🇱🇧🇮🇷Persian Militarism🇮🇷🇵🇸
⚜ موشک هوا به هوای AIM-7 Sparrow، تحولی در نبرد های هوایی! ⚜ ـAIM-7 Sparrow یکی از اولین موشک های ه
⚜ اما شرکت تسلیحاتی Raytheon در سال ۱۹۵۱ بر روی نمونه دیگری از Sparrow کار میکرد. این مدل که AAM-N-6 Sparrow III نام گرفت، از یک سیستم هدایت راداری نیمه فعال سادهتر بهرهمند بود. این موشک برای نیروی دریایی آمریکا رضایت بخش بود از این جهت در سال ۱۹۵۸ وارد خدمت شد. نیروی هوایی ایالات متحده نیز نسخهای با هدایت بهتر از موشک را با عنوان AAM-N-6a Sparrow III وارد خدمت کرد که از جنگنده F-110 Spectre شلیک میشد.
⚜ در سال ۱۹۶۳ نمونه جدید از این موشک که AAM-N-6b نام داشت وارد خدمت نیروی دریایی شد. این نسخه از یک موتور سوخت جامد پیشرفته تر با قدرت رانش بالاتر استفاده می کرد. از آن به بعد این موشک ها با نام AIM-7 در نسخه های A، B ،C ،D و E باز طراحی و تولید شدند.
⚜ موشک Sparrow طرح کلی و یکسانی دارند. بدنهای بلند و باریک در کنار دو مجموعه چهار تایی باله های دلتا شکل. بدنه و باله های AIM-7 همگی از فلز ساخته شدهاند هرچند آلیاژ آن دقیقا مشخص نیست. از نسخه AIM-7C به بعد، دماغه موشک که محل قرار گیری آنتن رادار موشک است از مواد سرامیکی ساخته شده است.
✍🏻 ادامه دارد ...
✍🏻 #Saleh
💢 @PersianMilitarism
🇱🇧🇮🇷Persian Militarism🇮🇷🇵🇸
⚜ اما شرکت تسلیحاتی Raytheon در سال ۱۹۵۱ بر روی نمونه دیگری از Sparrow کار میکرد. این مدل که AAM-N-6
⚜ ویدیو و تصویری از اجزای داخلی موشک AIM-7 Sparrow
✍🏻 #Saleh
💢 @PersianMilitarism
⚜️ سردار قاآنی: حساب فرانسه، آلمان و انگلیس سر جای خودش است
⚜️ فرمانده نیروی قدس سپاه گفت: همه جنایتکاران بدانند که اقدامات و جنایاتشان به حسابشان نوشته شده است. فرانسه، آلمان و انگلیس فکر نکنند آن شب(عملیات وعده صادق) آمدند و هواپیماها را آوردند و قضیه تمام شد و رفت. بله آن شب تمام شد اما حساب آنها سرجای خودش است.
✍🏻 #m_h_m
💢 @PersianMilitarism
⚜️ افزایش برد حملات حزب الله به ۵۰ کیلومتر
✍🏻 #m_h_m
💢 @PersianMilitarism
⚜️ فَإِنَّ حِزبَ اللَّهِ هُمُ الغالِبونَ
✍🏻 #m_h_m
💢 @PersianMilitarism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚜ سلام دوستان صبحتون بخیر 🌺
✍🏻 #مدیریت
💢 @Persianmilitarism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚜ توضیح برخی از اصطلاحات مرتبط با موضوع کنترل در هوانوردی :
⚜ دسته Control Stick : ستون کنترل فرامین در هواپیما های شکاری متصل به کف کابین (در طراحی های جدید به پنل راست کابین منتقل شده است)، کنترل Elevator ها و Aileron ها را با حرکت به طرفین یا به جلو و عقب به عهده دارد. البته روی آن دکمه های قرمز رنگی وجود دارد که برای کنترل سیستم اسلحه به کار می روند. معادل این دسته کنترل در برخی هواگرد های غیر نظامی و نظامی Yok می باشد.
⚜ نحوه کنترل Rudder : برای کنترل Rudder از پدال های موجود در کابین استفاده می شود. پدال ها دو گونه حرکت دارند، با فشار نوک پنجه پا می توان Rudder را در پرواز به حرکت در آورد. با فشار پاشنه پا در هنگامی که هواگرد بر روی زمین است می توان ترمز ها را فعال نمود.
⚜ لبه فرار بال (Trailing edge) : به لبه ی عقب بال ها که مسیر خروج الیاف هوایی هستند، لبه ی فرار گویند و بلعکس آن، لبه ی جلوی بال را لبه حمله می گویند.
✍🏻 #amir_IRIAF
💢 @PersianMilitarism
🇱🇧🇮🇷Persian Militarism🇮🇷🇵🇸
⚜ توضیح برخی از اصطلاحات مرتبط با موضوع کنترل در هوانوردی : ⚜ دسته Control Stick : ستون کنترل فرامی
⚜ وظایف Aileron ها :
⚜ صفحات Aileron وظیفه کنترل چرخش هواگرد به حول محور طولی را دارند. Aileron ها به Trailing edge هر بال متصل شده اند و در جهت مخالف یکدیگر حرکت می کنند. Aileron ها توسط کابل ها، قلاب ها و لوله ها به یکدیگر مرتبط و به سکان کنترل (Control Stick یا Yok) متصل شده اند.
⚜ حرکت سکان کنترل به طرف راست باعث می گردد که Aileron بال راست به طرف بالا و Aileron بال چپ با طرف پایین حرکت کند. انحراف به طرف بالا در Aileron موجود در بال راست موجب کاهش نیروی بالا برنده (Lift) روی بال راست می شود. متناظر با آن، چرخش به طرف پایین Aileron بال سمت چپ موجب افزایش نیروی بالا برنده بر روی بال چپ می گردد.
⚜ بنابر این، افزایش بالا برندگی در بال سمت چپ و کاهش بالا برندگی در بال سمت راست باعث می شود تا هواگرد به جهت راست بچرخد. این چرخش حول محور طولی بوده و به آن حرکت Roll می گویند.
✍🏻 #amir_IRIAF
💢 @PersianMilitarism
⚜️ آنها با عکس پیام میدهند، درحالی که پیامهای ما با موشک بصورت مستقیم به دست خودشان رسیده است!
✍🏻 #m_h_m
💢 @PersianMilitarism
⚜️ حزب الله خبر از استفاده از پهپادهای موشک انداز داد، آیا پهپاد کرار وارد میدان شده است؟!
✍🏻 #m_h_m
💢 @PersianMilitarism
⚜ تصویری از خودروی زرهی سبک LAV-25 ارتش آمریکا 🇺🇸
⚜ این خودرو زرهی سبک درازا، پهنا و ارتفاعی به ترتیب برابر با ۶.۳۹ متر، ۲.۵ متر و ۲.۷ متر دارد. به لطف پیشرانه دیزلی توربوشارژ ۶ سیلندر خورجینی با قدرت ۲۷۵ اسب بخار و وزن حدود ۱۳ تن، این یک خودرو زرهی سریع و چابک است. بیشینه سرعت آن در جاده ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت است. ارتفاع کف بدنه LAV-25 از زمین نیز حدود ۵۱ سانتیمتر است که امکان حرکت راحت در مسیرهای خارج جاده ای را فراهم می کند. این خودرو زرهی توانایی عبور از شیب ۶۰ درصد، مانع عمودی ۴۹ سانتی متری و خندقی ۲۰۰ سانتی متری را دارد.
⚜ برجک LAV-25 به یک توپ خودکار M-242 Bushmaster مجهز شده است. این همان سلاح مورد استفاده در خودرو رزمی پیاده نظام M-2 Bradley ارتش آمریکا است. M-242 دارای بیشینه برد موثر ۱.۹۳ کیلومتری و برای شلیک دقیق هنگام حرکت تثبیت شده است. این سلاح می تواند گلوله های انفجاری آتشزا را برای درگیری با پیاده نظام و اهداف نرم و گلوله های ضد زره با کفشک جدا شونده را برای استفاده علیه خودروهای زرهی شلیک کند. سلاح دیگر LAV-25 یک مسلسل هم محور با توپ اصلی M-240 است.
✍🏻 #SHAHAB
💢 @PersianMilitarism
🇱🇧🇮🇷Persian Militarism🇮🇷🇵🇸
⚜ استراتژی و نقشه نازی ها چه بود؟
⚜ فرماندهی کل عملیات حمله به فرانسه بر عهده ژنرال "Erich Von Manstion" بود. طرح مانشتاین یک طرح گسترده و پیچیده بود. او در این فکر بود که با یک عملیات ایذایی در بلژیک و هلند تمرکز نیرو های متفقین را پرت کند و بعد از عبور از جنگل آردن تا بندر "Dakerk" پیشروی کند و متفقین را محاصره کند . این طرح بشدت مورد تایید هیتلر قرار گرفت.
⚜ در کنار ژنرال مانشتاین، ژنرال "Heinz Guderian" هم نقش مهمی در این یورش داشت. او دو خدمت بزرگ کرد ، اول آنکه جزئیات عبور از جنگل آردن را مطرح کرد و دوم آنکه تیپ زرهی را معرفی کرد. این بدان معنا بود که تانک ها و تجهیزات زرهی پیشرو خواهند بود و خدمه تانک های مختلف را ماه ها آموزش داد. این آموزش بعد ها تاثیر زیادی در روند جنگ داشت.
⚜ به طور خلاصه آلمانی برای حمله ۳ کار میکردند. ۱: اجرای عملیات ایذایی در بلژیک و هلند، ۲: عبور از جنگل آردن و ۳: پیشروی تا بندر دانکرک و محاصره متفقین.
✍🏻 #Parsa
💢 @PersianMilitarism
🇱🇧🇮🇷Persian Militarism🇮🇷🇵🇸
⚜ آغاز یورش
⚜ با مقدمات ذکر شده در ۱۰ می سال ۱۹۴۰ آلمان حمله را با یک عملیات ایذایی در بلژیک و هلند آغاز میکند. نازی در این عملیات یک نوآوری به نمایش میگذارد. استفاده از یگان چتر باز که تا آن زمان دیده نشده بود. یگان های چتر باز آلمانی و تیپ های زرهی باعث میشود که دژ دفاعی بلژیکی ها از بین برود. متفقین هم حالا دیگر مطمئن شده بودند و در حال رفتن به بلژیک بودند اما نازی ها با تمام مقاومتی که در جلوی خود میدیدند، توانستند شهر"Leige"را فتح کنند.
⚜ با پرت شدن حواس متفقین حالا بستر مناسب برای حمله اصلی آلمانی از جنگل آردن فراهم شد. نیروی آلمانی و تیپ های زرهی با فرماندهی ژنرال گودریان توانستند بعد از گذشت ۳ روز از جنگل آردن رد شوند و شهر"Sedan"را بعد از یک روز درگیری در تاریخ ۱۳ می ۱۹۳۹ فتح کنند.
⚜ آلمانی ها برای پیشروی خود یک مانع جدی بر سر راهشان میدیدند.رود "Mez" که به برآورد متفقین ۴ روز پیشروی نازی ها را متوقف میکنند اما آلمانی ها در عرض ۱ روز با نظارت مستقیم ژنرال گودریان پلی را طراحی کنند و بسازند و تمامی تانک ها و تجهیزات خود را زیر آتش شدید توپخانه فرانسوی ها رد کنند. بعد از عبور از رود مز نازی ها به سرعت در حال رفتن به سمت تنگه "Dover" بودند تا بتوانند متفقین را محاصره کنند.
⚜ در اینجا ژنرال"Charles de Gaulle" پیشنهاد ضد حمله زرهی در مقابل حمله زرهی را داد اما پاسخ گو نبود. هر چند که تانک های فرانسوی هم کیفیت و هم کمیت بیشتری داشتند اما نازی ها با آموزش مناسب و هماهنگی خوب میان هواگردها و تانک های خود تلفات زیادی از فرانسوی ها گرفتند.
✍🏻 #Parsa
💢 @PersianMilitarism
هدایت شده از مسجدالشهدای تهران
اگر شما هم علاقه مند بودید مارا در برنامه های فرهنگی ، تربیتی ، برگزاری مراسم ها ، فعالیتهای قرآنی و .. مارا یاری نمایید میتوانید از طرق زیر اقدام نمایید :
✅ واریز به کارت :
5041721111740719✅ پرداخت اینترنتی https://masjedshohadatehran.ir --------------------------- @masjed_shohada
🇱🇧🇮🇷Persian Militarism🇮🇷🇵🇸
⚜ تخلیه دانکرک و تسلیم شدن بلژیک
⚜ با دفع ضد حمله فرانسوی ها، نازی ها به سمت بندر "Dankerk" حرکت کردند و با این عمل آنها قوایی چندصد هزار نفری را محاصره کردند. این امر موجب شد که "Winston Churchill" دستور تخلیه بندر دانکرک را بدهد. این تخلیه زیر آتش هواگرد های ارتش نازی اتفاق افتاد و در پی ان چندصد هزار سرباز از متفقین نجات یافتند اما هیچ کدام از اینها نتوانستند که با خود تجهیزات را هم ببرند و تنها سربازان نجات یافتند.
⚜ تخلیه دانکرک در روند جنگ تاثیر مهمی داشت. تخلیه دانکرک موجب میشود که پادشاه بلژیک در تاریخ ۲۸ می ۱۹۴۰ تسلیم شود و بلژیک عملا سلاح را زمین گذاشت. نخست وزیر فرانسه هم "Paul Reynaud" ژنرال پتن را از فرماندهی کل ارتش برکنار، ژنرال "Maxime Weygand" و ژنرال "Phillipe Petain" را به جای آن منسوب میکند.
✍🏻 #Parsa
💢 @PersianMilitarism
🇱🇧🇮🇷Persian Militarism🇮🇷🇵🇸
⚜ تکرار تاریخ
⚜ در تاریخ ۱۰ ژوئن ۱۹۴۰ درست یک ماه بعد از حمله آلمان به فرانسه،"Benito Mussolini" رهبر ایتالیا به فرانسه اعلام جنگ کرد. ایتالیایی ها با وجود نابسامانی در ارتش فرانسه پیشروی چندانی نداشتند
برخلاف آلمانی ها که لحظه به لحظه به پاریس نزدیک تر میشدند. فرانسوی ها هم برای جلوگیری از تخریب شهر پاریس، پاریس را تسلیم اعلام کردند.
⚜ سر انجام در تاریخ ۱۴ ژوئن ۱۹۴۰ آلمانی ها وارد پاریس میشوند و پرچم آلمان را در بالای برج ایفل برافراشتن. در این موقعیت بود که ژنرال پتن به نخست وزیری منسوب میشود. او که هیچ راهی در مقابل پیشروی نازی ها نمیبیند درخواست تسلیم شدن میدهد.
⚜ در تاریخ ۲۳ ژوئن هیتلر از پاریس دیدن میکند و فردای آن روز یعنی ۲۴ ژوئن، برای تمسخر فرانسوی ها واگن قطاری را که در آن ۲۲ سال پیش آلمان در جنگ جهانی اول قرارداد تسلیم شدن بی قید و شرط را امضا کرد میآورد. قرارداد تسلیم بی قید و شرط را مقابل فرانسوی ها میگذارد و در سکوت کامل بدون گفتن حتی یک کلمه از واگن خارج میشود. فرانسوی ها هم امضا میکنند و فرانسه تسلیم میشود.
✍🏻 #Parsa
💢 @PersianMilitarism
🇱🇧🇮🇷Persian Militarism🇮🇷🇵🇸
⚜ اما شرکت تسلیحاتی Raytheon در سال ۱۹۵۱ بر روی نمونه دیگری از Sparrow کار میکرد. این مدل که AAM-N-6
⚜ #تکمیلی | موشک های AIM-7 در نسخه های A و B تغییراتی اندکی در بخش ظاهری داشتند که تشخیص آنها را از هم سادهتر میکرد. ام از نسخه C به بعد همهی نسخههای ایت موشک دارای ظاهری یکسان بودند. AIM-7A که از دهه ۱۹۵۰ عملیاتی شد، با سواری بر روی پرتوهای رادیویی هدایت میشد. خلبان از امواج رادیویی ساطع شده از رادار خود برای هدایت مستقیم موشک به سمت هدف استفاده میکرد.
⚜ اما AIM-7B از هدایت راداری فعال بهره میبرد. این موشک مجهز به یک آرایه راداری به همراه آنتن گیرنده و فرستنده بود که در دماغه موشک نصب شده بود. این سیستم موجب میشد که موشک بدون هیچ ورودی اطلاعاتی از جنگنده پرتاب کنندهاش، به سمت هدف برود. از AIM-7C به بعد، همه نسخه ها از هدایت راداری نیمه فعال بهره میبردند. در این روش جنگنده حامل موشک، هدف را با استفاده از رادار خود شناسایی میکند و موشک هم با استفاده بازتاب امواج ارسالی از هدف به سمت آن حرکت میکرد.
✍🏻 #Saleh
💢 @PersianMilitarism
🇱🇧🇮🇷Persian Militarism🇮🇷🇵🇸
⚜ یکی از مشکلات سیستم هدایت موشک AIM-7 Sparrow این بود که برای قفل کردن باید حداقل ۵ ثانیه به سمت هدف نشانه گیری کرد. شلیک انن موشک به گونهای بود که ابتدا از جنگنده حامل رها گشته و لحظاتی بعد موتور آن روشن میشود. در جنگندههای F-14 و F-4 و F-15 فرو رفتگی های دیده میشد که محل نصب Sparrow بود.
⚜ موشک های Sparrow اکثرا از موتور سوخت جامد استفاده می کنند. AIM-7A از یک موتور Aerojet-1.8 KS-7800 بهره میبرد. این موتور در نمونه های B و C نیز استفاده شد. AIM-7D تنها نسخهای بود که از موتور سوخت مایع استفاده میکرد. نسخه E به یک موتور سوخت جامد جدید مجهز شد که برد آن را سه برابر و سرعتش را تقریبا دو برابر افزایش داد.
⚜ ـAIM-7A Sparrow دارای یک کلاهک ۲۰ کیلوگرمی انفجار قوی یا اصطلاحا HE-FRAG بود. این کلاهک در نسخه B نیز استفاده شد. اما از AIM-7C به بعد کلاهکی جدید روی موشک نصب شد. سرجنگی MK-38 موشک حاوی ۳۰ کیلوگرم مهمات میلهای بود. این کلاهک حاوی ترکش هایی بود که میتوانست بدنه هواپیما هدف را به صورت عمقی شکاف دهد. از این رو نسبت به نمونه قبلی قوی تر بود.
✍🏻 ادامه دارد ...
✍🏻 #Saleh
💢 @PersianMilitarism