود. AIM-7G مدل بعدی موشک Sparrow بود که برای شلیک از جنگنده D-111D با رادار APQ-130 آن هماهنگ شده بود.
⚜ ـAspide نمونه ایتالیایی Sparrow بود که با نسخه E مقایسه میشد. از این نسخه سیستم پدافندی زمین پایه و دریا پایهای نیز توسعه یافت. Skyflash نوع بریتانیایی AIM-7 بود که از پیشرانه بهبود یافته و قابلیت مقابله با جتگ بهتره بهره میبرد. این نسخه از جنگنده Tornado نیز شلیک میشد.
⚜ مدلی از موشک Sparrow با نام Brazo توسعه یافت که در واقع یک موشک ضد رادار برای نیروی دریایی آمریکا بود. K-25 نیز نسخه مهندسی معکوس Sparrow توسط درفتر Vympel اتحاد جماهیر شوروی بود که هرگز وارد خدمت نشد و به نفع طرح پیشرفته تر R-23 کنار گذاشته شد.
✍🏻 پایان
✍🏻 #Saleh
💢 @PersianMilitarism
Persian Militarism
⚜ تصویری زیبا از جنگنده F-14 Tomcat نیروی هوایی کشورمان به همراه لود عملیاتی هوا به هوا شامل موشک AIM-54 Phoenix در کنار موشک Sparrow 🇮🇷 | ایران پیش از وقوع انقلاب اسلامی، در چند مرحله دست به سفارش موشک AIM-7 در نسخه های C ،E و E-2 و E-4 زد که البته با پیروزی انقلاب بخشی از این سفارشات تحویل ایران نشد.
✍🏻 #Saleh
💢 @PersianMilitarism
⚜️ عادی سازی روابط اسرائیل و عربستان، ائتلاف منطقه ای برعلیه ایران؟🇮🇷🇸🇦🇮🇱
⚜️ از مدت ها پیش اخباری منتشر شد که از واسطه گری آمریکا برای بهبود روابط عربستان و اسرائیل خبر می دهد. این مذاکرات بعد از عملیات وعده صادق با قوت بیشتری ادامه یافته است و از چند روز پیش با انتشار خبری مبنی بر « احتمال لغو ممنوعیت فروش تسلیحات تهاجمی آمریکا به عربستان»، احتمال موفقیت مذاکرات بیشتر شده است.
⚜️ پس از پایان جنگ های اعراب و اسرائیل و شکست های پیدرپی اعراب، کشورهای عربی با روندی دومینو وار سعی در عادی سازی روابط با اسرائیل داشته اند. این روند با صلح اسرائیل و مصر در ۱۹۷۹ آغاز شد، سپس صلح اسرائیل و لبنان در ۱۹۸۳، صلح اسرائیل و فلسطین(دولت خودگردان) در ۱۹۹۱، صلح اسرائیل و اردن در ۱۹۹۴ و در نهایت پیمان ابراهیم در ۲۰۲۰ که در آن، عادی سازی روابط اسرائیل با بحرین و امارات و مراکش و سودان ادامه یافت. البته برخی کشورهای دیگر روابط مخفیانه و غیر رسمی نیز با اسرائیل دارند.
⚜️ اما از همان ابتدا، جای عربستان به عنوان بزرگ جهان در این پیمان ها خالی بوده و هست، به همین علت آمریکایی ها برای تامین منافع خود و اسرائیل، از سال ها قبل مذاکرات عادی سازی روابط این دو کشور را آغاز کرده اند، این مذاکرات پس از هفت اکتبر و حمله اسرائیل به غزه متوقف شد اما پس از عملیات وعده صادق دوباره شروع شده و طبق گفته چندی پیش وزیر امور خارجه آمریکا «پیشرفت خوبی داشته است».
✍🏻 #MOHSEN
💢 @PersianMilitarism
Persian Militarism
⚜️ عادی سازی روابط اسرائیل و عربستان، ائتلاف منطقه ای برعلیه ایران؟🇮🇷🇸🇦🇮🇱 ⚜️ از مدت ها پیش اخباری م
⚜️ پس از انتشار اخبار مربوط به بهبود روند مذاکرات، به تازگی خبری جدید منتشر شد که خبر از لغو ممنوعیت فروش تسلیحات تهاجمی به عربستان میداد. این ممنوعیت در سال ۲۰۲۱ توسط جو بایدن در پاسخ به عملیات های عربستان علیه یمن که تلفات غیر نظامی زیادی برجای گذاشته بود، وضع شده است.
⚜️ روند این مذاکرات نقش تعیین کننده ای در جایگاه ایران در منطقه دارد و در صورت عادی سازی روابط ایران دو کشور و پس از همکاری اردن و چند کشور دیگر عربی میتواند همچون ائتلافی منطقه ای برعلیه ایران شود که جایگاه ایران در منطقه را به خطر بیاندازد.
✍🏻 #MOHSEN
💢 @PersianMilitarism
⚜️ حوادث مصر بسیار مهم هستند و باید به دقت رصد شوند!
✍🏻 #m_h_m
💢 @PersianMilitarism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚜️ طبق این فیلم در حمله ۳ فروند پهپادی مقاومت عراق حداقل یک اصابت به ایلات ثبت شده است.
✍🏻 #m_h_m
💢 @PersianMilitarism